Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
07 Август 2025, 06:11:40
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 40 41 43 44 ... 54 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: СШ №32  (Прочитано 175019 раз)
LDinka
Молодой Гродненец
*

Я люблю Гродненский форум!

Просмотр профиля
« Ответ #1230 : 22 Апрель 2008, 20:23:15 »

Прывитанне усим форумчанам! Вось гляджу я за акно сваёй кватэры и бачу.... БАЧУ ВЯСНУ-У-У!.. Так прыемна, што усё пачынае ажываць ад зимовага сна, прачынаецца, адкрывае сябе насустрач новаму дню, летууу!.... А як вы, паважаныя форумчане?! Ци ёсць у вас таки ж настрой, як и у мяне? Ци не хочацца вам крычаць?..
Ой, а што ж гэта..... Ци хтосьци з маих любимых сябрау не знайшоу адной мовы? Дзе ж яна падзелася? М-О-В-Аааа!... Аа-уууу!....

Аднак я не пра гэта! Марыся! Хачу выказаць табе вяликую падзяку за такую цудоуную идэю, як.... Блакнот Успаминау.Я нават не ведаю, ци добрую назву я прыдумала да гэтай справы, але няхай будзе так. Гэты блакнот сапраудных и добрых успаминау будзе с табою зауседы, тыя шчырыя словы, якия сказали табе тваи сябры, будуць напаминаць аб шчасливым и безтурботным дзяцинстве, аб жаданнях и марах на будучыню, а галоунае - там застанецца памяць аб маленьким цудзе - АБ СЯБРОУСТВЕ!..
Кали я была вельми маленькая, я вельми любила паездки у розныя лагеры. Там я знаходзила шмат сяброу. Аднак не усе яны были сапраудныя. Але заусёды у канцы нашай змены мы абменьвалися сваими нумарами тэлефонау, сваими адрасами. А я вырашыла, што мне было б вельми прыемна, кали б людзи пакидали у маёй маленькай "Книжцы для записау" свае шчырыя словы. И гэта дзейничала! И зараз, праз стольки год, вельми прыемна дастаць яе, прачытаць и успомниць усё...

Але зараз размова идзе не пра мяне. Прабач мяне, Арцём, але я личу, што ты паступиу не вельми прыгожа у адносинах да идэи Марыси. Я разумею твае пачуцци наконт гэтага и згодна з некаторыми тваими словами аб, мабыць, няшчырых словах. Але, якое ж усё ж таки непрыгожае слова "выпрошваеш"?!... Га?  И увогуле, кали ты так личыш, то ты павинен быу быць першым чалавекам, яки б пакинуу не таки надпис, якой пакинули астатния, не тую писульку(!), якую пакинули астатния, а самы шчыры, самы добры, самы... САПРАУДНЫ НАДПИС АБ УСПАМИНАХ!..

Так аб чым вы зараз думаеце, марыце, форумчане? Не, лепей так - Сябры! Так аб чым вы зараз думаеце, марыце, Сябры?! Вось я, напрыклад, аб сяброустве; аб тым, што сяброуства - гэта найдаражэйшая и найцаннейшая рэч у нашым жыцци, якую мы павинны падтрымливать и якой мы павинны даражыць! Таму што "сяброуства - гэта карабель, у добрае надвор`е здольный везти дваих, а у дрэннае - тольки аднаго"(А. Бирс)! Можа гэта тольки вобразна, але давайце ж сябраваць и у дрэннае надвор`е и рабиць яго разам з сябрами цяплее...
free_Raven
Настоящий гродненец

... романтик с большой дороги.

Просмотр профиля Email
« Ответ #1231 : 22 Апрель 2008, 20:55:16 »

Я думаю аб тым, што маю. І мару аб тым, чаго няма.  8-)

Я против насилия - Я за безопасный секс!
LIZOK
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1232 : 22 Апрель 2008, 22:31:16 »

ВАМ ВСЕМ ВИДНО НЕЧЕГГО СДЕСЬ ДЕЛАТЬ, ТЕМЫ ДРУГОЙ НЕТ Обеспокоенный Обеспокоенный Обеспокоенный Обеспокоенный
GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1233 : 22 Апрель 2008, 23:00:10 »

[highlight]LDinka :[/highlight]

Я не ведаю як у астатніх, а за маім акном зараз цемра... Нічога не бачна і ніякай ВЯСНОЙ нават не пахне. Але вось што мне дае надзею і асалоду - гэта тое, што калі я прачнуся заўтра, будзе зіяць сонейка, горад ажыве і  ўсё будзе дыхаць па новаму, з задавальненнем... Але пра мяне гэта нельга сказаць... Сёння я лётаў не ў межах усіх вымярэнняў, мабыць заўтра я буду адчуваць сябе не ў сваіх штанах... Ужо не першы тыдзень мяне цікавіць пытанне :" Навошна сняцца сны?". Я ўжо каторы год не бачу сноў, але адзін цікавы чалавек казаў што гэта наша існасць сны, толькі там усё зашыфравана ў таямнічы код і каб зразумець гэта трэба мець такі самы таямнічы пароль, а адшукаць яго можна толькі пры нейкіх нерыяльных абставінах, напрыклад клінічная смерць, перадоз, найвышэйшая ступень асалоды - экстаз, і яшчэ рад абставін... Вось ён мабыць знайшоў адказ, але нам гэтага ніколі не паведаміць - ён памёр... І толькі ўчора я зразумеў - яго болей няма... Куды ж яны зыходзяць, навошта гэта робяць, чаму б не расказаць што ведаюць? Не, смерць - гэта не выйсце, гэта дрэнна...

....................................................................................................................................................

Мама Кайла просто с_ка, толстая большая злюка - мымра полная го_на...
Bruce
Кандидат в депутаты

За орфографию никто не ручается

Просмотр профиля Email
« Ответ #1234 : 23 Апрель 2008, 15:45:26 »

Табе, мабыць, сумна...
« Последнее редактирование: 23 Апрель 2008, 15:57:31 от Bruce » Записан

Будьте реалистами, но при этом не забывайте об оптимизме.
http://nashorn.ucoz.com
free_Raven
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1235 : 23 Апрель 2008, 20:43:32 »

Я згодзен з Лізай. Але мне здаецца, што яна хоча ад нас уйсці, не? Бо ей тут няма чаго рабіць. Давайце пець..  Смеющийся Смеющийся
Гмгм
Сіреневый тумаааан
Над намі проплываааает
...

Працягваем, але каб была рыфма

Bruce
Кандидат в депутаты

За орфографию никто не ручается

Просмотр профиля Email
« Ответ #1236 : 23 Апрель 2008, 21:00:35 »

А ён як пан,
Яго не заўважае...

Будьте реалистами, но при этом не забывайте об оптимизме.
http://nashorn.ucoz.com
free_Raven
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1237 : 23 Апрель 2008, 21:08:09 »

Побыч сядзіць яна
Глядзіць яму ў вочы.
А ён, як тый баран
не ведая, что яна хоча.
...
« Последнее редактирование: 23 Апрель 2008, 21:15:38 от free_Raven » Записан

LIZOK
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1238 : 24 Апрель 2008, 19:46:12 »

А ЕЩЕ ВОПРОС, ВАМ НЕ НАДОЕЕЛО НА БЕЛОРУССКОМ ПИСАТЬ?НепонимающийНепонимающий??
kosik
Moderator

Просмотр профиля
« Ответ #1239 : 24 Апрель 2008, 21:04:19 »

предупреждаю еще раз!!!
на полит темы не пишем!! 8-) 8-)иначе карточки

не цитируйте  большие цитаты,будут удаляться
« Последнее редактирование: 24 Апрель 2008, 21:05:38 от kosik » Записан
R@\/€N™
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1240 : 24 Апрель 2008, 22:14:11 »

предупреждаю еще раз!!!

Короче смысл такой не писать тут, не читать тут, не дышать тут. А лучше взять ноги в руки и съ*бацца с форума.
Косяк ё маё дай ты людям отдохнуть, скока можно терроризировать нас.
( Хотя с другой стороны частично я тебя понимаю, но именно [highlight]частично[/highlight], ибо в конечном счёте ты всё равно перебарщиваешь со своими обязонастями )
LIZOK
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1241 : 24 Апрель 2008, 22:15:38 »

Правильно он говорит, хватит на эту тему разговаривать, других нет ..........
GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1242 : 24 Апрель 2008, 22:24:13 »

[highlight]Участники, просматривающие эту тему (4): R@\/€N™, LIZOK, Dikaja_roza, GerЫЧ.  [/highlight]
Да, доўгі час такога не было...

Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1243 : 24 Апрель 2008, 22:26:20 »

предупреждаю еще раз!!!

Паважаны наш Косяк, дзе ты ьачыш палитычныя тэмы. Их дауно ужо нихто не абмяркоувае, а кали ты уважлива пачытаеш, то зауважыш, што гутарка идзе пра чалавечыя адносины, а кали быць больш дакладным, то пра сяброуства. Я личу, што кали мы з гэтай тэмай заглянем у палит-избу, нос не зразумеюць.

Наконт, вяликих цытат...добра, больш не будзем, заувага па справе.

СТОП 6.02 - Больше подарков. Собираем - Мир аксессуаров! Все для Hand made. https://forum.grodno.net/index.php?topic=3143430.new#new
Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1244 : 24 Апрель 2008, 22:28:30 »

Правильно он говорит, хватит на эту тему разговаривать, других нет ..........

Лиза, кали табе не падабаецца гэта тэма- ты можаш прапанаваць нам сваю. и мы з задавальненнем пачнем абмяркоуваць яе!!!

СТОП 6.02 - Больше подарков. Собираем - Мир аксессуаров! Все для Hand made. https://forum.grodno.net/index.php?topic=3143430.new#new
GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1245 : 24 Апрель 2008, 22:28:42 »

[highlight]Dikaja_roza:[/highlight]
Ну як з'ездзіла на фазэнду, пасадзіла кветкі, сонейка зноў ласкава падаравала табе свае пацалункі??? Як там жыццё за межамі горада? І ў вогуле : які твой настрой?

GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1246 : 24 Апрель 2008, 22:34:34 »

Ай-яй-яй, хучэй бегчы... Трэба дзесць хавацца... Бацькі прыйшлі з сабрання...

Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1247 : 24 Апрель 2008, 22:44:57 »

Ну табе та хвалявацца няма чаго))) Усе што могуць пра цябе сказать-тольки добрае. Никуды не трэба хавацца, лепш з нами паразмауляй

GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1248 : 24 Апрель 2008, 22:45:42 »

Велими добра з,ездзили!!! Надвор,е проста цудоунае!! Птушки спяваюць, листва дрэвау шамациць... Хадзили на Неман, яки нетаропка нясе свае вода у далеч. Проста цудоуна!!!

Якая мітафарычначць, якое задавальненне, якая асалода... Мабыць цудоўна ўсё было? А чаму на фота ты не з граблямі ці матычкай, а распальваеш вогнішча? Я адчуваю, што вы ездзілі туды не працаваць...

GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1249 : 24 Апрель 2008, 22:49:29 »

Ну табе та хвалявацца няма чаго))) Усе што могуць пра цябе сказать-тольки добрае. Никуды не трэба хавацца, лепш з нами паразмауляй

Гэта я з прывялікім жаданнем з вамі размаўляць ...

Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1250 : 24 Апрель 2008, 22:53:25 »

Велими добра з,ездзили!!! Надвор,е проста цудоунае!! Птушки спяваюць, листва дрэвау шамациць... Хадзили на Неман, яки нетаропка нясе свае вода у далеч. Проста цудоуна!!!

Якая мітафарычначць, якое задавальненне, якая асалода... Мабыць цудоўна ўсё было? А чаму на фота ты не з граблямі ці матычкай, а распальваеш вогнішча? Я адчуваю, што вы ездзілі туды не працаваць...

Вельми цудоуна!!! А расклад у нас спачатку быу таки: я адпачываю, а мой сяар працуе))). А на фота я распальваю вогнишча, каб прыгатаваць нам паесци))) (файна на адкрытым паветры есци ежу  прыгатаваную на вогнишчы). Але я не такая гультайка!!! Я таксама дапамагала: мыла машыну и зграбала лисце)))

GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1251 : 24 Апрель 2008, 23:01:08 »

Дык жа табе трэба даць за гэту працу ўзнагароду  Смеющийся Смеющийся Смеющийся

Я так сама сёння цікава пражыў дзень... Зусім ні так як ты, але ўсё ж мне гэта падабаецца...

Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1252 : 24 Апрель 2008, 23:04:12 »

Дык жа табе трэба даць за гэту працу ўзнагароду  Смеющийся Смеющийся Смеющийся

Я так сама сёння цікава пражыў дзень... Зусім ні так як ты, але ўсё ж мне гэта падабаецца...

Ну так мы цябе слухаем... Што у цябе сення цикавага здарылася???

GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1253 : 24 Апрель 2008, 23:05:13 »

Пытанне: Калі ты сядзіш зараз на форуме, грае што-небудзь з музычных твораў у цябе ці не??? Калі да, тады што???

Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1254 : 24 Апрель 2008, 23:12:29 »

Пытанне: Калі ты сядзіш зараз на форуме, грае што-небудзь з музычных твораў у цябе ці не??? Калі да, тады што???

