Head
Гость
|
У ВІЦЕБСКУ МІЛІЦЫЯ ЗАХАПІЛА СЯРГЕЯ КАВАЛЕНКУ Рэжым па-свойму (тыпова) адзначае Дзень Волі. Сяргей Каваленка, сябра КХП-БНФ, Чалавек Сьцяга, захоплены на вуліцы роднага горада міліцыяй. 25 сакавіка ўвечары ён сустракаўся з сябрамі-аднапартыйцамі і вяртаўся дахаты. Затрыманьне адбылося без лада прычыны каля дзевятай гадіны вечара. С. Каваленка патэлефанаваў сям’і ўжо з міліцэйскай машыны. Сказаў, што яго абвінавачваюць у пераходзе вуліцы ў недазволеным месцы. Маці Сяргея адразу паехала ў міліцэйскі пастарунак і паведаміла адтуль, што дадалося традыцыйнае фальшывае абвінавачваньне паліцэйскай правакацыі: “ругался матом”. На працягу апошніх пяці дзён міліцэйская машына дзяжурыла каля дома, дзе жыве з сям’ёй Сяргей Каваленка. Было відавочна, што рэжым рыхтуе правакацыю супраць нашага нацыянальнага героя. Відавочна таксама, што рэжым баіцца Сяргея і Бел-Чырвона-Белага Сьцягу. Паталагічны страх абвастрыўся з набліжэньнем Дня Волі. Ян Булыга https://pieramoha.org/artykuly/u-viciebsku-milicyja-zachapila-siarhieja-kavalienku
|
|
« Последнее редактирование: 27 Март 2013, 02:31:32 от Head »
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
У ВІЦЕБСКУ МІЛІЦЫЯ ЗАХАПІЛА СЯРГЕЯ КАВАЛЕНКУ правильно сделали Відавочна таксама, што рэжым баіцца Сяргея і Бел-Чырвона-Белага Сьцягу. Паталагічны страх абвастрыўся з набліжэньнем Дня Волі. у былыги некая фобия и обостренное чувство боязни чего либо. Добавлено: 27 Март 2013, 10:25:33
вы только послушайте этот бред!))) Он разговаривать даже не умеет. Клоун  "Я их магу паламаць, кали патрэбицца")) "я узял сцяг, чтоб кажная блядь ведала, што мы тут галоуныя, а не некая шваль ванючая" ))) вот он отжигает  Неад, может он все таки псевдо? Открестись от него. Ведь говорит-то не красиво. в комментах на ютубе надеются, что в Навинках его вылечат.
|
|
|
|
•Наркаман гэта ты. А я прадстаўнік народу. •Я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. •Я выконваю народную волю сваімі рукамі. •Я прыйшоў, каб пакараць такіх як ты. Head ©
|
|
|
Head
Гость
|
правильно сделали Рэжым адкрыта прызнае злачынствы супраць беларушчыны... у былыги некая фобия и обостренное чувство боязни чего либо. Больш сказаць нечага? Трызненьне пішаш ты, а Каваленка- сапраўдны беларускі герой, рыцар бел-чырвона-белага сьцяга! Чамусці твае сябручкі-дурачкі з Лурка толькі нейкіх недарэкаў публікуюць у тэме "змагар", а калі я ім прапанаваў Каваленку, то, відаць, наклалі ў штаны... Неяк не вяжацца іхні тупы артыкул з асобай сапраўднага змагара- Сяргея Каваленкі. 0.10 2.17 5.29 Скажы, неяк не па сабе становіцца, калі глядзіш гэта, так?  У свабоднай Беларусі з мярзотай цырымоніцца ніхто ня будзе.
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
За дзьве шчакі бярэ, як і ты.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Напэўна, ты, проста, сам ужо нахапаўся, дык і тут вырашыў расказаць ня вытрымаўшы? 
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Напэўна, ты, проста, сам ужо нахапаўся, дык і тут вырашыў расказаць ня вытрымаўшы? Дык тыж казаў, што за две шчакі адразу бярэш?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Бярэш ты, а я ўплятаю.
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Бярэш ты, а я ўплятаю.
Зашчаканец-уплётчык.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ты зашчаканец. А я у некаторым сэнсе ўплетчык.)) Кожнаму сваё. 
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Ты зашчаканец. А я у некаторым сэнсе ўплетчык.)) Кожнаму сваё.  Дык тыж бярэш за две шчакі, пакуль народ галодны 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Дык тыж бярэш за две шчакі, пакуль народ галодны Бярэш за дзьве шчакі ты (таму й народ галодны). А я кармлю народ, каб ён галодны ня быў.
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
А я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. Чиво?  Баттхед, ты вапче в порядке? Все хорошо? Ничего не болит?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Гэта "не для сярэдніх розумаў", антыдоктар.
Добавлено: 28 Март 2013, 00:14:26 Сяргея Каваленку будуць судзіць
аўтар Галіна Абакунчык
Сёньня ў судзе Першамайскага раёну Віцебску адбудзецца суд над Сяргеем Каваленкам. Пра гэта Свабодзе паведаміла жонка апазыцыянэра Алена Каваленка. Сяргей Каваленка быў затрыманы напярэдадні позна ўвечары і зьмешчаны ў ізалятар часовага ўтрыманьня. Неўзабаве Сяргея Каваленку даставяць у суд. Паводле Алены Каваленкі, пра затрыманьне Сяргей паведаміў праз тэлефон з міліцэйскага аўтазаку па дарозе ў Першамайскі РУУС. Затрыманы ён быў нібыта за пераход дарогі ў неналежным месцы. Паводле якога артыкулу будуць судзіць Сяргея Каваленку застаецца невядомым.
Алена Каваленка таксама паведаміла, што напярэдадні за іх домам сачылі супрацоўнікі міліцыі. Радыё Свабода © 2013 РС | Усе правы захаваныя.
|
|
« Последнее редактирование: 28 Март 2013, 00:14:26 от Head »
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Чаго рагочаце. Пагляньця відзіва яшчэ раз, як Хеат корміць нарот. І не рагатаць.
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
Активист Консервативно-христианской партии — БНФ Сергей Коваленко признан виновным в мелком хулиганстве (ст. 17.1 Кодекса об административных правонарушениях) и наказан штрафом в размере 10 базовых величин (1 миллион рублей). Такое решение принял 29 марта суд Первомайского района Витебска.
Коваленко был задержан вечером 25 марта за неправильный переход улицы. Он был доставлен в ОВД Первомайского района Витебска, где приехавшие сотрудники ГАИ оштрафовали его за нарушение на 450 тысяч рублей (ст. 18.23 КоАП). В РОВД в отношении Коваленко также был составлен протокол, из которого следует, что он нецензурно ругался и размахивал руками. Ночь оппозиционер провел в изоляторе временного содержания.
Калі ён Белсату ў камеру мацюкі гне ды рукамі, што дурны, маша, дык чаго там міліцыянтаў саромецца... Як той казаў: мазгоў няма - лічы калека (альбо - "Активист Консервативно-христианской партии — БНФ").
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
Head
Гость
|
Каваленка добра адлюстроўвае тое, што як у той песьне "Будзьма ведаць свой род, шалёны народ, беларускі народ!".  нецензурно ругался и размахивал руками  Старая песьня.
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Каваленка адлюстроўвае тое, што ён увогуле не мае дачыненя да беларусаў. Беларусы з конскімі пракладосамі па елках не лазяць.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Каваленка адлюстроўвае тое, што ён увогуле не мае дачыненя да беларусаў. Гэта галаслоўна. Беларусы з конскімі пракладосамі Як-як ты, халуіна маскальская, наш сьвяты Бел-чырвона-белы сьцяг назваў??
|
|
|
|
|
|
|
АнтиНеад
не совсем
Молодой Гродненец
|
Як-як ты, халуіна маскальская, наш сьвяты Бел-чырвона-белы сьцяг назваў?? Как.. как? Известно как. Использованная женская прокладка. Святой)))
|
|
|
|
•Наркаман гэта ты. А я прадстаўнік народу. •Я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. •Я выконваю народную волю сваімі рукамі. •Я прыйшоў, каб пакараць такіх як ты. •Вот;Жалезная дарога;са стараны так кажацца;Дзяшоўка;Слухі;Карман;Дурачкоў;Аказваецца. Head©
|
|
|
Head
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
А история японского флага начинается с того момента, когда молодожён-император показал своим подданным в окно простыню со свидетельством девственности невесты
Нейкая збочаная сьвядомасць. Ты ўвогуле разумееш глыбокі сэнс гэтага?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ты так кажаш, бо заплацілі.
Першая легенда пра тое, што наш сьцяг гэта сьцяг змаганьня, што трэба ісці наперад нягледзячы ні на што. Другая пра тое, што краіна бязгрэшная, чыстая і сьветлая, як тая дзяўчына.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
СУДЗІЛІШЧА “СУДЗІЛА” СЯРГЕЯ КАВАЛЕНКУ29 сакавіка завершыўся суд над сябрам КХП — БНФ Сяргеем Каваленкам. Суддзя Першамайскага раённага суду г. Віцебска Валянціна Кісьмярожкіна прызначыла яму пакараньне штрафам у памеры 1 мільёна рублёў. Рэжымнае судзілішча абвінаваціла патрыёта ў “хуліганстве”. Як заўсёды, у памяшканьні суду і ў зале паседжаньняў было нагнана шмат міліцыянтаў у форме і пэўных асобаў у цывільным. На патрабаваньне Сяргея Каваленкі весьці працэс на дзяржаўнай мове, суддзя адказала адмовай і запрапанавала перакладчыка з беларускай мову на расейскую. Фальшывыя паказаньні на патрыёта ў ходзе працэса давалі міліцыянты, якія яго затрымлівалі 25 сакавіка сёлета. Нагадаем, што 25 сакавіка ўвечары Сяргей Каваленка ішоў па вуліцы, вяртаючыся дахаты. На яго наляцелі супрацоўнікі міліцыі і абвінавацілі яго ў “брыдкаслоўі і непадпарадкаваньні”. Яны закавалі яго ў кайданкі і завезьлі ў пастарунак. Ноч з 25 на 26 сакавіка ён знаходзіўся ў ізалятары аддзела міліцыі. Падзеі ў Віцебску дэманструюць акупанцкі характар рэжыму, які навязаны нашаму народу і краіне. Рэжымшчыкі яшчэ раз паказалі, што яны баяцца мужнага чалавека, патрыёта, адданага Бел-Чырвона-Беламу Сьцягу і сваёй Радзіме. Янка Базыль http://www.narodnaja-partyja.org/00--Naviny-c_hyphenminus-Galownac_ja--fr--pg/00--Naviny-c_hyphenminus-Galownac_ja--bk--an--01/00--20130406--03
|
|
|
|
|
|
|
sshundrik
|
Рэжымнае судзілішча абвінаваціла патрыёта ў “хуліганстве” Хэд, когда тебя упрячут за разжигание межнациональной вражды или розни (масса статей от тебя на форуме), ты ведь тоже будешь орать, что ты политзаключённый, а все твои коллеги по цеху будут тебе вторить. При этом все вы будете понимать справедливость приговора. Не так ли? Вам ведь нужен только повод, реальность никого не интересует.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Хэд, когда тебя упрячут за разжигание межнациональной вражды или розни (масса статей от тебя на форуме), ты ведь тоже будешь орать, что ты политзаключённый, а все твои коллеги по цеху будут тебе вторить. При этом все вы будете понимать справедливость приговора.
Не так ли?
Вам ведь нужен только повод, реальность никого не интересует. Г.зн., што падстаў такое сьцвярджаць у цябе няма, так? І ты глядзі каб сам не стаў "палітвязьнем".
|
|
|
|
|
|
|
sshundrik
|
а умеет очень плохо Он просто туповат. Хотя из них половина таких. Но при этом все рассчитывают на политический успех...
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Так ему и нужен статус "политрепрессированного" для эмиграции, вот и добивается его как умеет - а умеет очень плохо...
Разумныя людзі, якія хочуць з'ехаць, вучаць ангельскую мову і шукаюць працу ў Канадзе. Але калі дакладна паглядзець, то менавіта такіх з'яўляешся ты: як пачуў, што запахла смажаным- уцёк у Масковію... Добавлено: 18 Апрель 2013, 19:14:06
а умеет очень плохо Он просто туповат. Хотя из них половина таких. Но при этом все рассчитывают на политический успех... А можа гэта дакладна пра цябе??
|
|
|
|
|
|
|
Хлопец з вёскі
Гость
|
Павіншуем нашага Мікалая Аўтуховіча, сумленьне беларускага бізнэсу, з выхадам на свабоду!!!Аўтуховіч: Скажы, а хто пліту сьпёр?Мікалай Аўтуховіч агледзеў сваю гаспадарку і вырашыў яе аднаўляць. . Алег Грузьдзіловіч 09.04.2014 13:10 «Скажы, а хто пліту сьпёр?» Голас Мікалая Аўтуховіча ў тэлефоне гучыць рэзка, па-гаспадарску. Карэспандэнт Свабоды дазваніўся да Мікалая Аўтуховіча ў Ваўкавыск у той момант, калі гаспадар аглядаў тое, што засталося ад калісьці ўкамплектаваных гаражоў, складоў і офісу «Ніка транс». Мікалай Аўтуховіч не хавае, што жахнуўся ўбачанаму. Кажа, што «лягчэй узяць вяроўку і павесіцца», чым усё аднавіць. Але ўсё ж ён будзе аднаўляць гаспадарку, як і ўласны дом, дзе таксама ўсё прыйшло ў заняпад. «У доме таксама ўсё паламалася. І сантэхніка, і ацяпленьне. Зімой на трэцім паверсе разьмерзьліся батарэі, жонка адзін пакойчык сабе ацяпляла ў доме, а астатнія стаялі халодныя. Учора прыехаў, а памыцца ў ваннай не было як, бо не было гарачай вады. Увечары выклікаў майстра, разьбіраўся з бойлерам. Раніцай сёньня прыехалі зноў, рамантуюць. Дайшоў да хатняга тэлефону на званок, дык ледзь пацягнуў за дрот — кантакт зьнік. Там паламана, тут паламана... ды што такое! У прыбіральню пайшоў — таксама ўсё зламанае. Усё знасілася, усё патрабуе рамонту. Трэба ўсім займацца». Мікалай Аўтуховіч ужо быў у міліцыі, каб стаць на ўлік. У раённую інспэкцыю па наглядзе за тымі, хто адбыў пакараньне, дакумэнты на яго яшчэ не прыйшлі, таму пэўна яму не змаглі сказаць, якія на яго накладуць абмежаваньні ў рамках прэвэнтыўнага нагляду. «Але мне гэта і самому вядома. З 22 вечара па 6 раніцы нельга будзе выходзіць з дому, 3 разы на месяц трэба будзе ў іх адзначацца. Выезд з Ваўкавыску без дазволу будзе забаронены, але і на дазволы асабліва не разьлічваю. Нічога, пратрымаемся», — сказаў Мікалай Аўтуховіч карэспандэнту Свабоды. Паводле Мікалая Аўтуховіча, хоць учора ён паклаўся спаць позна, сёньня прачнуўся да 6 раніцы, як ужо прызвычаіўся ў гарадзенскай турме. Ці адчувае, што дыхае вольным паветрам? «Пакуль не. Па вялікім рахунку, я зь невялікай турмы трапіў у вялікую. Пакуль больш нэгатыўнага на вочы трапляецца, чым пазытыўнага. Але пакуль яшчэ шмат сяброў не прыехалі, не сустракаўся шмат з кім, каго хачу пабачыць. Таму, магчыма, адчую сябе лепш у будучыні. Будзем змагацца, у тым ліку і аднаўляць справядлівасьць». У турме Мікалай Аўтуховіч вывучаў беларускую мову. У канцы размовы зь ім ён сам перайшоў на беларускую і размаўляў на добрую чацьвёрку. «Мне пакуль цяжка, баюся блытаць словы, трэба больш практыкі — і ўсё будзе добра», — сказаў Мікалай Аўтуховіч пра сваё беларускае вымаўленьне. http://www.svaboda.org/content/article/25326767.html
|
|
|
|
|
|
|
|