Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
22 Август 2025, 00:16:27
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Голосование
Вопрос: .
Закрыть - 25 (30,9%)
Не закрывать - 56 (69,1%)
Всего голосов: 71

Страниц  : 1 ... 10 11 13 14 ... 21 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Цi размауляете вы на роднай мове?  (Прочитано 75660 раз)
homeless
Настоящий гродненец

Нет недостижимых целей, есть слабые характеры.

Просмотр профиля Email
« Ответ #330 : 24 Декабрь 2007, 17:26:44 »

litwin: У нас з вамі суб'ектыўныя пазіцыі па гэтаму пытанню.. Я напрыклад не разумею, як можна рабіць нейкія агульныя вынікі па псіхіцы для грамадскай праслойкі, развіццё якой абумоўлена перад усім сацыяльна.. Стан псіхікі безумоўна адыгрывае тут пэўную ролю, аднак яна мае другарадаснае значэнне.. Мадэль паводзінаў у двух інтэлігентаў можа быць супрацьлегла рознай..  

Ничего субъективного. Это всего лишь сфера деятельности психологии и социологии.

litwin: І што вы мне хочаце даказаць..?? Што вёска павінна карыстацца літаратурнай мовай..??

Ни разу в жизни! С чего ты это взял? Я же прямо написал: «Любой диалект - деревенское явление». И ничего с этим не надо делать.

litwin: Так можа казаць толькі звычайны вучань ПТВ (нікога не хацеў крыўдзіць. ).. Усё-такі трэба для вас лікбез правесці..

Не стоит. Лучше немцу какому-нибудь все это расскажи.
Ну в самом деле, различия между говорами немцев северной и южной частей Германии настолько различны, что они друг друга не всегда понимают, но попробуй докажи им, что они говорят на разных языках.

homeless: але я ў добрым стане кажу, што я вельмі люблю Беларусь.

Ага, могу напомнить как: «хаця беларусы заўсёды такімі былі на іх хоць скуру смалі,а яны нічога не зробяць.»  Ну, ну, унижение белорусов – это такой новый подход в любви к Белоруссии.
Я канстатаваў факты. Проста ты мяне можа незусім правільна зразумеў, у гэтай фразе я жадаў сказаць-што беларусы вельмі добры і спакойны народ. Канешне ты можаш сумнявацца ў маёй любві да айчыны, гэта тваё права і забараняць яго я табе не збіраюся, да і не змог бы гэтага зрабіць.
Інтэлегенцыя гаўно? няхай для цябе яна будзе такой, для мяне гэта людзі ў якіх нуждаецца любая дзяржава і нацыя.
У нас адрозніваюцца погляды, але гэта не значыць,што як і пры саветах мы павінны насаждаць свае думкі і прымушаць лічыць аднолькава. Мы людзі і калі ты жадаеш па спрачацца, то пажалуста. Проста мне чаму-та здаецца, што ты адзінокі, табе нечым заняцца і вось ты на тым канцы провада, каб хоць неяк заняць пустэль у сябе ў нутры здзесь піюшаш?. Я не пакрыўдзіць, а проста спрасіць? Будзем спакойнымі і дыпламаванымі, добра?

Никогда не оправдывайся. Твоим друзьям это не надо, а враги всё равно не поверят!!
Страниц  : 1 ... 10 11 13 14 ... 21 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт