Но я бы не проголосовала за Мясникович Михаила Владимировича, если только ориентироваться на его биографиюБиография Санникова мне нравится больше ,хотя бы по трём причинам:1) видно, что человек работал в Европе, а значит, имеет европейские взгляды2) человека не устраивает нынешняя политика и режим, с которым он пытается бороться3) не стал одним из подхалимов ЛАГ, хотя возможность былаА в биографии Мясникович Михаила Владимировича ничего особенного для себя не увидела, имхо
Ага, я таксама падтрымліваю....
А хто-небудзь можа ўявіць сабе сярод кандыдатаў на пост прэзідэнта ХОЦЬ КАГО-НЕБУДЗЬ З КАМАНДЫ ЛУКАШЭНКІ?! Гайдукевіч на мінулыя выбары?! Праз 5 год (ці 10 - што таксама дапусціма ў нашым балоце...) думаю можна будзе ўбачыць толькі ягоных дзяцей.
LolKa, ну Вы самі можыце ўявіць Мясніковіча разам з Лукашэнкам?! Толькі калі ён наўмысна дэлегіруе і здыме сваю кандыдатуру. У адваротным выпадку НІХТО з яго апарату рызыкаваць не будзе.
Тут жа для большасці насельніцтва выбары прэзідэнта гэта не колькі выбар асобы, а вектар палітыкі. Таму тыя, зто галасаваў "супраць усіх кандыдатаў" шляхам прасцейшага матэматычнага вылічэння мог зрабіць вынік, што гэтыя галасы застаюцца з дзейніючай ўладай. Ну, жылі 16 год - і памяняць страшна; выкруціліся: "мы і не за тых, і не тых". Так што не трэба апраўдвацца, падабаецца вам жыць "доўга і стабільна і не супраць каб так было яшчэ і 5, і 10, і 15 год".
Яшчэ ўзгадала Чаушэску. Ён таксама на выбарах 90% набіраў, а ці магла Румынія пазбавіцца ад дыктатара іншым шляхам, акрамя як казніць яго?! А вы тут: мітынг несанкцыянізаваны, Лукашэнка дазвол не даў, незаконна... дзіцячы садок.
Вось некалькі старонак назад
t.d. пісала, што над
*Lucky* ўсе смяюцца. Не заўважыла... Ну, толькі калі ваша сям'я. Затое індывідуальна, у рэпутацыі
*Lucky* падтрымала болей 15 чалавек!!! А пасля таго, як сёння
gulzar напісала падрабязны, праўдзівы (і, спадзяюся, для вас аўтарэтэтны) пост пра затрыманне "пісаючых дзядзечак" (памятаеце, Вы і нада мной смяяліся, быццам бы я шмат трыллераў гляджу?!), усе астатнія мелі магчымасць пасмяяцца над Вамі. Мне асабіста не смешна, я толькі спадзяюся, што зараз вы будзеце ведаць пра нашу апазіцыю трошкі болей. Не абавязкова падтрымліваць, але не трэба мець упартую слепату.
Дарэчы, тое, што мы маем супрацьлеглыя думкі ёсць першы крок да дэмакратыі, так?! Мне вось вельмі цікава азнаёміцца з поглядамі і тых, і іншых. Так што давайце без крыўд!!! Усё роўна яшчэ 5 год цярпець