Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
23 Август 2025, 04:04:35
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 39 40 42 43 ... 54 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: СШ №32  (Прочитано 176372 раз)
Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Я люблю Гродненский форум!

Просмотр профиля Email
« Ответ #1200 : 14 Апрель 2008, 20:16:55 »

Хай чувакі, што парабляеце? За весь тыдзень амаль нікога не было, што гэта з вамі робіцца. Усе тэмы ўжо размеркавалі мабыць? Не, яшчэ засталося іх шмат, але ніхто не хоча размаўляць на глабальную тэматыку, усе мы прыніжаныя, прыбітыя да зямлі... Чалавецтва губляе душу і самаадчуванне, трэба ж некалі і аб высокім паразважаць.

На конт беларусізацыі : не, гэта канешне ж справа добрая, але як пісала найпрыгажэйшая у цэлым свеце кветка Dikaja_roza , сапраўды мову трохі прызабылі. Але ніхто не забараняе размаўляць жа на Роднай Матчынай МОВЕ. Мабыць уся справа ў людзях - гарацкія хлопцы ды дзеўкі хочуць быць прышпільнымі, моднымі, вясковыя жыхары ні на крок не хочуць адставаць а гарадскіх; амаль што ўсе лічаць беларускую мову ганебнай(позорной - сам смотрел в словоре  Подмигивающий ), а калі хто-небудзь пачуе беларускую гаворку, дык жа ў тую хвіліну скалыхнецца і скажа - "апозиционер, однозначно", гэта ўсё з самага дзяцінства ў нашых галовах. З усяго вышэй напісанага я раблю вынік, што трэбы штосьці мяняць - і як заўжды, пачынаю з сябе...

Только не думайте, что а завтра приду в "бела-чырвана-белым", и буду бегать по школе и дико арать :"Жыве Беларусь".
Меняем отношение к родному языку, главное не стыдиться, а всё остальное прибавится...
Вельми спадабалася твая гаворка, навошта было усе скончваць расейскай??? Вось пачатак пакладзен, будзем размауляць и успаминаць разам беларускую мову)))).
Але ж, Герыч, з тваими словами я не пагажуся!!! Не усе людзи так успрымаюсь. Нават скажу болей, большая частка гродненцау успрымаюць гэта добра. У пачатку восени да мяней прыязджай сябра, яки размауляе на беларускай мове. И кали мы хадзили па гораду нихто на яго пальцами не тыкау, ничога дрэннага у дагонку не крычау, а, наадварот, глядзели з зацикауленнасцю и павагай. А адзин мужчына нават руку пажау. Вось як. Культурныя людзи дадатна будуць рэагаваць, а на розных лохай, няма чаго и глядзець!!! Файна пагутарыць на беларусскай мове Смеющийся!!!!!!
« Последнее редактирование: 14 Апрель 2008, 20:24:08 от Dikaja_roza » Записан

СТОП 6.02 - Больше подарков. Собираем - Мир аксессуаров! Все для Hand made. https://forum.grodno.net/index.php?topic=3143430.new#new
R@\/€N™
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1201 : 14 Апрель 2008, 20:18:26 »

Хай чувакі, што парабляеце? За весь тыдзень амаль нікога не было, што гэта з вамі робіцца. Усе тэмы ўжо размеркавалі мабыць? Не, яшчэ засталося іх шмат, але ніхто не хоча размаўляць на глабальную тэматыку, усе мы прыніжаныя, прыбітыя да зямлі... Чалавецтва губляе душу і самаадчуванне, трэба ж некалі і аб высокім паразважаць.

На конт беларусізацыі : не, гэта канешне ж справа добрая, але як пісала найпрыгажэйшая у цэлым свеце кветка Dikaja_roza , сапраўды мову трохі прызабылі. Але ніхто не забараняе размаўляць жа на Роднай Матчынай МОВЕ. Мабыць уся справа ў людзях - гарацкія хлопцы ды дзеўкі хочуць быць прышпільнымі, моднымі, вясковыя жыхары ні на крок не хочуць адставаць а гарадскіх; амаль што ўсе лічаць беларускую мову ганебнай(позорной - сам смотрел в словоре  Подмигивающий ), а калі хто-небудзь пачуе беларускую гаворку, дык жа ў тую хвіліну скалыхнецца і скажа - "апозиционер, однозначно", гэта ўсё з самага дзяцінства ў нашых галовах.
З усяго вышэй напісанага я раблю вынік, што трэбы штосьці мяняць - і як заўжды, пачынаю з сябе...

Только не думайте, что а завтра приду в "бела-чырвана-белым", и буду бегать по школе и дико арать :"Жыве Беларусь".
Меняем отношение к родному языку, главное не стыдиться, а всё остальное прибавится...

:-/ Хочется вспомнить слова великого ВСЕМИРНО-РУССКОГО философа : " [highlight]Ёп!!![/highlight]".  Смеющийся
Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1202 : 14 Апрель 2008, 20:27:50 »

На конт беларусізацыі : не, гэта канешне ж справа добрая, але як пісала найпрыгажэйшая у цэлым свеце кветка Dikaja_roza , сапраўды мову трохі прызабылі. Але ніхто не забараняе размаўляць жа на Роднай Матчынай МОВЕ. Мабыць уся справа ў людзях - гарацкія хлопцы ды дзеўкі хочуць быць прышпільнымі, моднымі, вясковыя жыхары ні на крок не хочуць адставаць а гарадскіх; амаль што ўсе лічаць беларускую мову ганебнай(позорной - сам смотрел в словоре  Подмигивающий ), а калі хто-небудзь пачуе беларускую гаворку, дык жа ў тую хвіліну скалыхнецца і скажа - "апозиционер, однозначно", гэта ўсё з самага дзяцінства ў нашых галовах.
З усяго вышэй напісанага я раблю вынік, што трэбы штосьці мяняць - і як заўжды, пачынаю з сябе...

:-/ Хочется вспомнить слова великого ВСЕМИРНО-РУССКОГО философа : " [highlight]Ёп!!![/highlight]".  Смеющийся

Мы ж дамовилися, што будзем гутарыць на беларусскай мове Злой

СТОП 6.02 - Больше подарков. Собираем - Мир аксессуаров! Все для Hand made. https://forum.grodno.net/index.php?topic=3143430.new#new
LIZOK
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1203 : 14 Апрель 2008, 20:54:59 »

извините, хоть я и сдаю белорусский язык, но разговаривать мне не нравиться на белоруском, и тут писать я не буду на белорусском, ИЗВЕНЯЙТЕ)))
Bruce
Кандидат в депутаты

За орфографию никто не ручается

Просмотр профиля Email
« Ответ #1204 : 14 Апрель 2008, 21:36:00 »

Дарэмна-дарэмна...

А цяпер пытанне да мадэратара. Навошта мне жоўтую картачку даваць? Мяне ажно зацікавіла гэтае пытанне. І чаму так шмат галасоў за тое каб мне яе даць? Што я нядобрага зрабіў гэтым людзям???

Будьте реалистами, но при этом не забывайте об оптимизме.
http://nashorn.ucoz.com
GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1205 : 14 Апрель 2008, 23:19:58 »

На конт беларусізацыі : не, гэта канешне ж справа добрая, але як пісала найпрыгажэйшая у цэлым свеце кветка Dikaja_roza , сапраўды мову трохі прызабылі. Але ніхто не забараняе размаўляць жа на Роднай Матчынай МОВЕ. Мабыць уся справа ў людзях - гарацкія хлопцы ды дзеўкі хочуць быць прышпільнымі, моднымі, вясковыя жыхары ні на крок не хочуць адставаць а гарадскіх; амаль што ўсе лічаць беларускую мову ганебнай(позорной - сам смотрел в словоре  Подмигивающий ), а калі хто-небудзь пачуе беларускую гаворку, дык жа ў тую хвіліну скалыхнецца і скажа - "апозиционер, однозначно", гэта ўсё з самага дзяцінства ў нашых галовах. З усяго вышэй напісанага я раблю вынік, што трэбы штосьці мяняць - і як заўжды, пачынаю з сябе...

Вельми спадабалася твая гаворка, навошта было усе скончваць расейскай??? Вось пачатак пакладзен, будзем размауляць и успаминаць разам беларускую мову)))).
Але ж, Герыч, з тваими словами я не пагажуся!!! Не усе людзи так успрымаюсь. Нават скажу болей, большая частка гродненцау успрымаюць гэта добра. У пачатку восени да мяней прыязджай сябра, яки размауляе на беларускай мове. И кали мы хадзили па гораду нихто на яго пальцами не тыкау, ничога дрэннага у дагонку не крычау, а, наадварот, глядзели з зацикауленнасцю и павагай. А адзин мужчына нават руку пажау. Вось як. Культурныя людзи дадатна будуць рэагаваць, а на розных лохай, няма чаго и глядзець!!! Файна пагутарыць на беларусскай мове Смеющийся!!!!!!

Можа яно ўсё гэта і так на самой справе, прайшлі тыя часіны калі Беларусам нібыло чаго сказаць сусвету, але ўсё ж нельга і выказваць упэўненасць і ў тым што ўсё цалкам змянілася. Не, чалавецтва, а менавіты славян, за тыдзень не пераробішь, усё ж гісторыя ёсьць гісторыя.
Але навошта тады мы тут ?! Усё відавочна - мы павінны перамогчы нашыя застарэлыя, замшэлыя, "немагчымымі намаганнямі" назбіраныя дурасьці, і зрабіць вялікі крок на перад, да светлай будучыні... І першым маім крокам будзе удасканалянне беларускай гаворкі, каб калі я сустрэну на якой-небудзь сцяжынцы незнаёмага Чалавека і ён запытые хто я такі і куды шлях трымаю, я з пылаючым сэрцам адказаў : " Я БЕЛАРУС, а шлях - гэта жыццё, і таму трымаю напрамак на будучыню..."

Мама Кайла просто с_ка, толстая большая злюка - мымра полная го_на...
Bruce
Кандидат в депутаты

Просмотр профиля Email
« Ответ #1206 : 16 Апрель 2008, 18:41:04 »

Я не магу болей. Мне становіцца усё цяжэй і цяжэй. Што цяпер робіцца на Беларусі? Таварыства, нарэшце, становіцца цяжкім і не васпрыймальным. Я не магу так.

LDinka
Молодой Гродненец
*

Просмотр профиля
« Ответ #1207 : 16 Апрель 2008, 20:40:57 »

Вельми добра, што усе вы(oops!!, амаль УСЕ)так змагаецеся за беларускую мову. Я згодна, што не трэба саромецца СВАЁЙ роднай(!) мовы, а тольки падтрымливаць яе на дастойным узроуни! А яшчэ хацела бы у вас спытацца... Не так дауно я бачыла па тэлебачанню вельми цикавую праграму, у якой паведамлялася аб новых сусветных рэкордах... И вось адзин з их, яки нядауна... пачауся: у Новым Йорку людзи выцягнулися у радок и пачали перадаваць свой пацалунак адзин аднаму!.. Потым гэта усё пайшло па иншым амерыканским гарадам. Як вы личыце: ци дойдзе ГЭТА да нас? И кали "так", тады ХТО ПАДТРЫМАЕ??!
R@\/€N™
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1208 : 16 Апрель 2008, 21:35:13 »

Ребята я вас конечно понимаю. НО, НО, НО... Если вы так хотите возобновить беларуский язык в нашем обществе то вы немного запаздали по-моему. Ведь это надо было делать когда принимали государственный язык в государстве нашем. Или вы предлагаете собраться на митинг добиться отмены гос. языка (русского).
Ведь проблема в большей степени заключается именно в этом не то чтобы беларусы нехотят говорить по белоруски просто руский язык заполонил наши школы, улицы,магазины и даже наши головы. И кстати польский язык идёт в том же направлении. Так что такими темпами скоро мы просто лишимся нашего языка и наша нация раствориться.
Но с другой стороны проблема в людях. Таких как я . Я отлично понимаю что белоруский язык язык наших предков. Он прекрасен, красиво звучит и просто кажется родным. Но мне просто легче УЖЕ разговаривать на русском языке. Меня к этому приучили с детства и говорить на другом языке мне просто как-то влом. (Кстати мне кажется что я не одинок в таких мыслях.)

Поэтому по моему вся проблема в семье,в той среде откуда всё начинается. Ведь именно семья есть родоночальник человека не как личности, а как человека (доброго или злого, низменного или возвышенного).
Поэтому если вы хотите возродить наш язык то просто-напросто воспитайте свою семью на белоруском языке. И тогда вы сделаете свой вклад в развитие и усиление нашего языка в жизни. Ведь именно с этого всё и должно начаться с понимания того что язык есть достояние каждого, а не народа в целом. Язык есть то что наши отцы создавали для нас, то чем мы должны выделяться среди других народов, то ради чего они жили и что оставили нам, своим потомкам.
« Последнее редактирование: 16 Апрель 2008, 21:44:22 от R@VEN » Записан
Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1209 : 16 Апрель 2008, 21:52:58 »

Ребята я вас конечно понимаю. НО, НО, НО... Если вы так хотите возобновить беларуский язык в нашем обществе то вы немного запаздали по-моему. Ведь это надо было делать когда принимали государственный язык в государстве нашем. Или вы предлагаете собраться на митинг добиться отмены гос. языка (русского).
Ведь проблема в большей степени заключается именно в этом не то чтобы беларусы нехотят говорить по белоруски просто руский язык заполонил наши школы, улицы,магазины и даже наши головы. И кстати польский язык идёт в том же направлении. Так что такими темпами скоро мы просто лишимся нашего языка и наша нация раствориться.
Но с другой стороны проблема в людях. Таких как я . Я отлично понимаю что белоруский язык язык наших предков. Он прекрасен, красиво звучит и просто кажется родным. Но мне просто легче УЖЕ разговаривать на русском языке. Меня к этому приучили с детства и говорить на другом языке мне как-то влом. Кстати мне кажется что я не одинок в таких мыслях.

