|
Russy
|
Канешне не яны. Хто такі інтарпол у параўнаньні з анцыдактам і барадачом.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
А можа скажа хто-небудзь Інтэрпол настолькі ж аўтарытэтная арганізацыя як і Міжнародная федэрацыя па хакею з яе Рэнэ Фазэлям?  Ўладзімір Барадач: "Но в заблуждение вводилось не только общественность, но и Интерпол. Не прошло и суток, как официальные органы выслали фоторобот Коновалова в Интерпол (в то время, когда «Алмаз» ехал на задержание) … В Интерпол фоторобот был выслан, я полагаю, для международного розыска, но дома его не искали. Наши люди увидели эти фотороботы. Кто устраивал эти жмурки?" Мяркую, рэжым скарыстаўся западнай наіўнасцю і добранька падмазаў каму трэба))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ierdna
|
что же это за "захад", что там можно всех подмазать?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Лятатрон
|
Неужто вы думаете, что в Интерполе работают такие же наивные и легковерные, как и вы со своей антидактой?
Інтэрпол падмануць можна, Headа з антыдохтурам - ніколі! Бо ў іх - чуйка, каб іх трасца...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
что же это за "захад", что там можно всех подмазать?!
Ну бачыш? Фазэля падмазалі. Ну вось, напрыклад, пашпарт інтэрполу ўвялі ў Беларусі (гэта хутчэй у інтарэсах інтэрполу). Думаю, што інтэрполу прад'явілі дастаткова фармальныя доказы з якімі ён мог спагадзіцца, а мог і не. Ўласнага раследвання ён не праводзіў. Ці вось нават ААН узяць- там зараз сур'ёзныя пытанні да беларускіх уладаў у сферы правоў чалавека. І што? Робяць нейкія фармальныя адпісачкі ды і ўсё.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AC-Q
|
Ці вось нават ААН узяць- там зараз сур'ёзныя пытанні да беларускіх уладаў у сферы правоў чалавека. І што? Робяць нейкія фармальныя адпісачкі ды і ўсё.
Это про тех которым говорят "валите хутчее из камеры", а они в ответ "нефиг нам делать"?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
А можа скажа хто-небудзь Інтэрпол настолькі ж аўтарытэтная арганізацыя як і Міжнародная федэрацыя па хакею з яе вельмі чэсным Рэнэ Фазэлям? Громкий смех По ходу Беларусь офигенно богатая страна раз все международные организации умудрилась "подмазать", чё ж тогда всех принимающих резолюции по РБ не подмазали.  Добавлено: 02 Август 2012, 12:27:06
Ці вось нават ААН узяць- там зараз сур'ёзныя пытанні да беларускіх уладаў у сферы правоў чалавека. І што? Робяць нейкія фармальныя адпісачкі ды і ўсё. Тоже подмазали? 
|
|
|
|
|
|
Громче всех лают дворняжки...... Молчаливость и выдержка - признак породы.....!!!!!!!
|
|
|
|
Head
Гость
|
По ходу Беларусь офигенно богатая страна раз все международные организации умудрилась "подмазать", чё ж тогда всех принимающих резолюции по РБ не подмазали. Ну так накірунак палітыкі цэлай краіны- адно. А тут усяго-наўсёга організацыя. Я думаю, што наібольшую ролю зрабіла выкарыстоўванне западнай наіўнасці. Тоже подмазали? Я ж кажу: адпісачкі ўсялякія робяць. Круцяць-муцяць. Расея за спіной. Проста, ня трэба так думаць, што калі арганізацыя міжнародная, то яна ўжо столькі можа. Вось, ёсць, напрыклад, Міжнародны чырвоны крыж- яны ўсіх па полю збіраюць (акрамя лукашыстаў  ). І да іх не дачэпіся. А гэтыя... могуць так, а могуць і гэтак. Круцяць-муцяць.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nаблюдатель
|
Чего ж тогда белорусская власть не подмазывает баронессу Эштон? А то от нее одной столько вони, а ведь денег она наверняка попросит меньше, чем целый Интерпол Да и быть обвиненной в коррупции она боится гораздо меньше, чем Интерпол
Подмазывает конечно и эту суку , санкций то нет до сих пор
|
|
|
|
|
|
http
|
|
|
veta01
Молодой Гродненец
|
Камітэт ААН па правах чалавека прызнаў парушэнні ў справе Кавалёва Асноўныя — парушэнне права на жыццё, прэзумпцыі невінаватасці і ўжыванне ціску ў часе следства. Сямён Печанко | 14:22, 22 лiстапада 2012 Камітэт ААН па правах чалавека прызнаў парушэнні ў справе Кавалёва Камітэт ААН па правах чалавека прызнаў парушэнні ў справе Кавалёва Камітэт ААН па правах чалавека прызнаў парушэнні ў справе Кавалёва Камітэт ААН па правах чалавека прызнаў парушэнні ў справе Уладзіслава Кавалёва. Адпаведнае рашэнне было прынята на сесіі 29 кастрычніка 2012, паведаміў праваабаронца Раман Кісляк. Зварот родных Кавалёва быў дасланы ў Камітэт 14 снежня 2011 года. На наступны дзень яго зарэгістравалі. Як адзначыў Раман Кісляк, справа была разгледжана ў рэкордныя тэрміны — менш чым за год. А ў гісторыі Беларусі ёсць прыклады, калі справы разглядаліся амаль 10 год. Праваабаронца агучыў шэраг прызнаных Камітэтам парушэнняў у часе следства і суда па справе Уладзіслава Кавалёва. Камітэт прызнаў, што ў дачыненні да Кавалёва прымяняўся фізічны і псіхалагічны ціск з мэтай прымусіць яго агаварыць сябе. Пра гэта падсудны заявіў у часе працэсу. Аднак ніякіх расследаванняў паводле яго заяваў праведзена не было, адзначаецца ў рашэнні. У Беларусі адсутнічае практыка дастаўкі падазраванага ў суд для прыняцца рашэння аб меры стрымання. Такія функцыі ў нас выконвае пракуратура. Упершыню Кавалёў убачыўся з суддзёй праз 5 месяцаў пасля затрымання. На думку Камітэта, гэта непрымальна. Тое, што Кавалёў у часе суду ўвесь час знаходзіўся за кратамі, з’яўляўся перад удзельнікамі працэсу ў наручніках, а таксама паводзіны дзяржаўнай прэсы. якая да вынясення прысуду назвала яго тэрарыстам, было расцэнена сябрамі Камітэту як парушэнне прэзумпцыі невінаватасці. Фактычна, адзначаецца ў рашэнні, Кавалёву яшчэ да завяршэння суду стварылі адпаведны вобраз. Суд над Кавалёвым не быў незалежным. прызнае Камітэт. Хадайніцтвы яго адваката адхіляліся без грунтоўнай аргументацыі, у той жа час хадайніцтвы хабвінавачвання задавальняліся ў поўнай меры. Кавалёва судзілі ў Вярхоўным судзе, што аўтаматычна пазбаўляла яго магчымасці эфектыўнага абскарджання прысуду. І гэта фактычна з’яўляецца парушэннем права на жыццё. Прызнанне гэтага парушэння Камітэтам — першы выпадак у гісторыі Беларусі. Урэшце, афіцыйны Мінск адмовіўся прызнаваць будучае рашэнне Камітэта ўжо на момант рэгістрацыі звароту сям’і Кавалёва. Нібыта таму, што зварот быў зарэгістраваны няправільна: не былі вычарпаныя ўнутраныя магчымасці для абароны і адсутнічала даверанасць самога Кавалёва. Праваабаронца Кісляк тлумачыць, што, па-першае, не існуе працэдуры непрызнання падобных рэгістрацый, а па-другое, Любові Кавалёвай проста не далі атрымаць даверанасць. Што азначае прыняцце падобнага рашэння для Беларусі? Згодна Міжнароднага пакта аб грамадзянскіх і палітычных правах, падпісанага нашай краінай, рашэнне Камітэту па справе Уладзіслава Кавалёва мусіць быць афіцыйна апублікавана. Акрамя таго, нашай краіне рэкамендуюць прыкласці намаганні, каб падобныя сітуацыі не паўтараліся. Сям’я Кавалёвых мае права на кампенсацыю за жорсткае абыходжанне: сакрэтнасць вакол працэдуры вынясення прысуду, нявыдача цела расстралянага і таямніца месца пахавання. Камітэт настойвае на адмене сакрэтнасці вакол працэдуры расстрэлу і пахавання асуджаных на смерць у Беларусі. Аднак дзяржава не абавязаная выконваць рашэнні Камітэта, гэта справа добраахвотная. Нагадаем, што 11 красавіка 2011 на станцыі метро «Кастрычніцкая» спрацавала выбуховае прыстасаванне. У выніку 15 чалавек загінулі, сотні былі параненыя. Вінаватымі ў тэракце былі прызнаныя Дзмітрый Канавалаў і Уладзіслаў Кавалёў. Яны былі асуджаныя да расстрэлу і прысуды выкананыя. «Я толькі хачу рэабілітаваць сына ў вачах людзей» Любоў Кавалёва перакананая, што сапраўдных выканаўцаў тэракту ніхто не шукаў і не шукае. «Сёння могуць любога прызначыць на ролю вінаватага і нават расстраляць. Цяпер ужо нічога не зменіш. Я толькі хачу рэабілітаваць свайго сына ў вачах людзей», — сказала Любоў Кавалёва. Чытаць цалкам
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
фуфел гэтая аан. зша i тыя на яе не звяртаюць увагi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sshundrik
|
прымяняўся фізічны і псіхалагічны ціск Скажи, Вета, ты бы признался в совершении ТАКОГО преступления под физическим или психологически насилием? Я - нет, по-любому. Потому что вписал бы свою фамилию навечно в историю Беларуси, сделал бы ее нарицательной в негативном плане, она четко ассоциировалась бы с терроризмом - а как жить дальше родителям, детям, жене? Поэтому подумай, Вета, прежде чем писать сведения от ООН, это тоже марионеточная организация, работающая по заказу.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ну, так, калі ЗША робіць у абыход ААН (бо з Расеямі-Кітаямі нічога не зробіш), то як жа! Трэба цераз ААН. А тут марыянеткі, аказваецца.  Я - нет, по-любому. Потому что вписал бы свою фамилию навечно в историю Беларуси, сделал бы ее нарицательной в негативном плане, она четко ассоциировалась бы с терроризмом - а как жить дальше родителям, детям, жене? Ты такі смешны. Думаеш Кавалёў і Канавалаў назаўсёды запісалі свае імя ў гісторыю Беларусі як злачынцы?  Ўсім зразумела, хто насамрэч стаіць за тэрактам.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sshundrik
|
Ўсім зразумела, хто насамрэч стаіць за тэрактам. Это тебе дураку это зразумела. Приведи что-нибудь логически обоснованное в качестве подтверждения. Кстати, результаты расследования признал Интерпол. предупреждение за оскорбление
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 27 Ноябрь 2012, 21:55:43 от Likyrg »
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Узрыў у мятро- дубіна, якой аглушылі народ каб ён нічога ня мог зрабіць пры правядзенні дэвальвацыі. А Інтэрпол увялі ў зман. Інтэрпол не займаўся раследаваннем. Ён зрабіў вывады толькі па таму, што яму далі. Да таго ж, у іх нядрэнныя адносіны з рэжымнымі сілавікамі, напрыклад, дзесці ў той час на Беларусі прызналі пашпарт Інтэрполу.  І дураком я цябе не абзываў. Дзе цябе выхоўвалі? Ў сьвінарніку??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sshundrik
|
Как объяснишь признательные показания в течение года на видео? В присутствии адвоката? Родителей? Съемки тренировок до взрывов - постановка?
А Интерпол ввели в заблуждение - смех.
Вы, уважаемый Head, просто плохо относитесь к нашему государству и НИЧЕГО и НИКОГДА не признаете, неважно и невзирая ни на какие доводы и доказательства.
Мне стыдно, что такие люди как Вы говорят на белорусском языке.
И еще - преступление Брейвика ты ведь не ставишь под сомнение, ДА? ПОЧЕМУ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Прызнальныя паказанні- наколькі я памятаю, прызнаваўся так толькі Канавалаў. Магчыма з ціску на сям'ю. Паказанні можна дабыць розным шляхам. Але самае цікавае гэта бомба- экпэрты распавялі (нават не экспэрты, а, здаецца, камандзір спэцназу), што бомба выраблена вельмі прафесійнымі спэцыялістамі, а калі рабілі следчы эксперымент, то ён нават не мог усяго паказаць (хваляваўся з-за здымкі? не смяшыце- такія прафэсіяналы хвалявацца не будуць) і яму падказвалі дзе і што. Ў інтэрнэце яны найшлі рэцэпт.  ЦРУ, дарэчы, выклала ў Сетку шмат рэцэптаў бомб, проста, тэрарысты ўзрываліся на сваіх кухнях. Дрэнна я стаўлюся да рэжыма, які адняў Сьцяг, Гэрб і мову. Разбурае нашую эканоміку і вынішчае насельніцтва. Я наадварот за БЕЛАРУСКУЮ дзяржаву. Ясна? Не за лукашэнкаўскую і не шушундрыкаўскую, а за Беларусь для беларусаў. А па Брэйвіку ўсё зразумела- яго затрымалі на месцы злачынства, напрыклад. Ды і зрабіў ён усё гэта дзеля піяру. Апіраючыся на сверхлібэральнае заканадаўства.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aleks_0000
|
Как объяснишь признательные показания в течение года на видео? В присутствии адвоката? Родителей? Съемки тренировок до взрывов - постановка?
А Интерпол ввели в заблуждение - смех.
Вы, уважаемый Head, просто плохо относитесь к нашему государству и НИЧЕГО и НИКОГДА не признаете, неважно и невзирая ни на какие доводы и доказательства.
Мне стыдно, что такие люди как Вы говорят на белорусском языке.
И еще - преступление Брейвика ты ведь не ставишь под сомнение, ДА? ПОЧЕМУ?
А мне стыдно что люди с фамилией ШУНДРИК ложатся под власть
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
А, Шундрык адзначае? Так-так, запішам. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sshundrik
|
ложатся под власть При чём здесь "ложатся под власть". Включи логику и сам подумай, а не слушай полоумных проплаченных оппов. И ответь, пожалуйста, на мои вопросы по взрыву. Есть что возразить? Напиши! Кстати, сам признал бы совершение ТАКОГО преступления? Только честно! Отсутствие нормального ответа зачтем за отсутствие мозга? Ды і зрабіў ён усё гэта дзеля піяру. А чё ж по Брейвику усё зразумела? Я считаю, что преступление совершено властями, а Брейвик невиновен, потому и сидит в таких шикарных условиях - так сказать - согласился принять на себя теракт.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
А чё ж по Брейвику усё зразумела? Я считаю, что преступление совершено властями, а Брейвик невиновен, потому и сидит в таких шикарных условиях - так сказать - согласился принять на себя теракт. Навошта ўладам рабіць тэракт дзеля звяртання ўвагі грамадства на іх жа ўласную палітыку (ў дачыненні да міграцыі)? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
КХП-БНФ
Гродненец
Лучше Вовы только Саша
|
неад, ты сегодня поставил свечку за этих убийц?
|
|
|
|
|
|
•Наркаман гэта ты. А я прадстаўнік народу. •Я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. •Я выконваю народную волю сваімі рукамі. •Я прыйшоў, каб пакараць такіх як ты. Head ©
|
|
|
|
брУтальныЙ
|
Ахахахахахъ!!! Природа!... Природа радуетъ плюсовой температурой и солнышкомъ!
|
|
|
|
|
|
Я не оптимистъ и не пессимистъ. Я - горький пьяница. Мой стаканъ на половину джинъ и на половину тоникъ.
|
|
|
|
Снова хочу есть
|
придурок, -10 за окном
|
|
|
|
|
|
мне друг говорит, что макдональдс где-то в Гродно есть(он знает где). друг был готов поспорить на кругленькую сумму, что он отведет меня туда
|
|
|
КХП-БНФ
Гродненец
Лучше Вовы только Саша
|
придурок, -10 за окном
долбаеб, солнце... солнышко-то улыбается с небес. 
|
|
|
|
|
|
•Наркаман гэта ты. А я прадстаўнік народу. •Я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. •Я выконваю народную волю сваімі рукамі. •Я прыйшоў, каб пакараць такіх як ты. Head ©
|
|
|
|
брУтальныЙ
|
придурок, -10 за окном
Ахахахахахъ!!! Ну и кто придурокъ?...  По теме. А я думалъ, что все уже забыли къ черту про этихъ товарищей...
|
|
|
|
|
|
Я не оптимистъ и не пессимистъ. Я - горький пьяница. Мой стаканъ на половину джинъ и на половину тоникъ.
|
|
|
КХП-БНФ
Гродненец
Лучше Вовы только Саша
|
Гоппы еще долго будут троллить этих падонков, положивших десятки невинных людей.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Снова хочу есть
|
какое- дэбильное фото
|
|
|
|
|
мне друг говорит, что макдональдс где-то в Гродно есть(он знает где). друг был готов поспорить на кругленькую сумму, что он отведет меня туда
|
|
|
|
Снова хочу есть
|
согласен. фотографируют градусники. вышли лучше бы на улицу и убедились
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|