|
Arnica
|
1. я первая - Tune 2. Энхен Обеспокоенный , смотря во сколько и когда точно 3. Qvality пока 100% обещать не могу, но постораюсь собраться Улыбка 4. Laurencja 5. Dinah 6.gulzar 7.Ольга33 8. fla 9. maylily 10.Miracolla 11) ЛиЛиКа 12. Арника. (как много рукодельниц вместе!!!  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ольга 33
|
Tune, так мы же под вас подстраивались))), вы же написали с 31 по 4 могу.  Я могу и 31, не знаю как другие девочки. У меня тоже ДР 1го, у свёкра, правда я готовить не буду.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Беларусачка
|
Tune і Ольга 33, дзяўчаткі! Так мы ж пад вас і падладжваемся, таму якія пытанні?! 31-га кастрычніка, панядзелакУ майго мужа вось такія вочы  ад нашых будучых пасядзелак, асабліва ад колькасці ўдзельнікаў, ды яшчэ з дзецьмі  Але яго цешыць думка, што я паразграбаю свае цыганскія куты 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Катú
|
Тогда без меня... 31-га кастрычніка, панядзелак
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laurencja
|
если в понедельник (среду, пятницу), то я после 12 где-то смогу
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laurencja
|
Пусть каждый напишет в какой день лучше понедельник (31 октября) или вторник (1 ноября) Обеспокоенный
1. Tune (понедельник) 2. Laurencja (вторник)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miracolla
|
1. Tune (понедельник) 2. Laurencja (вторник) 3. Miracolla (вторник)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maylily
|
Меня устраивает любой день. Только если не будет никаких непредвиденных ситуаций.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ольга 33
|
1. Tune (понедельник) 2. Laurencja (вторник) 3. Miracolla (вторник) 4. Ольга 33 ( могу в любой, но лучше вторник)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trigonis
|
Девочки, я очень хочу познакомится с теми, кого не знаю. Можно мы с сынишкой тоже к вам напросимся?  У меня 31 октября д.р., но днем все равно все на работе, поэтому мы можем в любой день.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arnica
|
1. Tune (понедельник) 2. Laurencja (вторник) 3. Miracolla (вторник) 4. Ольга 33 ( могу в любой, но лучше вторник) 5. Энхен вторник 6. Арника (вторник)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marianiutka
|
Девочки, я тоже очень постараюсь присоединиться  1 ноября ДР сына, но он всё равно будет в саду, отмечать будем на выходных. Принесу показать, что есть дома, в основном всё разлетается очень быстро, могу принести своё вечернее платье, если кому-то интересно 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Беларусачка
|
Я тут прыкладна прыкінула, атрымалась 18 чалавек, плюс палова з дзеткамі. Вельмі-вельмі жадаю бачыць усіх! Аде я столькі нават пасадзіць не змагу! Прапаноўваю разбіць на 2 дні: аўторак і сераду, каму як зручна - буду сустракаць 2 дні!!! Давайце канчаткова ў наступны панядзелак вырашым: ці на 2 дні, і хто калі. А пакуль спіс прыкладна наступны: 1. Tune 2. Энхен 3. Qvality 4. Laurencja 5. Dinah 6.gulzar 7.Ольга33 8. fla 9. maylily 10.Miracolla 11) ЛиЛиКа 12. Арника 13. Кати 14. Trigonis 15. olka.bolka 16. marianiutka 17. Альгуня
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ольга 33
|
вечернее платье, если кому-то интересно Очень интересно! Беларусачка, если будем на 2 дня разбиваться, то мне вторник удобнее, в среду я работаю.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miracolla
|
а может есть смысл не садить всех на стулья, а на полу устроиться  с детками точно удобнее будет
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Беларусачка
|
Ольга 33, так, я ўсё памятую, хто толькі на сераду. Думаю, яшчэ хто дапішацца да панядзелка, вось тады і вырашым, як падзяліцца, а то кубачкаў для гарбаты маю шмат, а лыжачак дэфіцыт 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tune-chydesinka
|
а может есть смысл не садить всех на стулья, а на полу устроиться  с детками точно удобнее будет Это очень хорошая идея.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ольга 33
|
гг ложечки с собой С языка сняли 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Беларусачка
|
Што вы з мяне тут смяецеся?! Уявілі, як я ў кватэру запускаю толькі пры прад'язленні лыжачкі?!  Не трэба!!!!! Не хопіць маленькіх - выдам супавыя!!! Дарэчы, гэта нейкая распаўсюджаная праблема: да мяне суседзі часта ходзяць па іх 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laurencja
|
Беларусачка, я не смеялась  кстати, на такие случаи вообще можно в очень даже походных условиях - одноразовая посуда и в путь  )))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miracolla
|
а я уже умею все руками есть)) меня тимур научил))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dinah
|
Дзяучаты!!! А давайце хоць вырашым ШТО будзем лыжкамi цi вiдэльцамi есцi.  А то усе пiшуць што БУДУЦЬ есцi, а ШТО хто прынясе нiхто i не гаворыць!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Беларусачка
|
Хопіць мяне падкалываць! Вось я прынцыпова ўсіх змагу забяспечыць інструментам! І нават не пластыкавым! Вы галоўнае не напужайце астатніх, а то напужаюцца маёй негасціннасці, не прыйдзе ніхто, будзем у адзіноцтве сядзець 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laurencja
|
А то усе пiшуць што БУДУЦЬ есцi, а ШТО хто прынясе нiхто i не гаворыць!!! Смеющийся ггг ну так жело ж серьезное  ну а кроме шуток, обещаюсь что-нить испечь, но что мне стрельнет в голову - заранее не знаю
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|