bvnor
|
Ты, як я бачу, увогуле праблем не бачыш. Пакуль Пуцін памрэ, Польска зноў можа знікнуць з мапы Еўропы. І піндосы не памогуць. И, как русские и белорусы придут сюда. Польша, не Грузия.
|
|
|
|
Лукашенко: "Для нас главная проблема – это вы, Европа","Вы просили дождь — я дал вам дождь."
|
|
|
Лятатрон
|
Ты, як я бачу, увогуле праблем не бачыш. Пакуль Пуцін памрэ, Польска зноў можа знікнуць з мапы Еўропы. І піндосы не памогуць. И, как русские и белорусы придут сюда. Польша, не Грузия. А чаму немцаў пакінуў па-за ўвагай? Таму што Камароўскі з іхнім прэзідэнтам на Вуудстоку разам йатсы чухалі? Дарэчы, якое надвор'е зараз у Брэслаў? У Бабруйску сёння ў вечары вельмі свежы дожджык прайшоў...
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
Нават і супрацоўнічае. "З 1996 году на грамадзкіх пачатках ён рэдаґуе і выдае ў Варшаве сумесна з жонкай Галінай Пазьняк бюлетэнь «Беларускія Ведамасьці»." То есть его жена в Варшаве журнальчик издает, а он в США по ресторациям гуляет, изредка навещая жену, да уж хороший семьянин  Добавлено: 05 Август 2012, 21:11:36
Лепш адкажы калі лука апошні раз жонку бачыў. Гуляе з рознымі... прычым прылюдна! Якая ганьба! Для обсуждения этой личности аж целая ветка есть, ты стрелки не переводи 
|
|
|
|
Громче всех лают дворняжки...... Молчаливость и выдержка - признак породы.....!!!!!!!
|
|
|
Head
Гость
|
То есть его жена в Варшаве журнальчик издает, а он в США по ресторациям гуляет, изредка навещая жену, да уж хороший семьянин А што, ўсё так проста? Трэба і часопіс каб пастаянна выходзіў і ў іншых краінах справы ёсць. Найдзі мне хоць адну фотку з лукою, стрэлачнік ты. 
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
Да и семейное фото твоего кумира, тоже "з-за польскага часу"  Найдзі мне хоць адну фотку з лукою, стрэлачнік ты. Ты стрелки не переводи, разговор шел что нашим оппам бабу нельзя подложить, а он вроде как к оппам не относится, даже проплаченным. 
|
|
|
|
Громче всех лают дворняжки...... Молчаливость и выдержка - признак породы.....!!!!!!!
|
|
|
Head
Гость
|
При правильно организованной работе, журнальчик выходит сам. Ежедневно "бороться за статьи" не нужно. Тем более что вроде уже изобрели интернет и Документы гугла
А в "других странах" у него какие дела? Насколько мне известно, за последние десятки лет он ничего не делал. Ну кроме выпрашивания пожертвований на собственное пропитание Не, яшчэ пакуль электронна настолькі ўсё не пранікла, каб вось так выдалена выдаваць часопіс. Не думаю, што там столькі грошай, што можна наняць кіраўніка, які будзе вырашаць усё бягучыя пытанні. Работа з эміграцыяй. А цяпер пакажы хоць аддалена дзе ён прасіў ахвяраванні. Нават пакажы хоць адзін праект, на які былі выдаткаваныя вялікія грошы. Пустазвон. Да и семейное фото твоего кумира, тоже "з-за польскага часу" Чаму кумір? Добра фатаграфія. Навошта яшчэ? Ты стрелки не переводи, разговор шел что нашим оппам бабу нельзя подложить, а он вроде как к оппам не относится, даже проплаченным. Да мне напляваць. Усё пазнаецца ў параўнанні. А я табе кажу, што тут параўноваць нават нельга. А тое, што ня могуць- дык ня могуць. Гэта так і ёсць. Проста, ўзровень у іх такі. Добавлено: 08 Август 2012, 00:52:09 КГБ подтвердил вынесение обвинения Башаримову и СуряпинуПравозащитный центр "Весна" Сегодня на официальном сайте Комитета госбезопасности появилась информация "О расследовании уголовного дела", что задержанным предъявлено обвинение по ч.6 ст.16 (помощь в совершении преступления) и ч.3 ст. 371 (незаконное пересечение Государственной границы Республики Беларусь) Уголовного кодекса Республики Беларусь. КГБ информирует: "Комитетом государственной безопасности Республики Беларусь возбуждено и расследуется уголовное дело по признакам преступления, предусмотренного ч.3 ст.371 УК Республики Беларусь по факту незаконного пересечения 4 июля 2012 года Государственной границы Республики Беларусь подданными Королевства Швеции на легкомоторном самолете. По подозрению в помощи в совершении данного преступления задержаны граждане Республики Беларусь А.