Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
29 Июль 2025, 03:57:01
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 3 4 6 7 ... 61 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Рассказы о родах  (Прочитано 380818 раз)
Адэлька
Гродненец
**

Усё будзе добра

Просмотр профиля WWW
« Ответ #120 : 02 Август 2011, 21:46:18 »

я разумею, што ў кожнага свае роды, але ўсё адно працэс гэты ў агульным праходзіць падобна. Пакуль я была цяжарная, мне хацелася пачытаць якія-небудзь пазітыўныя гісторыі. Прапаную, каму цікава, сваю гісторыю.
Я ражала ў гэтым ліпені, у БХМД (БСМП). Роды першыя, хлопец мой не надта вялікі - на выхадзе мелі 2900, але роды пачаліся з адыходу водаў, таму прыйшлося стымуляваць, бо свае схваткі былі яшчэ надта слабыя. Ад гэтага моцныя схваткі прыйшлі нечакана і разам з імі дзіўны спадарожнік, аб якім я не ведала - пачало зводзіць рукі і твар - мяне гэтыя адчуванні турбавалі нават больш чым самыя схваткі. разам са мною ў перадродавай было яшчэ 2 дзяўчынкі, то як па мне з імі весялей, хоць і сапраўды адчуваеш сябе як быццам у сваёй капсуле, праз якую туга даходзіць тое, што звонку. Патрапіла на перасменку - прыйшоў Валошын. Я вельмі гэтаму радая, хоць і не ведала аб ім нічога, ні з кім не дамаўлялася, але ўсім зараз раю - калі ёсць магчымасць - ражайце ў яго. Я не ведаю пра астатніх, упэўненая яны таксама добра прымаюць роды, але лепшага я не магла чакаць. Калі агульна, то гэта можна ахарактаразаваць такімі словамі - прафесійна, упэўнена, вельмі ўважліва і па-добраму да рожаніцы, як да сястры; з жартамі, якія падтрымліваюць дух. Пасля такіх родаў, негледзячы на тое, што мне рабілі рассячэнне, мне хочацца і ня страшна ражаць другое дзіця, прычым гэта я зразумела калі не на радзільным стале, то ў палаце, дзе ляжала адразу пасля гадзіннага зашывання ( я яшчэ спытала, ці не крыжыкам Юрый Анатольевіч мне там вышывае). Адчуванне такое, як быццам тут цябе чакалі і вельмі хацелі, каб ты нарадзіла здаровае дзіцятка з мінімальнымі праблемамі.
Таму, пузацікі, трымайцеся і ведайце - усё ў вас будзе добра. Жадаю лёгкіх і радасных (не пабаюся гэтага слова) родаў. У добры шлях!

Страниц  : 1 ... 3 4 6 7 ... 61 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт