sabi
Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
Польшча даючы грощы верыць, што прыедуць тыя, для каго, гэтыя грошы прызначаны. Нажаль, сама часта бачу, хто прыяжджае, але гэта вiна беларускага боку (беларускай апазiцыi, а не Польшчы), таму што менавiта ен вырашае, каго выслаць.
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
я дадам тольки, што вина беларускай апазицыи значна меншая за вину беларуских ВНУ , якия трымаюць таких студэнтау. дарэчы больш патрыятызму у тых студэнтау якия вучацца не па праграмме Калиноускага. Кали у Варшаве быу канцэрт прысвечаны адкрыццю БелСата и грау Н.Р.М. мне было непрыемна глядзець на тых псеудапатрыетау, якия пьяные , хистаючыся , махаючы брудным белчырвонабелым , раули нейкую брыдоту, плюючы як на музыкау так и на иншых удзельникау канцэрту. З таким самым выникам яны маглиб магаць брудным мяшком ад бульбы и раусци хайльбацька.
|
|
|
|
|
|
|
sabi
Гродненец
|
Да гэтага усяго трэба яшчэ дадаць грошы на Белсат (16 млн), радые рацыя i пазадзяржауная дапамога беларускай апазiцыi.
|
|
|
|
|
|
|
|
беларускай апазiцыi Белой русской оппозиции - так дакладней  Я не разумею - дзе рэальная дапамога Польшчы, самааддадзеная і бескарыслівая, і салідарнасць палякаў, усюды і заўсёды?
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Paladin
|
беларускай апазiцыi Белой русской оппозиции - так дакладней  Я не разумею - дзе рэальная дапамога Польшчы, самааддадзеная і бескарыслівая, і салідарнасць палякаў, усюды і заўсёды? А табе Паляки павинны килбасу дахаты прынесци? Ци гранатамет? Радые тэлебачанне прэса - гэтага табе мала?
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
А табе жыцьцё не паказвае, што гэтага мала? 
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
А табе жыцьцё не паказвае, што гэтага мала?  Ну... можа яшчэ выдзялянны канал збажоуйкі пралажыць? Літр у гадзіну хопіць? 
|
|
|
|
|
|
|
|
Радые тэлебачанне прэса - гэтага табе мала? Угу, ведаем, якую кропку гледжання падае нам "незалежная" (  ), асабліва тэлебачанне. Ідзіце разам з такой дапамогай у дупу. Апошні гэтакі інцыдэнт: http://nacijanalist.livejournal.com/125877.htmlhttp://nacijanalist.livejournal.com/135574.html
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
|
Радые тэлебачанне прэса - гэтага табе мала? Угу, ведаем, якую кропку гледжання падае нам "незалежная" (  ), асабліва тэлебачанне. Ідзіце разам з такой дапамогай у дупу. Апошні гэтакі інцыдэнт: http://nacijanalist.livejournal.com/125877.htmlhttp://nacijanalist.livejournal.com/135574.html"Мужчынай, які спрабаваў вырваць у нас з рук бел-чырвона-белы сцяг на фэсце беларускай песні ў Беластоку, а пасля звярнуўся да кіраўніцтва фэсту с просьбай каб з намі нешта зрабілі аказаўся Радца Падляшскага Сейміка Мікалай Яноўскі. Свае дзеянні ён патлумачыў Радыё Рацыі боязню, што Падляшша можа стаць Косавам. Яшчэ было сказана нешта незразумелае пра тое, што з бел-чырвона-белым сцягам Вольная Беларусь гэта Вольная Беларусь з Беластокам. Красамоўствам пацыент відавочна не вызначаецца. "Мацае, селядзец! 
