Buffon
|
 |
« : 28 Ноябрь 2007, 01:37:57 » |
|
Ўсе пачалося адсюль: http://forum.grodno.net/YaBB.pl?num=1175458323/270#270 1 як можна ўбачыць, у розных людзей розныя погляды. некаторыя лічаць, што беларусы жывуць пад сцягам "закт над дрыгвой", а некаторыя з імі не згодны. Аяк вы лічыце, пад якім сцягам мы жывем? Пад тым, што развіваецца на канцэртах "За Белоруссію", пад тым, што вісіць на рэзідэнцыі, пад тым, што носяць БРСМаўцы, ці пад тым, за які змагаліся нашыя продкі, пад тым, якому ўжо 700 год, пад тым, што можна ўбачыць на плошчы Каліноўскага, пад тым, што развіваецца ў нашых сэрцак? Як вы лічыце? 2 таксама, некаторыя лічаць, што ляхі - галоўная нацыя ў Беларусі, што ўсе касцелы павінны праводзіць імшу на польскай мове, што польская шляхта заўжды была нам лепшым сябрам. А ці заўжды палякі былі для нас такімі лагоднымі суседзямі, што нават краджа каралеўскай кароны, не можа быць плямай на нашых адносінах?
|
|
« Последнее редактирование: 28 Ноябрь 2007, 01:40:48 от Buffon »
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Усё ўжо даўно сказана. Капайся ў тэмах аб Рэчы Паспалітай і Бітве пад Воршай 
|
|
|
|
|
|
|
|
Прыйдзе час, калі палякі да дзвярэй не патрапяць, - праз вокны іх выкідваць будзем! © Януш Радзівіл 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
afankirt
|
Усё ўжо даўно сказана. Капайся ў тэмах аб Рэчы Паспалітай і Бітве пад Воршай  А зачем скажите нужно гдето копацца? Поляки--нормальные соседи нашы. Многие ребята ездют в ту Польшу. И ничево страшново. 1 як можна ўбачыць, у розных людзей розныя погляды. некаторыя лічаць, што беларусы жывуць пад сцягам "закт над дрыгвой", а некаторыя з імі не згодны. Аяк вы лічыце, пад якім сцягам мы жывем? 2 таксама, некаторыя лічаць, што ляхі - галоўная нацыя ў Беларусі, што ўсе касцелы павінны праводзіць імшу на польскай мове, што польская шляхта заўжды была нам лепшым сябрам. А ці заўжды палякі былі для нас такімі лагоднымі суседзямі, што нават краджа каралеўскай кароны, не можа быць плямай на нашых адносінах? Кастёлы эти пускай как желают так и проводют свои имшы. Если народ бунтовать то начнёт--то и будут провадить на беларуском. Да хоть на англиском. А так и те руские тоже получаетса невсегда нам хорошее делали. Так и с ними воевать? Тежело врагов столько побеждать. А ещё ж американцы враги жосткие. А флаг --это уже ерунда. Можно ж любой придумать. Как люди решат. Хотя этот красно-зилёный--фи. Цвета какието пративные . Прыйдзе час, калі палякі да дзвярэй не патрапяць, - праз вокны іх выкідваць будзем! © Януш Радзівіл  Остаётса только надеятса что такой час не прыйде. Нах нам такой час здался? Всех в окна выкидывать. И паляков и руских и украинских. Неее. Лучшэ уж пускай тогда Витя будет призедентом. Витя Лукошэнко--наш призедент!!!
|
|
« Последнее редактирование: 28 Ноябрь 2007, 05:09:44 от FUCKkir »
|
|
|
|
|
Buffon
|
А зачем скажите нужно гдето копацца? Поляки--нормальные соседи нашы. Многие ребята ездют в ту Польшу. И ничево страшново. Я не кажу, што яны дрэнныя. Зарас з імі выгадна мець спрафу. Я пытаю, ці заўседы так было? Кастёлы эти пускай как желают так и проводют свои имшы. Если народ бунтовать то начнёт--то и будут провадить на беларуском. Да хоть на англиском. А так и[highlight] те руские тоже получаетса невсегда нам хорошее делали[/highlight]. Так и с ними воевать? Тежело врагов столько побеждать. А ещё ж американцы враги жосткие. А флаг --это уже ерунда. Можно ж любой придумать. Как люди решат. Хотя этот красно-зилёный--фи. Цвета какието пративные .. А што ж маскалі добрага нам зрабілі???  Падзялілі РП, зрабілі рабамі, знічтожылі культуру! Ты шмат прыкладаў ведаеш, калі яны нам дапамагалі, стоячы плячо да пляча з ліцьвінам? [/quote]
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Мда, тема гавно.
|
|
|
|
Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
|
|
|
Лягушонок Клайд
Молодой Гродненец
Уважай мою власть!
|
Поляки - братский народ, стонущий под игом проамериканского правительства!
|
|
|
|
Вы - в попу, я - домой!
|
|
|
Капялюш
|
Самому ня сьмешна ад сваіх стэрыятыпаў? 
|
|
|
|
|
|
|
Лягушонок Клайд
Молодой Гродненец
Уважай мою власть!
|
Ты просто не видишь, как американцы порабощают Польшу!
|
|
|
|
Вы - в попу, я - домой!
|
|
|
v1as
|
никто никого порабощает (если сам кто-то того не желает)
|
|
|
|
я не то, что вы считаете нормальным человеком
|
|
|
Gentos
|
Нячога ня маю супраць йх.. Бо гэтак стэрыятыпна лічыць неразумна. У кожнай крайне ёсьць і тыя й тыя. Але ж ведаю, што Польшча на 3-м месцы ў сьвеце па зьверству скінхэдаў і вось менавіта гэта мне троху не падабаецца...
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
Gentos, ПЛЗ ссылачку пра ляхаў-скіноў. Так проста я не паверу
|
|
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
Нячога ня маю супраць йх.. Бо гэтак стэрыятыпна лічыць неразумна. У кожнай крайне ёсьць і тыя й тыя. Але ж ведаю, што Польшча на 3-м месцы ў сьвеце па зьверству скінхэдаў і вось менавіта гэта мне троху не падабаецца... тупо правда. только не скинов - а молодёжной организации M[ch322]odzie[ch380] Wszechpolska... ... 
|
|
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
Gentos, ПЛЗ ссылачку пра ляхаў-скіноў. Так проста я не паверу в моём районе ежегодно погибает 10 человек из-за разборок фанов-скинов.
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
от фанов да, от скинов нет.
p.s.:тошик опять обьявился?
|
|
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
фаны Wisla Krakow в основном скины. 
|
|
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
неужели Legia W-wa не отличается нацисткими убеждениями?
|
|
|
|
|
|
|
spiral
Гродненец
хорошая поездка была - будет, что поесть..
|
Нячога ня маю супраць йх.. Бо гэтак стэрыятыпна лічыць неразумна. У кожнай крайне ёсьць і тыя й тыя. Але ж ведаю, што Польшча на 3-м месцы ў сьвеце па зьверству скінхэдаў і вось менавіта гэта мне троху не падабаецца... а я ведаю той факт, што самая агрэсіўная моладзь у Чэхіі  а краінай, займаючай лідыруючае месца па колькасьці самагубстваў - Літва... і што рабіць будзем з ПОльшай?... гэта не доказ 
|
|
|
|
не пытайся - нет времени.. Действуй!
|
|
|
|
Paladin
|
Я палякаф нелюблю! Ты просто не умеешь нас готовить... вот я Вас люблю. 
|
|
« Последнее редактирование: 30 Ноябрь 2007, 15:47:42 от Paladin »
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
Я палякаф нелюблю! заметно. и белорусов тоже.
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Тоша А ты вот кто паляк или белорус! судя по твоей роже то ты Жид!!!
Бей жидов спасай россию!!
|
|
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
Я наполовину русский, наполовину поляк, да будет тебе известно, гой!
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Бей жидов спасай россию!! [баян] Ідэя нядрэнная, але ж мэта бязглуздая 
|
|
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
Идея xyёвая и цель такая же.
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
S†op_My_Cop™ Corporation, дава-давай ратуй Расею  Хлопцы, толькі ціха, Расеі хутка не стане 
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
Бей жидов спасай россию!! [баян] Ідэя нядрэнная, але ж мэта бязглуздая  на 100 % згодны) а я яшчэ пра морду жыдоускую таксама добра сказана)
|
|
|
|
|
|
|
Adimiron
|
поляки - нормальные люди, пока их не заденут белорусы - нормальные люди, пока их не заденут русские - нормальные люди, пока их не заденут евреи - нормальные люди, пока их не заденут
американцы - нормальные... нормальные? нормальные... Да нету такого народа.
Все народы хороши, пока их не заденут
|
|
|
|
Format c: Enter!
|
|
|
Buffon
|
Adimiron, а як тут цыган не задзенеш, калі яны краіны не маюць, а ў чыжых сябе вясць не ўмеюць?
|
|
|
|
|
|
|
Gentos
|
Цыгане ў майго сябра куртку з тэлефлнам сьцянулі і на мяне нядаўна касіліся ў аўтобусе! А палякі не крадуць, большасьць зь іх нармальныя 
|
|
|
|
|
|
|
|