Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
27 Август 2025, 20:36:55
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 48 49 51 52 ... 158 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Выбираем школу. Отзывы.  (Прочитано 516200 раз)
Беларусачка
Настоящий гродненец

Просмотр профиля WWW
« Ответ #1470 : 01 Июнь 2013, 23:33:41 »

не закроются ли эти классы до того как дети окончат учёбу? Просто у меня есть личный пример, ........ родителей попросили написать заявление о "добровольном" переводе.
Ну вось вы і самі адказваеце на сваё пытанне )) Бачыце, як проста было павесціся на перакананні гнілой галавы, і як зараз цяжка, нават кіруючыся законам і сваімі правамі, аднавіць гэта. Мне прыемна асэнсоўваць, што я з’яўляюся звеном гэтай міссіі  Улыбка

как потом в ВУЗе учиться после этих классов?
Сорамна, што якасная адукацыя па-беларуску переважна ў польскіх і літоўскіх ВУЗах. Але не самы горшы варыянт  Подмигивающий

большие сложности в адаптации я вижу у своих студентов на 1 курсе. у тех, кто изучал математику в школе на белорусском
Яны ж былі на 100% з правінцыі, дзе рускай мовы чыстай не чулі?! Хто ім забараняў яе вучыць?

Гэта ж у якой ізаляцыі трэба жыць, каб паўсяместны рускі не вывучыць? Мой сын, можна сказаць, пакуль што ў ёй, бо бел. ("рускага" ТВ) у нас няма, пераважна ўкраінскае, а сябры ў яго па-большасці садаўскія. І што, я, каму настаўніца рускай кожны урок руку паціскала, бо у нас з ёй быў адзін узровень валодання мовай, і я і зараз па-руску пішу апрыёры граматна, чым не магу пахвастацца ў беларускай, якую і зараз вывучаю па падручніках, і што - я не навучу сына рускай?!!

Славянка, вы ж у 28 збіраецеся? Малодшы сын Астроўскіх туды ідзе, больш нікога не ведаю. Так што - падтрымліваю вашае натхненне Улыбка

Страниц  : 1 ... 48 49 51 52 ... 158 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт