Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
20 Июль 2025, 18:18:14
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Голосование
Вопрос: Как Вы оцениваете работу правоохранительных органов?
Негативно. Работают плохо.
Мне всё-равно.
Положительно. Работают отлично.
Я не сталкивался, оценить не могу.

Страниц  : 1 ... 43 44 46 47 ... 50 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Моя милиция меня бережёт???  (Прочитано 147733 раз)
antidacto
Почетный гродненец

[url=http://ex-press.by/article.php?id=2493]Кому и

Просмотр профиля
« Ответ #1320 : 27 Март 2013, 14:11:36 »

У Віцебску затрымалі Сяргея Каваленку
Пра гэта паведаміў віцебскі актывіст Алесь Галавань:

«Мы знаходзіліся на сувязі, ён сказаў: зараз мяне затрымоўваюць. Я яшчэ з табой магу размаўляць, але зараз у мяне забяруць тэлефон… Я пытаюcя ў яго: за што цябе затрымліваюць? Ён сказаў: „Магчыма, за пераход вуліцы ў неналежным месцы. Ці зараз прыдумаюць, што я лаяўся матам“. Ён так сказаў».

Сяргея Каваленку будуць сёння судзіць
Затрыманы ён быў нібыта за пераход дарогі ў неналежным месцы. Паводле якога артыкула будуць судзіць Сяргея Каваленку застаецца невядомым.

Суд за сцяг: Ніна Багінская ў судзе страціла прытомнасць
    67-гадовую жанчыну спрабавалі судзіць за акцыю з бел-чырвона-белым сцягам на Дзень Волі.

Сёння Ніна Багінская прыйшла па свой пашпарт у РУУС Маскоўскага раёна. Пашпарт жанчыне не аддалі, а павезлі судзіць за «несанкцыянаванае мерапрыемства». Праз доўгае чаканне ў судзе Ніна Багінская страціла прытомнасць, хуткая забрала яе ў шпіталь. У лякарні грамадскай актывістцы зрабілі ўколы, пасля чаго яна вярнулася дамоў. Пашпарт жанчыне ўрэшце вярнулі ў судзе, аднак выраку яшчэ вынесена не было.

Нагадаем, 25 сакавіка ля Чырвонага касцёла жанчына была затрыманая міліцыяй. Спадарыня ўзняла бел-чырвона-белы сцяг у гонар Дня Волі. Пры затрыманні жанчыну так штурханулі супрацоўнікі Маскоўскага РАУС, што яна павалілася на зямлю.
Чегеварвар напiсаў(ла) 26 сакавiка 2013 у 23:59

Хачу зьвярнуцца да тых з "мужных" супрацоўнікаў і судзьдзяў з пракурорамі, хто разумее на беларускай. Тузацца з 67-гадовай кабетай (як гэта зрабіў херой з Маскоўскага РУУС Алег Віктаравіч - дай Божа разуменьня яго маці ды бацьке Віктару, што ягоны сын страціў чалавечае аблічча) - справа вельмі цяжкая. Канешне, скарыстаўшы слова "тузацца", я маю наўвазе ня толькі "херойскі" ўчынак адважнага барацьбіта з бабулькамі, але й сам працэс суду. Майце наўвазе, што які-б "справядлівы" і "законнаабгрунтаваны" прысуд ні адбыўся, ўсяроўна бяз страты аўтарытэту таго, хто ваюе з жанчынай сталага веку, не абыйдзецца. Пагатоў, яна мае відавочную прынцыповасьць ды мужнасьць. У адрозьненьне ад многіх прадстаўнікоў тых, хто на супрацьлеглым ад яе баку. Дакажыце сабе й людзям, ўто вы хаця-б штосьці людзкае ў сабе захавалі.

Страниц  : 1 ... 43 44 46 47 ... 50 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт