Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
25 Июль 2025, 17:46:39
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 60 61 63 64 ... 68 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Родительский комитет  (Прочитано 167956 раз)
redbird
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #1830 : 06 Февраль 2017, 23:34:24 »

действительно если менять стулья и есть те, кому не надо-стулья будут подписаны.
Гэта ўсё вельмі добра і справядліва, але вы не ўлічваеце адзін моманцік. Подмигивающий Вы не валодаеце правам уласнасці на тэрыторыі школы ці іншай якой установы. То біш права ўласнасці на стульчыкі (ці праектар) за вамі (ці за мной) асабіста не замацована.
Ніхто вам не гарантуе, што не будзе пераводу ў іншы клас з ізноў нечым (усім) паламаным.
А праектарам ніхто акрамя вас не будзе карыстацца.
Будзе каму падпісаць акрамя вас. Ёсць такое слова "інвентарызацыя".

Такім чынам, права ўласнасці на маёмасць належыць школе, таму і адказнасць за яе стан нясе школа, ці РАА, ці міністэрства. Ні ў якім разе не бацькі.

Тое самае міністэрства, якое прымушае нашых дзяцей слухаць ідэалагічную лухту на ўроках і наведваць факультатывы шостага дня. Дзе "дэбілаў будуць вучыць адрозніваць казу ад тапара." Гэта цытата, як што. Обеспокоенный
І якасць адукацыі не замінае аплочваць рэпетытараў, паміж іншым. Подмигивающий

У такіх камфортных прыўкрасных умовах, я лічу, адзінае, што можна ад мяне патрабаваць - беражліва ставіцца да ўнутрышкольнага наваколля. Бацькі і дзеці абавязваюцца нічога не ламаць, не гадзіць і выконваць правілы ўнутранага распарадку.

А ўжо вырашаць за мяне, колькі, каму і куды здаваць мае ўласныя грошы, ніхто не мае права.
Тым больш прымушаць мяне мыць падлогу ў школе, калі ў мяне няма чаго здаць, напрыклад.

Бо спачатку прыбіральшчыца будзе стаяць нада мной і кіраваць, каб я больш рупліва працірала ў закутках.
А потым прыбіральшчыцу звольняць, бо я пасля працы ў свой вольны час буду хадзіць мыць падлогу і вокны. А мой муж у свой вольны час будзе хадзіць рамантаваць мэблю і дзверы. Замест звольненага рабочага.

А зарплату прыбіральшчыцы і рабочага будзе атрымоўваць якая-небудзь цёця. Брюнетка
І яшчэ пры гэтым пакрыкваць на мяне на форуме. Дурным голасам. Злой Злой Злой

B.Sun, гэта я не вам канкрэтна напісала, як што. Улыбка Смеющийся

Правитель про поэта чаще всего не знает ничего. У поэта, безусловно, больше власти, чем у правителя. И главное — эта власть истинная, данная сверху. Он не самозванец. Он не узурпировал власть от жажды всеми править.  ©
Страниц  : 1 ... 60 61 63 64 ... 68 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт