БанЧар
|
Філя, антысЭксіст ты мой любы, не даябвайся. Гэта мая думка. Калі ты лічыш што больш аб'ектыўна параўноўваць АДЗІН цалкам дзявочы гурт з сотнямі-тысячамі такіх жа гуртоў, у складзе якіх няма АНІВОДНАЙ жанчыны, тваё права. Толькі я па-ранейшаму буду лічыць, што гэта НЕкарэктнае параўнаньне... Маю права...
|
|
« Последнее редактирование: 17 Февраль 2009, 11:37:39 от БанЧар »
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
Pig Destroyer
|
Да, но речь ведь идет о музыке, какая же это объективност? А во всем остальном я ортодоксальный сексист.
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
Філя, а ты бачыў жанчын-цяжкаатлетак??? Я, ведаеш, і ў музыцы сэксіст, хоць і не артадаксыйны і яшчэ ў кожнай іншай галіне жыцця таксама (па ўсюль - па-трошачкі). Ну вось такі я - сэксіст і лесбіян. Люблю кабетак і ўсё тут, што зробіш, гэх... 
|
|
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
OHara
|
|
|
|
|
"Преклонись перед моим божественным членом и яйцами!"
|
|
|
OHara
|
Не сцыкай! Я уже для нее штангу на 200кг купил!
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
прочёл... уфф
|
|
|
|
прошлому или будущему, эпохе, когда мысли свободны, от эпохи большого брата, от эпохи полиции и мыслепреступления, от покойника мои наилучшие пожелания...
|
|
|
Little Vicky
Гродненец
Не лезь в мою жизнь!
|
Не сцыкай! Я уже для нее штангу на 200кг купил!
в пуп? 
|
|
|
|
Есть два мнения: моё и неправильное!!!
|
|
|
Gniloy
|
слабовато! поинтимнее!!)
|
|
|
|
прошлому или будущему, эпохе, когда мысли свободны, от эпохи большого брата, от эпохи полиции и мыслепреступления, от покойника мои наилучшие пожелания...
|
|
|
Johnny Short
|
Смысл сравнения следующий - mindprisoner - сольник с киловатами и все такое=незачет, черрилипс - "задорный рок-н-ролл с женским вокалом"=?  ? пока...
|
|
|
|
Oh something's missing in me I felt it deep within me As lovers left me to bleed alone
|
|
|
БанЧар
|
І ўсё адно НЕкарэктна. 
|
|
|
|
|
|
|
Johnny Short
|
Почему некорректно, я даже не отталкиваюсь от своих музыкальных познаний, а от того, что было заявлено в анонсе - хочу задорный рок-н-ролл с женским вокалом
|
|
|
|
Oh something's missing in me I felt it deep within me As lovers left me to bleed alone
|
|
|
OHara
|
2 Johnny Short: Я же тебе еще вчера сказал, что Mind Prisoner безусловно лучше.  Кстати, тебе не кажется, что в твоих словах появляется "дух Элвиса"?
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
Ваня, курва маць, розніца паміж MP і ChL такая, што першыя САМЫЯ пра сябе панапісвалі Бахус ведае чаго, а дзяўчынкі вінаватыя толькі ў тым, што яны - КАБЕТЫ. Яны ж не пісалі анатацыю да канцэрту! Гэта рабіў Я! Таму ўсе прэтэнзіі трэба да мяне кіраваць, а не да дзяўчынак. А ты паглянь, як на іх накінуліся! Не на мяне, за тое, што я лухту напісаў, а канкрэтна на іх! Яны ў чым вінаваты? Толькі ў тым, што яны - кабеты. Чаму ніхто Romeros не абсірае ці там Bastards Crew?  Карацей гэта тупік, кожны і так застанецца пры сваёй думцы. Толькі, Ваня, прашу, як пойдзеш на канцэрт і не пачуеш/не пабачыш там задорный рок-н-ролл с женским вокалом памятай, што дзяўчынкі не вінаватыя - гэта Я так іх абазваў у рэкламе канцэрту! Я, курва маць, я і шчэ раз я вінаваты, але ніхто іншы, калі ўжо трэба шукаць казла ахвярнага... КУРВА МАЦЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
« Последнее редактирование: 18 Февраль 2009, 12:50:02 от БанЧар »
|
|
|
|
|
Pig Destroyer
|
Банцер, ты все время так много пишешь. У тебя т9 в компьютере установлен?
|
|
|
|
|
|
|
Johnny Short
|
2 Johnny Short: Я же тебе еще вчера сказал, что Mind Prisoner безусловно лучше.  Кстати, тебе не кажется, что в твоих словах появляется "дух Элвиса"? Дух Элвиса всегда со мной, он даже иногда со мной разговаривает... Что теперь признаем меня еретиком и сожжем на костре))))?
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
яб выеп в жoпу для начала))
|
|
|
|
|
|
|
Pig Destroyer
|
иди бляноу паеш, ябака
|
|
|
|
|
|
|
OHara
|
Дух Элвиса всегда со мной, он даже иногда со мной разговаривает...
No comments 
|
|
|
|
|
|
|
Johnny Short
|
яб выеп в жoпу для начала))
Рома, это проявление суровой мужской симпатии 
|
|
|
|
|
|
|
OHara
|
не, это называется крепкая мужская дружба!
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
У мяне ў галаве Т9, замест мозгу...
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
иди бляноу паеш, ябака
ну меня уже на голубцы приглашали было дело, ну можно в этот раз и блиноу)
|
|
|
|
|
|
|
Pig Destroyer
|
У мяне ў галаве Т9, замест мозгу... Теперь банановый?
|
|
|
|
|
|
|
jmotпризрачный гощик
Гродненец
Я не люблю этот Форум!
|
А я считаю что лучшая группа на ЗЕМЛЕ 30 seconds to mars !!!!!!!!!!!!!Вот и все и никакие ##аные академики не оспорят мое утверждения.Я люблю эту группу и холю и лилею ее в своем сердце.
|
|
|
|
|
|
|
Robert_Clark
|
А я считаю что лучшая группа на ЗЕМЛЕ 30 seconds to mars !!!!!!!!!!!!!Вот и все и никакие ##аные академики не оспорят мое утверждения.Я люблю эту группу и холю и лилею ее в своем сердце.
Вот и засунь их себе фсраку!!! Смогут оспорят твоё мнение не только академики, но и дети ясельного возраста..
|
|
|
|
|
|
|
OHara
|
Ты русский язык подучи...
|
|
|
|
|
|
|
Johnny Short
|
Суки, дайте теме майнд призонер спокойно кануть в Лету Гродненского форума, бля...
|
|
|
|
|
|
|
Pig Destroyer
|
еще страничек 10 как нех протянут
|
|
|
|
|
|