Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
16 Январь 2026, 12:34:54
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 391 392 394 395 ... 606 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Счастливый ФЛУД-7  (Прочитано 1155171 раз)
redbird
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #11760 : 14 Декабрь 2016, 00:08:12 »

4 года, я ж написала) в фоке
Зараз кэп вам растлумачыць, як з дзіцём хадзіць у басейн. Крутой Смеющийся
Я туды папросту шматкроць вадзіла хлопчыка пяцілетку. Ніхто надта не глядзіць на касе, а ў раздзявальні няма часу вытарашчвацца, сумленна кажучы. Часу шкада, бо час каштуе, а я далёка не маруда. Улыбка А яшчэ там ёсць такі закуточак, направа ад дзвярэй і трошкі ўзад, там магчыма схавацца. І пасадзіць на стульчык спіною да залы разглядаць аб'явы на сцяне, пакуль я напрыклад валасы сушу.
І вось хуценька-хуценька распранаемся і пайшлі ў душ, малы ў халаціку махровым. Я заўсёды камандавала: "Глядзі пад ногі!" "У душавой стой тварам да сцяны!", і ўсяляк загаварвала зубы, дык ён і не глядзеў на іншых, не паспяваў, акрамя таго, узрушаны быў плаваннем, якое мае адбыцца. Столькі ўражанняў адначасова, столькі падзей, папросту дзіцё не паспявае перастроіцца - ніводнага разу такога не было, каб нешта сказаў не тое ці паглядзеў не так, няма калі. Жанчыны нармальна ставяцца, хто паспее заўважыць, што хлопчык. Улыбка Ну, старэйшыя дзяўчынкі трошкі паглядалі, майму фіялетава. Ён і апасля ніколі не запытаўся ў мяне ні пра што "гэткае".
Я бачыла таксама там хлопчыкаў старэйшых (і 8, і 9), у жаночай раздзявальні, і вось што я скажу: яны, як правіла, паводзяць сябе вельмі сціпла, вочы апускаюць і самі бянтэжацца, ніхто ніколі там не глядзіць нахабна, такога няма. Улыбка
У няпоўныя 6 мой ужо пачаў хадзіць на плаванне да трэнера, бо так дзешавей, сумленна кажучы. Подмигивающий (А я лепей самотна паплаваю ў басейне, чым сядзець у лягушатніку.) Спачатку бацькам было дазволена зайсці ў раздзявальню з дзіцём дапамагчы пераапрануцца. Хлопцы старэйшыя абураліся, а я, папрасіўшы прабачэння, спакойна казала: "Я дарослая цётка, я на вас не гляджу, сто лет вы мне патрэбныя". Ён рабіў усё сам, я толькі цвёрда паслядоўна камандавала, ён вывучыў. Некалькі разоў хапіла, каб малы пачаў адчуваць сябе ўпэўнена. Зараз сам спакойна і акуратна пераапранаецца і мыецца. Веселый
Што датычыцца дзяўчынак у мужчынскай раздзявальні з бацькай, гэта таксама нармальна. Там мужчыны зусім не ў такім выглядзе, як кабеты прызвычаіліся іх бачыць у спальні. Смеющийся Ну, не ведаю, як растлумачыць, не прыцягваюць ўвагі, карацей. Я з бацькам дзе толькі не боўдзялася ў дзяцінстве, нічога такога не памятаю.

Правитель про поэта чаще всего не знает ничего. У поэта, безусловно, больше власти, чем у правителя. И главное — эта власть истинная, данная сверху. Он не самозванец. Он не узурпировал власть от жажды всеми править.  ©
Страниц  : 1 ... 391 392 394 395 ... 606 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт