Германія была наказана пасля Першай Сусветнай. Францыя з Англіяй адхапалі тое, што хацелі, і адсталі, хто яшчэ павінен быў нападаць на Германію? Туніс? Бельгія? Канада? Хто?
За что наказали?

Короче, сиди довольный и не рыпайся долго в московском уезде с именем "Белоруссия", ты наказан - учи историю на русском и не пытайся этому сопротивляться.
P.S. А кто собирался нападать на Францию и Англию? Зачем им миллионные армии в "мирное время"?

Зачем армии сейчас?

АНЭНЭРБА з 39г. , ты гэта ў падручніку прачытаў. Ці думаеш, што табе вось так і вылажылі ўсю праўду аб сакрэтных аб'ектах?
Это значит, что именно с 39 государство начало интенсивно использовать разработки орденов в военной сфере:)
У тебя есть другие данные? Ну так ждём не дождёмся, а ещё генеральный план "ОСТ" захвати

У Германіі супраць фашызму не толькі ўлада, але і мясцовае насельніцтва. Тваіх фашыкаў на мітынгах ваенныя абараняюць, каб толькі тоўпы АФА іх не пазабівалі. калі пабачымся, я табе пакажу відэа
А я тебе покажу, как немецкие "фашыги" гоняют немецкое антифо. Мне можно делать вывод, что всё население "супраць антыфашызму"?
P.S. Сравним количество участников концертов БРСМ с количеством... да того же Европейсцкого марша?