Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
07 Август 2025, 08:52:43
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 41 42 44 45 ... 54 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: СШ №32  (Прочитано 175023 раз)
kosik
Moderator

Просмотр профиля
« Ответ #1260 : 26 Апрель 2008, 12:04:55 »

фотка удалена!!!!выкладываем через сервак фотки!!!!
R@\/€N™
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1261 : 27 Апрель 2008, 19:17:54 »

Бля герыч ты был прав это было круто  8-) 8-) 8-) Мне ща даже передвигаться тяжело [smiley=stars.gif] Кста фри равен ты зря непошёл  [smiley=thumbsdown.gif]
Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Я люблю Гродненский форум!

Просмотр профиля Email
« Ответ #1262 : 27 Апрель 2008, 21:11:57 »

Бля герыч ты был прав это было круто  8-) 8-) 8-) Мне ща даже передвигаться тяжело [smiley=stars.gif] Кста фри равен ты зря непошёл  [smiley=thumbsdown.gif]

кали не сакрэт, дзе вы так адпачывали, куды хадзили???

СТОП 6.02 - Больше подарков. Собираем - Мир аксессуаров! Все для Hand made. https://forum.grodno.net/index.php?topic=3143430.new#new
GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1263 : 27 Апрель 2008, 21:33:15 »

Dikaja_roza тут жа ўсё зразумела : Чацвёрны міжнацыянальна Байк-фэст "Хавайся ў бульбу" у Гародні.

Мама Кайла просто с_ка, толстая большая злюка - мымра полная го_на...
Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1264 : 27 Апрель 2008, 21:43:33 »

Dikaja_roza тут жа ўсё зразумела : Чацвёрны міжнацыянальна Байк-фэст "Хавайся ў бульбу" у Гародні.
Ну я так адразу и падумала, але ж вырашыла удакладницца))). А я бачыла у суботу выставу байкау. Канешне ж прыгожыя рэчы, але ж кали убачыла трохи пазней перакулины байк и разбиты у попу, то страшэнна стала, яны ж такия апасныя(((.

СТОП 6.02 - Больше подарков. Собираем - Мир аксессуаров! Все для Hand made. https://forum.grodno.net/index.php?topic=3143430.new#new
Bruce
Кандидат в депутаты

За орфографию никто не ручается

Просмотр профиля Email
« Ответ #1265 : 28 Апрель 2008, 17:41:38 »

ОООООХХХХХХХ Цяжка мне. Гэто было нядрэнна, але... У мяне зараз другое ў галаве.

Будьте реалистами, но при этом не забывайте об оптимизме.
http://nashorn.ucoz.com
Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1266 : 28 Апрель 2008, 21:54:27 »

ОООООХХХХХХХ Цяжка мне. Гэто было нядрэнна, але... У мяне зараз другое ў галаве.

И што ж у вас у галаве, паважаны Брус?

Bruce
Кандидат в депутаты

За орфографию никто не ручается

Просмотр профиля Email
« Ответ #1267 : 28 Апрель 2008, 22:09:23 »

Зусім не то што ты лічаш. Але мабыць... Няхочацца папасць у комнату з белым паталком, ці ў комнату з відовішчам на агні. Я лічу, што зразумее мяне толькі Герыч, таму што ён мусіць ведаць гэту песьню.

Будьте реалистами, но при этом не забывайте об оптимизме.
http://nashorn.ucoz.com
Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1268 : 28 Апрель 2008, 22:24:40 »

Зусім не то што ты лічаш. Але мабыць... Няхочацца папасць у комнату з белым паталком, ці ў комнату з відовішчам на агні. Я лічу, што зразумее мяне толькі Герыч, таму што ён мусіць ведаць гэту песьню.

Вельми шкада, што ты так личаш. Науцилиуса Пампилиуса ведае шмат людзей, асаблива гэтую песню. А што у цябе здарылася?

GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1269 : 28 Апрель 2008, 22:26:11 »

[highlight]Участники, просматривающие эту тему (3): karikatura, Dikaja_roza, GerЫЧ. [/highlight]
Як прыемна мне прывітаць вас усіх тут, словамі і не перадаць... Dikaja_roza да цябе такое пытанне: а дзе ты сёння была, чаму не з'явілася ў школцы?

GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1270 : 28 Апрель 2008, 22:32:54 »

Вельми шкада, што ты так личаш. Науцилиуса Пампилиуса ведае шмат людзей, асаблива гэтую песню. А што у цябе здарылася?

Сапраўды, шмат хто ведае гэтую песню, мабыць некаторыя толькі яе і ведаюць, але Nautilus мае шмат цікавых песен... Ды гаворка не аб гэтым. Мне здаецца што шаноўны Bruce закахаўся, ці на адварот... І вельмі дрэнна калі ён гэта зрабіў на фэсце...

Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1271 : 28 Апрель 2008, 22:33:38 »

[highlight]Участники, просматривающие эту тему (3): karikatura, Dikaja_roza, GerЫЧ. [/highlight]
Як прыемна мне прывітаць вас усіх тут, словамі і не перадаць... Dikaja_roza да цябе такое пытанне: а дзе ты сёння была, чаму не з'явілася ў школцы?

Прывитанне, Герыч. Вельми прыемна, што пытаецеся)). Але ж на самой справе нават сорамна казаць прычыну маей адсутнасци. На самой справе, учора вельми стамилася и мне так не хацелася рабиць дамашняе заданне, таму я и вырашыла на канец года и увогуле школьнага жыцця прасачкаваць))). Але затое зрабила важнае дзела, якое усе сабиралася дауно зрабиць, але ж не было часу).
 А як сення прайшой школьны дзень?

GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1272 : 28 Апрель 2008, 22:44:41 »

Канешне вельмі добра што ты ўсё ж такі зрабіла тую справу, якую запланавала даўно...
А ў школе сёння было вельмі цікава: першых тры занятка мы як бы вучыліся ( нас было няшмат, ажно 13 чалавек), пасля да нас завітала Карнілава і аб'явіла што далей мы вольныя і заняткі адмяняюцца, і ўсё таму што былі занятыя класы інфарматыкі. Такім чынам ма пайшлі дамоў адванаццатай гадзіне.

Вось табе яшчэ такое пытанне: А што ж такога ты рабіла ў надзелю, што так стамілася, ажно нехапіла моцы на школу?
« Последнее редактирование: 28 Апрель 2008, 22:48:53 от Ger » Записан

Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1273 : 28 Апрель 2008, 22:51:22 »

кали не забуду, то прынясу заутра пару цикавых афарызмау. Яны мне вельми спадабалися, можа и вы ацэнице, пасмяемся))). Да сустрэчы заутра на занятках)))

2karikatura: Чаго маучым??? мы добрыя, мы не кусаемся))) Подмигивающий

А я заутра  иду вучыцца катацца на машыне!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1274 : 28 Апрель 2008, 22:56:45 »

кали не забуду, то прынясу заутра пару цикавых афарызмау. Яны мне вельми спадабалися, можа и вы ацэнице, пасмяемся))). [highlight]Да сустрэчы заутра на занятках[/highlight])))

Вы ўжо збіраецеся спаць? Толькі пачалі размову, а вось як ўсё атрымліваецца...

R@\/€N™
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1275 : 28 Апрель 2008, 23:12:05 »

[highlight]Участники, просматривающие эту тему (2): GerЫЧ, R@\/€N™. [/highlight]
А я только пришёл  Плачущий Плачущий Плачущий
« Последнее редактирование: 28 Апрель 2008, 23:14:15 от R@VEN » Записан
R@\/€N™
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1276 : 28 Апрель 2008, 23:22:25 »

Кстати мне очень интересно (в смысле ваши ответы на данный вопрос): [highlight]Кто был тот, кто явился в тот день?[/highlight]  Подмигивающий
P.S. Очень люблю задавать вопросы на философию, ибо только в сравнении можно познать истину. Веселый
Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1277 : 29 Апрель 2008, 23:00:10 »

Кстати мне очень интересно (в смысле ваши ответы на данный вопрос): [highlight]Кто был тот, кто явился в тот день?[/highlight]  Подмигивающий
P.S. Очень люблю задавать вопросы на философию, ибо только в сравнении можно познать истину. Веселый

Тот, который явился тогда, совсем не тот, о котором кто-то сразу подумал, и тот, о котором кто-то не подумал, тоже не тот, так как тот, о котором тот повыше нас спрашивает, сам не знает о том, о котором из тех  он говорит. Поэтому никто из нас не ответит кто был тот, кто явился в тот день...  Смеющийся

R@\/€N™
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1278 : 30 Апрель 2008, 17:51:26 »

Тот, который явился тогда, совсем не тот, о котором кто-то сразу подумал, и тот, о котором кто-то не подумал, тоже не тот, так как тот, о котором тот повыше нас спрашивает, сам не знает о том, о котором из тех  он говорит. Поэтому никто из нас не ответит кто был тот, кто явился в тот день...  Смеющийся

Ну, тот который явился тогда и о котором кто-то сразу подумал, именно тот о котором тот кто повыше вас спрашивает, а вот тот о котором кто-то не подумал совсем не тот о котором вас спрашивает тот кто повыше.  Подмигивающий
И поэтому та которая ответила  - неответила, а значит тот кто повыше спросит ту которая ответила, но не ответила,о том: [highlight]Кто был тот, кто явился в тот день?[/highlight]  Подмигивающий  Ведь тот кто повыше знает то, что было в тот день, но он не знает то что знает та, которая ответила, но неответила, о том дне.  Смеющийся
GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1279 : 30 Апрель 2008, 22:11:25 »

Не, гэта ўсё зусім не смешна!!! Гэта трохі папахвае чымсьці нядобрым, філасофіі я тут зусім не бачу...
Але калі ты так хочаш атрымаць адказ на сваё пытанне, тады трымай: Гэта быў Іісус, які з'явіўся ў гэты дзень у драпежным горадзе з адзінай думкай - Вялікая Сусветная Любоў...

Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1280 : 30 Апрель 2008, 23:16:38 »

Штосьци настрою зусим няма(((... Чаго я тут шукаю? Грустный

GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1281 : 01 Май 2008, 11:20:16 »

А што здарылася? Куды твой настрой знік?
Сёння такі цудоўны дзень - 1 Мая, сонейка канешне ні вельмі добра ззяе, але ўсё ж такі надвор'е не самае дрэннае.
Не сумуй, усё дрэннае праходзіць і застаюцца толькі самыя яскравыя моманты...

« Последнее редактирование: 01 Май 2008, 11:21:04 от Ger » Записан

Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1282 : 01 Май 2008, 19:20:46 »

Сёння такі цудоўны дзень - 1 Мая, сонейка канешне ні вельмі добра ззяе, але ўсё ж такі надвор'е не самае дрэннае.

Не ведаю куды пайшоу гуляць мой настрой, але ж штосьци так дрэнна, ничога не хачацца. З учорашнега вечара так и не з,явиуся настрой(((. Сумна мне((( и хочацца плакаць Плачущий

R@\/€N™
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1283 : 01 Май 2008, 22:40:01 »

Не ведаю куды пайшоу гуляць мой настрой, але ж штосьци так дрэнна, ничога не хачацца. З учорашнега вечара так и не з,явиуся настрой(((. Сумна мне((( и хочацца плакаць Плачущий

Марина если тебе хочется плакать значит на то есть причина, а если есть на то причина то вся проблема в ней. Следовательно твоя задача решить проблему.  А так как проблема есть следствие причины, то вся проблема в причине и значит надо тебе: [highlight]прийти ко мне на чай[/highlight]  Смеющийся Смеющийся Смеющийся
GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1284 : 01 Май 2008, 22:42:14 »

Э-э-эй, што здарылася, пачакай плакаць - гэта ніколі не позна. Што робіцца ў тваёй галаве??? Што за думкі такія, якія даводзяць да слёз... Пачакай, не плач!!!, не давай сваім ворагам бачыць(адчуваць) гэтае...  

Дык усё ж такі, што здарылася ў той вечар, што адабрала тваю сонечную ўсмешку, што змяніла твой жыццярадасны настрой???
« Последнее редактирование: 01 Май 2008, 22:50:49 от Ger » Записан

free_Raven
Настоящий гродненец

... романтик с большой дороги.

Просмотр профиля Email
« Ответ #1285 : 02 Май 2008, 21:15:44 »

Марина если тебе хочется плакать значит на то есть причина, а если есть на то причина то вся проблема в ней. Следовательно твоя задача решить проблему.  А так как проблема есть следствие причины, то вся проблема в причине и значит надо тебе: [highlight]прийти ко мне на чай[/highlight]  Смеющийся Смеющийся Смеющийся
Вот скажите, есть ли МОСК у человека, который вот это писал, А?

Я против насилия - Я за безопасный секс!
GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1286 : 02 Май 2008, 22:10:36 »

Э-эх, як сёння зарадзіла надвор'е!!! Доўгі час я не бачыў такой мітусні ў горадзе. Жыццё пераладжаваецца на веснавыя колы. Дождж змыў усю санлівасць гараджан, прамыў вулачкі, надаў ім "новы" выгляд. Мне здаецца, што гэта кропля новага жыцця, кропля-надзея, і разам з тым кропля-усмешка, маленькая кропелька здзеквання.
А як жа ж было цудоўна ісці под дажджом, бачыць безсэнсовые люцкое змаганне з існасцю, як цудоўна было глытаць свежае, трохі халоднае і тым самым маючае яшчэ большую асалоду паветра...
У Гародню завітала закаханае жыццё...

R@\/€N™
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1287 : 02 Май 2008, 22:12:00 »

Вот скажите, есть ли МОСК у человека, который вот это писал, А?

Вася мля я понимаю, что ты не можешь просто напросто успокоится из-за того что ты не пошёл на рок-фест, а я пошёл. Так что кончай завидовать ибо зависть приведёт тебя только к разрушению. А это сообщение я написал чтобы улучшить Маринино настроение, так что Марина радуйся жизни ибо она у тебя только одна.
P.S.: Моска у меня нет, у меня есть МОЗГ(который отличается умом и сообразительностью)  Смеющийся
R@\/€N™
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1288 : 02 Май 2008, 22:17:18 »

Э-эх, як сёння зарадзіла надвор'е!!! Доўгі час я не бачыў такой мітусні ў горадзе. Жыццё пераладжаваецца на веснавыя колы. Дождж змыў усю санлівасць гараджан, прамыў вулачкі, надаў ім "новы" выгляд. Мне здаецца, што гэта кропля новага жыцця, кропля-надзея, і разам з тым кропля-усмешка, маленькая кропелька здзеквання.
А як жа ж было цудоўна ісці под дажджом, бачыць безсэнсовые люцкое змаганне з існасцю, як цудоўна было глытаць свежае, трохі халоднае і тым самым маючае яшчэ большую асалоду паветра...
У Гародню завітала закаханае жыццё...

Это была не любовь, это было то что философы называли: " Ну нереал невезёт." Просто сама природа поднялась против того чтобы мы пошли сегодня на съёмку. Так как возможно если бы это произошло - Картман бы захватил мир  Смеющийся Смеющийся Смеющийся
« Последнее редактирование: 02 Май 2008, 22:25:27 от R@VEN » Записан
Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1289 : 02 Май 2008, 22:26:22 »

Як многа нас сення)))... Участники, просматривающие эту тему (4): R@\/€N™, kusaka, GerЫЧ, Dikaja_roza.

А надвор,е цудоунае!!! Ну можа не зусим каб...але ж у мяне таки добры настрой, што мне на усе...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!        Смеющийся

дзякуй Шурык, за спробу падняць мне настрой, каб учора прачытала, абавязкова бы заусмихалася!!!!!!

Жывеееееееееееееееееееееееееееееееееееем!!!!!!!!!!!!!!!!!  Усе цудоуна!!!!!!

А так прыемна пах асфальт пасля дажджу!!! ))) Смеющийся

Страниц  : 1 ... 41 42 44 45 ... 54 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт