Oxima
|
Боже, так мне кто ответит - сами-то девственники?
ага,канешн....они свой генофонд укрепляют направо и на лево ,до того как девушки замуж не выйдут  а как же солидарность?
|
|
|
|
|
|
|
ParanoЯ
|
а как же солидарность? кака така солидарность?  когда речь идет о генофонде 
|
|
|
|
|
|
|
Oxima
|
а как же солидарность? кака така солидарность?  когда речь идет о генофонде  кака 
|
|
|
|
|
|
|
CarmiSs@
|
Вот кстати закрадываются мысли, что может музчинки так активно ищут девственниц, потому как женщины,даже с минимальным опытом и знаниям, попросту поднимут на смех их сексуяльны "возможности". Или невозможности...  И девственниц они тоже боятся, потому что существует такой страх у закомплексованных пареньков, что дев. плева такая плотная, что ёе чуть ли не перфоратором буравить надо Куда ни кинь, всюду клин короче 
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ну, дык я потым ж выклаў дзве спасылкі... І што цікава, ў рускамоўнай здаецца так: Телего́ния (от др.-греч. τῆλε — «далеко» и γόνος «рождение, происхождение, род», то есть «вдали рождённый») — опровергнутая и устаревшая биологическая концепция А ў англамоўнай так: Telegony is a theory in heredity, now discredited[зараз падвяргаецца сумневу] but widely believed until the late 19th century. У нямецкамоўнай кажацца, што "састарэлая". Але нідзе больш не сцвярджаецца, маўляў, "абвергнутая". Так, што мне цябе жаль, калі твой "сьвет" скончваецца рускамоўнай вікі (дарэчы, якая "свабодная" дастаткова адносна). мне нравится как он ржущие смайлики ставит там, где не смешно, Петросян 80 левела Калі я стаўлю смайл, то выяўляю рэальную эмоцыю. Я не кажу, што і табе гэта ж павінна быць смешна.  "Петросян 80 левела"- а гэта, напэўна, так "модна" казаць? Клоунэсса...
|
|
« Последнее редактирование: 22 Сентябрь 2012, 18:06:36 от Head »
|
|
|
|
|
Лилит
|
Куда ни кинь, всюду клин короче Не,ну выше бобкэтыч хороший вариант с овцами предлагал
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Боже, так мне кто ответит - сами-то девственники? Я ж ужо казаў: тут ці мякіна павінна быць, ці дзяўчына павінна забыць усіх сваіх партнёраў (можа быць толькі нейкая інфармацыя ў памяці, накшталт "было так-та і так-та", але не павінна ні ў коем разе быць былых уражанняў (самі адчуванні: ой, было так добра там вось і так, і гэтак ахх...)- вы мяне разумееце? Ніякіх уражанняў. Так, што па сутнасці я не настолькі прынцыповы, як тут шмат хто думае.  Добавлено: 22 Сентябрь 2012, 14:50:29
Вот кстати закрадываются мысли, что может музчинки так активно ищут девственниц, потому как женщины,даже с минимальным опытом и знаниям, попросту поднимут на смех их сексуяльные "возможности". Или невозможности... Ну и подгоняют по это дело всякие тырнет-теории о чистоте породы))) А мне здаецца, што неабходнасць мякіны- гэта загон такі і хутчэй за ўсё, што ў жыцці будзе па-іншаму...
|
|
|
|
|
|
|
CarmiSs@
|
Куда ни кинь, всюду клин короче Не,ну выше бобкэтыч хороший вариант с овцами предлагал не они же не басурмане какие-то 
|
|
« Последнее редактирование: 22 Сентябрь 2012, 15:09:24 от CarmiSs@ »
|
|
|
|
|
Маленький Троль
|
Куда ни кинь, всюду клин короче Не,ну выше бобкэтыч хороший вариант с овцами предлагал не они же не басурмане какие-то  Не вижу принципиальной разницы.
|
|
|
|
В настоящее время стало модно называть флэшмобом любую хуиту, в которой участвовало более трёх человек. Все барби дуры.
