Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
17 Декабрь 2025, 11:59:48
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 491 492 494 495 ... 606 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Счастливый ФЛУД-7  (Прочитано 1148795 раз)
redbird
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #14760 : 21 Июнь 2017, 10:39:27 »

Калі падабаецца сам касцюм і не хочацца вяртаць, з задавальненнем насіце ружовы. Ружовы колер вельмі актуальны і не сыходзіць з подыумаў. Як кажуць дызайнеры, ружовы - гэта другі чорны. Веселый Калі вам падаецца, што не надта да твару, купіце на шыю каралі ці намітку памаранчавыя.

Паважаныя раварысты! Калі ласка, не трэба грэбаваць нашэннем шлему! Калі вы купляеце ровар, купляйце адначасова шлем.
Паважаныя бацькі! Не трэба вазіць дзяцей у велакрэсле без шлема.
Калі я бачу, як безабаронная галоўка ў панамцы гойдаецца ў велакрэсле, мне падаецца, што дарослы едзе без трусоў ці без галавы.
Як вы свайму дзіцяці потым растлумачыце, што абавязкова трэба ежджаць на ровары ці на роліках у шлеме? Ніяк, калі вы яго з маленства не прывучылі.
Не трэба думаць, што нічога не здарыцца. Здараецца, і даволі часта, нават калі вы пра гэта не чулі. Не ўсе здарэнні трапляюць у навіны.

Я б увяла законапраект пра абавязковае нашэнне шлемаў раварыстамі, бо гэта ратуе жыццё і здароўе. Няхай будзе велькі штраф за адсутнасць шлему, ці за ігнор правіла злезці перад пешаходным пераходам. Бо кіроўца ў аўтамабіле  разлічвае на хуткасць хады, а не на імгненны выезд раварыста. Я сама амаль не ўсадзіла на капот гэткага лапатуна. Рот на замке Вучыце дзяцей, каб злазілі.

Не разумею, чаму ў пракатах не выдаюць шлемаў разам з роварам. Вы сябе не бароніце, паважаныя пракатчыкі. Выдавайце! Апране ён ці не - яго праблема. Калі не далі вы - праблема ваша. Яшчэ не было судоў? Грустный

Мы прызвычаіліся да аўтакрэслаў - і гэта вельмі правільна і добра. Але трэба падумаць пра раварыстаў, бо іх робіцца шмат і яны становяцца ўсё больш нядбайнымі. Я разумею, што бабулька ў вёсцы наўрад ці парадуецца гэткаму закону. Ну і што. Як у нейкім фільме казалі: давайце дазволім пенсіянерам заплываць за буйкі і пераходзіць на чырвонае святло.

Правитель про поэта чаще всего не знает ничего. У поэта, безусловно, больше власти, чем у правителя. И главное — эта власть истинная, данная сверху. Он не самозванец. Он не узурпировал власть от жажды всеми править.  ©
Страниц  : 1 ... 491 492 494 495 ... 606 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт