БанЧар
|
Вася, пачытаў твае пасты... Ты часам не пьеш антыдэпрэсанты? Бо зусім ужо твае постынгі нейкія маркотныя... Не хапае моладзевага імпэту, той іскры з якой полымя разгарыцца... Што ты ўвогуле робіш на гэтым сраным форуме, Вася? Ты ж сур'ёзны чалавек, Вася, скажы, чаго ты тут шукаеш паміж непаўнагадовыхусіхнаўколаабсерацеляў? Так вось па шчырасьці, адкажы, калі маеш жаданьне... Дзякуй...
|
|
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
OHara
|
а...
|
|
|
|
"Преклонись перед моим божественным членом и яйцами!"
|
|
|
Pig Destroyer
|
ароль
|
|
|
|
|
|
|
MAEStR0
|
БанЧар, лови плюс. Я - далеко не самый серьезный человек (не стану доказывать), но ты прав, и я чувствую, что скоро удалю свою учетную запись. Забавно то, что раньше я привык наблюдать, как это делают другие, и никогда не понимал, почему. С чужим непониманием приходит собственное понимание. Насчет искры - не знаю, но то, что я для большинства людей зануда - факт. Но так я привык. Более того, я совершенствуюсь. Я постараюсь быть посдержаннее (читай "равнодушнее"), а потом I'll take my French leave.
|
|
|
|
|
|
|
Pig Destroyer
|
нам будет тебя нехватать, Вася. 
|
|
|
|
|
|
|
MAEStR0
|
не подкалывай ))) да и то, ради чего я тут уже 3 года прозябаю, надеюсь, не за горами...
|
|
|
|
|
|
|
Pig Destroyer
|
Статус: мэр города?
|
|
|
|
|
|
|
jmotпризрачный гощик
Гродненец
Я не люблю этот Форум!
|
Аватар у меня конечно несамый идеальный и пятак моих на аватаре тоже не видно бить себя в грудь ногами я тоже не в состоянии МНе 53 года !!!А ваабще немного уважения к людям пожилого возраста пожалуста я старый человек мне вредно истегать себя.
|
|
|
|
|
|
|
MAEStR0
|
Статус: кастом от Кибиня )))
|
|
|
|
|
|
|
OHara
|
2 jmotпризрачный гощик: Иди ты наxyй! Ты уже всех заeбал!
|
|
|
|
|
|
|
Pig Destroyer
|
Статус: кастом от Кибиня )))
тогда не понимаю причем тут форум
|
|
|
|
|
|
|
|
jmotпризрачный гощик
Гродненец
Я не люблю этот Форум!
|
2 jmotпризрачный гощик: Иди ты наxyй! Ты уже всех заeбал!
Кого всех!!!!! говори за СЕБЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
jmotпризрачный гощик
Гродненец
Я не люблю этот Форум!
|
И вообще ТЫ тут OHARA главный посылательна наХYZ что-ли Держи свой язык за зубами в следующий раз Не хочу отвечать грубостью на грубость.
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
2 jmotпризрачный гощик: Не хвалюйся, самы галоўны нахуйдасылацель на гэным форуме - я. OHara мой вучань. Толькі слабы ён вучань... Далёка яму да статусу ЁБАНАГА Рок-АКАДЭМІКА! ДА-ЛЁ-КА!
2 Вася: Я канешне ні хуясе не зразумеў, але спытаўся у разумных людзей і мне разтлумачылі. Усё зараз высвятлілася. Ну, змагайся, адно магу параіць...
|
|
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
48dan
|
люди! я понял что такое ужас! ну не пугают меня фильмы-ужасов и всё тут.я уже пытался смотреть самые самые ужасные,самые самые нечеловеческие. ну никак не пробивало. и вот наконец-то мои поиски УЖАСА увенчались успехом. его я повстречал 11 февраля в кинотеатре Восток. и звали-то его совсем вроде бы не страшно Miind Prisoner. но это только пока он не раскрыл рот и не задвигал своими ручками. вот здесь я и понял,что такое настоящий,неподдельный УЖАС. спасибо тебе Господь,что даровал мне такую возможность,а то уже думал что не суждено.
|
|
|
|
|
|
|
OHara
|
2 48dan: Лови плюса!
|
|
|
|
|
|
|
Johnny Short
|
Бля!!! нет слов... А что если mind prisoner подобно черилипс скажет: "...ребята лабали мы хуева-то, но с последнего концерта 11.02.2009 г. все изменилось и теперь мы играем настоящий качественный трэш... цедуй-те нас в пятку...приходите на новый концерт..."
|
|
|
|
Oh something's missing in me I felt it deep within me As lovers left me to bleed alone
|
|
|
БанЧар
|
Ваня, для таго, каб ГЭТА сказаць трэба РЭАЛЬНА нешта змяніць. Калі гурт Mind Prisoners пачне (якасна) граць (якасную) музыку я буду вельмі рады. пакуль жа, мая выснова з прыватнай размовы з іх "лідэрам", яны проста зарваныя падлеткі, якія не арыентуюцца ў музычнай рэчаіснасьці і лічаць сябе калі не Металікай, дык ўжо Мегадэзам гродзенскай сцэны - напэўна. Пры такім падыходзе яны не заваююць павагу слухачоў. Я ўзгадваў МЕДЭЮ. Хлопцы ўжо не першы год ідуць у правільным напрамку. І хоці я не фанат ТАКОЙ музыкі, але я, калі слухаю іх апошні live (з ліцэя) вельмі уражаны. Хлопцы граюць ляпей год ад году. І не займаюцца сама-піарам. за іх ляпей кажа іхная музыка. Таму Медэя - СУПЕР, а Mind Prisoners - ГАЎНО. І, канешне ж, НІЧОГА асабістага... 