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
можаш мне адказаць, што яны хацели гэтым паказаць? навошта яны гэта рабили? дарычы, ктосци написау , што сам бы дапамог ахове мерапрыемства, и я з гэтым чалавекам згаджаюся. Сапрауды людзи прыйшли паглядзець на карцэрт, а не на палитыку. Мне здаецца каб хлопцы з гэтым сцягам стаяли зтылу або збоку им бы нихто крыуды не рабиу. P.s.:а так хлопцам прымомнили их Айчыну)
|
|
« Последнее редактирование: 18 Март 2008, 23:31:48 от lenin »
|
|
|
|
|
Тoшиpский
|
А табе жыцьцё не паказвае, што гэтага мала?  Вы нам Гродна з Брэстам, мы вам пару мiльёнаў на барацьбу з крывавым рэжымам. Што да праграмы Калiноўскага - даўно ўжо час яе закрыць.
|
|
|
|
Feta odchudza, kurwo!
|
|
|
|
L3N!N, чытай каментар самага галоўнага "ахоўніка"... польскай дупы вышэй 
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
L3N!N, чытай каментар самага галоўнага "ахоўніка"... польскай дупы вышэй  Ен камэнтуе не мае пытанне, ды и не да яго я з им звярнуся. Таму калиласка адкажы Сам.
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
А табе жыцьцё не паказвае, што гэтага мала?  ведаеш, вось за такое Шкындзёхай адсель, акупант пракляты!  то и ламанаго гроша замнога. и яшчэ, хто аутар гэтага апросу?
|
|
|
|
|
|
|
|
Ен камэнтуе не мае пытанне, ды и не да яго я з им звярнуся. Таму калиласка адкажы Сам. Не трэба адгаворвацца. Усё тут ясна: чытай каментары галоўнага "ахоўніка" і паглядзі, хто сядзеў на першых шэрагах... што? Няўжо прадстаўнікі ўрада з РБ? А зараз звяжы дзве рэчы - атрымаеш сапраўдную польскую салідарнасць і намеры. ведаеш, вось за такое то и ламанаго гроша замнога. Вось "такое" за такую "дапамогу" і такую "салідарнасць".
|
|
|
|
|
|
|
Genadij
Новенький
|
Ректор ВНУ исключая студента из института нарушает Конституцию РБ. Граждане имеют право на образование. Это образование и зарплата Ректору и преподавателям обеспечивается налогоплательщиками - родителями этих детей. Мало того что детей выбрасывают на помойку, эти ректоры и преподаватели не возвращают деньги налогоплательщиков за обучение, а присваивают их себе. Если бы опозиция была умней, то потребовала вернуть деньги из бюджета ВНУ родителям отчисленных студентов. Для того чтобы их дети могли продолжить обучение в Беларуси. А вы хотите беларуский бардак свалить на Поляков. Скажите им спасибо.
|
|
|
|
|
|
|
Mihalych-83
Гость
|
Изначально проштудируйте БЕЛОРУССКУЮ КЛАССИКУ, а после сами поймёте.(Кстати, исторически мы - литвины, а литовцы - жамойты. Вильно, Белосток и многие другие земли - это НАШИ ЗЕМЛИ, так что спасибо товарищу Сталину и ему подобным за бесплатную раздачу социалистической собственности.) 
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
Изначально проштудируйте БЕЛОРУССКУЮ КЛАССИКУ, а после сами поймёте.(Кстати, исторически мы - литвины, а литовцы - жамойты. Вильно, Белосток и многие другие земли - это НАШИ ЗЕМЛИ, так что спасибо товарищу Сталину и ему подобным за бесплатную раздачу социалистической собственности.)  Кстати это обсуждалось... и если бы небыло Сталина то небыло ни БССР ни соотвесно никакойи РБ и белорусского народа в том числе. Так что вы должны ему еще в ножки поклониться и на каждом углу памятников наставить! Неблагодарные!  И это... чтобы хоть какието земли считать своими нужно хотябы за них повоевать а не получить в результате распада гниющего советского жмурика да еще потом жаловаться что вы чегото недополучили. Литву забудь! Бо ни одного литвина в живых не осталось... ну мож только я? 
|
|
« Последнее редактирование: 02 Май 2008, 09:15:49 от Paladin »
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
Именно при нём было свергнуто польско-еврейское владычество над западными белорусами. И чье владычество он установил над ними? и еще над русами?
|
|
« Последнее редактирование: 02 Май 2008, 11:08:11 от lenin »
|
|
|
|
|
Paladin
|
>> И чье владычество он установил над ними? и еще над русами?
