Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
09 Сентябрь 2025, 01:47:03
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 2 3 5 6 ... 19 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Хочу переехать в Гродно, но очень волнует один вопрос...  (Прочитано 114954 раз)
Беларусачка
Настоящий гродненец

Просмотр профиля WWW
« Ответ #90 : 12 Февраль 2011, 01:35:43 »

Polly, дзякуй Вам за такую цікавую тэму! Перачытала ўсю - атрымала вялікае задавальненне і ад вашых перакананняў, і ад таго, як вы пішаце, і што столькі народу тут сабралі вакол сваёй праблемы... Быццам бы рэальна з Вамі пазнаёмілася! Знойдзеце час - з задавальненнем пашпацыруем па Гродна і пагутарым!  Улыбка о, навязалась...  Смеющийся Смеющийся

Я сама жыву тут толькі 4 гады, так што яшчэ ў працэсе пазнання. А пераехала, бо купілась на старыя вузкія вулачкі, тоўстыя сцены клаштараў і ... магчымасць жыцьу цэнтры. Думаю, Вішневец (уж прабачце мяне, жыхары сего слаўнага раёну) мяне б не прывабіў. А так - захапляюся зачараванасцю вячэрняга Фарнага з балкону.

Але ж і на Мінск не трэба паганяць, спадары гродненцы. Нават у Маскве, мне асабіста, КОЖНЫ паказваў дарогу, не кажучы пра Менск. Не ў тых пыталі... Проста вы ў Гродна гэтым не займаліся  Смеющийся Смеющийся. А яшчэ ў Гродна ўсё ж не хапае культурнага жыцця... І Драмтэатр у параўнанні з Купалаўскім і блізка не стаіць. Сілай прымусіла сябе схадзіць ТРЫ разы (каб склалася поўная карціна), болей мяне туды не зацягнеш. А філармонія?! Што за акустыка? Сорам... Схадзіла 2 разы - там дакладна не працуюць калонкі. Ну, застаецца толькі Дом Культуры. Усё, што бачыла, прыемна ўразіла.

Дарэчы, Polly, а Вы дзе? Як у Вас справы з перасяленнем і абжываннем?! Заінтрыгавалі - трымайце ў курсе! Нам Вас не хапае!!!  Улыбка

Страниц  : 1 2 3 5 6 ... 19 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт