Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
16 Август 2025, 17:57:17
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Клубы по интересам > Полит-изба
(Модератор: ParanoЯ) > Тема:

Поддержи политзаключенных!

Страниц  : 1 ... 6 7 9 10 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Поддержи политзаключенных!  (Прочитано 41080 раз)
Valera
Настоящий гродненец

Всегда рад помочъ

Просмотр профиля
« Ответ #210 : 22 Ноябрь 2012, 01:17:34 »

Hanna Liubakova
Вопрос судьи: -А почему наш красно-зеленый флаг не подходит для такого мероприятия?
Гусакова:- Потому что К. Калиновский никогда не видел красно-зеленый флаг.

Грамадства Затрымалі юнакоў, якія ўшаноўвалі памяць паўстанцаў 1863 года ў Свіслачы http://nn.by/?c=ar&i=82577#!nn

Это не трудно выяснить на предыдущей странице.
Сапраўды. Смеющийся

А Коваленко с Вашим флагом на елку, высотой в 12 этажный дом, полез от того, что он правонарушитель, причем сознательный (герой по-вашему).
Не, ён сапраўдны герой. Гэта законны сымбаль.

Да, законный, Вы же юрист, законы знаете))).

Head
Гость
« Ответ #211 : 22 Ноябрь 2012, 12:30:06 »

Юрыст гэта як бы не только той, хто "законы ведае", але і той, хто ведае, якімі яны павінны быць.
fireatwill
Почетный гродненец

Я бы уничтожил весь мир, но я уже в пижаме.

Просмотр профиля
« Ответ #212 : 22 Ноябрь 2012, 17:50:46 »

Намекаете на передовой российский опыт, когда законы толкуются судом с точки зрения "а как должно быть?"

Законы должны быть одни для всех, и не важно что нарушитель держал в руках - разноцветный кусок ткани, или бутылку водки. Тем более что он 4 раза нарушал режим ограничения свободы, а обычно садят уже после 1...2 нарушения. Да-да, ему инопланетяне мешали соблюдать режим

или намекаете на передовой беларусский опыт, когда можно совершить убийство группой лиц по предварительному сговору с отягчающими обстоятельствами (сожжение трупа) и получить 3-5 лет и даже их не отсидеть

Если ты споришь с идиотом,вероятно то же самое делает и он.
     Мне всегда немного грустно, когда красноречиво, изящно и тонко оскорбляешь человека, а он слишком глуп, чтобы это понять.
Head
Гость
« Ответ #213 : 23 Ноябрь 2012, 13:47:12 »

Я карыстаўся інфармацыяй, якая ёсць у Сеціве. І я ўпэўнены, што больш нічога няма, таму, што калі б было, то б выйшла "аналітычная перадача" па АНТ і там абавязкова б з прывядзеннем усіх улік абгрунтавалі насельніцтву, што гэта сапраўдная крымінальная справа, ўсё даказана і неякія яны палітвязні. А пакуль яны з "такога" прадставілі толькі пацвярджэнне таго, як па тэлефоны псэўды перагаворвалісь аб грошах. І на гэты момант усё, што мы маем гэта справы, шытыя "белымі ніткамі" і гучныя заявы, маўляў, "ніякіх палітвязняў у нас няма". Фармальна няма, але вядома, з якімі парушэннямі было ўсё зроблена.

і якой ж яны базай валодалі дзеля гэтага? - Не уважаемый, Вы не юрист. - Ня ведаеш тэрміну "доказная база"? Давай, да пабачэння! Смеющийся Юрыст ты наш...

Вядома, што ён заклікаў людзей на плошчу... -   Непонимающий - Ну, падчас дэбатаў перадвыбарчых. Ты гэтага ня ведаеш? Ведаешь, у мяне ўвогуле складваецца такое ўражанне, што ты наогул нічога ня ведаеш і толькі лезеш сюды са сваімі тупымі прапагандыстскімі штампамі.

рэжымам заканадаўства аб масавых мерапрыемствах не выконваецца, неабргунтавана адказваюць у гэтым таму народ можа выйсці і без дазволу. -   Непонимающий - Гэта скарочаная вэрсія слоў "народ мае права на паўстанне".

Саннікаў, гляджу, тое ж самае. -  Непонимающий  Такое ж абвінавачванне як і ў Статкевіча. Ты сапраўды тупы. Хоць бы разабраўся ў пытанні перад тым як лезці на наш форум.

Чтобы предметно обсуждать какое-либо действие, нужно знать ВСЕ обстоятельства, а не "гляджу ..."
А у Вас, уважаемая Голова (без мозгов), все высказывания такие ограниченные (в сведениях).
Ну, я хоць аперую дадзенымі з Сеткі (і гэтага дастаткова), а ты наогул нічога ня ведаеш. Толькі такі "да, а што?" з адпаведным выразам твару. Смеющийся І толькі адныя абразы- гэта, канечне, кажа толькі аб тым, што ў цябе ў самога мазгоў няма.

Увогуле, можна нават і ня лезці ў гэтыя броднікі таму, што асэнсаваць дастаткова нават толькі гэтае: Лукашэнка ўладу захапіў гвалтоўна, ўтрымвае незаконна, таму, ўсё дзеянні па яго звяржэнні ідуць у адпаведнасці з літарай закона.
sshundrik
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #214 : 28 Ноябрь 2012, 19:22:02 »

Самое главное высказывание - последнее, остальное мог и не писать. Я знаю, что ты безумен.
Valera
Настоящий гродненец

Всегда рад помочъ

Просмотр профиля
« Ответ #215 : 28 Ноябрь 2012, 19:41:23 »

Head

Пересмотрите видео с площади, Статкевич, Санников и иже с ними сказали достаточно для одсидки в любой стране.

Скрытый пас
Гродненец
**

Предупреждения: 7

Просмотр профиля Email
« Ответ #216 : 28 Ноябрь 2012, 20:18:18 »

Valera
В Каракасе площади не было.

Фуфлыжное, обиженное на Родину ЧМО:
Беларусь - позорнейшая страна в Мире!!! Мы выступаем в качестве клоунов в Европе. Над нами уже соседи ржут как кони.
Head
Гость
« Ответ #217 : 29 Ноябрь 2012, 20:22:56 »

Што дачыцца тэмы палітвязняў, то з таго, што ў апошні час адбылася добра тое, што Саннікаў і Бандарэнка выйшлі. І што асабліва добра- выйшаў Каваленка. Ўсё ж выйшлі- і гэта добра.
Head
Гость
« Ответ #218 : 19 Декабрь 2012, 17:19:11 »

Фюле: Все политзаключенные должны быть освобождены

Еврокомиссар Штефан Фюле пишет "твиты" в поддержку белорусских политзаключенных.

Вот что политик написал по случаю годовщины Площади написал в своем "Твиттере":

"Пытаюсь смотреть вперед, но воспоминания про президентские выборы - 2010 не исчезают. Все политические заключенные должны быть освобождены и реабилитированы".

Несколько дней назад еврокомиссар  встретился в Брюсселе с заместителем председателя правозащитного центра "Весна" Валентином Стефановичем и председателем Белорусской ассоциации журналистов Жанной Литвиной, передает "Радыё Свабода".

Вот что по итогам встречи Фюле сказал:

"Наше послание к Беларуси и белорусскому народу в том, что мы на их стороне, мы на стороне тех, кто хочет иметь больше демократии, более развитую, современную и европейскую страну. Мы на стороне тех, кто согласен, что в Европе 21-го века нет места политическим заключенным. Наше послание заключается в полной поддержке гражданского общества и тех, кто продвигает эти идеи. Послание в том, что мы будем продолжать заниматься этим".

15:58 19/12/2012
Head
Гость
« Ответ #219 : 05 Январь 2013, 02:01:16 »

Хоць адзін нармальны палітык у Эўрапарляманце!

