Buffon
|
Julia6ka, а ты хто? Прынамсі было б цікава даведацца, колькі ў Чайкоўскай балаў. [highlight]Рупар, Жук з Кульгаваў у адным ВНУ вучацца!!! ЗЫ прыкінь якія дзець будуць!!!  [/highlight]
|
|
« Последнее редактирование: 26 Декабрь 2007, 04:15:27 от Buffon »
|
|
|
|
|
v1as
|
пи**а как смешно... гы-гы-гы  и если уже хочеш писать на беларуском- так пиши нормально, а не уродуй язык
|
|
|
|
я не то, что вы считаете нормальным человеком
|
|
|
Buffon
|
Влас, ну калі б ты вучыў пісаць, то працэнт албанцаў заметна павялічыўся б 
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
если уже хочеш писать на беларуском- так пиши нормально, а не уродуй язык ? тыкні пальчыкам. твой рюській накшталт літаратурным я таксама не назаву. Есць такое паняцце - гутарковая мова. Чуў пра такую?
|
|
|
|
|
|
|
KUSH_A
|
заипали выяснять отношения 
|
|
|
|
....................................................................................................................................................
|
|
|
v1as
|
а ты какого джагона сюда всуналась? вам ...красивым бабам  здесь не место!!!
|
|
|
|
|
|
|
KUSH_A
|
|
|
|
|
....................................................................................................................................................
|
|
|
v1as
|
их здесь нет!!! была одна когда-то здесь красивая бабёнка... когда-то... а ща... ваще попа... в честь неё даже песню написали: "Эй, бабища, блевани!"
|
|
|
|
|
|
|
|
v1as
|
про бел.язык давай в Политке поговорим...
|
|
|
|
|
|
|
KUSH_A
|
Влас, я не поддамся;)
|
|
|
|
|
|
|
v1as
|
уже поддалась.... ну поддайся ещё... ну отдайся 
|
|
|
|
|
|
|
|
ILieach
|
Бля...пока мя не было столько новых рыл появилось.. хотя в принципе я тож левое рыло... даже рассказываць не буду, как я поживаю... всё по9бать по-ходу... не жизнь, а за9батая маза...
|
|
|
|
З кожным годам болей сьвятаў... З кожным сьвятам меней сьвятасць... З кожным сьвятам, з кожным годам Болей колькасць ідыётаў...
|
|
|
v1as
|
млин, ты крут
|
|
|
|
|
|
|
Julia6ka
Молодой Гродненец
Цяжка жыць без пісталета,калі ў суседа аўтамат!:)
|
2Buffon:Як табе падрабязна патлумачыць,хто я?З Навукі я!!!!!!!!!!Табе гэтага мала?У беларускіх філологах была!Цябе,прынамсі,філолагі вельмі любяць і часта ўспамінаюць,асабліва Дашка Баяркіна і Ірачка Багдзевіч!!!!!!!!!!Памятаеш пра такую? 
|
|
|
|
|
|
|
v1as
|
|
|
|
|
|
|
|
KUSH_A
|
ну ты и сцука, Влас
|
|
|
|
|
|
|
v1as
|
не обзывацца
|
|
|
|
|
|
|
RILLey_ELf
Гость
|
 ))) поза что называется 255
|
|
|
|
|
|
|
v1as
|
|
|
|
|
|
|
|
ILieach
|
А у меня есть фотки, где обе тётки в туалете фоткались....  Правда я обещал не показывать... 
|
|
|
|
З кожным годам болей сьвятаў... З кожным сьвятам меней сьвятасць... З кожным сьвятам, з кожным годам Болей колькасць ідыётаў...
|
|
|
v1as
|
добрый ты... честный 
|
|
|
|
|
|
|
KUSH_A
|
все, ты понял что тебя ждет)))
|
|
|
|
|
|
|
KUSH_A
|
а то будет
|
|
|
|
v1as
|
бу-бу-бу
ничё малыш- ещё поиграем!!!
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
2Buffon:Як табе падрабязна патлумачыць,хто я?З Навукі я!!!!!!!!!!Табе гэтага мала?У беларускіх філологах была!Цябе,прынамсі,філолагі вельмі любяць і часта ўспамінаюць,асабліва Дашка Баяркіна і Ірачка Багдзевіч!!!!!!!!!!Памятаеш пра такую?  Ого, які я папулярны, па рэйтынгу Гарбуза абыйшоў?  А ты ў 2006 ці 2005 у Навуцы была? Ці можа на зборах бачыліся? А Ірачка Багдзевіч - гэта Ірачка Стасіка? Цетка Даша, а каго вы калі мыліся сфоткалі? (Там на фотаздымку дзеўчына голая) Гэта другая цетка?
|
|
|
|
|
|
|
NEMO
|
НАУКУ с наступающим!!!!!! Ура, товарищи, УРА!!
|
|
|
|
Американский форум. Задаёшь вопрос, потом тебе отвечают. Израильский форум. Задаёшь вопрос, потом тебе задают вопрос. Русский форум. Задаёшь вопрос, потом тебе долго рассказывают, какой ты м#дак.
|
|
|
v1as
|
фотка голой бабетты в душе по ходу бляндинка-биолог!!! новый год на носу... мама режит колбасу 
|
|
|
|
|
|
|
NEMO
|
|
|
« Последнее редактирование: 30 Декабрь 2007, 23:39:49 от NEMO »
|
|
Американский форум. Задаёшь вопрос, потом тебе отвечают. Израильский форум. Задаёшь вопрос, потом тебе задают вопрос. Русский форум. Задаёшь вопрос, потом тебе долго рассказывают, какой ты м#дак.
|
|
|
|