Хэд, ты поддерживаешь пидарасов геев в Венесуэле ? Чем тебе так симпатичен этот гей ?
І што я скрыў? Проста, скапіяваў навіну з s13. Сумленна кажучы, я і ня ведаў, пра ніякія скандалы. Але і ў сеціве амаль няма інфармацыі пра гэта (усё, што атрымалася знайсці гэта "фигурант гей-скандала в 2000, когда был задержан полицией в собственной машине во время "сексуальных действий с другим мужчиной", але па запросе на ангельскай "capriles gay scandal" не выдаў амаль нічога, што дае падставы лічыць, што гей-скандал КГБэшная качка).
Там ёсць фота:

opositor venezolano Leopoldo López renunció ayer a sus ambiciones presidenciales para apuntalar al gobernador Henrique Capriles. Este es el candidato favorito para ganar las primarias del 12 de febrero en las que se designará al rival del presidente Hugo Chávez en las elecciones de octubre. “Te digo, hermano, serás el próximo Presidente de los venezolanos y no descansaré hasta que consolidemos la victoria” en las elecciones del 7 de octubre, declaró López en Caracas junto a Capriles, gobernador del Estado de Miranda, el segundo más poblado del país. “El que quiera votar por mí, vote por Henrique Capriles”
Пераклад хоць і гуглаўскі, але сутнасць зразумела:
венесуэльскі апазіцыянэр Леапольд Лопес падаў у адстаўку ўчора, каб падтрымаць свае прэзідэнцкія амбіцыі на пасаду губернатара Capriles Энрыке. Гэта фаварытам на перамогу 12 лютага першасныя, у якіх прызначыць суперніка прэзідэнта Уга Чавеса ў кастрычніцкіх выбарах. "Я кажу табе, брат, ты будзеш наступным прэзідэнтам Венесуэлы і кансалідаваць не супакоіцца, пакуль перамогу" на выбарах 7 кастрычніка, сказаў Лопес ў Каракасе з Capriles, губернатар штата Міранда, другі па колькасці насельніцтва . "Той, хто хоча галасаваць за мяне, галасуйце за Энрыке Capriles" Г.зн., што ён яму аддаў свой электарат. Называюць адзін аднаго "братамі". Так, што за ідётаў нікога лічыць не трэба.
Пользуется поддержкой правительственных кругов США и Израиля, венесуэльских олигархических структур, венесуэльской еврейской диаспоры (и лично главного раввина Пинхаса Бренера), ЛГБТ-сообщества.
Выступает за пересмотр контрактов с Россией и Китаем, за разрыв отношений с Белоруссией, Ираном и Сирией, либерализацию экономики, денационализацию, отказ от госконтроля над ценами и курсом местной валюты, возвращение в Венесуэлу американских компаний.
По данным СМИ, завербован ЦРУ в период обучения в Колумбийском университете. Также государственные СМИ часто называют его "агентом мирового сионизма".
Миллионер.
Член неправительственной International Fiscal Associaton (штаб-квартира в Амстердаме) и Всемирной ассоциации молодых присяжных заседателей.
Патрон венесуэльской еврейской организации "Hebraica".
Тут таксама- палова, магчыма, лухты, а ў другой палове нічога дрэннага не бачна. Бачна, што ён супраць Расеі, а гэта адзначае, што за Беларусь. Зразумела,
niXto?? Не за Лукашэнку, а за Беларусь. Маскаль думае, што калі ён сам антысеміт і камуніст, то й астатнія такія ж. "Он протів Россіі...!" Ды дзеля бога!

Канечне, можа ён і неадназначная асоба, але дакладна лепшы за Чавеса, але яшчэ трохі мяне падкупіла любоў да родных мясьцін. І гэта з'яўляецца менавіта прычынай дадзенай публікацыі- я не казаў, што падтрымліваю на выбарах 15 красавіка менавіта яго- трэба паглядзіць, хто там яшчэ...
это +100500
Што +100500?