Белорусские крестьяне были в растерянности, заслышав наспех созданную "сакавітую беларускую мову".
Да? Сур'ёзна? Чаму тады беларуская мова ідзе трэцяй у пераліку, дададзеным у дакуменце па вашай спасылцы. Можа таму, што вы забыліся вочы паразуваць?

Я, калі ў Расею ежджаю, таксама рускай называюся, бо гэта карысна і сквапна бывае. Конармію чыталі Бабеля? На апошняе магчыма не адказваць.

Надеетесь, что я подарю вам синие чулки?
Пачакайце да дваццаць трэцяга лютага, узнагародзіце за мужнасць, калі я тут вытрываю.

Вы что, сюда на работу штоле пришли?
А што, вы адмаўляеце мне ў разумовай працы? Альбо лічыце, што лёкка і прыемна тлумачыць складаныя ідэі і вынаходніцтвы ў лёккаўспрымальнай манеры, каб кожнаму дайшло? Ага.

Так тут клуб веселых и находчивых.
Сур'ёзна? А мне здаецца, гэта ўсё тая ж гульня "тупы і яшчэ тупейшы". Калі адное і тое ж пытанне задаецца, калі яго ўжо абцмакталі з усіх бакоў.
Какие же это сливы — это дыни!
Трошкі не зразумела, прабачце. Гэта бабка пра баскетбалісткіны прыгажосці ці пра свой тавар?

І ўвогуле, вы падумалі добра, навошта баскетбалістцы (!) слівы
купляць? Яна іх і так назбірае.

Однако же практически каждый наклоняется что бы заглянуть под юбку.
Я лічу, гэта бандыцтва нейкае - прыйсці ў тэму і глупстваў панапісваць. Вы нагадваеце мне хеўру бандзюкоў - самых смаркатых і лядашчых мужычонкаў з сяла, якія прыйшлі панскі хутар руйнаваць у адсутнасць гаспадароў, бо нейкая пані,
каза, наважылася
казаць ды загадваць.