LDinka
Молодой Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
Прывитанне усим форумчанам! Вось гляджу я за акно сваёй кватэры и бачу.... БАЧУ ВЯСНУ-У-У!.. Так прыемна, што усё пачынае ажываць ад зимовага сна, прачынаецца, адкрывае сябе насустрач новаму дню, летууу!.... А як вы, паважаныя форумчане?! Ци ёсць у вас таки ж настрой, як и у мяне? Ци не хочацца вам крычаць?.. Ой, а што ж гэта..... Ци хтосьци з маих любимых сябрау не знайшоу адной мовы? Дзе ж яна падзелася? М-О-В-Аааа!... Аа-уууу!....
Аднак я не пра гэта! Марыся! Хачу выказаць табе вяликую падзяку за такую цудоуную идэю, як.... Блакнот Успаминау.Я нават не ведаю, ци добрую назву я прыдумала да гэтай справы, але няхай будзе так. Гэты блакнот сапраудных и добрых успаминау будзе с табою зауседы, тыя шчырыя словы, якия сказали табе тваи сябры, будуць напаминаць аб шчасливым и безтурботным дзяцинстве, аб жаданнях и марах на будучыню, а галоунае - там застанецца памяць аб маленьким цудзе - АБ СЯБРОУСТВЕ!.. Кали я была вельми маленькая, я вельми любила паездки у розныя лагеры. Там я знаходзила шмат сяброу. Аднак не усе яны были сапраудныя. Але заусёды у канцы нашай змены мы абменьвалися сваими нумарами тэлефонау, сваими адрасами. А я вырашыла, што мне было б вельми прыемна, кали б людзи пакидали у маёй маленькай "Книжцы для записау" свае шчырыя словы. И гэта дзейничала! И зараз, праз стольки год, вельми прыемна дастаць яе, прачытаць и успомниць усё...
Але зараз размова идзе не пра мяне. Прабач мяне, Арцём, але я личу, што ты паступиу не вельми прыгожа у адносинах да идэи Марыси. Я разумею твае пачуцци наконт гэтага и згодна з некаторыми тваими словами аб, мабыць, няшчырых словах. Але, якое ж усё ж таки непрыгожае слова "выпрошваеш"?!... Га? И увогуле, кали ты так личыш, то ты павинен быу быць першым чалавекам, яки б пакинуу не таки надпис, якой пакинули астатния, не тую писульку(!), якую пакинули астатния, а самы шчыры, самы добры, самы... САПРАУДНЫ НАДПИС АБ УСПАМИНАХ!..
Так аб чым вы зараз думаеце, марыце, форумчане? Не, лепей так - Сябры! Так аб чым вы зараз думаеце, марыце, Сябры?! Вось я, напрыклад, аб сяброустве; аб тым, што сяброуства - гэта найдаражэйшая и найцаннейшая рэч у нашым жыцци, якую мы павинны падтрымливать и якой мы павинны даражыць! Таму што "сяброуства - гэта карабель, у добрае надвор`е здольный везти дваих, а у дрэннае - тольки аднаго"(А. Бирс)! Можа гэта тольки вобразна, але давайце ж сябраваць и у дрэннае надвор`е и рабиць яго разам з сябрами цяплее...
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Я думаю аб тым, што маю. І мару аб тым, чаго няма. 8-)
|
|
|
|
Я против насилия - Я за безопасный секс!
|
|
|
|
GerЫЧ
|
[highlight]LDinka :[/highlight]
Я не ведаю як у астатніх, а за маім акном зараз цемра... Нічога не бачна і ніякай ВЯСНОЙ нават не пахне. Але вось што мне дае надзею і асалоду - гэта тое, што калі я прачнуся заўтра, будзе зіяць сонейка, горад ажыве і ўсё будзе дыхаць па новаму, з задавальненнем... Але пра мяне гэта нельга сказаць... Сёння я лётаў не ў межах усіх вымярэнняў, мабыць заўтра я буду адчуваць сябе не ў сваіх штанах... Ужо не першы тыдзень мяне цікавіць пытанне :" Навошна сняцца сны?". Я ўжо каторы год не бачу сноў, але адзін цікавы чалавек казаў што гэта наша існасць сны, толькі там усё зашыфравана ў таямнічы код і каб зразумець гэта трэба мець такі самы таямнічы пароль, а адшукаць яго можна толькі пры нейкіх нерыяльных абставінах, напрыклад клінічная смерць, перадоз, найвышэйшая ступень асалоды - экстаз, і яшчэ рад абставін... Вось ён мабыць знайшоў адказ, але нам гэтага ніколі не паведаміць - ён памёр... І толькі ўчора я зразумеў - яго болей няма... Куды ж яны зыходзяць, навошта гэта робяць, чаму б не расказаць што ведаюць? Не, смерць - гэта не выйсце, гэта дрэнна...
....................................................................................................................................................
|
|
|
|
Мама Кайла просто с_ка, толстая большая злюка - мымра полная го_на...
|
|
|
Bruce
|
Табе, мабыць, сумна...
|
|
« Последнее редактирование: 23 Апрель 2008, 15:57:31 от Bruce »
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Я згодзен з Лізай. Але мне здаецца, што яна хоча ад нас уйсці, не? Бо ей тут няма чаго рабіць. Давайце пець..  Гмгм Сіреневый тумаааан Над намі проплываааает ... Працягваем, але каб была рыфма
|
|
|
|
|
|
|
Bruce
|
А ён як пан, Яго не заўважае...
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Побыч сядзіць яна Глядзіць яму ў вочы. А ён, як тый баран не ведая, что яна хоча. ...
|
|
« Последнее редактирование: 23 Апрель 2008, 21:15:38 от free_Raven »
|
|
|
|
|
LIZOK
Гродненец
|
А ЕЩЕ ВОПРОС, ВАМ НЕ НАДОЕЕЛО НА БЕЛОРУССКОМ ПИСАТЬ?   ??
|
|
|
|
|
|
|
kosik
|
предупреждаю еще раз!!! на полит темы не пишем!! 8-) 8-)иначе карточки
не цитируйте большие цитаты,будут удаляться
|
|
« Последнее редактирование: 24 Апрель 2008, 21:05:38 от kosik »
|
|
|
|
|
R@\/€N™
|
не цитируйте большие цитаты,будут удаляться Короче смысл такой не писать тут, не читать тут, не дышать тут. А лучше взять ноги в руки и съ*бацца с форума. Косяк ё маё дай ты людям отдохнуть, скока можно терроризировать нас. ( Хотя с другой стороны частично я тебя понимаю, но именно [highlight]частично[/highlight], ибо в конечном счёте ты всё равно перебарщиваешь со своими обязонастями )
|
|
|
|
|
|
|
LIZOK
Гродненец
|
Правильно он говорит, хватит на эту тему разговаривать, других нет ..........
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
[highlight]Участники, просматривающие эту тему (4): R@\/€N™, LIZOK, Dikaja_roza, GerЫЧ. [/highlight] Да, доўгі час такога не было...
|
|
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
не цитируйте большие цитаты,будут удаляться Паважаны наш Косяк, дзе ты ьачыш палитычныя тэмы. Их дауно ужо нихто не абмяркоувае, а кали ты уважлива пачытаеш, то зауважыш, што гутарка идзе пра чалавечыя адносины, а кали быць больш дакладным, то пра сяброуства. Я личу, што кали мы з гэтай тэмай заглянем у палит-избу, нос не зразумеюць. Наконт, вяликих цытат...добра, больш не будзем, заувага па справе.
|
|
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
Правильно он говорит, хватит на эту тему разговаривать, других нет .......... Лиза, кали табе не падабаецца гэта тэма- ты можаш прапанаваць нам сваю. и мы з задавальненнем пачнем абмяркоуваць яе!!!
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
[highlight]Dikaja_roza:[/highlight] Ну як з'ездзіла на фазэнду, пасадзіла кветкі, сонейка зноў ласкава падаравала табе свае пацалункі??? Як там жыццё за межамі горада? І ў вогуле : які твой настрой?
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Ай-яй-яй, хучэй бегчы... Трэба дзесць хавацца... Бацькі прыйшлі з сабрання...
|
|
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
Ай-яй-яй, хучэй бегчы... Трэба дзесць хавацца... Бацькі прыйшлі з сабрання... Ну табе та хвалявацца няма чаго))) Усе што могуць пра цябе сказать-тольки добрае. Никуды не трэба хавацца, лепш з нами паразмауляй
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Велими добра з,ездзили!!! Надвор,е проста цудоунае!! Птушки спяваюць, листва дрэвау шамациць... Хадзили на Неман, яки нетаропка нясе свае вода у далеч. Проста цудоуна!!!
Якая мітафарычначць, якое задавальненне, якая асалода... Мабыць цудоўна ўсё было? А чаму на фота ты не з граблямі ці матычкай, а распальваеш вогнішча? Я адчуваю, што вы ездзілі туды не працаваць...
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Ай-яй-яй, хучэй бегчы... Трэба дзесць хавацца... Бацькі прыйшлі з сабрання... Ну табе та хвалявацца няма чаго))) Усе што могуць пра цябе сказать-тольки добрае. Никуды не трэба хавацца, лепш з нами паразмауляй Гэта я з прывялікім жаданнем з вамі размаўляць ...
|
|
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
Велими добра з,ездзили!!! Надвор,е проста цудоунае!! Птушки спяваюць, листва дрэвау шамациць... Хадзили на Неман, яки нетаропка нясе свае вода у далеч. Проста цудоуна!!!
Якая мітафарычначць, якое задавальненне, якая асалода... Мабыць цудоўна ўсё было? А чаму на фота ты не з граблямі ці матычкай, а распальваеш вогнішча? Я адчуваю, што вы ездзілі туды не працаваць... Вельми цудоуна!!! А расклад у нас спачатку быу таки: я адпачываю, а мой сяар працуе))). А на фота я распальваю вогнишча, каб прыгатаваць нам паесци))) (файна на адкрытым паветры есци ежу прыгатаваную на вогнишчы). Але я не такая гультайка!!! Я таксама дапамагала: мыла машыну и зграбала лисце)))
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Дык жа табе трэба даць за гэту працу ўзнагароду  Я так сама сёння цікава пражыў дзень... Зусім ні так як ты, але ўсё ж мне гэта падабаецца...
|
|
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
Дык жа табе трэба даць за гэту працу ўзнагароду  Я так сама сёння цікава пражыў дзень... Зусім ні так як ты, але ўсё ж мне гэта падабаецца... Ну так мы цябе слухаем... Што у цябе сення цикавага здарылася???
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Пытанне: Калі ты сядзіш зараз на форуме, грае што-небудзь з музычных твораў у цябе ці не??? Калі да, тады што???
|
|
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
Пытанне: Калі ты сядзіш зараз на форуме, грае што-небудзь з музычных твораў у цябе ці не??? Калі да, тады што??? Не ничога, бо кали што-небудзь уключу, интэрнет яшчэ больш пачынае тармазиць(((
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Што у цябе сення цикавага здарылася??? Не, нічога не здарылася, усё як і заўжды. Я павінен быў ехаць у філармонію на занткі, і як заўжды туды я еду на тралейбусе. Вельмі цудоўны і цікавы гэты агрыгат... Ды вось далей... Здарылася так, што я сеў як раз на супраць сонейка і ўвесь час яно так і жадала запаліць мяне. Пакуль я даехаў да туль куды мне трэба было, я адчуў усю асалоду глытку свежага паветра... А потым пачалося не вельмі прыемнае: я граў вельмі цудоўны твор Чайкоўскага і трохі задумаўся аб іншым, і зараз жа збіўся. Мой настаўнік гэта ўсё пакараў вельмі жорстка, але я зусім не паў духам, бо мяне чакала дарога дамоў у тым жа тралейбусе... А што было далей? Мае чаканні не спраўдзіліся: "хата на калёсах" зусім была пустой і толькі некалькі цікавых асоб ехалі разам са мной, і некаторы час я вывучаў іх твары, хацеў бачыць тое што бачаць яны... А потым яксьці само па сабе мяне захліснулі думкі аб русе чалавецтва і машын, аб тым, што вось еду я зараз і гэта маё жыццё, гэта мой лёс, а праз некалькі хвілін а зыду адсюль і мабыці ніколь болей у жыцці не пабачу сваіх спадарожнікаў сённешнягя шляху... Хтосьці ехаў мне на сустрач. Хто ён, чаму едзе, навошта гэта робіць??? І я яшчэ доўгі час мяркаваў сам з сабой і адказа пэўнага не знайшоў... Сказаў сабе: Хто шукае, той знаходзіць... Вось маленькі нарыс аб маім сённешнім дне...
|
|
« Последнее редактирование: 24 Апрель 2008, 23:30:21 от Ger »
|
|
|
|
|
Dikaja_roza
|
Што у цябе сення цикавага здарылася??? Не, нічога не здарылася, усё як і заўжды. Я павінен быў ехаць у філармонію на занткі, і як заўжды туды я еду на тралейбусе. Вельмі цудоўны і цікавы гэты агрыгат... Ды вось далей... Здарылася так, што я сеў як раз на супраць сонейка і ўвесь час яно так і жадала запаліць мяне. Пакуль я даехаў да туль куды мне трэба было, я адчуў усю асалоду глытку свежага паветра... А потым пачалося не вельмі прыемнае: я граў вельмі цудоўны твор Чайкоўскага і трохі задумаўся аб іншым, і зараз жа збіўся. Мой настаўнік гэта ўсё пакараў вельмі жорстка, але я зусім не паў духам, бо мяне чакала дарога дамоў у тым жа тралейбусе... аптымистам быць добра))) А аб чым ты думау, кали грау?
|
|
|
|
|
|
|
GerЫЧ
|
Я трохі дапісаў сваё апавяданне аб тым "як пражыў жыцце на сонцы" На конт таго аб чым я думаў: гэта твор названы "Старинная французская песенка", і там вельмі яскрава адчуваецца нейкае каханне ( Я не ведаю, мабыці калі ён гэта пісаў, ён быў закаханы ў францужэнку  ), дык вось я цалкам аддаўся пачуццям і зусім запамятаваў што трэба іграць... Дык вось на конт таго аб чым думаў : светлае, яскравае і адначасова драпежнае пачуццё - каханне.
|
|
« Последнее редактирование: 24 Апрель 2008, 23:45:19 от Ger »
|
|
|
|
|
R@\/€N™
|
Мда какието у вас темы ребята пашли неоднозначные ( но учитывая что большая часть из вас меня знает я думаю вы знаете как я щас ухахатываюсь дома когда всё это читаю ), уж больно слова вы подбираете выразительные. Слова в которые я вношу смысл в меру своей распущенности и после прочтения которых я просто напросто не могу остаться в вертикальном состоянии. Кста насчёт музыки я когда сижу в нете почемуто слушаю Арию и мне довольно таки нравится это дело.
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
А вот я кода сижу в нете или класику слушаю, или сижу в тишине. Это умиротворяет. вот.
|
|
|
|
|
|
|
|