... Наши дипломы и знания вызывают смущение и недоумение в адекватных странах.
Слухай, Песталоцый, не будзьма казаць агулам. Давай за сябе слова вымаві.
І так, якую маеш адукацыю? Вышэйшую? На якой кафедры пісаў дыплом? Як валодаеш прафіліруючымі ведамі па сваё спецыяльнасці? Табе недастаткова было таго ўзроўню прафесіянальных ведаў, што далі табе выкладчыкі на адпаведных кафедрах? Якой замежнай мовай і ў якой ступені ты валодаеш пасля заканчэння вышкі?
Ну і, прыбываючы ў надзеі на твой адказ, пару слоў скажу за сябе.
Маю вышэйшую тэхнічную адукацыю, выпускаючая кафедра - тэхнічнае абслугоўванне і рамонт аўтамабіляў. І зараз магу рашыць любую задачу па тэорыі аўтамабіляў і рухавікоў, а таксама па агульнатэхнічным прадметам. Дыплом абараніў на нямецкай мове. Акрамя нямецкай, валодаю дасканала польскай (калі яе можна назваць замежнай

). Канешне, тэхнічная думка не стаіць на месцы, але ўсё, што актуальна мне патрэбна для работы, я магу знайсці і знаходжу ў шматлікіх свежых крыніцах, у тым ліку і замежных, абапіраючыся на той багаж ведаў, які я маю па універсітэце.
Я не хачу сказаць, што наша сістэма вышэйшай адукацыі найлепшая і беззаганная. Але хацелася б пра гэтыя канкрэтныя заганы пачуць ад цябе, ЗНАТАКА...