Поэтому по моему вся проблема в семье,в той среде откуда всё начинается.
И если мы хотим пересилить данную проблему, то мы должны просто паубивать таких людей как Я  Смеющийся Смеющийся Смеющийся . И тогда наша страна засияет со своим истинным языком.

Мы разглядваем вельми сур'езнае пытанне. Канешне ж збирацца на митынг мы не будзем. Бо гэта глупа и ни да чога не прывядзе, тольки горш сабе зробим (мы ж не якия-небудзь апазицыянеры, и супраци улады выказвацца не будзем). Трэбы каб зрухи адбылися у сэрцах людзей, каб усе зразумели и имкнулися да змены. Але ж на самой справе усе гэта тольки словы. Бо у жыцци мы па-ранейшаму будзем размауляць на рускай мове. Бо да гэтага усе прызвычаилися и так нам лягчэй!!!

R@\/€N™
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1210 : 16 Апрель 2008, 21:59:57 »

Вельми добра, што усе вы(oops!!, амаль УСЕ)так змагаецеся за беларускую мову. Я згодна, што не трэба саромецца СВАЁЙ роднай(!) мовы, а тольки падтрымливаць яе на дастойным узроуни! А яшчэ хацела бы у вас спытацца... Не так дауно я бачыла па тэлебачанню вельми цикавую праграму, у якой паведамлялася аб новых сусветных рэкордах... И вось адзин з их, яки нядауна... пачауся: у Новым Йорку людзи выцягнулися у радок и пачали перадаваць свой пацалунак адзин аднаму!.. Потым гэта усё пайшло па иншым амерыканским гарадам. Як вы личыце: ци дойдзе ГЭТА да нас? И кали "так", тады ХТО ПАДТРЫМАЕ??!

Ну как тебе сказать если эта "болезнь"  Смеющийся какимто [highlight]Невероятным[/highlight] образом перепрыгнет через океан. Я думаю мы все дружно будем принимать в этой "болезни" [highlight]активное[/highlight] участие  Смеющийся
Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1211 : 16 Апрель 2008, 22:02:42 »

На мой погляд, вельми цикава. Але ж сумняваюся, что дойдзе да нас, праз акеан цяжкавата пацалунки будзе перадаваць))). Але ж кали б дашло, то абавязкова прыняла б удзел. Але личу, што у нас на Беларуси распаусюджанне таки занятак бы не атрымау. У нас людзи не разумеюць такога.

Bruce
Кандидат в депутаты

Просмотр профиля Email
« Ответ #1212 : 16 Апрель 2008, 22:43:59 »

мы ж не якия-небудзь апазицыянеры, и супраци улады выказвацца не будзем.
А вось гэта ты дарэмна кажаш. Ты мяне, як я бачу, дрэнна ведаеш. Паглядзі на мой юзербар.

kosik
Moderator

Просмотр профиля
« Ответ #1213 : 17 Апрель 2008, 10:47:22 »

Даўно ўжо трэба гэта рабіць. З гэтага дня мы будзем размаўляць толькі па беларуску.
а где ты раньше был????чего это вдруг решил говорить на беларусском???
что тебе мешало сделать это раньше???
извините ,но кажеться,что это обыкновенный за..б

А цяпер пытанне да мадэратара. Навошта мне жоўтую картачку даваць? Мяне ажно зацікавіла гэтае пытанне. І чаму так шмат галасоў за тое каб мне яе даць? Што я нядобрага зрабіў гэтым людзям???
знаешь тут все на ветке хотели тебе жолтую влепить.очень много возмущались...поэтому я решил решил открыть опрос.
непарься карточку пока не за что давать!

2 всем
это ветка создана не для обсуждения Полит. проблем или проблем общества.(есть раздел ПОЛИТ-ИЗБА)
я конечно очень поддерживаю бел.яз,но давайте не будем забывать в какой стране мы живем.

