Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
24 Август 2025, 09:35:34
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Голосование
Вопрос: .
Закрыть - 25 (30,9%)
Не закрывать - 56 (69,1%)
Всего голосов: 71

Страниц  : 1 ... 7 8 10 11 ... 21 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Цi размауляете вы на роднай мове?  (Прочитано 75888 раз)
dимкаs
Почетный гродненец

hrodna pride world wide © toshirskij

S polyakovsky Просмотр профиля WWW Email
« Ответ #240 : 28 Ноябрь 2007, 02:06:44 »

ды не, мне бабуля расказывала:"калі ішла вайна, дзед схаваў свіню(заколатую) пад кучу гноя, немцы б не дадумаліся там шукаць. а партызаны такую хітрасць ведалі. калі знайшлі свіню, дзеда прыставілі да сценкі, і толькі таму, што яго заўважыў нейкі там родзіч, яму ўдалося пазбегнуць смерці". Вось такая гісторыя.
камунізм ад фашызма не далека адстаў. (пад час сталінскіх рэпрэсій было абвінавачана і растрэлена  20.000.000 людзей, з нулікамі я не пераблытаў)

давай мы трохі з табой падрасьцем, а ўжо потым будзем свае радыкальныя думкі выказваць, спрачацца ды імкнуцца камусьці штосьці даказаць.Подмигивающий давай трохі пажывем, паездзім па сьвеце, пагаворым з людзьмі, выслухаем людзей з рознымі позіркамі - тады й зможам гаварыць нешта зь упэўненасьцю. а зараз... каму верыць? дзе праўда? да нельга на 100 адсоткаў верыць кнігам надрукаваным у савецкія часы па ўсім вядомай прычыне. але я й не зьбяраюся верыць усім кнігам, надуманным беларускімі нацыяналістамі - чаму я павінен верыць ім? у йіх ня было ніякай улады, ніякага доступу да нейкіх архіваў ды дакументах.. я гавору не аб усіх, но аб большасьці. мразей ды свінакоў сярод іх хапае. пакуль няма магчымасьці заняцца адэкватным дасьледваньнем гэтае праблемы, тых часоў нех тут пальцы гнуць. час прыйдзе ўсё стане вядома. а як хочацца пачуць праўду. на сёньняшнім этапе я склонны верыць толькі творам мастацкае літаратуры беларускіх клясыкаў. дасталі камуністы, дасталі нацыяналісты!!! дзе ж, вы, простыя людзі са здаровай самасьявдомасьцю?! Плачущий

дарэчы, "зетерянный мир" Ліцьвіна мне спадабаўся.
« Последнее редактирование: 28 Ноябрь 2007, 02:21:05 от Dimka » Записан

Страниц  : 1 ... 7 8 10 11 ... 21 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?