|
|
|
Head
Гость
|
У культуры народаў гэта прысутнічае не ва ўсіх, па-першае, а па-другое, у даўнія часы гэта мела канкрэтны сэнс - перадаваць па спадчыне маёмасць мужчыны хацелі толькі сваім нашчадкам. Па-трэцяе, гэта кантроль за жанчынай - нават за яе сексуальным жыццём - з'яўляўся часткай патрыярхальнага прыгняцення. Вы яшчэ ўспомніце пра жаночае абразанне, якое практыкуецца ў Афрыцы Паўночнай - яно робіцца з мэтай, какб жанчыны не атрымоўвалі сексуальнай асалоды і адпаведна не мелі жадання займацца сэксам акрамя як з мужам па яго волі. А хіба зараз хочуць не сваім нашчадкам? Ці нехта хоча не свайго дзіця выхоўваць- ня вельмі вас разумею)) Патрыярхальнае грамадства- да яго грамадства прыйшло ўжо даўно (вядома, ад матрыярхату) і менавіта зараз мы пры ім і жывем (дарэчы, гэта адбылася разам з неалітычнай рэвалюцыяй, з'яўленнем лішкаў вытворчасці і дзяржавы). Так, што гэта дасканалы тып грамадства (і ўвесь гэты сучасны лібэралізм- вычварэнства). Наконт жаночай сэксуальнай асалоды, канешне, ў іх там свае законы, але гэта ня вельмі пярэчыць жаночай прыродзе. Справа ў тым, што ў жанчыны аб'ектам атрымання сэксуальная асалоды з'яўляецца ўсё цела. Любое дакрананне жанчыны, рух яе цела мае пад сабой сэксуальную энэргію. Ёсць проста тонкі ўзровень сэксуальнага ўспрымання, а ёсць грубы, дык вось жанчына асноўную асалоду атрымоўвае на тонкім узроўні (менавіта так, дарэчы, я і хацеў адказаць на пытанне zakrep-ы). Таму для яе звычайны сэкс не з'яўляецца вырашальным і як правіла жанчына можа жыць і без яго, як яны самі пытаюцца часам "Ну вось чаму ён ня можа без гэтага? Яму толькі гэта і патрэбна...". Справа ў тым, што ў мужчыны ўсё засяроджана ў адным месцы і атрымаць сэксуальную энэргію ён можа толькі праз грубы ўзровень. Таму, па сутнасці, сэкс са стараны жанчыны адбываецца ў асноўным з натуральнага жадання нараджаць і рабіць прыемнае мужу.
|
|
« Последнее редактирование: 23 Сентябрь 2012, 14:15:47 от Head »
|
|
|
|
|
ParanoЯ
|
Таму, па сутнасці, калі адбываецца сэкс- гэта са стараны жанчыны адбываецца ў асноўным з натуральнага жадання нараджаць і зрабіць прыемнае мужу. а то что женщина может получать от этого удовольствие? просто....от сексуальных отношений ,без естесственного желания рожать и сделать приятное мужу? либидо?не не слышал....
|
|
|
|
|
|
|
Oxima
|
Откуда столько мужчины знают про женщин?
Нее, кроме грубого сексуального желания, в вас есть еще одно: надеть ошейник и привязать к батарее. Причем быстро найдется объяснение, что это нисколько не противоречит женской природе, а даже наоборот - ей нравится делать мужчине приятно. Так. Значится, материал в банк спермы - и в евнухи)
|
|
|
|
|
|
|
ParanoЯ
|
и все они знают,и все они читали,теории там всякие.....а в жизни все равно не так......Знатоки природы женской 
|
|
|
|
|
|
|
Werdandy
|
Эээ, то есть все женщины по сути бревна. А сексом занимаются исключительно, что бы ублажить мужчину? Прям рабство сексуальное...
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Нее, жанчына безумоўна атрымлівае асалоду і ад грубага сэксу, але па меньшай частцы... А гэта ўсё ніякія не тэоры, а дакладнае веданне. Ў індыйскіх Ведах усё ўжо даўно распісана...
|
|
|
|
|
|
|
Oxima
|
Не удивлюсь, если все эти якобы научные статьи написаны мужчины
|
|
|
|
|
|
|
ParanoЯ
|
Head да будет тебе известно что в Ведах описывалось многомужество Драупади 
|
|
|
|
|
|
|
Oxima
|
То есть женшине в сто раз приятней, если ей почешут за ушком?) А овладеть собой она позволяет с целью зачатия или ублажить мужчину?
|
|
|
|
|
|
|
zakrepa
|
кажацца здаецца мне цябе жаль шкада нахера писать по-белорусски, если ты не владеешь этим языком? Калі я стаўлю смайл, то выража рэальную эмоцыю тогда я сочувствую тебе еще больше, потому что нормальный человек не станет смеяться над тем, что ни разу не смешно. выказваю, ктати, а не выражаю Клоунэсса... очень приятно, царь (с)йож
|
|
|
|
Ну давайте, включайте мозги, дорогие мои паразиты. Dream brother, my Killer, my lover... 
|
|
|
|
Маленький Троль
|
мне их поубивать сегодня хочется за такое вот. Чешут за ушком, а хочется простого, человеческого секса, аж зубы сводит? Бывает
|
|
|
|
В настоящее время стало модно называть флэшмобом любую хуиту, в которой участвовало более трёх человек. Все барби дуры.
|
|
|
ParanoЯ
|
нахера писать по-белорусски, если ты не владеешь этим языком? а что? как произносится так и пишется  у меня дочка сидела со мной хихикала 
|
|
|
|
|
|
|
Oxima
|
Не, ну девочки, я и так не умею)
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Цитата: Head от Сегодня в 15:41:43 мне цябе жаль шкада нахера писать по-белорусски, если ты не владеешь этим языком? Не, калі на рускі, то будзе "мне тебя жаль", а не "мне тебя жалко". Мне цябе не шкада, zakrepa, мне цябе жаль.  (і толькі скажы чаму вось зараз мне не павінна быць смешна  ) выказваю, ктати, а не выражаю Наогул-та- "выяўляю". тогда я сочувствую тебе еще больше, потому что нормальный человек не станет смеяться над тем, что ни разу не смешно. выказваю, ктати, а не выражаю Так, так, абгрунтуй дзе я смяяўся з таго, што не смешна.  очень приятно, царь ©йож Не, ну, што ты... клоунэсса ты таму, што кідаешся ўсякімі слоўцамі, якія пад сабой (датычна да сітуацыі) не маюць сэнсу. І, дарэчы, ты мне так "тыкаеш" на мову... так робяць толькі тролі ў паліт-хаце (нармальныя людзі робяць гэта з павагай (калі насамрэч ёсць памылкі) таму, што ў іх задача яе ганьбіць. А ты відаць па замбаванасці так робішь... Head не совсем поняла смайлы по поводу клубов собачьих А паставіў іх таму, што не зусім зразумеў, што там напісана)) То есть женшине в сто раз приятней, если ей почешут за ушком?) А овладеть собой она позволяет с целью зачатия или ублажить мужчину? Ці невядома, што жанчына можа зведаць аргазм ад аднаго дакранання (да вушка  )? А овладеть собой она позволяет с целью зачатия или ублажить мужчину? Ну, а што тут дрэннага? Дрэнна калі мужчына будзе гэта лічыць сваім падарункам? А кветкі і заляцанне як? мне их поубивать сегодня хочется за такое вот. За што? Калі мужчына атрымоўвае гэтае самае, павінен у першыню клапаціцца аб асалодзе жанчыны.  гггггг Может Head это женщина и пишет про себя? Вось-вось, а кажаце "псэўданавука". Раз такія здагадкі, то адзначае добра распісаў. 
|
|
|
|
|
|
|
zakrepa
|
Не, калі на рускі, то будзе "мне тебя жаль", а не "мне тебя жалко". Мне цябе не шкада, zakrepa, мне цябе жаль. (і толькі скажы чаму вось зараз мне не павінна быць смешна ) святые огурцы, Кармисса, ты у нас умная, скажы ты ему, что он не прав  Так, так, абгрунтуй дзе я смяяўся з таго, што не смешна. да вот прямо здесь, после этого предложения ты опять зачем-то поставил ржущий смайл, нафига? І, дарэчы, ты мне так "тыкаеш" на мову... так робяць толькі тролі ў паліт-хаце (нармальныя людзі робяць гэта з павагай (калі насамрэч ёсць памылкі) таму, што ў іх задача яе ганьбіць. А ты відаць па замбаванасці так робішь... так пожалуйста, говори красиво и без ошибок на здоровье, а в твое случае я могу сказать одно: не можешь срать - не мучай жеппу  А паставіў іх таму, што не зусім зразумеў, што там напісана)) о да, у идиотов есть такая фишка - глупо улыбаться, когда не понимаешь о чем речь
|
|
|
|
Ну давайте, включайте мозги, дорогие мои паразиты. Dream brother, my Killer, my lover... 
|
|
|
ParanoЯ
|
а по поводу многомужества мне ответят,а?
|
|
|
|
|
|
|
Oxima
|
Мне невядома.
Дрэнна считать женщину своим подарком. Вы загоняетесь так своим патриархальным укладом, будто рядом с вами не личность, а наложница, у которой весь мир сузился до точки зачать от вас и ублажить. Вы забываетесь, что женщина - ценная биологическая особь. И даже если количество мужских особей снизиться, мир не окажется на грани вымирания. А то выбирают тут они, лучше женщин знают, что противоречит женской природе, а что нет, где чесать, а где не чесать. Еще раз говорю - биологический материал в банк спермы и в евнухи. А то раскудахтались тут)
|
|
|
|
|
|
|
ParanoЯ
|
Вось-вось, а кажаце "псэўданавука". Раз такія здагадкі, то адзначае добра распісаў. нет,тогда это значит что ты дууурааа 
|
|
|
|
|
|
|
Oxima
|
Параноя, а что они тебе о б.л.я.доте скажут? Пральна, ее яйцеклеткистолько всего помнили, что у нее не было будущего)
|
|
|
|
|
|
|
|