Bruce
Кандидат в депутаты

Просмотр профиля Email
« Ответ #1214 : 17 Апрель 2008, 15:03:39 »

Мы жывем у бел-чырвона-белай падводнай лодцы.

Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1215 : 17 Апрель 2008, 21:06:13 »

Мы жывем у бел-чырвона-белай падводнай лодцы.
Твая справа так личыць!!! Але ж прапагандаваць апазиц. погляда, я личу, што не трэба. Наконт улады гутарце у сваей суполцы, а на форуме абыдземся без абмяркойвання гэтага пытання.

Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1216 : 17 Апрель 2008, 21:13:08 »

Даўно ўжо трэба гэта рабіць. З гэтага дня мы будзем размаўляць толькі па беларуску.
а где ты раньше был????чего это вдруг решил говорить на беларусском???
что тебе мешало сделать это раньше???
извините ,но кажеться,что это обыкновенный за..б

знаешь тут все на ветке хотели тебе жолтую влепить.очень много возмущались...поэтому я решил решил открыть опрос.
непарься карточку пока не за что давать!

2 всем
это ветка создана не для обсуждения Полит. проблем или проблем общества.(есть раздел ПОЛИТ-ИЗБА)
я конечно очень поддерживаю бел.яз,но давайте не будем забывать в какой стране мы живем.

В том то и дело, что мы живем в Беларуси и должны разговаривать на нашем языке, а то без языка и нашей нации как таковой не существует. А на счет того, где мы были раньше. Так... К этому тоже надо прийти., все осознать. В условиях нашего окружения, очень трудно с детсва было понять какой язык можно считать родным...

GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1217 : 17 Апрель 2008, 23:03:49 »

Хай пачуе мяне глухі і ўбачыць сляпы...

Пакуль жывем мы, будзе жыть і наша Бацькаўшчына!!! І ніякая "замежная" апазіцыя не дапаможа нам, толькі мы цалкам у адказнасці за будучыню. Чалавечнасць, духоўнасць, шчырасць, гуманістычная напраўленнасць - усё гэта дапаможа нам знайсць сябе і дапаможа знайсці сваю мову... Наперад!!!

LDinka
Молодой Гродненец
*

Просмотр профиля
« Ответ #1218 : 18 Апрель 2008, 17:48:38 »

2 всем

[/quote]

Я так личу: ты памыляешся! И памыляецца кожны беларус, каторы так личыць! Што ж мы за нацыя, якая адмауляецца ад сваёй мовы , ад сваих традыцый, ад свайго ганаровага звання - БЕЛАРУСЫ(!), ад самих сЯбе? И гэта пытанне для усих.....

А АДКАЗ Я БАЧУ У РАДКАХ АДНАГО ВЕЛЬМИ ДОБРАГА ЧАЛАВЕКА....(ГЛ. УВЕРХ!GERЫЧ, МЫ З ТАБОЮ!)

« Последнее редактирование: 18 Апрель 2008, 17:51:13 от LDinka » Записан
Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1219 : 18 Апрель 2008, 19:48:46 »

2 Герыч
Герыч, у мяне есць маленькая просьба ( у мяне Дзень нараджэнне, таму памятай, што адмауляць мне нельга Улыбка). Ци мог бы ты выкинуць на форум той пазитыуны верш, яким ты скончыу свой даклад учора (прабач, але не помню назвы и аутара).
И яшчэ... мае абяцанне будзе выканана, тольки вось час адпаведны патрэбен, а то яшчэ не зразумеюць сведки) Смеющийся

для усих.
Штосьци мяне нихто не павиншавау на форуме(((. Крыудна(((
« Последнее редактирование: 19 Апрель 2008, 08:31:11 от Dikaja_roza » Записан

LIZOK
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1220 : 18 Апрель 2008, 22:37:41 »

МАРИНКА с ДНЕМ РОЖДЕНИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСЕГО ТЕБЕ САМОГО ХОРОШЕГО, ПУСТЬ ВСЕ МЕЧТЫ ТВОИ СБЫЛИСЬ!!!
Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1221 : 19 Апрель 2008, 08:30:28 »

МАРИНКА с ДНЕМ РОЖДЕНИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСЕГО ТЕБЕ САМОГО ХОРОШЕГО, ПУСТЬ ВСЕ МЕЧТЫ ТВОИ СБЫЛИСЬ!!!
СПАСИБО ОГРОМНОЕ!!!  Улыбка

GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1222 : 19 Апрель 2008, 21:54:30 »

[highlight]Dikaja_roza :[/highlight]

Ну калі так спадабаўся табе гэты верш, дык канешне ж я размяшчу яго. Але, ведаеш што, калі б ты пачула гэтую песню ў выкананні Летава, я ўпэўнены, што ты пачула і адчула бы намнога болей, зразумела ўвесь сэнс які хацеў данесць аўтар.

Егор Летов
 "Вперёд!!!"

Все данные, чтобы летать
Все данные, чтобы любить
Все данные, чтобы смеяться взахлеб
Все данные, чтобы светиться навзрыд

Когда-то я буду другим
Когда-то я буду уметь
Давайте поможем друг другу кричать
Давайте поможем друг другу забыть

Не надо считать синяки
Не надо виновных искать
Давайте забудем все наши дела
Пусть трупы хоронят своих мертвецов
Давайте покинем пустые тела
Господь нам поможет, он классный чувак

Все данные, чтобы летать
Все данные, чтобы любить
Давайте поможем друг другу летать
Давайте ж поможем друг другу любить

Так долго мы гнили в уютных гробах
       Так долго учились друг друга давить
       Так долго учились стонать, умирать
       Давайте будем жить, вперед!

На конт твайго абяцання : я буду чакаць, хай нават спатрэбіцца на гэта ўсё жыццё... Але жыццё не такі вялікі час і таму я не змагу вельмі доўга чакаць...

[highlight]LDinka :[/highlight]
 Вялікі дзякуй за падтрымку маіх разважанняў, і канешне ж асобная падзяка за тое, што я адзначаны як "добры чалавек" - кожную хвіліну ўдасканальваю сябе, а цяпер яшчэ пільней буду сачыць за сабой і за чалавецтвам...

GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1223 : 19 Апрель 2008, 22:42:21 »

Вы канешне ж не павінны слухаць мяне, але я прашу вас хоць трошкі прыслухацца :

Той чалавек які па сапраўднаму даражыці знаёмствам з Вамі заўсёды знайдзе час каб павіншаваць Вас з гэтым цудоўнам святам, і канешне ж паспрабуе гэта зрабіць асабіста. Хай ён будзе на другім канцы Света, але ўсё роўна знойдзе арыгінальнае напамінанне аб сабе, аб вашым сяброўстве, і з вялікім задавальненнем адправіць яго(напамінанне) да Вас. А тыя няшчырыя, аднадзённыя, маўклівыя віншаванні якія Вы самі выпрошваеце ( прабачце каліласка, але гэта называецца так ), ніяк не могуць прынесці асалоду, мінавіта з-за гэтага я і не жадаў пісаць сваё віншаванне ў гэты блакнот, які назбіраў шман прыгожых, але зусім не яскравых, не сапраўдных пажаданняў. Усё ж калі чалавек кажа гледзячы ў вочы і укладвае ў свае словы ўсю шчырасць, душу, усе свае пачуцці - гэта па сапраўднаму кранае душу, дае адчуванне спакою і задавальнення. Ну згадзіся, ці я кажу бязглуздзіцу?

Я ўсё разумею: прачытаўшы гэта, з'яўляецца адзінае жаданне, і канешне ж Вы яго зараз адчуваеце... І таму яшчэ раз прашу : не злуйцеся, прабачце каліласка калі зможаце...

(Мне самому сорамна гэта пісаць, але хто калі не я ? )

free_Raven
Настоящий гродненец

... романтик с большой дороги.

Просмотр профиля Email
« Ответ #1224 : 19 Апрель 2008, 23:10:44 »

Я лічу, што трэба падвесці вынікі і зачыніць тэму беларускай мовы. А пачыналася ўсё з беларусізацыі  Смеющийся Смеющийся Смеющийся . Мне вельмі пашанцавала вучыцца з людзьмі, якія не саромяцца сваёй роднай мовы. Але ўсёж трэба паведаміць, што нават і ў вас шмат чаго не хапае. Герыч, любіць уставіць рускамоўнае славечка. Роза, піша па-беларуску, але рускім. Не вельмі зразумела, але ўсё ж. Ну, Льдзінка і Брус  Смеющийся , крыху лепей.

Хацелася бы каб і КАСЯК пісаў на гэтай тэме па-беларуску. Улічы гэта, калі ў наступным разе будзеш пісаць тут.