Марек Мигальский: Для Европы Беларусь — это Зимбабве

Источник: Хартия 97

Любые просьбы выделить средства на зарубежные проекты, например, на те же белорусские, сталкиваются с проблемами.
«Я предложил, чтобы тот миллион евро, который Евросоюз получил в виде Нобелевской премии мира, он отдал на развитие гражданского общества в Беларуси. Но и этого, естественно, не одобрили», - сказал польский евродепутат Марек Мигальский в интервью телеканалу «Белсат».
По его словам, для Германии и Франции, главных игроков Евросоюза, Беларусь - это Зимбабве. «Более того, и немцы, и французы очень любят иметь дела с россиянами. Поэтому белорусский вопрос для них, как минимум, неудобен», - говорит он. Проблему евродепутат видет и в польских политиках, хотя западная соседка традиционно представляет интересы Беларуси. Мигальский считает, что они не в состоянии по-настоящему заинтересовать Евросоюз белорусской тематикой.
Марека Мигальского называют «крестным» политзаключенных Дмитрия Бондаренко и Сергея Коваленко: они вышли на свободу во многом благодаря его усилиям. Сейчас евродепутат поставил своей целью освободить Дмитрия Дакшевича и Николая Статкевича. Для этого он создал сайт www.2free.eu на белорусском, английском, польском и русском языках.
«Я пытаюсь освободить двух конкретных людей. Это не значит, что остальные политзаключенные меня не интересуют. Они все должны выйти на свободу, и это должно быть главной условием любого диалога с Лукашенко», - объясняет Марек Мигальский.
Head
Гость
« Ответ #220 : 07 Январь 2013, 15:47:18 »

Народ, а чаму б не пафоткаць усялякіх такіх Віталёў Ляцко?? Каб потым выкласць, напрыклад, сюды...

Гарадзенскі рэкорд – за фотаздымак у інтэрнэце – штраф 4,5 мільёны рублёў

05 студзеня 2013 | Піша harodniaspring.org
У судзе Ленінскага раёна прайшоў разгляд адміністрацыйных спраў у дачыненні гарадзенскіх грамадскіх праваабаронцаў Віктара Сазонава, Рамана Юргеля і Уладзіміра Хільмановіча.
У дзень сусветнай дэкларацыі правоў чалавека 10 снежня гарадзенскія праваабаронцы сфатаграфаваліся з партрэтамі зняволенага Алеся Бяляцкага і кніжачкамі з тэкстам дэкларацыі.
Пазней гарадзенскай міліцыяй гэты медыйны факт быў кваліфікаваны як “несанкцыянаваны пікет” – 18 снежня былі складзены пратаколы апытання, а 19 снежня актывісты былі азнаёмлены з пратаколамі пра нібыта адміністрацыйнае правапарушэнне.

Усе тры справы былі аб’яднаныя ў адзін адміністрацыйны працэс, які вёў суддзя Віталь Ляцко.
Разгляд доўжыўся каля двух з паловай гадзін.
У судзе не было прадстаўлена аніякіх доказаў віны праваабаронцаў, не знойдзена ніякіх сведак, усё абвінавачанне грунтавалася выключна на рапартах і домыслах  прадстаўнікоў.

У выніку суддзя Віталь Ляцко, не робячы перапынку ў паседжанні, абвясціў сваю пастанову – па 15 базавых велічыняў штрафу кожнаму.
У суме гэта складае 4,5 мільёны рублёў.

Грамадскія праваабаронцы перакананыя, што працэс меў выключна заказны палітычны характар і лічаць такі прысуд абсалютна неадэкватным юрыдычным рэаліям абсурднай адміністрацыйнай справы.
« Последнее редактирование: 07 Январь 2013, 16:30:17 от Head » Записан
насос
Не совсем
Гродненец
**

TomasQue

Просмотр профиля WWW
« Ответ #221 : 07 Январь 2013, 17:33:51 »

Источник: Хартия 97
Epic Fail

Добавлено: 07 Январь 2013, 17:35:11
Сколько я не фотографирую на улицах белорусских городов - что-то ни разу не задержали и не осудили. Я что-то делаю не так??
кому ты пытаешься объяснить?  Веселый

Цитата: Head
Вот;Жалезная дарога;Парцянка так парцянка!;са стараны так кажацца;Дзяшоўка;Слухі;Карман;Дурачкоў;За гэтыя 200 лет;Вынікае такі вывад;Пажалець;ўбярэм;Каверканне;Аказваецца
Head
Гость
« Ответ #222 : 07 Январь 2013, 17:36:07 »

Сколько я не фотографирую на улицах белорусских городов - что-то ни разу не задержали и не осудили. Я что-то делаю не так??
Відаць, фатаграфируешся з партрэтам Правадыра.

Добавлено: 07 Январь 2013, 17:36:28
Па сутнасці няма чаго сказаць?
насос
Не совсем
Гродненец
**

TomasQue

Просмотр профиля WWW
« Ответ #223 : 07 Январь 2013, 17:37:51 »

Head

Пересмотрите видео с площади, Статкевич, Санников и иже с ними сказали достаточно для одсидки в любой стране.

Ироничный  Пока!

Добавлено: 07 Январь 2013, 16:38:49
дык уже 8 страниц наговорили)

Добавлено: 07 Январь 2013, 17:39:23
при чем тут зенон?)))

Вот;Жалезная дарога;Парцянка так парцянка!;са стараны так кажацца;Дзяшоўка;Слухі;Карман;Дурачкоў;За гэтыя 200 лет;Вынікае такі вывад;Пажалець;ўбярэм;Каверканне;Аказваецца
Head
Гость
« Ответ #224 : 07 Январь 2013, 17:45:50 »

Ну, калі ты лічыш так жа- абарані гэты "пункт погляду". Я вось кажу, што яны нічога супрацьзаконнага не зрабілі.

А Зянон- правадыр? Смеющийся
насос
Не совсем
Гродненец
**

TomasQue

Просмотр профиля WWW
« Ответ #225 : 07 Январь 2013, 17:51:05 »

А Зянон- правадыр?
не надо строить из себя дурака, об этом итак всем известно)))

Добавлено: 07 Январь 2013, 17:52:02
Я вось кажу, што яны нічога супрацьзаконнага не зрабілі.
ну раз ты так сказал, то базара ноль  Насмехается

Head
Гость
« Ответ #226 : 07 Январь 2013, 18:01:22 »

Вот оно - бесплатное белорусское образование на юрфаке
Я на платным вучыўся. Калі, што)

Ты, ніхто, галаслоўна не кажы. Абгрунтуй, хоць раз! Смеющийся

Дурня гэты ты робіш. Вядома, што для цябе лука- правадыр. І ніхто болей.

ну раз ты так сказал, то базара ноль
Ну, не рабілі.
насос
Не совсем
Гродненец
**

TomasQue

Просмотр профиля WWW
« Ответ #227 : 07 Январь 2013, 18:06:05 »

Дурня гэты ты робіш.
говорю же: стрелочник! Насмехается

действительно, безмозглая бошка-
Абгрунтуй, хоць раз!

Head
Гость
« Ответ #228 : 07 Январь 2013, 18:16:26 »

Давай разбярэм.

Спачатку я сказаў:
Я меў на ўвазе Лукашэнку і гэта вядома (калі з Зянонам, то дакладна, што адбылося амаль тое самае жа). Але ты пачаў рабіць дурня:
при чем тут зенон?)))
Што выклікала ў мяне смех, по вядома, каго я меў на ўвазе:
А Зянон- правадыр?

Дурня бачна, што зрабіў ты- на што я табе паказаў:
Дурня гэты ты робіш. Вядома, што для цябе лука- правадыр. І ніхто болей.
І тады ты пачаў нават не стрэлкі пераводзіць, а проста с..ць:
говорю же: стрелочник!

Бязглуздная башка ў таго, хто кідаецца галаслоўнымі сцвярджэннямі.

Добавлено: 07 Январь 2013, 21:13:09
Мы вас чакаем. Мікалай Аўтуховіч
У апошнім выпуску відэасэрыі «Мы вас чакаем» — маці палітвязьня Мікалая Аўтуховіча, якому 7 студзеня спаўняецца 50 гадоў. Свой юбілей Аўтуховіч сустракае ў Гарадзенскай турме.

07.01.2013 09:00

Даведка Свабоды:

Мікалай Аўтуховіч

Нарадзіўся 7 студзеня 1963 г. у Ваўкавыску. Скончыў СПТВ-37 у Вялікай Бераставіцы, стаў мэханікам у рамонце аўтамабіляў. Служыў кіроўцам у ракетных войсках у Саратаўскай вобласьці Расеі. Скончыў школу прапаршчыкаў,
папрасіўся служыць у Аўганістане. За ахову моста пад Кандагарам ды ўдзел у іншых апэрацыях узнагароджаны ордэнам Чырвонай зоркі, двума мэдалямі: «За адвагу» і «За баявыя заслугі».

Звольніўся з арміі ў 1991 г. Стаў займацца таксовачным бізнэсам. У Ваўкавыску заснаваў валейбольны турнір з нагоды вываду савецкіх войскаў з Аўганістану.

Жанаты, мае дачку.