Своё, конечно, интернациональное, к сожалению. Коммунистическая идеология, по всей видимости, не позволила ему довершить начатый процесс создания русской империи. По-моему так... Вово... русской имеприи... где каждый каждому брат невзирая на национальность. 
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
to Paladin:
Вместо тупых гыканий лучше бы прочитал внимательнее, о чём идёт речь. Если что-то не ясно, можешь переспросить - за ответы платы не беру. Точно не берете? Тогда что такое Арьяварта? 
|
|
|
|
|
|
|
vadzik
|
опрос, по-чесному, ущербный... 
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
Своё, конечно, интернациональное, к сожалению. Коммунистическая идеология, по всей видимости, не позволила ему довершить начатый процесс создания русской империи. По-моему так... Посмотри кто стоял у вершины власти компартии. Возможно владычество осталось темже, только без поляков. Первый камень создания русской империи был заложен 23 февраля и укреплен 7 ноября 1917 года, сие создание продвигалось ударными совецкими темпами.
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
Не скажу, что я очень удивлён, но похоже на то, что ты настолько ограничен, что даже пытаясь пошутить, можешь ненароком сказать правду. Таки да, в Русской империи действительно каждый каждому брат. Только надо понимать, что гражданином Русской империи может быть только русский человек. То есть принадлежащий русской нации. Принадлежность к нации определяется по формуле РАСА-ЯЗЫК-САМООПРЕДЕЛЕНИЕ. Вот так всё просто. У Советского союза был шанс создания такого государства, но он был утерян. Всё остальное - уже история. Да я вообще ограниченный в ноль... вот вы мне как великий прсвятленный объясните... если ктото в ентой потенциальной Великой Русской Империи не захотелбы становиться русским что с ним будет тоже самое что и с евреями? :-? Не надо путать польских евреев с большевикскими, до действительно не надо путать... потому что в большинстве своем они были одним и темже! а тоталитарный режим Сталина с фашистским Пилсудского. От так... пилсудский был фашистом! а вы не знали? я тоже... мне одна бабка сказала... ну за что купил за то и продаю. 
|
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
Своё, конечно, интернациональное, к сожалению. Коммунистическая идеология, по всей видимости, не позволила ему довершить начатый процесс создания русской империи. По-моему так... Імперыялістычная ідэя "трэцяга Рыму" расейцамі праз 4 стагоддзі была пераўтворана ў ідэю "трэцяга інтэрнацыяналу"
|
|
« Последнее редактирование: 02 Май 2008, 20:01:42 от litwin »
|
|
Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
|
|
|
litwin
|
на искусственное разделение русского народа путём создания "национальных" республик, Шаноўны, расейскі народ пачынаецца далёка за Смаленскам.. 
|
|
|
|
Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
|
|
|
Paladin
|
карочи... Nexus прав не спорти... 
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
Карооч пожелаем удачи в строительстве российской имеприи в отдельно взятом городе Арьяварта. Действительн ов Гродно с такими идеями лучше не соваться ато отгребет эта идея как любой Гродненский РНЕ-шник. Ксати кто сегодня вечером на Батория идет лысых щимать? 
|
|
« Последнее редактирование: 03 Май 2008, 09:54:03 от Paladin »
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
Карооч пожелаем удачи в строительстве российской имеприи в отдельно взятом городе Арьяварта. Действительн ов Гродно с такими идеями лучше не соваться ато отгребет эта идея как любой Гродненский РНЕ-шник. Ксати кто сегодня вечером на Батория идет лысых щимать?  а че за повод?
|
|
|
|
|
|
|
|