ковбойка
Молодой Гродненец
|
to sieviaryn4:У мяне родную мову выкладае Нарута С.В. але я магу сказаць што у тым што я вельмі люблю беларускую мову няма яе заслугі!!!!!!! У тым што я вельмі люблю родную мову маюць заслугу мае бацькі і мая старэйшая сястра!!!!!!! dимкаs: Я вучуся у 9 клясе хіміка-біалагічны профіль!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
voron-white
|
Што датычыцца мяне, то Беларускую мову выкладае Даўлюд І. М., але і мае бацькі спрыялі развіццю гонару за Бацькаўшчыну! 
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
|
|
« Последнее редактирование: 17 Май 2008, 15:37:10 от Dimka »
|
|
|
|
|
DimaFromGrodno
|
Паважаныя адзінаццацікласнікі, мажаце не хвалявацца. Нават калі тут ніхто акрамя пісаць не будзе, тэма усё адно не загіне!!!! Я не дапушчу гэтага)))) Я спадзяюся, ніхто з вас не забудзецца заставіць запіс у кнізе запісаў у музее?
|
|
|
|
|
|
|
voron-white
|
Так і я не дапушчу, каб ветка згінула, тым больш што выпускннікі сюды будуць захадзіць і дзяліцца сваімі адчуваннямі ад экзаменаў і вучобы ў ВНУ!!!
|
|
|
|
|
|
|
ковбойка
Молодой Гродненец
|
Я лічу што ніхто з нас не дазволіць каб гэтая ветка загінула!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
МЯТА
|
последний школьный выходной почти прошол уже  и осталась всего неделя... а аааа, даже не представляю как это мы без школы будем :-/  кста, сматрела погоду на неделю.. пишут, что 24 целый день и вечером ( и дажо ночью :О) дождь будет.. и где же тогда линейка проходить будет?? :-?
|
|
« Последнее редактирование: 18 Май 2008, 19:27:07 от Mjata »
|
|
ДА, Я НЕ ПОДАРОК... Я СЮРПРИЗ!!!
|
|
|
Sith
|
и где же тогда линейка проходить будет?? ...Под зонтиками... 
|
|
|
|
|
|
|
Радуга
|
последние дни вместе. блин, как не хочецца раставацца. как подумаю, что уже больше никогда не соберемся таким составом какой был сегодня, аж мурашки по коже!!!!!!!!!!а-а-а-а-ааааааааааааа [smiley=bigcry.gif] [smiley=bigcry.gif]
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
да зьбярэмся йшчэ. 
|
|
|
|
|
|
|
iJul
Молодой Гродненец
I'm in the basement, you're in the sky...
|
ох... это была моя самая долгая регистрация... спс Димка... я тя не забуду)))  жаль конечно. что вы уходите... но в принципе. жалеть надо вам нас... ((( неизвестно что будет.... :-/
|
|
|
|
You are one of God's mistakes, You crying, tragic waste of skin, I'm well aware of how it aches, And you still won't let me in.
|
|
|
ковбойка
Молодой Гродненец
|
Хэх а у мяне засталіся астатнія вальготныя канікулы!!!!!!!!!!!!!!  А пасля у наступным годзе экзамены а пасля так сама!!!!!!!!!!!! АААААААА каб толькі гэтыя канікулы не канчаліся!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
xelfx
|
вопрос: форму со следующего года вводят только для девочек?
|
|
|
|
Вдох - это смерть. Кто я и ты? Разве мы лишь притворяемся живыми, как они? ©
|
|
|
iJul
Молодой Гродненец
|
Что?? а что девочки сделали плохого, что только им форму носить??? мальчикам тоже придётся, вы ни чем не отличаетесь...))) 
|
|
|
|
You are one of God's mistakes, You crying, tragic waste of skin, I'm well aware of how it aches, And you still won't let me in.
|
|
|
|
|
iJul
Молодой Гродненец
|
Кароче... уж если форма- то либо всем, либо-никому.... просто я так не играю... так нельзя.... 