Я против насилия - Я за безопасный секс!
Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1225 : 20 Апрель 2008, 21:30:29 »

Той чалавек які па сапраўднаму даражыці знаёмствам з Вамі заўсёды знайдзе час каб павіншаваць Вас з гэтым цудоўнам святам, і канешне ж паспрабуе гэта зрабіць асабіста. Хай ён будзе на другім канцы Света, але ўсё роўна знойдзе арыгінальнае напамінанне аб сабе, аб вашым сяброўстве, і з вялікім задавальненнем адправіць яго(напамінанне) да Вас. А тыя няшчырыя, аднадзённыя, маўклівыя віншаванні якія Вы самі выпрошваеце ( прабачце каліласка, але гэта называецца так ), ніяк не могуць прынесці асалоду, мінавіта з-за гэтага я і не жадаў пісаць сваё віншаванне ў гэты блакнот, які назбіраў шман прыгожых, але зусім не яскравых, не сапраўдных пажаданняў. Усё ж калі чалавек кажа гледзячы ў вочы і укладвае ў свае словы ўсю шчырасць, душу, усе свае пачуцці - гэта па сапраўднаму кранае душу, дае адчуванне спакою і задавальнення. Ну згадзіся, ці я кажу бязглуздзіцу?

Я ўсё разумею: прачытаўшы гэта, з'яўляецца адзінае жаданне, і канешне ж Вы яго зараз адчуваеце... І таму яшчэ раз прашу : не злуйцеся, прабачце каліласка калі зможаце...

Я згодна з часткай тваих слоу.  Канешне виншаванне, кали гаворыцца, гледзячы у вочы, намнога прыемней слухаць, успрымаецца па-иншаму и такое виншаванне болей грэе душу. Але ж не згодна з табой, кали ты гаворыш «выпрошваеш». Згадзися за мной, што я не да кога не падыходзила и не гаварылы: Напишы мне пажаданне. Я пыталася, ци хоча хто заставиць запис. Кали ж ты адмовиуся, я ж не настойвала… Близицца канец 11 класса и усе мы у хутким часе разбяжымся у розных накирунках. И гэты блакнот бый створаны минавита для таго часу, кали захочыцца успомниць сваих аднаклассникау, пра тых людзей, з ким калисци шли разам, а магчымасци не будзе сустрэцца. Праз пару год мне было бы вельми прыемна узяць уроки гэты блакнот и прачытаць тое виншаванне, якое б ты мне написау, усе ж словы, якия ты мне сказау, усе роуна не запомняцца. И я не разумею цябе, кали ты гаворыш, што написаныя словы не ад душы…
И на форуме я зноу жа не прасила, каб мяне павиншавали. А тольки  выказала свае састаянне. Было шкада, што не знайшлося чалавека «які па сапраўднаму даражыці знаёмствам з Вами».

А наконт таго, што з'яўляецца адзинае жаданне, так маго сказаць, што  я зусим не злуюся. Чамусьци успомнила тольки твой выраз « мяне нихто не разуме» ))). Часами мы гаворым на разных мовах, и у апошни час, як мне здаецца, усе часцей не разумеем адзин аднаго, хоць и стали трохи ближэй…

GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1226 : 20 Апрель 2008, 23:10:44 »

Я згодна з часткай тваих слоу.  Канешне виншаванне, кали гаворыцца, гледзячы у вочы, намнога прыемней слухаць, успрымаецца па-иншаму и такое виншаванне болей грэе душу. Але ж не згодна з табой, кали ты гаворыш «выпрошваеш». [highlight] 1. Згадзися за мной[/highlight], што я не да кога не падыходзила и не гаварылы: Напишы мне пажаданне. Я пыталася, ци хоча хто заставиць запис. Кали ж ты адмовиуся, я ж не настойвала… Близицца канец 11 класса и усе мы у хутким часе разбяжымся у розных накирунках. И гэты блакнот бый створаны минавита для таго часу, кали захочыцца успомниць сваих аднаклассникау, пра тых людзей, з ким калисци шли разам, а магчымасци не будзе сустрэцца. Праз пару год мне было бы вельми прыемна узяць уроки гэты блакнот и прачытаць тое виншаванне, якое б ты мне написау, [highlight] 2. усе ж словы, якия ты мне сказау, усе роуна не запомняцца.[/highlight] И я не разумею цябе, кали ты гаворыш, што написаныя словы не ад душы…
[highlight] 3. И на форуме я зноу жа не прасила, каб мяне павиншавали.[/highlight] А тольки  выказала свае састаянне. [highlight] 4. Было шкада, што не знайшлося чалавека «які па сапраўднаму даражыці знаёмствам з Вами».[/highlight]
А наконт таго, што з'яўляецца адзинае жаданне, так маго сказаць, што  я зусим не злуюся. Чамусьци успомнила тольки твой выраз « мяне нихто не разуме» ))). Часами мы гаворым на разных мовах, и у апошни час, як мне здаецца, [highlight] 5. усе часцей не разумеем адзин аднаго[/highlight], хоць и стали трохи ближэй…

