Вайна анэкдотаў-709.04.2014 19:57
– Куме! А чим Україна відрізняється від Росії, адже брешуть і тут і там?
– В Росії цій брехні вірить навіть той, хто збрехав.
Якщо почати міряти мерилом кандидатів в Президенти України «Хто більше стояв на Майдані», то переможе «Беркут»...
Расея перакрыла газ і хітра пытае ва Ўкраіны:
– Газ есть?
На што Ўкраіна адказвае:
– Якщо хочеш, то їж! Мені більше сало подобається!
Толькі ўкраінец будзе наступаць на граблі, пакуль тронак ня зломіцца.
Чаму Данецкая рэспубліка праіснавала менш сутак?
– Ад Януковіча не прыйшоў адказ на СМС-ку: «Працягваць будзеце?»
Як заявіў Яцанюк, цяпер курс грыўны адносна даляра зьяўляецца рэальным, бо хутчэй друкарскі станок працаваць проста ня можа.
Сьвежая народная прыкмета:
Калі дзесьці на ўсходзе абвясьцілі народную рэспубліку – значыць, народу набралася ўжо чалавек дзьвесьце.
Цімашэнка, адлятаючы ў Данецк змагацца з сэпаратызмам, заявіла:
– Калі я не вярнуся, лічыце мяне прэзыдэнтам Украіны.
П'яная кампанія ў кавярні «Данбас» захапіла ўстанову, абвясьціла яе тэрыторыю сувэрэннай данбаской народнай рэспублікай, патрабуе ад Пуціна ўвесьці расейскія войскі і скрыню гарэлкі.
Мяркуючы па актыўнасьці данецкіх сэпаратыстаў, на Вялікдзень там уваскрэсьне не Хрыстос, а Януковіч.
Новая ўлада ў Кіеве з нагоды падзеяў на паўднёвым усходзе Ўкраіны: і самі яны не мясцовыя, і аўтапакрышкі ў іх нейкія сэпаратысцкія.
Расея хоча ня толькі правесьці ў Данбасе рэфэрэндум аб незалежнасьці, але і выкарыстоўваць там ужо запоўненыя крымскія бюлетэні.
Даляр узьляцеў да 11.50 грывень, бэнзін да 14, кошт газу ўзрос у 1,5 раза, падаражэлі: электраэнэргія, лекі, піва, тытунь, паслугі ЖКГ, зьявіліся новыя падаткі на нерухомасьць і абмен валюты. Я не зразумеў: ЭЗ і ЗША супраць якой краіны санкцыі ўвялі?
У Маскве ў красавіку выпаў сьнег!!! «А што – Пуціну можна з глузду зьяжджаць, а мне нельга» – падумала прырода.
Крым. 2014. Аб'ява на пляжы: Грамадзяне! За міны не заплываць!
Украінцы масава адмаўляюцца ад расейскіх тавараў. Расейскі газ яны пакуль церпяць, але плаціць за яго, як звычайна, не плянуюць.
http://www.svaboda.org/content/article/25327464.html