Head
Гость
|
Дык яго нават не арыштавалі. Сядзіць у Эквадорскім пасольстве. Але ён мужык дастаткова прыгожы і вядома карыстаецца размяшчэннем ў жанчын. "Ассанж обвиняется в следующем: в том, что он вступил в половой контакт со шведкой (её имя не раскрывается, в документах её обозначают как «мисс A») без презерватива, вопреки просьбам с её стороны. в том, что он совершил половой акт с «мисс W», без презерватива, в то время, когда она спала. В подавляющем большинстве европейских стран подобные действия, этически весьма сомнительные, тем не менее не образуют состава преступления. Однако в Швеции они подлежат уголовному преследованию. В прессе существует версия, что мотивом для подачи заявления на Ассанжа могла стать простая ревность двух соперниц: феминистки Анны Ардин и фотографа Софии Вилен. Поводом к такому предположению послужили утверждения одной из этих женщин, что Ассанж вступил с ней в связь, не упомянув о параллельном романе с другой." Так, што не ўсё так проста. Але нават і зараз ён не сядзіць. І які міжнародны скандал! І галоўнае, што па ўсіх каналах пра гэта гавораць! Ва ўсіх часопісах пра гэта пішуць.  У нас-та ўжо калі садзяць кагосці, то нават і ня чутна... Нават хіба ўжо ніхто і не памятае колькі іх у нас сядзіць... У нас жа ён б проста знік. А Пуцін за яго так таму, што пра іх нічога не распавядалі. Таму, што выгадна.
|
|
« Последнее редактирование: 02 Август 2012, 13:56:03 от Head »
|
|
|
|
|
AnVas
|
Ды яго нават не арыштавалі. Сядзіць у Эквадорскім пасольстве. Але ён мужык дастаткова прыгожы і вядома карыстаецца размяшчэннем ў жанчын. "Ассанж обвиняется в следующем: в том, что он вступил в половой контакт со шведкой (её имя не раскрывается, в документах её обозначают как «мисс A») без презерватива, вопреки просьбам с её стороны. в том, что он совершил половой акт с «мисс W», без презерватива, в то время, когда она спала. В подавляющем большинстве европейских стран подобные действия, этически весьма сомнительные, тем не менее не образуют состава преступления. Однако в Швеции они подлежат уголовному преследованию. В прессе существует версия, что мотивом для подачи заявления на Ассанжа могла стать простая ревность двух соперниц: феминистки Анны Ардин и фотографа Софии Вилен. Поводом к такому предположению послужили утверждения одной из этих женщин, что Ассанж вступил с ней в связь, не упомянув о параллельном романе с другой." Так, што не ўсё так проста. Але нават і зараз ён не сядзіць. І які міжнародны скандал! І галоўнае, што па ўсіх каналах пра гэта гавораць! Ва ўсіх часопісах пра гэта пішуць.  У нас-та ўжо калі садзяць кагосці, то нават і ня чутна... Нават хіба ўжо ніхто і не памятае колькі іх у нас сядзіць... У нас жа ён б проста знік. А Пуцін за яго так таму, што пра іх нічога не распавядалі. Таму, што выгадна. В Беларуси всех оппов за мелкое хулиганство садят на сутки, в Европе и Америке - как только чел неугоден ему тут же подкладывают бабу, а потом обвиняют в изнасиловании, совращении, домогательстве и вообще х.з. в чем как в этом случае
|
|
|
|
Громче всех лают дворняжки...... Молчаливость и выдержка - признак породы.....!!!!!!!
|
|
|
Head
Гость
|
У нас ілжэсьведчуць. А "бабу" падкласці ня так проста.
|
|
|
|
|
|
|
Жмотик пивной животик
|
niXto идеолух опять обтек как понос по стенам во первых при чем тут хз кто к беларуси? во вторых яконечно понимаю что ты своим мозгом размерами меньше чем у динозавра думаешь что если по телеку сказать то все это истинная правда (наверное ты по этому веришь и БТ) но есть куча всего что твой мозг не сможет понять по этому не стоит писать тут про это а что бы не обтекать как понос по стенам толчка общетвенного ты перед тем как писать что то с кем нить из начальства посоветуйся у их млзгов должно быть больше
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
А "бабу" падкласці ня так проста. Мысль интересная  Это почему у нас оппам бабу подложить не просто? Что так все запущено, что с бабами уже ни-ни и мужские часы остановились на пол-шестого? Первым делом самолеты, ну а девушки потом? Добавлено: 02 Август 2012, 15:54:33
У нас ілжэсьведчуць. так и 15 суток за мелкое хулиганство, это не срок за изнасилование.
|
|
|
|
Громче всех лают дворняжки...... Молчаливость и выдержка - признак породы.....!!!!!!!
|
|
|
Sobako
Гость
|
Это почему у нас оппам бабу подложить не просто? Что так все запущено, что с бабами уже ни-ни и мужские часы остановились на пол-шестого? Первым делом самолеты, ну а девушки потом? Громкий смех Я писал о том, что им нужны не бабы, а мужики, но мой пост удалили модеры. Наверное, заодно с ними.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Мысль интересная Это почему у нас оппам бабу подложить не просто? Что так все запущено, что с бабами уже ни-ни и мужские часы остановились на пол-шестого? Первым делом самолеты, ну а девушки потом? Што ты смяешся, Юда? Сумленныя сем'яніны па бабах ня шляюцца. так и 15 суток за мелкое хулиганство, это не срок за изнасилование. Чалавек 600, так?? Я писал о том, что им нужны не бабы, а мужики, но мой пост удалили модеры. Наверное, заодно с ними. Мужыкі патрэбныя пэдэрастам. А мы ня пойдзем у Эўразвяз. 
|
|
|
|
|
|
|
Sobako
Гость
|
Мужыкі патрэбныя пэдэрастам. А мы ня пойдзем у Эўразвяз. Очень логично. Ты подтвердил мою догадку об ориентации оппов.
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
Што ты смяешся, Юда? Сумленныя сем'яніны па бабах ня шляюцца. Зенон Позняк сумленны семьянин  Напомни он сейчас с женой живет? 
|
|
|
|
|
|
|
Russy
|
Вось чаму, у падтрымку палит–вязеня Серава Каваленки, больш нима каму з яго суплечникау павтарыць яго стрымленьне к незалежнасьци? Га?
|
|
|
|
|
|
|
Бывший
|
Што ты смяешся, Юда? Сумленныя сем'яніны па бабах ня шляюцца. Зенон Позняк сумленны семьянин  Напомни он сейчас с женой живет?  Он живет с мыслью о Беларуси.
|
|
|
|
Всё в прошлом.
|
|
|
Head
Гость
|
Очень логично. Ты подтвердил мою догадку об ориентации оппов. Ты дурны? Зенон Позняк сумленны семьянин Напомни он сейчас с женой живет? Нават і супрацоўнічае. Лепш адкажы калі лука апошні раз жонку бачыў. Гуляе з рознымі... прычым прылюдна! Якая ганьба! "З 1996 году на грамадзкіх пачатках ён рэдаґуе і выдае ў Варшаве сумесна з жонкай Галінай Пазьняк бюлетэнь «Беларускія Ведамасьці»." http://be-x-old.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D1%8F%D0%BD%D0%BE%D0%BD_%D0%9F%D0%B0%D0%B7%D1%8C%D0%BD%D1%8F%D0%BAВось чаму, у падтрымку палит–вязеня Серава Каваленки, больш нима каму з яго суплечникау павтарыць яго стрымленьне к незалежнасьци? Га? Он живет с мыслью о Беларуси. Правільна. А думка без дзеяння не існуе.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ты думаеш усё так проста, а ніхта??Зараз будзе байкот. Усё. Скончыліся гульні.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Не, гэта ня так. Эліта, дарэчы, ўзначальвае нацыю і калі яна нешта робіць, то народ ідзе за ёй. А пра 70% ідзі бабулькам раскажы, толькі нават і яны цябе засмяюць. Оппы сами себя загнали в яму. Их писка даже не слышно Можаш цешыць сябе. Але ***здец заўсёды прыходзіць калі яго не чакаеш.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Была і заўсёды будзе. Проста, зараз разварот. Дайшлі да мёртвай кропкі- таму і здаецца, што ўсё сціхла.
Пры роўным доступе да СМІ за Пазняка. Якія ідэі і артыкулы, калі СМІ заблякаваны? Ты здзекваешся?? І луку я не абмяркоўваю. З нім усё даўно зразумёла... І чамы менавіта з Дрынам??
|
|
|
|
|
|
|
Sobako
Гость
|
Оппы сами себя загнали в яму. Их писка даже не слышно И писек не видно. Талдычат как мантру "Бойкот, бой кот и будет вам счастье", молясь на икону святого Зянона. Але ***здец заўсёды прыходзіць калі яго не чакаеш. И ты убедишься в этом на собственном опыте.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
И ты убедишься в этом на собственном опыте. Нее, горш быць ужо ня можа. Ты адчуаеш таксама.))
|
|
|
|
|
|
|
Лятатрон
|
Ты думаеш усё так проста, а ніхта?? Зараз будзе байкот. Усё. Скончыліся гульні.
А па-мойму, вы толькі разгуляліся. 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ну, для дыктатара скончыліся)
|
|
|
|
|
|
|
Лятатрон
|
Ну, для дыктатара скончыліся)
Г.з. дагэтуль ён з вамі толькі гуляўся, а зараз за йайцы возьме? Паглядзім-паглядзім... Але здаецца мне, што нічога ў яго не атрымаецца. Бо ў вас йайцаў няма. Йайцы ёсць толькі ў Каваленкі, ды і то ад шалёнай каровы.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Калі скончыліся- гэта адзначае, што зараз мы возьмем яго за "йайцы". І ты няправільна разумеешь "йаковую тэму". Ў лукі таксама яны ёсць, але з іх ня выходзіць нічога добрага. Йайцы патрэбныя добрыя, з адпаведным генафондам. А Каваленка... пры чым тут ён? У кожнага свая справа. А потом опять будут стоны, что глупая и проплаченная оппозиция снова скурила гениальный план поздняка, и опять всем придется сидеть у разбитого корыта. От которого к тому же Лукашенко периодически и лениво отгоняет доской самых наглых
Ніякі плян не сарваўся. На самой справе, аппазіцыя не глупая і не праплочаная. Глупая і праплочаная- гэта псэўдааппазіцыя. Падстаўныя блазны для падтрымкі рэжыма. І яны ніякіх адносін да сапраўднай барацьбы ня маюць. Так, што ня важна, колькі яны блазнаў прыпруць на выбары- ўсе яны так жа далёкія ад народа, як і рэжым. І ўсе, каго ён там адганяе- гэта толькі псэўдааппазіцыя. Аппазіцыя на то і аппазіцыя, што ён там НІХТО.
|
|
« Последнее редактирование: 04 Август 2012, 15:53:43 от Head »
|
|
|
|
|
Лятатрон
|
Калі скончыліся- гэта адзначае, што зараз мы возьмем яго за "йайцы". І ты няправільна разумеешь "йаковую тэмужо тое". Ў лукі таксама яны ёсць, але з іх ня выходзіць нічога добрага. Йайцы патрэбныя добрыя, з адпаведным генафондам. А Каваленка... пры чым тут ён? У кожнага свая справа. Ужо тое, голуб, што ты не адмаўляеш важнасці наяўнасці йацаў, гаворыць аб тым, што ты не да канца страчаная для грамадства асоба, і ў цябе ёсць шанс прычыніцца да росквіту любімай Радзімы. Калі ў тваіх йайцац маецца "адпаведны генафонд", ласкава просім у нашу хеўру шчырых лукашыстаў! Кінь ты свайго палітычнага трупа - Зэнэка Пазняка! Далучайся да нас, якія за Бацьку і Беларусь! Es lebe Lukaschenko!
|
|
|
|
|
|
|
bvnor
|
Далучайся да нас, якія за Бацьку і Беларусь! Es lebe Lukaschenko! Кроме того, я считаю, что сторонники Лукашенко в Беларуси с каждым годом стремительно растет. Можно сказать, что большинство за Лукашенко. Я убежден, что Лукашенко победит сегодня, даже самые демократические выборы. Люди голосовали бы за него, я уверен. Но не из любви, а из страха. За 17 лет, Лукашенко сделал белорусов , как и наркоманов, которые не могут представить себе мир без Лукашенко. Они знают, что без него все падет в Беларуси, колхозов, крупные заводы, как домино. Вся в отрыве от реальности экономика.
|
|
|
|
Лукашенко: "Для нас главная проблема – это вы, Европа","Вы просили дождь — я дал вам дождь."
|
|
|
Head
Гость
|
Ужо тое, голуб, што ты не адмаўляеш важнасці наяўнасці йацаў, гаворыць аб тым, што ты не да канца страчаная для грамадства асоба, і ў цябе ёсць шанс прычыніцца да росквіту любімай Радзімы. Калі ў тваіх йайцац маецца "адпаведны генафонд", ласкава просім у нашу хеўру шчырых лукашыстаў! Кінь ты свайго палітычнага трупа - Зэнэка Пазняка! Далучайся да нас, якія за Бацьку і Беларусь! Es lebe Lukaschenko! Можна стварыць партыю і нават прывесьці яе да ўлады – але для стварэньня дзяржавы патрабуюцца іншыя якасьці. Шмат разоў у Вярхоўным Савеце (але ня толькі ў ім) Пазьняк рабіў крокі, якія маглі падавацца спантаннымі, нечаканымі, нават супярэчнымі традыцыйнай лёгіцы падзеяў– але потым, пры спакойным аналізе, яны падаваліся адзіна правільнымі і адзіна магчымымі. Як мінімум двойчы (у ліпені 1990-га, пад час прыняцьця Дэклярацыі аб сувэрэнітэце, і ў жніўні 1991-га, пры наданьні ёй статусу канстытуцыйнай сілы), гэтыя крокі вызначылі лёс Беларусі (Інтуіцыі не пазбаўлены і Лукашэнка, але ў яго яна накіраваная выключна на ўласнае палітычнае самавыжываньне – тым часам як інтуіцыя Пазьняка накіраваная на выжываньне Беларусі). (с) Сяргей Навумчык "Сем гадоў Адраджэньня, альбо фрагмэнты найноўшай беларускай гісторыі (1988–1995)" Бачна, што рукамі Пазьняка кіраваў бог... А такіх як Лукашэнка, Гітлер і т.п. я, звычайна, называю злымі геніямі.
|
|
|
|
|
|
|
Лятатрон
|
Бачна, што рукамі Пазьняка кіраваў бог...
А такіх як Лукашэнка, Гітлер і т.п. я, звычайна, называю злымі геніямі.[/size] Я табе, парапагандос, хачу сказаць наступнае. У 1994-м я галасаваў на Пазняка, бо лічыў, што ён месія для майго народу і маёй краіны. Я слухаў ягоны прадвыбарчы выступ у Абласным тэатры ў Бабруйску, я глядзеў на яго, як на бога. Для мяне было амаль асабістай трагедыяй, што Зэнэк не здолеў перамагчы. Амаль на працягу наступных 13 гадоў, калі ўладарыў АГЛ, я быў ягоным грамадзянскім апанентам, і рабіў, дзе толькі было можна, усё насуперак кіруючай уладзе - рэферэндум, выбары, дурыбары - усё насуперак! Але потым, адкінуўшы эмоцыі, пачаў аналізаваць і разважаць. У той час, прыкладна ў 2007 г., я пабачыў Расію, Украіну, Польшчу, паездзіў па Прыбалтыцы, і мяне проста ўразілі кантрасты. Хай сабе - знешнія, але кантрасты на карысць Беларусі. І, хоць і разумею, што не буду табою зразуметым, я змяніў свае адносіны да АГЛ. Я проста ўбачыў, што тое, што ён зрабіў і робіць, мае сэнс і рэзультат. Вось, прыкладна, так, як я цяпер бачу сітуацыю ў краіне. І мая перавага перад табою ў тым, што я быў у тваёй скуры, у скуры заўзятага апанента АГЛ, а ты ў маёй - ніколі.
|
|
|
|
|
|
|
bvnor
|
Для мяне было амаль асабістай трагедыяй, што Зэнэк не здолеў перамагчы. Амаль на працягу наступных 13 гадоў, калі ўладарыў АГЛ, я быў ягоным грамадзянскім апанентам, і рабіў, дзе толькі было можна, усё насуперак кіруючай уладзе - рэферэндум, выбары, дурыбары - усё насуперак! Але потым, адкінуўшы эмоцыі, пачаў аналізаваць і разважаць. У той час, прыкладна ў 2007 г., я пабачыў Расію, Украіну, Польшчу, паездзіў па Прыбалтыцы, і мяне проста ўразілі кантрасты. Хай сабе - знешнія, але кантрасты на карысць Беларусі. І, хоць і разумею, што не буду табою зразуметым, я змяніў свае адносіны да АГЛ. Я проста ўбачыў, што тое, што ён зрабіў і робіць, мае сэнс і рэзультат. Меня всегда поражало, думка восточных народов. Для них власть, только одному человеку, одно название, только одно имя. Например, президент Коморовский практически ничего, не имеет никакого влияния и права. В Польше, регулируются правом, нации и конституции.
|
|
|
|
Лукашенко: "Для нас главная проблема – это вы, Европа","Вы просили дождь — я дал вам дождь."
|
|
|
Head
Гость
|
Ты блытаеш моцна, прапагандосіна. Зянона я не лічу богам ці мессіяй. Ён, проста, вялікі чалавек (іх было заўсёды багата- Янка Купала, Кастусь Каліноўскі). А ты шукаў нейкага правадыра- дык, канечне, Зянон ім не з'яўляецца. Зянону трэба потым будзе паставіць помнік, але гэта будзе не статуя нейкага бажаства, а чалавека, пра якога варта памятаць. Гэта абьектыўна. Наконт замежжа- быў у прошлым годзе ў Расеі. І хоць у нас быў разгар крызісу, арыштаў і г.д. калі вярнуўся ў Беларусь адчуў нейкае палягчэнне. Як з нейкага бруду вылез. Але пры чым тут Лукашэнка? рэферэндум, выбары, дурыбары - усё насуперак! І што менавіта ты рабіў?
|
|
« Последнее редактирование: 05 Август 2012, 18:57:36 от Head »
|
|
|
|
|
Лятатрон
|
Меня всегда поражало, думка восточных народов. Для них власть, только одному человеку, одно название, только одно имя. Например, президент Коморовский практически ничего, не имеет никакого влияния и права. В Польше, регулируются правом, нации и конституции. Гэтая херня - Канстытуцыя РП ад 3.05.1791 - сталася прычынай утраты Польшчай непадлегласьці аж на 200 гадоў. І ты, пан, думаеш, што часы вельмі змяніліся і ўсё будзе так вечна? Bardzo ufasz niemcom, mieszkając w Breslau? Раптам можа так стацца, што сабярэш свае транты і папросішся ў Станіслаў, але украінцы яшчэ падумаюць, ці варты ты таго, каб там mieszkać.
|
|
« Последнее редактирование: 05 Август 2012, 03:28:16 от Лятатрон »
|
|
|
|
|
bvnor
|
Гэтая херня - Канстытуцыя РП ад 3.05.1791 - сталася прычынай утраты Польшчай непадлегласьці аж на 200 гадоў. І ты, пан, думаеш, што часы вельмі змяніліся і ўсё будзе так вечна? Bardzo ufasz niemcom i UE? A oni tobie? Я не вижу проблемы. Лукашенко, в 20 лет умрет, выберeтe себя лидера на ближайшие 30 лет, ваш бизнес. Путин также в 20 - 30 лет умрет, и россияне будут выбирать президента.
|
|
|
|
|
|
|
Лятатрон
|
Гэтая херня - Канстытуцыя РП ад 3.05.1791 - сталася прычынай утраты Польшчай непадлегласьці аж на 200 гадоў. І ты, пан, думаеш, што часы вельмі змяніліся і ўсё будзе так вечна? Bardzo ufasz niemcom i UE? A oni tobie? Я не вижу проблемы. Лукашенко, в 20 лет умрет, выберeтe себя лидера на ближайшие 30 лет, ваш бизнес. Путин также в 20 - 30 лет умрет, и россияне будут выбирать президента.Ты, як я бачу, увогуле праблем не бачыш. Пакуль Пуцін памрэ, Польска зноў можа знікнуць з мапы Еўропы. І піндосы не памогуць.
|
|
|
|
|
|
|
|