Не ничога, бо кали што-небудзь уключу, интэрнет яшчэ больш пачынае тармазиць(((

GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1255 : 24 Апрель 2008, 23:16:39 »

Што у цябе сення цикавага здарылася???  

Не, нічога не здарылася, усё як і заўжды. Я павінен быў ехаць у філармонію на занткі, і як заўжды туды я еду на тралейбусе. Вельмі цудоўны і цікавы гэты агрыгат... Ды вось далей... Здарылася так, што я сеў як раз на супраць сонейка і ўвесь час яно так і жадала запаліць мяне. Пакуль я даехаў да туль куды мне трэба было, я адчуў усю асалоду глытку свежага паветра... А потым пачалося не вельмі прыемнае: я граў вельмі цудоўны твор Чайкоўскага і трохі задумаўся аб іншым, і зараз жа збіўся. Мой настаўнік гэта ўсё пакараў вельмі жорстка, але я зусім не паў духам, бо мяне чакала дарога дамоў у тым жа тралейбусе...
А што было далей?
Мае чаканні не спраўдзіліся: "хата на калёсах" зусім была пустой і толькі некалькі цікавых асоб ехалі разам са мной, і некаторы час я вывучаў іх твары, хацеў бачыць тое што бачаць яны... А потым яксьці само па сабе мяне захліснулі думкі аб русе чалавецтва і машын, аб тым, што вось еду я зараз і гэта маё жыццё, гэта мой лёс, а праз некалькі хвілін а зыду адсюль і мабыці ніколь болей у жыцці не пабачу сваіх спадарожнікаў сённешнягя шляху... Хтосьці ехаў мне на сустрач. Хто ён, чаму едзе, навошта гэта робіць??? І я яшчэ доўгі час мяркаваў сам з сабой і адказа пэўнага не знайшоў... Сказаў сабе: Хто шукае, той знаходзіць...
Вось маленькі нарыс аб маім сённешнім дне...
« Последнее редактирование: 24 Апрель 2008, 23:30:21 от Ger » Записан

Dikaja_roza
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1256 : 24 Апрель 2008, 23:20:40 »

Што у цябе сення цикавага здарылася???  

Не, нічога не здарылася, усё як і заўжды. Я павінен быў ехаць у філармонію на занткі, і як заўжды туды я еду на тралейбусе. Вельмі цудоўны і цікавы гэты агрыгат... Ды вось далей... Здарылася так, што я сеў як раз на супраць сонейка і ўвесь час яно так і жадала запаліць мяне. Пакуль я даехаў да туль куды мне трэба было, я адчуў усю асалоду глытку свежага паветра... А потым пачалося не вельмі прыемнае: я граў вельмі цудоўны твор Чайкоўскага і трохі задумаўся аб іншым, і зараз жа збіўся. Мой настаўнік гэта ўсё пакараў вельмі жорстка, але я зусім не паў духам, бо мяне чакала дарога дамоў у тым жа тралейбусе...

аптымистам быць добра))) А аб чым ты думау, кали грау?

GerЫЧ
Настоящий гродненец

South Park

Просмотр профиля
« Ответ #1257 : 24 Апрель 2008, 23:38:45 »

Я трохі дапісаў сваё апавяданне аб тым "як пражыў жыцце на сонцы"

На конт таго аб чым я думаў: гэта твор названы "Старинная французская песенка", і там вельмі яскрава адчуваецца нейкае каханне ( Я не ведаю, мабыці калі ён гэта пісаў, ён быў закаханы ў францужэнку Подмигивающий), дык вось я цалкам аддаўся пачуццям і зусім запамятаваў што трэба іграць...
Дык вось на конт таго аб чым думаў : светлае, яскравае і адначасова драпежнае пачуццё - каханне.
« Последнее редактирование: 24 Апрель 2008, 23:45:19 от Ger » Записан

R@\/€N™
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #1258 : 25 Апрель 2008, 23:29:48 »

Мда какието у вас темы ребята пашли неоднозначные ( но учитывая что большая часть из вас меня знает я думаю вы знаете как я щас ухахатываюсь дома когда всё это читаю ), уж больно слова вы подбираете выразительные. Слова в которые я вношу смысл в меру своей распущенности и после прочтения которых я просто напросто не могу остаться в вертикальном состоянии.
Кста насчёт музыки я когда сижу в нете почемуто слушаю Арию и мне довольно таки нравится это дело.
free_Raven
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #1259 : 26 Апрель 2008, 11:40:16 »

А вот я кода сижу в нете или класику слушаю, или сижу в тишине. Это умиротворяет. вот.

Страниц  : 1 ... 40 41 43 44 ... 54 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт