|
antidacto
|
Менавіта псэўдам і напляваць на нацыянальныя каштоўнасці. "Русские, воннах в Россию" - это твои "нацыянальныя каштоўнасці"?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Яны (Лебедзька, Фядута і інш.) падтрымлівалі Луку і нават не выбачыліся. А ты выбачыўся, што на адной фотцы, там дзе ты ў сукенцы, з Лукашэнкам і з Позяй? Не, там ты быў. У сукенцы. І што ты там убачыў? "Русские, воннах в Россию" - это твои "нацыянальныя каштоўнасці"? Ну, у нас як бы культуртна ўсё- "чамадан- вакзал- Расея". А нацыянальныя каштоўнасці гэта сьцяг, гэрб і нацыянальныя сьвятыні. Але твайму розуму да гэтага не дайсці...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
ту неад: Разумнага нічога не скажаш?
|
|
|
|
|
|
•Наркаман гэта ты. А я прадстаўнік народу. •Я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. •Я выконваю народную волю сваімі рукамі. •Я прыйшоў, каб пакараць такіх як ты. Head ©
|
|
|
|
antidacto
|
Але твайму розуму да гэтага не дайсці... Да куда уж мне, тру-Баттхед... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
З сумам пішу, канечне. Але чорнае да чорнага, белае да белага... ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
Андрей, ты видишь (я надеюсь ты видишь), в голосовании побеждает великий русский язык. Что тебе еще не ясно?
|
|
|
|
|
|
•Наркаман гэта ты. А я прадстаўнік народу. •Я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. •Я выконваю народную волю сваімі рукамі. •Я прыйшоў, каб пакараць такіх як ты. Head ©
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
Ага)) за 10 лет к 2009-му это цифра в процентном исчислении сократилась на 20%. Так что форумское голосование отражает истинную картину предпочтения родному языку. Только русский!!!
Некоторые социологические исследования, ставящие целью определение того, каким языком пользуются белорусы, показывают, что 34 % белорусов заявляют о свободном владении ими белорусским языком, но лишь около 6 % белорусов говорят, что постоянно пользуются белорусским языком, почти 74 % постоянно пользуются русским, а 21 % не пользуются белорусским языком вообще.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Мова беларусаў- беларуская. Ўсё астатняе- трызненьне і лухта.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
21 % не пользуются белорусским языком вообще 1. Пруф-линк - ? 2. Это еще ничего не значит, бэрэсээмовское бревно. Вот я тоже не пользуюсь. Однако уважаю людей, которые пользуются. И сам хотел бы. Только не созрел еще, наверное.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Бывший
|
Гэта, што за дэбіл?
Хэд, это же ты ! Не узнал отражение в зеркале ? Не трэба падстаўляць мне тое, чаго я не казаў. Всем известно, что ты мастер удалять свои посты.
|
|
|
|
|
|
Всё в прошлом.
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
1. Пруф-линк - ? кучерявый, базар-вокзал! 2. Это еще ничего не значит, бэрэсээмовское бревно. Вот я тоже не пользуюсь. Однако уважаю людей, которые пользуются. И сам хотел бы. Только не созрел еще, наверное. ты еще не созрел в принципе!)) зелень, хуле.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Эх бревно-бревно.... Деревяшечка ты бэрэсээмовская...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Гэта, што за дэбіл?
Хэд, это же ты ! Не узнал отражение в зеркале ? Не трэба падстаўляць мне тое, чаго я не казаў. Всем известно, что ты мастер удалять свои посты.  Як? А дзе жа кэш? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
педафіліна 5 шагов і кэш научылся чыкаць.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Заафіліна авечая, я нічога не выдаляю.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Бывший
|
Он способен чему-то научиться ?
|
|
|
|
|
|
Всё в прошлом.
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Он способен чему-то научиться ? Што, алігарх, сеў на адно месца?  Ну, дык дзе твой кэш? "Вы думаете, что умнее других ?" (с)  Піэдаболіна педафільская. Ты сам піздаболіна педафільская. Ну й дзе я выдаліў хоць адно чужое паведамленьне?)) Педафіл ты курчавы)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
І што я там такога адрэдагаваў? Бачыш, што паведамленьні на месцы, авечы заафіл??))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
І што я там такога адрэдагаваў? Бачыш, што паведамленьні на месцы, авечы заафіл??))
На скрыні чотка бачна, што ты адрэгаваў, вафяльнік зашчаканскі.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ну, няма адказу на маё пытаньне. Ты так хочаш каб ён вярнуўся? А вафяльнік зашчаканскі ты сам.
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 06 Апрель 2013, 14:21:14 от Head »
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Не я педафіліна, а ты . Гаворка ішла пра: Ты й чужыя выдаляеш без прычыны А Адмін тваю педафілічнасьць пакрывае. Дык, штр? Абсеў?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Педафилина 5 шаговая беззубая, а нхалеру ты ўвогуле іх чыкаў і выпраўляў ?
 Дык, а дзе гэта было? Заафіліна ты сам бяззубая...
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 06 Апрель 2013, 14:19:47 от Head »
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Расейская мова на Беларусі- часовае непаразуменьне. (гл. вынікі перапісу).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
(гл. вынікі перапісу).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ykkka
Молодой Гродненец
|
господи,как всё знакомо-то! те же самые глупые драчки,что и у нас. для меня русский родной язык. а по-большому счёту,пофиг,говори на каком хочешь,чего заморачиваться-то?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|