|
|
|
|
|
|
|
Sagmir
|
ггг..какой общественный резонанс =))
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
імхо, форма гэт тое, з чым можна звыкнуцца.
|
|
|
|
|
|
|
Grace
Гродненец
|
імхо, форма гэт тое, з чым можна звыкнуцца. можно...ага...ПРИДЁТСЯ смириться я этой долбаной формой!!!
|
|
|
|
|
|
|
ковбойка
Молодой Гродненец
|
А мне здаецца што у пачатку наступнага года пычнуць насіць гэтую форму але а пасля перастануць!!!!!!!! Як і у гэтым годзе у пачатку насілі строгі стыль адежы а цяпер паглядзіце кто у чым ходзім у школу так і у наступным мне здаецца будзе!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
можа й так. але ж я катэгарычна супраць размалёваных недаЭМАк і г.д. у школе (ёсьць некалькі, мля, чорна-фіялетава платочна-значочна-клечатых асоб). да іх ужо трэба жорсткія меры прымаць. куды віталі станіслававіч глядзіць?!
|
|
|
|
|
|
|
МЯТА
|
блин! что за дискриминация в школе?!?!  что значит форма только для девочек??  хоть я уже и не попадаю под эту жестокую уравниловку, но все таки считаю, что это абсолютно не правильно.. если хотят, чтобы была форма, то пусть вводят её для всех! пс: как представлю, как эмогерлы понацепят значкоф на пиджаки эти..... жесть.... 
|
|
|
|
ДА, Я НЕ ПОДАРОК... Я СЮРПРИЗ!!!
|
|
|
dимкаs
|
здаецца мне, што тое, што форма толькі для дзяўчын гэта проста чуткі. а калі не, дык справа ў тым, што хлопцаў апранутых "па форме" значна больш.
p.s. бля, пра форму гавораць больш, чым аб скасаваньне прадметаў.(((
|
|
|
|
|
|
|
iJul
Молодой Гродненец
|
ай, Дима... вот именно говорят.... а толку??? если мы тут полялякаем пару раз на эти темы, то я сомневаюсь, что историю вернут... и в школьной форме будут ходить все, даже те, кто особо яро сейчас сопротивляется... так было всегда, и так будет... на жаль... 
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
ды ручкі апусьцілі..  на засновах гэтых "ляляканій" пэўныя людзі павінны рабіць высновы над чым працаваць.  бо яны пазваляюць забачыць усю тую сітуацыю, якая склалася. "лялякаць" трэба больш, таму што толькі ў "ляляканьнях" нараджаецца ісьціна. але "лялякаць" трэ абгрунтавана. ды за кожным "ляля" павінна быць дзеяньне. нічога ня можа быць горш за моўчае пагаджэньне з апушчанымі вачыма. "и все буде добре".  нос да гары ды наперад.
|
|
« Последнее редактирование: 21 Май 2008, 20:51:38 от Dimka »
|
|
|
|
|
iJul
Молодой Гродненец
|
ты думаешь?
|
|
|
|
|
|
|
ковбойка
Молодой Гродненец
|
Ведаешь што dимкаs я пра Эмо!!!!!!! У мяне у класе есць дзяучына Эмо дык вось колькі разой яе не вадзілі і да Макаравай і да Гуменага то ей усе ройна яна нічога не баіцца і надаль ходзіць у чорна розавым з ей проста ніхто нічога зрабіць не можа вось!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
няхай нам ставяць двойкі па паводзінах у школе але ж нам з табой вядома што мы эма-панкі мы ведаем што мы з табой героі падпольля.  гэт трэба канешня іскараняць, але надта сільна давіць таксама нельга. 
|
|
« Последнее редактирование: 21 Май 2008, 23:18:46 от Dimka »
|
|
|
|
|
iJul
Молодой Гродненец
|
с каких это пор, ты- ЭМО-панк? а что на счёт той девочки, то я могу только одно сказать..."горбатого могила исправит"  просто это реально попа, мы все в строгом, а она ЭМО!!! пля...
|
|
« Последнее редактирование: 21 Май 2008, 23:17:36 от Dimka »
|
|
|
|
|
|