15 кастрычніка 2005 г. быў зьняволены за ўхіленьне ад выплаты падаткаў і за прадпрымальніцкую дзейнасьць без рэгістрацыі і ліцэнзіі. Асуджаны 7 ліпеня 2006 г. на 3,5 года зьняволеньня з канфіскацыяй маёмасьці. У студзені 2008 г. зьняволеньне было замененае папраўчымі работамі на месцы жыхарства. Па вызваленьні працаваў кіроўцам у Ваўкавыску. 8 лютага 2009 г. быў зьняволены разам зь Юрыем Лявонавым і Ўладзімерам Асіпенкам. Асуджаны на 5 гадоў і 2 месяцы калёніі ўзмоцненага рэжыму нібыта за незаконнае захоўваньне і перавозку пяці патронаў і паляўнічай стрэльбы.

Праваабарончая арганізацыя «Міжнародная амністыя» прызнала Аўтуховіча вязьнем сумленьня.

На пачатку 2012 году Мікалая Аўтуховіча перавялі з івацэвіцкай калёніі ў крытую турму ў Горадні.

Мікалай Аўтуховіч (злева) і Зьміцер Каляда. Фота, зробленае тайна пранесеным мабільным тэлефонам у Івацэвіцкай калёніі ў канцы 2010 году.
« Последнее редактирование: 07 Январь 2013, 21:13:09 от Head » Записан
Olgerd1
Молодой Гродненец
*

Просмотр профиля
« Ответ #229 : 09 Январь 2013, 15:48:14 »

8 лютага 2009 г. быў зьняволены разам зь Юрыем Лявонавым і Ўладзімерам Асіпенкам. Асуджаны на 5 гадоў і 2 месяцы калёніі ўзмоцненага рэжыму нібыта за незаконнае захоўваньне і перавозку пяці патронаў і паляўнічай стрэльбы.

Они что втроем одно ружье перевозили и пять патронов? Или местный юрист чего-то не договаривает.
рой
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #230 : 09 Январь 2013, 22:19:25 »

8 лютага 2009 г. быў зьняволены разам зь Юрыем Лявонавым і Ўладзімерам Асіпенкам. Асуджаны на 5 гадоў і 2 месяцы калёніі ўзмоцненага рэжыму нібыта за незаконнае захоўваньне і перавозку пяці патронаў і паляўнічай стрэльбы.

Они что втроем одно ружье перевозили и пять патронов? Или местный юрист чего-то не договаривает.
Он просто не знает , на самом деле было 5 патронов к  охотничему ружью
Head
Гость
« Ответ #231 : 10 Январь 2013, 12:50:41 »

Гэта табе "прывітанне", ніхто. Смеющийся
Ляхтарат
Абы вайны не было.
Мэр города

Навошта нанач жрэш бульбу з мясам?

Просмотр профиля
« Ответ #232 : 10 Январь 2013, 13:08:51 »

А па-мойму гэта ён сваіх саратнікаў-аднадумцаў так натхняе, маўляў - будзе і на нашай (чыт. на вашай) авеню свята...

«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
Сабачка
Фэнкі й клёны ад гаўцы ДОЛЛІ
Депутат горсовета

ГАВЭЧКУ ДОЛЛІ ПРЫШЛОСЯ ЎСЬНІЦЬ

Просмотр профиля Email
« Ответ #233 : 10 Январь 2013, 13:19:58 »

гэта бажэствянны здраднik. i галоуны палit ычны нябожчык.

Head
Гость
« Ответ #234 : 10 Январь 2013, 17:28:48 »

А па-мойму гэта ён сваіх саратнікаў-аднадумцаў так натхняе, маўляў - будзе і на нашай (чыт. на вашай) авеню свята...
Гм. Гэта ж узята з рэклямы Bentley і як бы адзначае, што канкурэнтаў няма. Ў сапраўдных патрётаў няма канкурэнцыі.
Ляхтарат
Абы вайны не было.
Мэр города

Навошта нанач жрэш бульбу з мясам?

Просмотр профиля
« Ответ #235 : 16 Январь 2013, 14:27:26 »

Статкевичу снова предложили попросить о помиловании

"В последнем письме он написал, что недавно, после длительного полугодового, по сути, перерыва, ему снова предложили написать прошение о помиловании. Форма была выбрана достаточно циничная. Николай написал, что она была следующей: "Перестаньте играть в казаки-разбойники, выходите на свободу и езжайте на море".

Ага, "выхадзі і едзь на мора"! А на моры агенты рэжыму - камень на шыю і прасці-прашчай!?
Не на таго дурня напалі...

«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
sshundrik
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #236 : 26 Январь 2013, 11:34:46 »

Я предлагаю и Беларуси официально требовать освобождения политзаключенных в США, Польше, Швеции.

Например, освобождения Брейвика, потому что это не он убил более 70 человек, это сделали власти, а его подставили за инакомыслие - отрицание мультикультурализма.
fireatwill
Почетный гродненец

Я бы уничтожил весь мир, но я уже в пижаме.

Просмотр профиля
« Ответ #237 : 26 Январь 2013, 11:43:43 »

Я предлагаю и Беларуси официально требовать освобождения политзаключенных в США, Польше, Швеции.

Например, освобождения Брейвика, потому что это не он убил более 70 человек, это сделали власти, а его подставили за инакомыслие - отрицание мультикультурализма.
  нет препятствий патриотам!! только ты ж только в интернете языком горазд ляпать. собери единомышленников и пикетируй посольства. а брейвика в гости пригласишь, как освободится. Смеющийся

Если ты споришь с идиотом,вероятно то же самое делает и он.
     Мне всегда немного грустно, когда красноречиво, изящно и тонко оскорбляешь человека, а он слишком глуп, чтобы это понять.
Жмотик пивной животик
хочу много минусов. СПАСИБО
Кандидат в депутаты

Мир вам, человеки!

S Просмотр профиля
« Ответ #238 : 26 Январь 2013, 17:31:32 »

так в чем дело берешь нихто насосов и всю остальную компанию рисуте плакаты и вперед никто не запрещает же
PS этот высер от шундрика перекрыл все высеры нихто
Head
Гость
« Ответ #239 : 02 Март 2013, 02:36:25 »

СЦЭНЫ З ЖЫЦЬЦЯ ПРЫ ПОЗЬНІМ ЛУКАШЫЗМЕ

Выйшла чарговая пашыраная брашура пад эгідай Радыё Свабода. Гэта — “Справа Бяляцкага” пяра журналіста Валера Каліноўскага. Гэта, як зазвычай у іх, зборка тэкстаў ранейшых перадач на вызначаную тэму. Зборка фактаў і небыліц. Мы ня будзем гэтым разам аналізаваць тэксты. Цікавей пагартаць фотаздымкі, якія ёсьць у брашуры. Там здымкі самога А. Бяляцкага, за кратамі падчас судовых паседжаньняў і на волі. Ёсьць фота супрацоўнікаў ягонай “Вясны”. Таксама ёсьць фота тых больш і менш вядомых асобаў, якія цяпер бароняць яго. Найбольш выразны фотаздымак прысьвечаны акцыі групы асобаў 25 верасьня 2011 г. пад мурамі менскай турмы Валадаркі. У пэўным сэнсе гэты здымак ёсьць квінтэсэнцыя ўсяе брашуры і ўсяе дзейнасьці гэтых асобаў.

Перад уваходам у Пішчалаўскі замак стаяць чалавек 15. Усе весела сьмяюцца. У некаторых на маечках — партрэт А. Бяляцкага. Мабыць, з гэтай нагоды ім весела. Так цяпер модна праводзіць мерапрыемствы салідарнасьці зь вязьнямі. Каб было яшчэ весялей, удзельнікі трымаюць у руках па каляроваму балёніку. Падзьмуў вецер, і балёнікі яркай чарадой хіснуліся ўправа. У кампазыцыі атрымалася так неабходная дынамічная лінія. Сярод прысутных можна пазнаць супрацоўнікаў “Вясны”, а таксама старшыню Гэльсінскага камітэту РБ тав. Гулака і былога кандыдата ў прэзыдэнты тав. Казуліна. Яны таксама сьмяюцца. Вось так, пасьмяяліся, пастаялі і пайшлі вясёлым шэсьцем па горадзе. Зразумела, што ў гэтай публікі не было з сабою Бел-Чырвона-Белага Сьцягу (“а зачем?”). З такой сістэматызаванай прафанацыяй-імітацыяй сп. А. Бяляцкаму складана вызваліцца з замку.

Янка Базыль

http://www.narodnaja-partyja.org/00--Naviny-c_hyphenminus-Galownac_ja--fr--pg/00--Naviny-c_hyphenminus-Galownac_ja--bk--an--01/00--20130227--01
Страниц  : 1 ... 6 7 9 10 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт