Laurencja, о, ўсё, як
ylianka напісала! У нас сёння як-раз такі суп-пюрэ быў (1 літр - 2 Э), наступны раз можа і сама зраблю - блэндэр у нас ёсць. Фальгу мы адразу купілі - вось дапамога! І хутка, і натур, і мыць посуд не трэба )) Рыба свежайшая! У нас рыбныя таргі блізка, сёння на аукцыён хадзілі, там можна купіць што хочаш і ў любой колькасці! Вось адтуль фота -
http://screencast.com/t/NtnVsuaAnLRoПрадукты на любы густ і кашалёк - і свежае, і замарожанае; і свініна, і заяц, і курыца. Малочнага/сыроў шмат, няма толькі кефіру. А, і слова CABRA я вывучыла адразу )) КАЗА гэта, з яе тут і сыроў шмат, імалака, і ёгуртаў, а гэта каму як

Яе могуць на 10% у просты сыр падсунуць

Гішпанцы кансервіруюць якасна, танна і ў маленькія порцыі - асабліва таматныя пасты

А, яшчэ вывучыла адразу SIN/CON - БЕЗ/З (про косткі, напрыклад, цукар, лактозы). На рынках нічога не навязываюць, усё парэзана пакаштаваць, к канцу рынка кошты зніжаюца.
Вось у чым праблема выявілася, так гэта з гарбатай, я брала 3 пачакі сваёй, ужо скончыліся. Яна тут толькі ў пакеціках і травяна-ягадная.
Laurencja, памятую, што ты каву не любіш, а яе тут шмат. Я сёння ўзгадала пра рускую краму, і толькі там купіла проста зялёнай. Думаю, яны тут сангрыю п'юць суткамі )) Яна па кошце соку. Натур. сок прадаецца ў вінным аддзеле )) У проста соках - там адны нектары.
Знаёмства з новымі прадуктамі, тым больш - калі яны якасныя, смачныя, карысныя, недарагія - гэта проста рай для гаспадыні і яе сям'і ))) У мяне раней гішпанскія садавіна/гародніна асацыяваліся з нечым пластмасавым. А зараз зразумела, што гэта наша такое, ну і ўсё, што не ў сезон. Тут такія памідоры, якіх я нават са сваёй вёскі не ела год 20, яны тут памідорамі пахнуць! Агуркі такія ж. А бурачкі - адвал башкі! Проста натур, нічога новага
Mendalka, дзякую а дапамогу!