glad_11
Гродненец
live is brutal!!!
|
DA,pochital blin..................u vas p.Andrzelika Orechwa prepodaet!?!?!? :-/
|
|
|
|
|
|
|
Eleanor
Молодой Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
Hejka  Kto jest obecnie dyrektorem Szkoly Spolecznej  I kto w niej wyklada  NAuczyciele z Polski, czy nasi z Grodna  Bede wdzeczna za opowiedz..... bardzo mnie to interesuje.... .
|
|
|
|
|
|
|
barabashka
Гродненец
|
Hejka  Kto jest obecnie dyrektorem Szkoly Spolecznej  I kto w niej wyklada  NAuczyciele z Polski, czy nasi z Grodna  Bede wdzeczna za opowiedz..... bardzo mnie to interesuje.... . Dyrektorem jest pani Andzelika Orechwa! Wykladaj[ch261] tam swietni nauczyciele jak np.pani Danusia!!! :)wiecej nikigo nie wiem ale nauczycieli mamy z Grodna!!!!
|
|
|
|
Влюблённость это как наложить в штаны: все видят это, но только ты ощущаешь это тёплое чувство!
|
|
|
barabashka
Гродненец
|
A to ze w Macierzy gadaja cos ze sa lepsi od nas tylko dlatego ze pisza w jezyku polskim to NIEPRAWDA!!!My tez potrafimy pisac po polsku i nawet lepiej....  prawda???
|
|
|
|
Влюблённость это как наложить в штаны: все видят это, но только ты ощущаешь это тёплое чувство!
|
|
|
glad_11
Гродненец
live is brutal!!!
|
 NAJLEPRZE POZDROWIENIA DLA P.ANDZRZELIKI ORECHWO,OD wiktora truskolawskiego!!!!!!!!!!!  plizzzzzzz...........przeka[ch380]cie!!!
|
|
|
|
|
|
|
Eleanor
Молодой Гродненец
|
A to ze w Macierzy gadaja cos ze sa lepsi od nas tylko dlatego ze pisza w jezyku polskim to NIEPRAWDA!!!My tez potrafimy pisac po polsku i nawet lepiej....  prawda??? Oooooooooo widze, ze cos sie dzieje na waszej stronie  Bardzo mnie to cieszy, popieram inicjatywe pisania po polsku Zeby nas nie zablokowali zachecam do pisanie na naszej ( polskojezycznej ) stronie POLSKI KACIK :p
|
|
|
|
|
|
|
|
Troja
Гродненец
Zlo dobrem zwyciezaj!
|
I jaki pierwzsy remet pisania po polsku?
|
|
|
|
Жизнь - это такая штука из которой ещё никто не выбирался живым! 
|
|
|
Troja
Гродненец
Zlo dobrem zwyciezaj!
|
Przepraszam za bledy! 
|
|
|
|
|
|
|
wp
Гродненец
Lubi[ch281] grodnie[ch324]skie forum. GG 587217
|
Dzie[ch324] dobry, ciesz[ch281] si[ch281], ze s[ch261] juz trzy szkoly polskie w Grodnie. Ciesze sie tez, ze i tutaj zaczyna sie pisanie po polsku. Gratuluj[ch281]! I nie trzeba chodzic do Polskiego K[ch261]cika, aby pisac po polsku  Aby dobrze poznac j[ch281]zyk trzeba go uzywa[ch263]: pisa[ch263], czyta[ch263] i mowi[ch263]. Pozdrawiam wszystkich chc[ch261]cych opanowac dobrze jezyk polski i zycz[ch281] sukcesow!
|
|
|
|
|
|
|
barabashka
Гродненец
|
Dzie[ch324] dobry, ciesz[ch281] si[ch281], ze s[ch261] juz trzy szkoly polskie w Grodnie. Ciesze sie tez, ze i tutaj zaczyna sie pisanie po polsku. Gratuluj[ch281]! I nie trzeba chodzic do Polskiego K[ch261]cika, aby pisac po polsku  Aby dobrze poznac j[ch281]zyk trzeba go uzywa[ch263]: pisa[ch263], czyta[ch263] i mowi[ch263]. Pozdrawiam wszystkich chc[ch261]cych opanowac dobrze jezyk polski i zycz[ch281] sukcesow! Dziekujemy!!!! i z calego serca witamy Pana na naszej stronie!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
Мил@шка
|
завтра кину. если что - в личку))
|
|
|
|
[size=12]Какой бы грех вы не совершили, держитесь как можно невозмутимее, и окружающим останется только примириться со случившимся.[/size]
|
|
|
PiLulka
|
Мы будем радв,если кинешь!)))))
|
|
|
|
|
|
|
wp
Гродненец
|
Ciekaw jestem, kto zna dzie[ch322]a najwi[ch281]kszego polskiego poety Adama Mickiewicza. Pochwalcie si[ch281], co czytaliscie 
|
|
|
|
|
|
|
|
wp
Гродненец
|
no tak  zostawmy troch[ch281] pola do popisu obecnym uczniom 
|
|
|
|
|
|
|
Troja
Гродненец
Zlo dobrem zwyciezaj!
|
Ciekaw jestem, kto zna dzie[ch322]a najwi[ch281]kszego polskiego poety Adama Mickiewicza. Pochwalcie si[ch281], co czytaliscie ja czytalam "Konrad Wallenrod", "Grazyna", "Dziady", "Switez", "Switezianka", liczne wiersze i sonety a takze zaczelam czytac " Pana Tadeusza". 
|
|
|
|
|
|
|
PiLulka
|
A ja zwyciezylam w loto na Andrzejkach i otrzymalam Pana Tadeusza
|
|
|
|
|
|
|
-LONE_WOLF-
|
A ja zwyciezylam w loto na Andrzejkach i otrzymalam Pana Tadeusza а н7е ты ли выйграла туалеттную бумагу? 
|
|
|
|
|
|
|
PiLulka
|
неа,эт Алинка,но я у неё бумагу на полезное дело конфисковала(Кириллу подарила  )
|
|
|
|
|
|
|
Мил@шка
|
Так-с....Начнем)
|
|
|
|
[size=12]Какой бы грех вы не совершили, держитесь как можно невозмутимее, и окружающим останется только примириться со случившимся.[/size]
|
|
|
Мил@шка
|
Ян)
|
|
|
|
|
|
|
Мил@шка
|
))
|
|
|
|
|
|
|
Мил@шка
|
Юля, Агата, Юля. Агатка!!! Загадывать желание нада было!!))
|
|
|
|
|
|
|
Мил@шка
|
Пока хватит)))
|
|
|
|
|
|
|
wp
Гродненец
|
Mo[ch380]e jednak jeszcze ktos zna dzie[ch322]a najwi[ch281]kszego polskiego poety Adama Mickiewicza. Mam nadziej[ch281]  Pochwalcie si[ch281].
|
|
|
|
|
|
|
Мил@шка
|
Да знаем, знаем... Ясное дело, что читали!
|
|
|
|
|
|
|
|
glad_11
Гродненец
live is brutal!!!
|
A che vy delali v Krakowie,che et u vas lica kakbudto vas w Katyn wazili???
|
|
|
|
|
|
|
barabashka
Гродненец
|
Mo[ch380]e jednak jeszcze ktos zna dzie[ch322]a najwi[ch281]kszego polskiego poety Adama Mickiewicza. Mam nadziej[ch281]  Pochwalcie si[ch281]. Prosze Pana, my tu wszyscy czytamy prawie te same lektury, dlatego nie chcemy sie powtarzac....a dlaczego to Pana tak bardo ciekawi???
|
|
|
|
|
|
|
|