А.Суряпин и С.А.Башаримов, которым предъявлено обвинение по ч.6 ст.16 (помощь в совершении преступления) и ч.3 ст. 371 (незаконное пересечение Государственной границы Республики Беларусь) УК Республики Беларусь. В интересах объективного расследования уголовного дела и выяснения всех обстоятельств нарушения воздушного пространства Республики Беларусь и Литовской Республики Комитетом государственной безопасности предлагается подданным Швеции, принявшим участие в организации и осуществлении незаконного перемещения через Государственную границу, прибыть в Минск для участия в следственных действиях в качестве подозреваемых, в том числе для проведения очных ставок. По результатам будут приняты окончательные соответствующие процессуальные решения в отношении белорусских граждан, проходящих по уголовному делу". Данным заявлением белорусские власти подтверждают, что граждане Башаримов и Суряпин по данному делу фактически являются заложниками. Согласно заявлению правозащитного центра "Вясна", обвинение Башаримова было предъявлено 16 июля, Суряпину - 23 июля. Интересно, что в заявлении, распространенном КГБ, дата предъявления обвинения отсутствует. Правозащитники требуют немедленного освобождения Антона Суряпина и Сергея Башаримова. Правозащитный центр "Весна"
|
|
« Последнее редактирование: 08 Август 2012, 00:52:09 от Head »
|
|
|
|
|
Скрытый пас
Гродненец
Offline Предупреждения: 7
|
А Суряпин считается политзаключённым?
|
|
|
|
Фуфлыжное, обиженное на Родину ЧМО: Беларусь - позорнейшая страна в Мире!!! Мы выступаем в качестве клоунов в Европе. Над нами уже соседи ржут как кони.
|
|
|
Ляхтарат
|
В интересах объективного расследования уголовного дела и выяснения всех обстоятельств нарушения воздушного пространства Республики Беларусь и Литовской Республики Комитетом государственной безопасности предлагается подданным Швеции, принявшим участие в организации и осуществлении незаконного перемещения через Государственную границу, прибыть в Минск для участия в следственных действиях в качестве подозреваемых, в том числе для проведения очных ставок. По результатам будут приняты окончательные соответствующие процессуальные решения в отношении белорусских граждан, проходящих по уголовному делу". Хай падданыя Швецыі прыедуць і дадуць паказанні па справе, калі яны такія чэсныя і справядлівыя. А то падставілі Сурапіна з Башарымавым дзеля свайго таннага піару, і далей - хоць трава не расці. Але не прыедуць, бо сядуць, таму што тое, што яны па свайму блазнючаму недамыслію зрабілі, па любых законах міжнароднага права - крымінальны чын. Вось толькі незразумела, чаму Літва афіцыйна не прызнала да гэтага часу факту парушэння яе мяжы? Надта хітра адфаканыя?
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
Скрытый пас
Гродненец
Offline Предупреждения: 7
|
Хай падданыя Швецыі прыедуць і дадуць паказанні па справе, калі яны такія чэсныя і справядлівыя. Ещё ни разу не видел, чтоб преступники сами добровольно приезжали к следователю. Да ещё и без повестки.  чаму Літва афіцыйна не прызнала да гэтага часу факту парушэння яе мяжы? а на основе чего она должна признать? На основе грубого монтажа с фотошопом? ЗЫ А Суряпин считается политзаключённым? Или Суряпин заложник?
|
|
|
|
Фуфлыжное, обиженное на Родину ЧМО: Беларусь - позорнейшая страна в Мире!!! Мы выступаем в качестве клоунов в Европе. Над нами уже соседи ржут как кони.
|
|
|
Head
Гость
|
Усё гэта адно. Ўсё палітыка.
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
а на основе чего она должна признать? На основе грубого монтажа с фотошопом? Дык яна што, за сваёю мяжою зусім ня сочыць??? А калі, не дай бог, хто-небудзь цёмнай ноччу, ну, ці ў белы дзень, недабражалацель, як тыя шведскія прыдуркі, з бомбай альбо кантрабандай, альбо ... Лысы, дык навошта тады іхнія пагранцы на мяжы лынды б'юць, калі іх можна спакойна па небу пераскочыць, а яны ўжо паўтара месяца як ні сном, ні духам? Не, хай лепей прызнаюцца, а не сядзяць, "як мыш пад венікам" ©. ... слухай, Лысман, а можа лука на сябе дарэмна нагаварыў?
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
Ысый
|
Дык яна што, за сваёю мяжою зусім ня сочыць  Литва бедная страна- потому она все деньги бросает не на госмашину- а на поддержку людей. Один из посылов шведов был- "хватит тратить деньги на спецслужбы- потрать на экономику". После стерильной казарменной чистоты городов не уверен что поймёшь насчёт поддержки спецслужб. видимо охрана госграницы для тебя святее охраны людей. Добавлено: 12 Август 2012, 18:07:24
А калі, не дай бог, хто-небудзь цёмнай ноччу, ну, ці ў белы дзень, недабражалацель, як тыя шведскія прыдуркі, з бомбай альбо кантрабандай, альбо ... сказки старого лоха. На нас никто не нападёт- тем более на них. Добавлено: 12 Август 2012, 19:11:29
Лысы, дык навошта тады іхнія пагранцы на мяжы лынды б'юць, калі іх можна спакойна па небу пераскочыць, а яны ўжо паўтара месяца як ні сном, ні духам? Они с феками не борятся. Основной задачей являются насущные проблемы. Но ты опять не поймёшь. Видимо для тебя "ситация с врагом" является не тупым коммуняковским штампом а реальностью.  ... слухай, Лысман, а можа лука на сябе дарэмна нагаварыў? Ну кому-то же признать неопровержимый факт нужно? Ты ж сам понимаешь, что в нашей стране такой ответственности на себя никто не возьмёт. (Как ты после этого считаешь что у нас сильная власть я не понимаю). Добавлено: 12 Август 2012, 20:17:49 На траву легла роса густая Полегли туманы широки В эту ночь решили самураи Перейти границу у реки.Второй раз! В эту ночь решили самураи Перейти границу у реки. Добавлено: 12 Август 2012, 21:18:33
Дальше не помню сча поищу в нете. Добавлено: 12 Август 2012, 22:18:50
Нашёл! Добавлено: 12 Август 2012, 23:19:17 Но разведка доложила точно: И пошел, командою взметен, По родной земле дальневосточной Броневой ударный батальон.
|
|
|
|
Уважаемый админ! Помоги забанить моё 2 я. Забань навсегда антидако. Ну пожалуйста!
|
|
|
Head
Гость
|
Сяргей Каваленка 12 сутак у ШЫЗА
Алена Каваленка: «Прашэньне аб памілаваньні Сяргей напісаў пад ціскам» Камітэт ААН прыняў скаргу Сяргея Каваленкі Галіна Абакунчык 10.08.2012 17:29 Пра гэта Радыё Свабода паведаміла жонка палітвязьня Алена Каваленка:
«Сёньня мне стала вядома, што 28 ліпеня — на наступны дзень пасьля нашага доўгатэрміновага спатканьня — Сяргея кінулі ў ШЫЗА. Гэткім чынам, на сёньня ён там знаходзіцца ўжо 12 дзён. Кінулі яго незразумела за што. Напачатку яму далі 9 дзён, а затым, ужо ў карцэры, дадалі яшчэ 7 дзён. Гэткім чынам у адзіночцы яму застаецца быць да 14 жніўня.
Сяргей скардзіцца, што там холадна і начамі яму даводзіцца па некалькі разоў прачынацца і рабіць фізычныя практыкаваньні, каб сагрэцца.
Я лічу, што гэта подласьць з боку адміністрацыі калёніі, бо Сяргей ня ў тым фізычным стане, каб заставацца ў такіх умовах адзіночнай камэры. І замест таго, каб мець магчымасьць перадаць яму лекі, яго кінулі ў карцэр. Відавочна таксама, што яны помсьцяць Сяргею, што ён ня здраджвае сваім перакананьням і прынцыпам. Яны таксама патрабуюць, каб Сяргей напісаў заяву аб прызнаньні сваёй віны, ад чаго Сяргей катэгарычна адмаўляецца.
Гэткім чынам апраўдаліся мае дрэнныя прадчуваньні, бо падчас спатканьня мы дамовіліся, што будзем пісаць адзін аднаму лісты, але дагэтуль я не атрымала ад яго ні лістоў, ні тэлефанаваньняў».
|
|
|
|
|
|
|
Ысый
|
А выпущенный политзаключённый под подписку о невыезде, является политзаключённым или временно нет?
|
|
|
|
Уважаемый админ! Помоги забанить моё 2 я. Забань навсегда антидако. Ну пожалуйста!
|
|
|
Ляхтарат
|
А выпущенный политзаключённый под подписку о невыезде, является политзаключённым или временно нет?
Палітвязням таксама палагаецца водпуск. Адпачне, потым назад у казематы.
|
|
|
|
|
|
|
Ысый
|
всё так. Но вот статус его меня и интересует.
|
|
|
|
|
|
|
Ал Grаffy
Гость
|
Скажите, на какой адрес можно передать политзаключенным банку вазелина и свечи от геморроя, говорят на зоне это очень необходимо-сидячий образ жизни и прочие дела
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Ал Grаffy себе оставь, тебе нужнее.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ал Grаffy, прыйдзе час і мабыць, шклянка вазеліну ды свечкі ад гемараю спатрэбіцца рэжымным халуям. Але пазітвязням гэта ўсё не патрэбна таму, што палітычных на зоне не турбуюць, а наш народ граматны і аб гэтым ведае ды і на месцы яны не сядзяць. А вось рэжымных халуеў будуць судзіць як крымінальных злачынцаў па адпаведных артыкулах і стаўленне да іх будзе адпаведным.
|
|
|
|
|
|
|
Ал Grаffy
Гость
|
Ал Grаffy, прыйдзе час і мабыць, шклянка вазеліну ды свечкі ад гемараю спатрэбіцца рэжымным халуям.
а судьи кто? Няужо гамэрыканьськiя жаунеры?
|
|
|
|
|
|
|
Ысый
|
а судьи кто? матери невиннозаключённых. Дети родителей, чьи сбережения пропали благодаря бесплатным квартирам и дутой занятости. Внуки, которым суждено расплачиваться за экономическое чудо.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Два мадэратары апазіцыйных суполак у сацсетках трапілі на суткі
Іншыя кажуць, што іх білі, дапытвалі, але адпускалі. КМ | 11:02, 31 жнiўня 2012 Павел Еўціхееў атрымаў 5 сутак арышту, Андрэй Ткачоў — 7. Іх абвінавацілі ў дробным хуліганстве. Рамана Пратасевіча праз 4 гадзіны размоў з супрацоўнікамі КДБ адпусцілі. Гэты час, па словах хлопца, яго білі і пагражалі «павесіць» на яго дробныя крадзяжы — патрабавалі, каб ён выдаў пароль ад свайго акаунта «ВКонтакте». Малады чалавек адмовіўся. Адпусцілі яго праз тое, што з’яўляецца непаўналетнім. Cяргей Бяспалаў пазбег затрымання, бо знаходзіўся не па месцы рэгістрацыі. А на кватэры правялі ператрус. Але дакладна невядома, ці не адшукалі і яго службісты. У Віцебску быў затрыманы мадэратар інтэрнэт-суполкі «Надакучыў нам гэты Лукашэнка» Алег Шрамук. Яго дапыталі і адпусцілі. Разам з ім была дапытана і жонка Алеся. У выніку была знішчана суполка «Надакучыў нам гэты Лукашэнка». Але праз нейкі час была створана новая пад такой самай назвай. Максім Чарняўскі паведаміў, што «як стала зразумела, што адміністрацыя сацыяльнай сеткі не пойдзе нам насустрач, я стварыў новую суполку. Я звярнуўся ў тэхпадтрымку яшчэ суткі таму, але дагэтуль мне нічога не адказалі. Цяпер там адмін толькі я. І захапіць яе можна толькі, арыштаваўшы мяне ў Варшаве, альбо, падкрэсліваю, з непасрэднай дапамогай адміністрацыі «ВКонтакте». Таксама ў нас атрымалася выратаваць сустрэчу «Ляпіс Трубяцокй — бясплатны канцэрт у Мінску». Нагадаем, аблава на мадэратараў апазіцыйных суполак у сацсетках прайшла 30 жніўня ў Мінску і Віцебску. Службістаў цікавілі паролі да акаунтаў у сацыяльных сетках і суполак «Ляпіс Трубяцокй — бясплатны канцэрт у Мінску» і «Надакучыў нам гэты Лукашэнка». Чытаць цалкам http://nn.by/?c=ar&i=79318
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
фото, старое как говно мамонта, и не факт, что с Окрестина. Уже в прошлом году там матрасики были, лично "проверял".
|
|
|
|
|
|
|
|
sshundrik
|
Камера для А.Брейвика уже подготовлена. Фактически это трехкомнатная комфортная квартира с кабинетом и тренажерным залом. Есть даже компьютер, но нет Интернета. Реально жесть! Отправивший на тот свет более 70 молодых людей следующие 20 лет (если не выпустят досрочно за хорошее поведение) проведет комфортно, напишет опус про свою жисть, воспитает последователей, сохранит и улучшит свое здоровье - срока на всё хватит. По-моему, это не демократия, а её унижение. Именно такие последствия для преступника породят массу последователей. Добавлено: 17 Сентябрь 2012, 20:07:11
Они ж ничем не рискуют и вправе рассчитывать на защиту своих прав...
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
По-моему, это не демократия, а её унижение. Они ж ничем не рискуют и вправе рассчитывать на защиту своих прав... Это именно демократия. По приговору суд он потерял свободу. Суд не приговаривал его к пыткам или нечеловеческим условиям существования. PS. Заканчивай троллить
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Реально жесть! Отправивший на тот свет более 70 молодых людей следующие 20 лет (если не выпустят досрочно за хорошее поведение) проведет комфортно, напишет опус про свою жисть, воспитает последователей, сохранит и улучшит свое здоровье - срока на всё хватит.
По-моему, это не демократия, а её унижение. Именно такие последствия для преступника породят массу последователей. Добавлено: Сегодня в 20:07:11 Они ж ничем не рискуют и вправе рассчитывать на защиту своих прав... Ну, што тут скажаш... ЭС хворы залішнім лібэралізмам. Напэўна, менавіта для такіх выпадкаў павінна быць смяротнае пакаранне.
|
|
|
|
|
|
|
Торгримий
|
Это именно демократия. По приговору суд он потерял свободу. Суд не приговаривал его к пыткам или нечеловеческим условиям существования. А стоило бы, фашист заслужил свою пулю в лоб. Ну, што тут скажаш... ЭС хворы залішнім лібэралізмам. Напэўна, менавіта для такіх выпадкаў павінна быць смяротнае пакаранне. Это один из редких случаев когда я вынужден согласится с Head, конечно для спецагента Брейвика должны были ввести в срочном порядке смертную казнь, но как бы не воспевали демократию платники в данном случае налицо один из ее минусов: отсутствие справедливости, отмазали.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Это один из редких случаев когда я вынужден согласится с Head, конечно для спецагента Брейвика должны были ввести в срочном порядке смертную казнь, но как бы не воспевали демократию платники в данном случае налицо один из ее минусов: отсутствие справедливости, отмазали. Тэрмінова ўвесці- гэта як? Заднім лікам?? Гэта ня мінус дэмакратыі, ці па твойму ўвесці смяротнае пакаранне для такіх выпадкаў- не дэмакратычна??
|
|
|
|
|
|
|
|