1. Прабач, але не!  Згадзіцца немагу...
2. А вельмі шкада, я спадзяваўся на адваротнае...
3. Канешне ты не прасіла, але паскардзілася на "лёс", што ніхто не павіншаваў, і зараз жа з'явіўся адказ на твае тайныя жаданні...
4. Я прынёс сваё віншаванне сам, сам, з палымяным сэрцам, яго і аддаў, і шкада, што ты гэтага не заўважыла...
5. Гэта ўсё ад недамовак...(Партызаны так сама доўгі час не маглі дамовіцца аб узаемных дзеяннях, бо моўчкі глядзелі адзін на аднаго і паціху падрывалі эшалоны...)

Bruce
Кандидат в депутаты

Просмотр профиля Email
« Ответ #1227 : 20 Апрель 2008, 23:30:03 »

Прабач. Па першае я няведау, па другое я быў у Мінску, на семінары. А так, я лічу, што цябе ўжо 18 споўнілася. Віншую цябе з днём твайго шчаслівага нараджэнн.я
« Последнее редактирование: 20 Апрель 2008, 23:37:40 от Bruce » Записан

Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1228 : 20 Апрель 2008, 23:41:37 »

Я згодна з часткай тваих слоу.  Канешне виншаванне, кали гаворыцца, гледзячы у вочы, намнога прыемней слухаць, успрымаецца па-иншаму и такое виншаванне болей грэе душу. Але ж не згодна з табой, кали ты гаворыш «выпрошваеш». [highlight] 1. Згадзися за мной[/highlight], што я не да кога не падыходзила и не гаварылы: Напишы мне пажаданне. Я пыталася, ци хоча хто заставиць запис. Кали ж ты адмовиуся, я ж не настойвала… Близицца канец 11 класса и усе мы у хутким часе разбяжымся у розных накирунках. И гэты блакнот бый створаны минавита для таго часу, кали захочыцца успомниць сваих аднаклассникау, пра тых людзей, з ким калисци шли разам, а магчымасци не будзе сустрэцца. Праз пару год мне было бы вельми прыемна узяць уроки гэты блакнот и прачытаць тое виншаванне, якое б ты мне написау, [highlight] 2. усе ж словы, якия ты мне сказау, усе роуна не запомняцца.[/highlight] И я не разумею цябе, кали ты гаворыш, што написаныя словы не ад душы…
[highlight] 3. И на форуме я зноу жа не прасила, каб мяне павиншавали.[/highlight] А тольки  выказала свае састаянне. [highlight] 4. Было шкада, што не знайшлося чалавека «які па сапраўднаму даражыці знаёмствам з Вами».[/highlight]
А наконт таго, што з'яўляецца адзинае жаданне, так маго сказаць, што  я зусим не злуюся. Чамусьци успомнила тольки твой выраз « мяне нихто не разуме» ))). Часами мы гаворым на разных мовах, и у апошни час, як мне здаецца, [highlight] 5. усе часцей не разумеем адзин аднаго[/highlight], хоць и стали трохи ближэй…

1. Прабач, але не!  Згадзіцца немагу...
2. А вельмі шкада, я спадзяваўся на адваротнае...
3. Канешне ты не прасіла, але паскардзілася на "лёс", што ніхто не павіншаваў, і зараз жа з'явіўся адказ на твае тайныя жаданні...
4. Я прынёс сваё віншаванне сам, сам, з палымяным сэрцам, яго і аддаў, і шкада, што ты гэтага не заўважыла...5. Гэта ўсё ад недамовак...(Партызаны так сама доўгі час не маглі дамовіцца аб узаемных дзеяннях, бо моўчкі глядзелі адзін на аднаго і паціху падрывалі эшалоны...)

Шкада, што ты гэтак личыш. Я усе бычу и зауважаю, асабиста добрыя адносины да мяне.
Але гэтуя размову я личу што трэба прыпыниць (па меньшай меры на форуме)

Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1229 : 20 Апрель 2008, 23:53:31 »

Прабач. Па першае я няведау, па другое я быў у Мінску, на семінары. А так, я лічу, што цябе ўжо 18 споўнілася. Віншую цябе з днём твайго шчаслівага нараджэнн.я

Дзякуй за виншаванне, спадзяваюся гэтыя словы ад душы)

Страниц  : 1 ... 39 40 42 43 ... 54 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт