Патлумачце, калі ласка, як вас разумець: беларускую мову вы пішаце з вялікай літары, а назву нашай краіны за год жыцця ў ёй, так і не здужалі правільна вывучыць называць, ці гэта ў вас такі здзек і сцёб з беларусаў?
я никого не хочу обижать, но я пишу на Русском языке и на этом языке эта страна называется Белоруссия. На Белорусском языке - Беларусь, но его я, к сожалению, не знаю.
Не уподобимся же Украине с ее "в" и "на".
Стеб над белорусами? мдя..
С большой буквы написано, потомучто в данном предложении это слово было стилистически главным и намеренно выделенно как нарицательное.
И, да, я не считаю Белоруссию отдельным государством (для себя), для меня наши две страны равнозначны и родственны.
Если вы подумаете хорошо, поймете глупость сказанного. Это равнозначно требовать от англичанина говорить Россия, а не Раша.
ЗЫ - гугл транслейт отлично переводит с белорусского, но если вам не сложно - мне пишите на русском, я не все понимаю на белорусском.
У той час калі Расія гвалтоўна захапіла частку тэрыторыі Украіны, неафіцыйна пастаўляе зброю і сваіх вайскоўцаў, каб забіваць украінцаў, дабіваецца ад ААН дазволу на афіцыйны ўвод расійскай арміі ва Украіну, вы - украінка, у гэты час захапляецеся прыгажосцю і неагрэсіўнасцю рускай мовы?Што тут можна сказаць у дачыненні асабіста да вас? Толькі АГІДА.
доставило )) по мне, это вы украинка, а она белоруска, т.к. такую агрессию чаще встречаю от них, а белорусы, наоборот, более рациональны в мышлении.