Head
Гость
|
|
|
« Последнее редактирование: 01 Июнь 2012, 01:57:58 от Head »
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
нихто, тут твои посты про Путина госполитика или твоя личная инициатива?
Я думаю, это он выкидывает дабы "показать", что в россии плохо, там диктатура и бардак, а у нас щасце 
|
|
|
|
|
|
|
Vox Veritatis
|
Чемпионатное  
|
|
|
|
Україна... Золото Сонця торкнеться на мить Україна... Чистого неба блакить
|
|
|
ахххххххааааааа
|
ага. Тут ещё бацькин сын линковал, что голландцы думают о поляках.
|
|
|
|
Чем фанат Дмитрия Хлестова от личается от фаната Немана? У Немана к примеру есть один фанат, который пишет "Злой Неман - страшное зрелище для соперников!". Есть ли подобные индивидуумы у Хлестова, Алехно, Смоловой и прочих представителей шоу бизнеса? Ответ: все их фаны.
|
|
|
Head
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fireatwill
|
Который из них niXto? похоже, который слева. микропроцессор держит. интеграловский. 
|
|
|
|
Если ты споришь с идиотом,вероятно то же самое делает и он. Мне всегда немного грустно, когда красноречиво, изящно и тонко оскорбляешь человека, а он слишком глуп, чтобы это понять.
|
|
|
|
|
ахххххххааааааа
|
на медведева переметнулись?
|
|
|
|
Чем фанат Дмитрия Хлестова от личается от фаната Немана? У Немана к примеру есть один фанат, который пишет "Злой Неман - страшное зрелище для соперников!". Есть ли подобные индивидуумы у Хлестова, Алехно, Смоловой и прочих представителей шоу бизнеса? Ответ: все их фаны.
|
|
|
Pулон ОБОЕВ
Гродненец
русский, мой писька твой зуб шатал!
|
|
|
|
|
социальная стратификация решает! идиоты верящие во всеобщее равенство идут на... процедуры Отсутствие преступления не является достаточным основанием для освобождения от наказания© Gott mit uns
|
|
|
Head
Гость
|
Шахматы проці правілаў (ХІІ ст.) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ – Адзін баярын гуляў у шахматы з дачкою князевага цівуна. – І хто выйграў? – Ніхто. – Чаму? – Колькі бо разоў ні пачыналі, гульня перапынялася тым, што ягоны слон проці правілаў ускокваў у ейную ладзьдзю. Дужэйшы (ХІІІ ст.) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ – Хто дужэйшы: асілак Мянеск ці асілак Ілья Мураўлянін? – Князь Пісімонт, які сцаць хацеў на нашых і вашых асілкаў. Жарт (ХІІІ ст.) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ – Што агульнага ў мядзьведзя і любадзея? – І той, і той гатовы быць пакусаным, абы толькі дабрацца да салодкага. Добавлено: 07 Июнь 2012, 21:59:45
 Добавлено: 08 Июнь 2012, 11:59:48
  Добавлено: 09 Июнь 2012, 20:52:07
Который из них niXto?  Я думаю, справа, что ближе всего к камере. 
|
|
« Последнее редактирование: 09 Июнь 2012, 20:52:08 от Head »
|
|
|
|
|
ахххххххааааааа
|
у меня гугул в москве другое находит а в минске даже хуже чем в москве.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ага, типа "у нас не так". 
|
|
|
|
|
|
|
Чугунный Дрын
|
Ага, типа "у нас не так".  Про нас ему нельзя - со службы выгонят.
|
|
|
|
|
|
|
Бывший
|
...
|
|
|
|
Всё в прошлом.
|
|
|
Head
Гость
|
Добры дзень, дзеці. Тэма сённяшняга ўроку - «Адкат». Хто мне скажа, што такое адкат? - Адкат - гэта грашовы эквівалент падзякі за тое, што ў тэндэры выбралі менавіта нашу фірму. - А што такое тэндэр? - Тэндэр - гэта чэмпіянат галіны па адкату. - Малайчына, сядай, шэсць. Чатыры табе і два ты сам ведаеш куды. Запісваем ўмову задачы. У Вані было 5 яблыкаў. Па дакументах. Па факце 3, а па дамове 7. Пытанне: колькі яблыкаў будзе ў таго, хто правярае Ваніну гаспадарчую дзейнасць? Наступнае пытанне. Уплыў роднасных сувязяў на карупцыю. Санат. - Я не вывучыў. - Сядай, пяць. - Дзякуй, тата. - Хто прывядзе мне прыклады карупцыі ў гісторыі? Ніхто не ведае? Гогаль «Мёртвых душ» колькі тамоў напісаў па дакументах? Два. А здаў? Адзін. Дзе другі? Згарэў! Цяпер вы разумееце, чаму ў нас новы камп'ютэрны клас згарэў? І чаму спартзалу хутка згарыць? І апошняе пытанне. Назавіце мне ідэальную галіну. - Нанатэхналогіі! - Чаму? - Таму што грошы трацяцца на вынік, нябачны чалавечаму воку! - Малайчына! - Не забудзьцеся сказаць бацькам здаць па 500 рублёў на рамонт класа. - Зноў па 500?! - Мне здадзіце па 300. Не бойцеся, калі бацькі будуць пытацца, скажу, што збіраў па 500. Да пабачэння!
|
|
|
|
|
|
|
Vox Veritatis
|
|
|
« Последнее редактирование: 16 Июнь 2012, 18:50:29 от Blackforest »
|
|
Україна... Золото Сонця торкнеться на мить Україна... Чистого неба блакить
|
|
|
неманский
|
Кто нить может объяснить смысл нижнего кадра.  Предлагаю "ношу" назвать Милевский! 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ну, что-то мне кажется, что это троллинг беларуско-украинских отношений.))
|
|
|
|
|
|
|
Feanor
|
Идут по дороге Белоснежка, Дюймовочка и Кощей. Белоснежка: - Я самая красивая! Дюймовочка: - Я самая маленькая! Кощей: - Я самый злой и коварный! Видят, возле дороги стоит Дом Правды. Зашла в него Белоснежка, выходит и плачет. - Оказывается, красивее меня Спящая Красавица! Зашла Дюймовочка, выходит и плачет: - Меньше меня Мальчик-с-Пальчик! Зашел Кощей. Вышел, ногами топает, волосы на себе рвёт и кричит: - "БЛЯ*Ь, КТО ТАКОЙ ЛУКАШЕНКО??!
|
|
|
|
Если ничего не знаешь — кругом одни чудеса.
|
|
|
Head
Гость
|
В Беларуси даже оппозиция поддерживает Лукашенко. Так званая апазіцыя. Але бачна, што тут ты ўжо і сам згаджаешся з тым, што ўдзел у "выбарах" (псэўдааппазіцыі) выгадны Лукашэнке. Гэта ёсць, ты згадзіўся, што ёсць толькі адзін шлях, каб зрабіць самастойны палітычны выбар- байкот. Прашу прабачэння за офтоп.
|
|
« Последнее редактирование: 23 Июнь 2012, 17:26:34 от Head »
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Як бы то ні была, а гэты "анекдот" успрымаецца буквальна.
Як сказана- так і есць: яны падтрымліваюць рэжым, удзельнічая ў "выбарах".
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Дык цяпер мала таго, што прыйдзецца фальсіфікаваць галасы, так яшчэ і яўку! А пасля такога мала таго, што назіральнікі розныя скажуць, так і народ падымецца.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Гэта пішуць розныя балбатуны-пісакі з псэўдааппазіцыі, якія і маюць мэту падтрымаць рэжым.
|
|
|
|
|
|
|
Russy
|
народ падымецца. 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Можаш смяяцца, але гэта так і есць: байкот- першы крок да кансалідацыі грамадства для барацьбы з рэжымам.
|
|
|
|
|
|
|
Russy
|
Можаш смяяцца, але гэта так і есць: байкот- першы крок да кансалідацыі грамадства для барацьбы з рэжымам.
 Колькі гадоў яшчэ, грамадства будзе кансалідавацца, па першае, а па другое, колькі паднімацца на барадзьбу? Калі-небудзь ці саўсем чуць-чуць?
|
|
|
|
|
|
|
Лятатрон
|
Head, ты гэта запасціў у слушным месцы - "Юмор - он людей сближает!", однако.
|
|
|
|
|
|
|
|