kosik
|
фотка удалена!!!!выкладываем через сервак фотки!!!!
|
|
|
|
|
|
|
R@\/€N™
|
Бля герыч ты был прав это было круто 8-) 8-) 8-) Мне ща даже передвигаться тяжело [smiley=stars.gif] Кста фри равен ты зря непошёл [smiley=thumbsdown.gif]
|
|
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
Бля герыч ты был прав это было круто 8-) 8-) 8-) Мне ща даже передвигаться тяжело [smiley=stars.gif] Кста фри равен ты зря непошёл [smiley=thumbsdown.gif] кали не сакрэт, дзе вы так адпачывали, куды хадзили???
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Бля герыч ты был прав это было круто 8-) 8-) 8-) Мне ща даже передвигаться тяжело [smiley=stars.gif] Кста фри равен ты зря непошёл [smiley=thumbsdown.gif] кали не сакрэт, дзе вы так адпачывали, куды хадзили??? Dikaja_roza тут жа ўсё зразумела : Чацвёрны міжнацыянальна Байк-фэст "Хавайся ў бульбу" у Гародні.
|
|
|
|
Мама Кайла просто с_ка, толстая большая злюка - мымра полная го_на...
|
|
|
Dikaja_roza
|
Бля герыч ты был прав это было круто 8-) 8-) 8-) Мне ща даже передвигаться тяжело [smiley=stars.gif] Кста фри равен ты зря непошёл [smiley=thumbsdown.gif] кали не сакрэт, дзе вы так адпачывали, куды хадзили??? Dikaja_roza тут жа ўсё зразумела : Чацвёрны міжнацыянальна Байк-фэст "Хавайся ў бульбу" у Гародні. Ну я так адразу и падумала, але ж вырашыла удакладницца))). А я бачыла у суботу выставу байкау. Канешне ж прыгожыя рэчы, але ж кали убачыла трохи пазней перакулины байк и разбиты у попу, то страшэнна стала, яны ж такия апасныя(((.
|
|
|
|
|
|
|
Bruce
|
ОООООХХХХХХХ Цяжка мне. Гэто было нядрэнна, але... У мяне зараз другое ў галаве.
|
|
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
ОООООХХХХХХХ Цяжка мне. Гэто было нядрэнна, але... У мяне зараз другое ў галаве. И што ж у вас у галаве, паважаны Брус?
|
|
|
|
|
|
|
Bruce
|
Зусім не то што ты лічаш. Але мабыць... Няхочацца папасць у комнату з белым паталком, ці ў комнату з відовішчам на агні. Я лічу, што зразумее мяне толькі Герыч, таму што ён мусіць ведаць гэту песьню.
|
|
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
Зусім не то што ты лічаш. Але мабыць... Няхочацца папасць у комнату з белым паталком, ці ў комнату з відовішчам на агні. Я лічу, што зразумее мяне толькі Герыч, таму што ён мусіць ведаць гэту песьню. Вельми шкада, што ты так личаш. Науцилиуса Пампилиуса ведае шмат людзей, асаблива гэтую песню. А што у цябе здарылася?
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
[highlight]Участники, просматривающие эту тему (3): karikatura, Dikaja_roza, GerЫЧ. [/highlight] Як прыемна мне прывітаць вас усіх тут, словамі і не перадаць... Dikaja_roza да цябе такое пытанне: а дзе ты сёння была, чаму не з'явілася ў школцы?
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Зусім не то што ты лічаш. Але мабыць... Няхочацца папасць у комнату з белым паталком, ці ў комнату з відовішчам на агні. Я лічу, што зразумее мяне толькі Герыч, таму што ён мусіць ведаць гэту песьню. Вельми шкада, што ты так личаш. Науцилиуса Пампилиуса ведае шмат людзей, асаблива гэтую песню. А што у цябе здарылася? Сапраўды, шмат хто ведае гэтую песню, мабыць некаторыя толькі яе і ведаюць, але Nautilus мае шмат цікавых песен... Ды гаворка не аб гэтым. Мне здаецца што шаноўны Bruce закахаўся, ці на адварот... І вельмі дрэнна калі ён гэта зрабіў на фэсце...
|
|
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
[highlight]Участники, просматривающие эту тему (3): karikatura, Dikaja_roza, GerЫЧ. [/highlight] Як прыемна мне прывітаць вас усіх тут, словамі і не перадаць... Dikaja_roza да цябе такое пытанне: а дзе ты сёння была, чаму не з'явілася ў школцы? Прывитанне, Герыч. Вельми прыемна, што пытаецеся)). Але ж на самой справе нават сорамна казаць прычыну маей адсутнасци. На самой справе, учора вельми стамилася и мне так не хацелася рабиць дамашняе заданне, таму я и вырашыла на канец года и увогуле школьнага жыцця прасачкаваць))). Але затое зрабила важнае дзела, якое усе сабиралася дауно зрабиць, але ж не было часу). А як сення прайшой школьны дзень?
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Канешне вельмі добра што ты ўсё ж такі зрабіла тую справу, якую запланавала даўно... А ў школе сёння было вельмі цікава: першых тры занятка мы як бы вучыліся ( нас было няшмат, ажно 13 чалавек), пасля да нас завітала Карнілава і аб'явіла што далей мы вольныя і заняткі адмяняюцца, і ўсё таму што былі занятыя класы інфарматыкі. Такім чынам ма пайшлі дамоў адванаццатай гадзіне.
Вось табе яшчэ такое пытанне: А што ж такога ты рабіла ў надзелю, што так стамілася, ажно нехапіла моцы на школу?
|
|
« Последнее редактирование: 28 Апрель 2008, 22:48:53 от Ger »
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
кали не забуду, то прынясу заутра пару цикавых афарызмау. Яны мне вельми спадабалися, можа и вы ацэнице, пасмяемся))). Да сустрэчы заутра на занятках))) 2karikatura: Чаго маучым??? мы добрыя, мы не кусаемся))) А я заутра иду вучыцца катацца на машыне!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
кали не забуду, то прынясу заутра пару цикавых афарызмау. Яны мне вельми спадабалися, можа и вы ацэнице, пасмяемся))). [highlight]Да сустрэчы заутра на занятках[/highlight])))
Вы ўжо збіраецеся спаць? Толькі пачалі размову, а вось як ўсё атрымліваецца...
|
|
|
|
|
|
|
|
R@\/€N™
|
Кстати мне очень интересно (в смысле ваши ответы на данный вопрос): [highlight]Кто был тот, кто явился в тот день?[/highlight]  P.S. Очень люблю задавать вопросы на философию, ибо только в сравнении можно познать истину. 
|
|
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
Кстати мне очень интересно (в смысле ваши ответы на данный вопрос): [highlight]Кто был тот, кто явился в тот день?[/highlight]  P.S. Очень люблю задавать вопросы на философию, ибо только в сравнении можно познать истину.  Тот, который явился тогда, совсем не тот, о котором кто-то сразу подумал, и тот, о котором кто-то не подумал, тоже не тот, так как тот, о котором тот повыше нас спрашивает, сам не знает о том, о котором из тех он говорит. Поэтому никто из нас не ответит кто был тот, кто явился в тот день... 
|
|
|
|
|
|
|
R@\/€N™
|
Кстати мне очень интересно (в смысле ваши ответы на данный вопрос): [highlight]Кто был тот, кто явился в тот день?[/highlight]  P.S. Очень люблю задавать вопросы на философию, ибо только в сравнении можно познать истину.  Тот, который явился тогда, совсем не тот, о котором кто-то сразу подумал, и тот, о котором кто-то не подумал, тоже не тот, так как тот, о котором тот повыше нас спрашивает, сам не знает о том, о котором из тех он говорит. Поэтому никто из нас не ответит кто был тот, кто явился в тот день...  Ну, тот который явился тогда и о котором кто-то сразу подумал, именно тот о котором тот кто повыше вас спрашивает, а вот тот о котором кто-то не подумал совсем не тот о котором вас спрашивает тот кто повыше.  И поэтому та которая ответила - неответила, а значит тот кто повыше спросит ту которая ответила, но не ответила,о том: [highlight]Кто был тот, кто явился в тот день?[/highlight]  Ведь тот кто повыше знает то, что было в тот день, но он не знает то что знает та, которая ответила, но неответила, о том дне. 
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Не, гэта ўсё зусім не смешна!!! Гэта трохі папахвае чымсьці нядобрым, філасофіі я тут зусім не бачу... Але калі ты так хочаш атрымаць адказ на сваё пытанне, тады трымай: Гэта быў Іісус, які з'явіўся ў гэты дзень у драпежным горадзе з адзінай думкай - Вялікая Сусветная Любоў...
|
|
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
Штосьци настрою зусим няма(((... Чаго я тут шукаю? 
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Штосьци настрою зусим няма(((... Чаго я тут шукаю?  А што здарылася? Куды твой настрой знік? Сёння такі цудоўны дзень - 1 Мая, сонейка канешне ні вельмі добра ззяе, але ўсё ж такі надвор'е не самае дрэннае. Не сумуй, усё дрэннае праходзіць і застаюцца толькі самыя яскравыя моманты...
|
|
« Последнее редактирование: 01 Май 2008, 11:21:04 от Ger »
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
Штосьци настрою зусим няма(((... Чаго я тут шукаю?  А што здарылася? Куды твой настрой знік? Сёння такі цудоўны дзень - 1 Мая, сонейка канешне ні вельмі добра ззяе, але ўсё ж такі надвор'е не самае дрэннае. Не сумуй, усё дрэннае праходзіць і застаюцца толькі самыя яскравыя моманты... Не ведаю куды пайшоу гуляць мой настрой, але ж штосьци так дрэнна, ничога не хачацца. З учорашнега вечара так и не з,явиуся настрой(((. Сумна мне((( и хочацца плакаць 
|
|
|
|
|
|
|
R@\/€N™
|
Штосьци настрою зусим няма(((... Чаго я тут шукаю?  А што здарылася? Куды твой настрой знік? Сёння такі цудоўны дзень - 1 Мая, сонейка канешне ні вельмі добра ззяе, але ўсё ж такі надвор'е не самае дрэннае. Не сумуй, усё дрэннае праходзіць і застаюцца толькі самыя яскравыя моманты... Не ведаю куды пайшоу гуляць мой настрой, але ж штосьци так дрэнна, ничога не хачацца. З учорашнега вечара так и не з,явиуся настрой(((. Сумна мне((( и хочацца плакаць  Марина если тебе хочется плакать значит на то есть причина, а если есть на то причина то вся проблема в ней. Следовательно твоя задача решить проблему. А так как проблема есть следствие причины, то вся проблема в причине и значит надо тебе: [highlight]прийти ко мне на чай[/highlight] 
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Не ведаю куды пайшоу гуляць мой настрой, але ж штосьци так дрэнна, ничога не хачацца. З учорашнега вечара так и не з,явиуся настрой(((. Сумна мне((( и хочацца плакаць  Э-э-эй, што здарылася, пачакай плакаць - гэта ніколі не позна. Што робіцца ў тваёй галаве??? Што за думкі такія, якія даводзяць да слёз... Пачакай, не плач!!!, не давай сваім ворагам бачыць(адчуваць) гэтае... Дык усё ж такі, што здарылася ў той вечар, што адабрала тваю сонечную ўсмешку, што змяніла твой жыццярадасны настрой???
|
|
« Последнее редактирование: 01 Май 2008, 22:50:49 от Ger »
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Вот скажите, есть ли МОСК у человека, который вот это писал, А?
|
|
|
|
Я против насилия - Я за безопасный секс!
|
|
|
GerЫЧ
|
Э-эх, як сёння зарадзіла надвор'е!!! Доўгі час я не бачыў такой мітусні ў горадзе. Жыццё пераладжаваецца на веснавыя колы. Дождж змыў усю санлівасць гараджан, прамыў вулачкі, надаў ім "новы" выгляд. Мне здаецца, што гэта кропля новага жыцця, кропля-надзея, і разам з тым кропля-усмешка, маленькая кропелька здзеквання. А як жа ж было цудоўна ісці под дажджом, бачыць безсэнсовые люцкое змаганне з існасцю, як цудоўна было глытаць свежае, трохі халоднае і тым самым маючае яшчэ большую асалоду паветра... У Гародню завітала закаханае жыццё...
|
|
|
|
|
|
|
R@\/€N™
|
Вот скажите, есть ли МОСК у человека, который вот это писал, А? Вася мля я понимаю, что ты не можешь просто напросто успокоится из-за того что ты не пошёл на рок-фест, а я пошёл. Так что кончай завидовать ибо зависть приведёт тебя только к разрушению. А это сообщение я написал чтобы улучшить Маринино настроение, так что Марина радуйся жизни ибо она у тебя только одна. P.S.: Моска у меня нет, у меня есть МОЗГ(который отличается умом и сообразительностью)
|
|
|
|
|
|
|
R@\/€N™
|
Э-эх, як сёння зарадзіла надвор'е!!! Доўгі час я не бачыў такой мітусні ў горадзе. Жыццё пераладжаваецца на веснавыя колы. Дождж змыў усю санлівасць гараджан, прамыў вулачкі, надаў ім "новы" выгляд. Мне здаецца, што гэта кропля новага жыцця, кропля-надзея, і разам з тым кропля-усмешка, маленькая кропелька здзеквання. А як жа ж было цудоўна ісці под дажджом, бачыць безсэнсовые люцкое змаганне з існасцю, як цудоўна было глытаць свежае, трохі халоднае і тым самым маючае яшчэ большую асалоду паветра... У Гародню завітала закаханае жыццё... Это была не любовь, это было то что философы называли: " Ну нереал невезёт." Просто сама природа поднялась против того чтобы мы пошли сегодня на съёмку. Так как возможно если бы это произошло - Картман бы захватил мир 
|
|
« Последнее редактирование: 02 Май 2008, 22:25:27 от R@VEN »
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
Як многа нас сення)))... Участники, просматривающие эту тему (4): R@\/€N™, kusaka, GerЫЧ, Dikaja_roza. А надвор,е цудоунае!!! Ну можа не зусим каб...але ж у мяне таки добры настрой, што мне на усе...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  дзякуй Шурык, за спробу падняць мне настрой, каб учора прачытала, абавязкова бы заусмихалася!!!!!! Жывеееееееееееееееееееееееееееееееееееем!!!!!!!!!!!!!!!!! Усе цудоуна!!!!!! А так прыемна пах асфальт пасля дажджу!!! ))) 
|
|
|
|
|
|
|
|