|
|
|
|
|
|
|
Rastalcash
Занимаюсь написанием хип-хоп минусов!Стилистика разнообразная!Образцы прослушать можно в группе - http://vkontakte.ru/club19819532
Настоящий гродненец
БуХло-моя альтернатива!Ё..
|
Ваня, для таго, каб ГЭТА сказаць трэба РЭАЛЬНА нешта змяніць. Калі гурт Mind Prisoners пачне (якасна) граць (якасную) музыку я буду вельмі рады. пакуль жа, мая выснова з прыватнай размовы з іх "лідэрам", яны проста зарваныя падлеткі, якія не арыентуюцца ў музычнай рэчаіснасьці і лічаць сябе калі не Металікай, дык ўжо Мегадэзам гродзенскай сцэны - напэўна. Пры такім падыходзе яны не заваююць павагу слухачоў. Я ўзгадваў МЕДЭЮ. Хлопцы ўжо не першы год ідуць у правільным напрамку. І хоці я не фанат ТАКОЙ музыкі, але я, калі слухаю іх апошні live (з ліцэя) вельмі уражаны. Хлопцы граюць ляпей год ад году. І не займаюцца сама-піарам. за іх ляпей кажа іхная музыка. Таму Медэя - СУПЕР, а Mind Prisoners - ГАЎНО. І, канешне ж, НІЧОГА асабістага...  Прям с языка снял...Лови +
|
|
|
|
|
|
|
Johnny Short
|
Пипец, я был на концерте майнд призонер и буду на концерте Рамонс пати 100%, и реально смогу сравнить два коллектива...
|
|
|
|
Oh something's missing in me I felt it deep within me As lovers left me to bleed alone
|
|
|
Виталь PATRON
|
Поклонники у Mind Prisoner всегда будут!
|
|
|
|
vk.com/grodnoreds
|
|
|
Rastalcash
Занимаюсь написанием хип-хоп минусов!Стилистика разнообразная!Образцы прослушать можно в группе - http://vkontakte.ru/club19819532
Настоящий гродненец
БуХло-моя альтернатива!Ё..
|
2 Виталь PATRON в твоём лице, в единственном числе!!!
|
|
|
|
|
|
|
OHara
|
2 Johnny Short: А что, Черри Липс играют трэш? 
|
|
|
|
|
|
|
Johnny Short
|
Конечно нет, но уровень исполнения двух команд в двух жанрах оценить я смогу адекватно.
|
|
|
|
|
|
|
OHara
|
Приезжай сегодня пораньше. Сравнишь не дожидаясь 26-го.
|
|
|
|
|
|
|
Pig Destroyer
|
Поклонники у Mind Prisoner всегда будут!
Это как в мультике про пчелку Маю: ее не видно, но все таки она есть)))
|
|
|
|
|
|
|
Johnny Short
|
Приезжай сегодня пораньше. Сравнишь не дожидаясь 26-го.
Шурик, я на концерт иду только ради этого, поэтому некрасиво с твоей стороны заламывать стритбитрекордс концертные сборы... пиратство какое-то получается)
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
Ваня, курва маць, не кажы тут пра адэкватнасьць. У тваіх словах ужо відаць перадузяты падыход. Чаму? Тлумачу. ЧэрыЛіпс - не крычалі, што яны - самая заябатаўская банда ў сьвеце. На іх "наехалі" - яны пачалі абараняцца, што натуральна. Аднак яны НЕ граюць сольны канцэрт з КІЛА-ВАТАМі невядома чаго там... Яны проста адзін з супартуючых гуртоў! Без амбіцыяў ПАРВАЦЬ УСІХ НА Х УЙ (У ПІЗДУ?). Таму параўнаньне ўжо ня будзе карэктным. ЧэрыЛіпс ня лезуць перад бацькай у пекла. Гэта па-першае... Па другое, ЧэрыЛіпс граюць тое, што яны граюць і каб было карэктнае параўнаньне ты павінен знайсьйці гурт падобны да іх па стылю + каб там былі толькі кабеткі. У любым іншым выпадку параўнаньне будзе НЕкарэктнае. А так як ты - пайду пагляджу, параўнаю з Mind Prisoners, я ня ведаю што ты будзеш параўноўваць? Адно што ты можаш параўнаць - хто лепш валодае інструмантамі і больш упэўнена паводзіць сябе на сцэне. Усё. Але каму будзе цікавае такое параўнаньне? Бо нават калі ЧэрыЛіпс і горш будуць валодаць інструманты - мінус ім за гэта, дык на сцэне яны на 100% (не, на 200%!) будць выглядаць больш прывабна і цікава, чымсьці патлатыя неда-металісты з Mind Prisoners (ну, канешне ж, калі ты - не гей). Плюс для ЧэрыЛіпс. І атрымліваецца НІЧЫЯ. Гэта аб'ектыўна. Ніхто ня лепшы, ніхто ня горшы. А вось тое, хто табе падабаецца больш, а хто менш - гэта ўжо іншая справа. І гэта ВЕЛЬМІ, падкрэсьліваю - ВЕЛЬМІ, суб'ектыўна. Спадзяюся, аднак, што ты - не гей і значыцца твая сімпатыя будзе на баку дзяўчочага гурта  P.S. Нармальна, калі ты ня прыйдзеш - Шурык за дваіх заплоціць. Гэта будез "по пацанам" і "в натуре"...
|
|
« Последнее редактирование: 16 Февраль 2009, 18:14:55 от БанЧар »
|
|
|
|
|
Pig Destroyer
|
Объективней было бы искать аналоговую группу не по половому признаку.
|
|
|
|
|
|
|
|