Petja
|
В долг не брал. Вы нашли кошелёк с 3 косарями и он забрал всё себе?
|
|
|
|
Совсем чуть-чуть со мной побудь. Ведь я иду в кругосветное плаванье. В твой дальний край идёт трамвай. И весь твой рейс до 16-цатой станции. Придёшь домой, махнёшь рукой, выйдешь замуж за Васю-диспетчера. Мне ж бить китов у кромки льдов, рыбьим жиром детей обеспечивать.
|
|
|
Head
Гость
|
"Другім" гэта каму? Такім жа псэўдам? 
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
а при чём здесь оппота, если они кошелёк нашли?
|
|
|
|
Совсем чуть-чуть со мной побудь. Ведь я иду в кругосветное плаванье. В твой дальний край идёт трамвай. И весь твой рейс до 16-цатой станции. Придёшь домой, махнёшь рукой, выйдешь замуж за Васю-диспетчера. Мне ж бить китов у кромки льдов, рыбьим жиром детей обеспечивать.
|
|
|
Сабачка
|
"Другім" гэта каму? Такім жа псэўдам?  Пазднякоўцам-пэдафілам. 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
а при чём здесь оппота, если они кошелёк нашли?
А з чаго ты ўзяў, што гэта так было?)) "Другім" гэта каму? Такім жа псэўдам?  Пазднякоўцам-пэдафілам.  Педафіл гэта ты.
|
|
|
|
|
|
|
Nаблюдатель
|
Брешешь Дімочка ! А деньгі ? полтора косаря ?
наконец то я узнал размер твоего вранья. ну пусть останется для истории, чтобы другим неповадно было с тобой не иметь никаких дел... Даа... логіка у Гавправдіста ... он меня кинул на бабки , а так как я это не забыл , то со мной никто не будет иметь дел  Добавлено: 09 Март 2013, 21:18:28
Брешешь Дімочка ! А деньгі ? полтора косаря ?
наконец то я узнал размер Это Димочка сумма основного долга + % за пользование чужими денежными средствами .
|
|
|
|
http
|
|
|
Сабачка
|
Педафіл гэта ты. Head-5 шагов беззубы, ты дамогся гамасячыны, цяпер дамагаешся пэдафіліі, як Позя незалежнасьці Беларусі 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Во прыдурак, а... 
|
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
Это Димочка сумма основного долга + % за пользование чужими денежными средствами . а долг за что образовался?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
"Ужо ў снежні Зміцер Бандарчук абяцае правесці грамадскую справаздачу той працы, якая будзе праведзена за час ад моманту адкрыцця офіса кампаніі “Гавары праўду”. Сам Зміцер спадзяецца, што прызначаны ўладай на яго выбарчай акрузе дэпутат Алена Бераснёва будзе таксама адказным чалавекам і не забудзе сваіх выбарцаў у іх патрэбах."
Ну, дык, канечне, "спадзяецца". Адна ж кантора...
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
А эта справаздача будет на форуме? Или он никакой справаздачы никогда и нигде не будет. Ибо Петя тролль? 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Дык там ж нават офісу няма...
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
а справаздача то должна быть!
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
не будзя канешне. i пятрук тудакава не прычым. мяне могуць канешне абазваць педафобам, як калicцi гамафобам, але справа скарый усяго у форумскim caпраудным пяцiшаговым хеадзе педафiле.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Але. Але ня будзе. Прыйдзецца люстрыраваць. не будзя канешне. i пятрук тудакава не прычым. мяне могуць канешне абазваць педафобам, як калicцi гамафобам, але справа скарый усяго у форумскim caпраудным пяцiшаговым хеадзе педафiле.
Ты, што там цяўкаеш?
|
|
|
|
|
|
|
Nаблюдатель
|
Это Димочка сумма основного долга + % за пользование чужими денежными средствами . а долг за что образовался? За выборы 2010 года
|
|
|
|
http
|
|
|
Petja
|
За выборы 2010 года за выборы только тебе полагается полтора косаря или может он и мне с догги должен?
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Ты, што там цяўкаеш? што з-за цябе педафiла i пазняка тваго, клiнтанавай сяброукi, dup не зробiць справаздачы. Добавлено: 09 Март 2013, 22:10:47
догхi не прытэндуя.
|
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
догхi не прытэндуя. наблюдателю отдай свою долю. Вон как бедняга шкапы клянчит.  Добавлено: 09 Март 2013, 22:18:27
Ну прикиньте хлопцы ! Я этому Бондарчуку дал квартиру , чтобы он мог ныкаться от Кровавой Гэбни на период выборов. баб хоть водил туда?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
што з-за цябе педафiла i пазняка тваго, клiнтанавай сяброукi, dup не зробiць справаздачы. Не справаздачы ён не робіць таму, што з'яўляецца часткай сістэмы той жа самай, што й ты. Па Лукашэнкай, маскальскім служкай.
|
|
|
|
|
|
|
Nаблюдатель
|
За выборы 2010 года за выборы только тебе полагается полтора косаря или может он и мне с догги должен? я в команду привел 24 человека , но вас я не припоминаю .
|
|
|
|
http
|
|
|
Petja
|
Так он за коммунальные услуги даж не заплатил , забылся наверное .. Ты лучше напиши с чего ты насчитал аж полтаря косаря. Почему не 2? Добавлено: 09 Март 2013, 22:20:53
я в команду привел 24 человека , но вас я не припоминаю . В футбол играли что ль?
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
па палцiне за твар, таму й не два.
Добавлено: 09 Март 2013, 22:24:16 а гахалеру гэтыя 24 патрэбгыя былi?
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
1200 выходит
|
|
|
|
|
|
|
veta01
Молодой Гродненец
|
За выборы 2010 года за выборы только тебе полагается полтора косаря или может он и мне с догги должен? я в команду привел 24 человека , но вас я не припоминаю . Ну так вы очень ценный для них кадр, должно быть. И с Вами должны рассчитаться в первую очередь.
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
а гахалеру гэтыя 24 патрэбгыя былi? аналагичный вопрос. Но сперва надо выяснить за что ещё 300.
|
|
|
|
|
|
|
veta01
Молодой Гродненец
|
Тему создал, поддерживает, разве это не работа?
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
ну, не зыходзiцца штота тудакава.
|
|