Цитата: Head от Сегодня в 15:41:43
мне цябе жаль
шкада
нахера писать по-белорусски, если ты не владеешь этим языком?
Не, калі на рускі, то будзе "мне тебя жаль", а не "мне тебя жалко". Мне цябе не шкада, zakrepa, мне цябе жаль.

(і толькі скажы чаму вось зараз мне не павінна быць смешна

)
выказваю, ктати, а не выражаю
Наогул-та- "выяўляю".
тогда я сочувствую тебе еще больше, потому что нормальный человек не станет смеяться над тем, что ни разу не смешно. выказваю, ктати, а не выражаю
Так, так, абгрунтуй дзе я смяяўся з таго, што не смешна.

очень приятно, царь ©йож
Не, ну, што ты... клоунэсса ты таму, што кідаешся ўсякімі слоўцамі, якія пад сабой (датычна да сітуацыі) не маюць сэнсу.
І, дарэчы, ты мне так "тыкаеш" на мову... так робяць толькі тролі ў паліт-хаце (нармальныя людзі робяць гэта з павагай (калі насамрэч ёсць памылкі) таму, што ў іх задача яе ганьбіць. А ты відаць па замбаванасці так робішь...
Head не совсем поняла смайлы по поводу клубов собачьих
А паставіў іх таму, што не зусім зразумеў, што там напісана))
То есть женшине в сто раз приятней, если ей почешут за ушком?) А овладеть собой она позволяет с целью зачатия или ублажить мужчину?
Ці невядома, што жанчына можа зведаць аргазм ад аднаго дакранання (да вушка

)?
А овладеть собой она позволяет с целью зачатия или ублажить мужчину?
Ну, а што тут дрэннага? Дрэнна калі мужчына будзе гэта лічыць сваім падарункам? А кветкі і заляцанне як?
мне их поубивать сегодня хочется за такое вот.
За што? Калі мужчына атрымоўвае гэтае самае, павінен у першыню клапаціцца аб асалодзе жанчыны.

гггггг Может Head это женщина и пишет про себя?
Вось-вось, а кажаце "псэўданавука". Раз такія здагадкі, то адзначае добра распісаў.