Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
02 Сентябрь 2025, 02:49:17
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 44 45 47 48 ... 888 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Политико-экономический ФЛУД нашей ветки)  (Прочитано 975763 раз)
Беларусачка
Настоящий гродненец

Просмотр профиля WWW
« Ответ #1350 : 24 Декабрь 2010, 01:49:52 »

Ой не магу!!! 5 чалавек наскраблося!! Але, заўважце, якія ў іх моцныя пазіцыі! У прыклад, дарэчы, усім астатнім, хто на іншым баку... Ну, напрыклад, не ўсе вераць у 78%, некаторыя нават і ў 51%. А што зрабілі каб пацвердзіць гэта? (Тут не пра Плошчу размова) Шмат хто бачыў парушэнні Выбарчага Кодэксу на ўчастку. Так пра гэта трэба пісаць скаргу на ЦВК, копію ў іншае месца. Потым Ярмошына на ўвесь свет крычыць, што скаргаў не паступала - значыць было чыста. На вёсцы галасуюць адзін чалавек за ўсю сям'ю?! Калі ласка, скаргу на старшыню камісіі. А так, з такімі ліпавымі, канечне, можна і 51% наскрэбсці.

Каб не таўчы ваду ў ступе, трэба хоць краем вока, але САМІМ убачыць і прааналізаваць працэс, праўда?! Хто-небудзь сядзеў САМ у камісіі ці назіральнікам на якіх-небудзь выбарах у Беларусі? Хоць мясцовых? Вось тады ўбачыце, як лічаць галасы, і пытанне фальсіфікацыі для вас закрыецца само сабой.

Наконт Плошчы, не - дакладней прызыву на яе ад апазіцыйных кандыдатаў - я катэгарычна супраць. Гэта як і ва ўсіх тут напісаных думках пра яе. Не гатовы людзі, іменталітэт не той, і толькі пужае выбаршчыкаў, згодна. Але каб аналізаваць ае зараз, ужо паўтаруся, трэба пабыць на ёй хоць з самага крайняга краюшку. Паверце, не трэба лезці ў пярэднія рады і нарывацца на правакацыі. Але далучыцца да тых, хто ПУБЛІЧНА выказвае свой недавер афіцыйным дадзеным - святая справа. Яшчэ і таму, што ўвесь свет зможа ўбачыць рэакцыю электарата (а не шукаць яе на форумах). Ёсць розніца: вынікі аб'явілі, на кухнях пазакрываліся абмяркоўваць, альбо выйшлі разам, каб сказалі, што іх там ТЫСЯЧЫ?

Як там у Чэхава? Кожны дзень выціскай з сябе раба?! Вось я магу сказаць, у мяне гэта атрымоўваецца. Вось я асабліва так адчуваю сябе зараз. Я - не быдла. І не стада.

Страниц  : 1 ... 44 45 47 48 ... 888 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт