Да, дзяўчаткі, а я пры жаданні магла б усю "Санта - Барбар" пераказаць, во фанатка была...

А "Мая другая мама" гэта крута, там яшчэ саўнд-трэк нейкі папулярны нават зараз, магу наспяваць

дзяўна сустракаецца з нейкім бандзюгай, а потым выходзіцьзамуж за ўдаўца з дачкой, а потым дачка вырастае і бандзюга той да яе заляцаецца... Класна, пераглядзела б.
Няўжо ніхто з вас не варыў згушчонку да ўзрыва?! А я - так!!!
Паставіла 2 банкі, а сама да мамы на працу, тады толькі першыя кампутарныя "стаканы" з'явіліся. Ну, і гэта надоўга... Праз некалькі гадзін падыходзім да пад'езду свайго, спыніліся яшчэ там языкамі пачасаць. А сяструха (год 7) першая ў кватэру пайшла. І тут вылятае: "Мама! Там такое!!!!!!!!!! ААААААА!!!!!" Ну, тут я і абамлела, узгадала пра згушчонку сваю...
Уся кухня 5,5 м была ў дробных сухіх кропельках... вяроўкі для бялізны... на столях сталакціты... усе дробныя баначкі, рушнічкі, карцінкі, фасады, падлога і ... нават шкло з АДВАРОТНАГА боку. Мама была так зла, што ў яе мову адняла, хоць звычайна яна моцна арэ. Ну, прымусіла мяне вымыць. Нічога ж не сапсавалася, толькі пачысцела

А яшчэ яна ўвесь вечар вадзіла сваіх сябровак і ЎСІХ СУСЕДЗЯЎ на гэта любавацца. А я не магла спыніцца ад смеху, жывот балеў глядзець "гасцям" у вочы...