Беларусачка, научи, как экономить на экскурсиях, если на многое цена фиксированная, и не маленькая.
Так, уваходныя квіткі фіксіраваныя. Я мела на ўвазе, што тур оптам не куплялі, рускамоўны гід быў не патрэбны. Я сама ў Нэце падбірала расклад цягнікоў-аўтобусаў і мы самі дабіраліся да патрэбнага месца. напрыклад, Гуадалест, унікальны горад на скале, турыстаў за год больш, чым у музеі Далі. Мне з сынам увесь дзень абыйшоўся ў 20 Э, хаця з нашага гораду былі арганізаваныя туры.
А, у інфармацыйных цэнтрах часта купоны на ўваходныя квіткі былі, то мы пад іх падстраіваліся, пад даты, час быў, не галопам жа ) Так, я паўдні заўсёды працай была занятая, але Нэт і на пляжы лавіў добра, сумяшчалі ))
Ага, мяса не елі, а супы варылі. Мужыка пракарміць трэба было б разы ў 3 на ежу больш вытраціць. У рэстараны не хадзілі - дзеці там нічога не елі.
О, яшчэ! Эканомячы на талончыку на праезд па нашым невялічкім горадзе (1,45 Э), я штодзень праходзіла такі кіламетраж, што пачала насіць спадніцу, што ледзь попу прыкрывае, хаця год 10 ужо калені не пакказывала

А тут бы я на фітнэс яшчэ б раскашэлілася, каб такога стану ног дасягнуць