Девочки, подскажите где купить массажный обруч хулахуп? Прочитала, что они бывают и пластиковые и металлические, разного веса и диаметра. Где у нас есть выбор этого добра, да ещё б и посоветовали какой лучше?
Магу падзяліцца вопытам. Шукала і выбірала та-а-ак доўга... (Я пра такі з массажнымі шарыкамі) Зараз ёсць у спорттаварах у АЛМІ (здаецца, за 70 тыр.), я недзе 2 месяцы назад купіла за 60 тыр. у гандлёвым зале. Сэнсу ганяцца за "наварочанымі" няма, бо ўсе яны ўсё роўна КІТАЙСКІЯ

. Я выбрала самы лёккі - 1.2 кг - і не памылілася: спачатку і разу не магла пакруціць, а сінякі застаюцца і зараз. Праўда зараз ужо зусім безбалезненна. Сэнсу ва ўсялякіх убудаваных магнітах няма - развадзілава... (цэлюліт расплавіцца што ль?!

). Я дастала адзін элемент з 8-мі, мне так зручней. Пры вялікім жаданні кожны з элементаў можна чым насыпаць для цяжкасці.
А, яны яшчэ каля МЕГІ на аўтавакзале былі, за 120 тыр, але з апарацікам, акі лічыць колькасць абаротаў і згубленых калорый. Ну, можа каму прынцыпова...
Раней быў просты такі, пластмассавы. Так пластмасса не такая, як у нашым дзяцінстве, а неякасная, мяккая, обруч "васьмёркай" хадзіў.
Самае галоўнае тут - НЕ ЗАБЫВАЦЬ ІМ КАРЫСТАЦЦА ПАСЛЯ ПАКУПКІ