|
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Тоширский
|
Ладно. Тихо. Ждем-с отчета. Интересно, работодатели крокодила-таниты где будут отчет проверять?
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
крокодил
Гродненец
крoкодил не ловится
|
Смотрю ещё раз эту писанину с вчера на пару часов до Марша. Ужас. Этим мелким лукашистким попутчикам, неудачникам спрятавшимся в богатой Канаде, здесь насрать на демократию. Насрать на Европу.
Абсолютно НЕ нужна ем Европа, не нужна демократия. Они умеют только с вытянутой рукой, детски самодовольные кричать: даёшь шенгенскую визу даром ! льготные кредиты нам надо ! За пару дней тоширксому может и Карту Поляка ? (слушай малыш, прячешься с твоими лукашисткими идеями на форуме Гродно. Скажи твое мнение о преимуществе колхоза твоим польским соседям, коллегам из Политехники. Будешь раз в жизни честным и взрослым)
Лед тронулся, господа присяжные заседатели! Европейски Марш сегодня, 14 часов, Минск. С нами будут все послы стран ЕС ! Не бойтесь !
|
|
|
|
|
|
|
крокодил
Гродненец
крoкодил не ловится
|
Европейски Марш сегодня, 14 часов, Минск. С нами будут все послы стран ЕС ! Не бойтесь ! "Эўрапейскі марш" з "Польскім радыё" 12.10.2007 14 кастрычніка Беларуская служба "Польскага радыё" будзе весьці жывы рэпартаж з “Эўрапейскага маршу” ў Менску. Ад 13.00 запрашаем інтэрнэт-карыстальнікаў на сайт нашай радыёстанцыі www.radyjo.net http://www.polskieradio.pl/zagranica/by/dokument.aspx?iid=61509
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
Абсолютно НЕ нужна ем Европа, не нужна демократия. Они умеют только с вытянутой рукой, детски самодовольные кричать: даёшь шенгенскую визу даром ! льготные кредиты нам надо ! За пару дней тоширксому может и Карту Поляка ? (слушай малыш, прячешься с твоими лукашисткими идеями на форуме Гродно. Скажи твое мнение о преимуществе колхоза твоим польским соседям, коллегам из Политехники. Будешь раз в жизни честным и взрослым)
1. Не просил я шенген даром. За удовольствия надо платить  2. Какие льготные кредиты? 3. За пару дней не надо. ИМХО лучше более нормальный документ для пребывания в стране - karta pobytu, например. 4. Я не прячусь. О моих "лукашистских идеях" почитайте здесь - http://lpr.pl/  Да, Танито, я когда Гертыха очень не любил. А теперь понимаю.  И понимаю его евроскептицизм. Если мои идеи хоть в чем-то совпадают с "лукашистскими", извини. он не первый политик на Земле  5. Рассказывал. Неоднократно. И, повторюсь, чем дольше я в Польше именно живу, а не приезжаю на отдых, тем больше я вижу, что в Беларуси ненамного хуже  . Не рисуйте картины жестокого тоталитаризма в стране. Мы можем работать, учиться, ездить за границу. В Беларуси - имитационная демократия, если говорить точно.
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Denn
Гродненец
Пакаштуй беларускае!!!
|
Толькі што прыйшла SMS-ка, тэкст прыводжу дакладна: ___________ V 14.00 pl. Bangalor! Zhyve Belarus'! _____________ Вось гэта ўжо поўны маразм! Яны нават не зьбіраюцца ля Акадэміі Навук, а адразу запрашаюць на Бангалор. Карацей, у такім выпадку сёньняшні сцэнар акцыі будзе выглядаць, прыблізна, наступным чынам: траціна людзей зьбіраецца ля Акадэміі Навук, траціна на Бангалоры, купка ля Кастрычніцкай пл. і зьбіраецца браць яе штурмам  , астатнія ня тое што плююць на гэта ўсё, а наўпрост пасылаюць!  Неўзабаве праверым 
|
|
|
|
Высокі дух зь цянётаў зла Дабіўся вызваленьня. Хто жыў імкненьнем да сьвятла, Таму даём збавеньне...
© Johann Wolfgang von Goethe
|
|
|
Тоширский
|
Толькі што прыйшла SMS-ка, тэкст прыводжу дакладна: ___________ V 14.00 pl. Bangalor! Zhyve Belarus'! _____________ Вось гэта ўжо поўны маразм! Яны нават не зьбіраюцца ля Акадэміі Навук, а адразу запрашаюць на Бангалор. Карацей, у такім выпадку сёньняшні сцэнар акцыі будзе выглядаць, прыблізна, наступным чынам: траціна людзей зьбіраецца ля Акадэміі Навук, траціна на Бангалоры, купка ля Кастрычніцкай пл. і зьбіраецца браць яе штурмам  , астатнія ня тое што плююць на гэта ўсё, а наўпрост пасылаюць!  Неўзабаве праверым  И еще. Тех, кто придет не туда, куда власти разрешили может помять ОМОН 
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
-LONE_WOLF-
|
ага. и как всегда па этаму масту будут хадить и таптацца. аних будут его делить пока не сойдутсья на том что половину вам половину нам или ваще разипут чтоб под ногами не мешался! так что нада к каму нить в саюз. в саюзе с россияй мы побывали и честно говоря непонравилось... толи дело Екрапейская звязь! Там н только мёдам намазано, но ищё некоторыми хорошими вещами. ИМХО. Я ждал, пока меня упрекнёт паладин (по содержанию). Ну ладно, специально для тебя продолжение поэмы: *** — Яблонская, гары ўсё гарам, Каб не было па чым тужыць!.. Радзіма сталася таварам! Як на такой Радзіме жыць? — Ня піць, калі Варшава сьпіць. Ёй да Літвы якая справа? — Літву і прадала Варшава! — Хай так. Ня мне яе судзіць. Жыву я, каб яе любіць. Сагрэй мяне. Акаляваю. *дальше личные разборки* ... — Я маю права! З каралямі Мой род на роўных... — Зноў пра род? — Мне што: вады набраць у рот? Мой род пабіты маскалямі Амаль на скон! Дык я адплаты Магу жадаць? — Калі ўсе страты, Былыя крыўды ўсе лічыць, Як жыць? Што будзе нас лучыць? Пара на гэта ўсё забыцца... — Ні з кім я не хачу лучыцца! Там Азія! Там вечна зло Жыло! — А ў Польшчы што жыло? Адно дабро? Хадзілі ляхі На маскалёў? — Якія страхі! — Цяпер, канечне, страх які! А з двух бакоў ва ўсе вякі Тапталі Беларусь, палілі, Ня род — Народ на скон пабілі, Дык я ж маўчу! — Ну і маўчы! Скачы жанглёрам на мячы! І што вы там, дальбог, за людзі? Вайна з вас выбіла мужчын? Яблонскіх род скакаць ня будзе Ні перад кім, ні перад чым! За Богам у палякаў — гонар. І не бывае долі горай, Як жыць бяз гонару! А вы?.. Вам ад Масквы б — за лес, за горы, А вы лясамі — да Масквы. — А лепш было б, каб да Варшавы? — [highlight]Ні да каго![/highlight] З літоўскай славы Чаму вы гонар не ўзялі? Бог даў вам месца на зямлі — Дык стойце там належным чынам!.. За гонарам ідзе Айчына.© Уладзімір Някляеў - вот про что говорил князь. Где шляхетская гордость литвинов, хозяев этой земли? Её синтезировали в знаменитую "памяркоўнасьць" штучно вырощенных Москвой белоруссов... 4уваг, это бизнес! тут всё всех!  народ, я ещё раз вам говорю, в таком состоянии вы независимомы не станете. да вам её никто не даст! старшая сестра дала, но тока под её надзором и.т.д. ЕС КРУТЬ вещ! И мне ***, т.к. ваша независимость вам особо ничего не даст! ИМХО и прошу не ругать меня за него. Я польский деседент.  2 -=[a]LL_M@[z]=-™: вашая прапанова прымушае правесьці паралелі з свавутым творам Купалы "Тутэйшыя". Там таксама адбываюцца тыя ж падзеі, што і сёньня: прыстасаванец Зносак дагаджае увесь час то палякам, то немцам, то расейцам. У яго нівэляванае нацыянальнае самапачуцьце. Але ж заўжды ёсьць выратаваньне для нацыі - яно ўвасобленае ў постаці Янкі Здольніка, які заклікае ня быць палякамі, ці расейцамі, ён заклікае бараніць сваё, быць самымі сабой, будаваць сваю краіну і нацыю. Пакуль такіх, як Янка Здольнік у нашай краіне не бальшыня насельніцтва, але ж, паўтаруся, колькасьць нас імкліва расьце, так што калісьці будзем праводзіць свае маршы, Беларуска-Ліцьвінскія! да ну вас.. скучно с вами... да и раскажи рпа эти маршы беларусска-литвинские. плз. просто оч интересно! с культурай и языком у вас всех дело пойдёсо сл скрипом. т.к. не только в презеденте дело, но и очень в людях дела много. по просьбе родителей бы изнан учебник по Истории Беларуси на русском языке. Нам учитель истории говорила. Проста нам бы ухватить от запада и европы ихнее хорошее. Опыт ихний в эконом плане и.т.д. А то у нас так всегда и будет, если еврипейцы не поделятся. а ани на халву дать вам не согласятся. [highlight] ЕВРО ЗВЯЗЬ ФАРЭВА!!!!!!!!!!![/highlight]
|
|
|
|
|
|
|
-LONE_WOLF-
|
Толькі што прыйшла SMS-ка, тэкст прыводжу дакладна: ___________ V 14.00 pl. Bangalor! Zhyve Belarus'! _____________ Вось гэта ўжо поўны маразм! Яны нават не зьбіраюцца ля Акадэміі Навук, а адразу запрашаюць на Бангалор. Карацей, у такім выпадку сёньняшні сцэнар акцыі будзе выглядаць, прыблізна, наступным чынам: траціна людзей зьбіраецца ля Акадэміі Навук, траціна на Бангалоры, купка ля Кастрычніцкай пл. і зьбіраецца браць яе штурмам , астатнія ня тое што плююць на гэта ўсё, а наўпрост пасылаюць! Неўзабаве праверым это всё КГБ рассылает чтоб вас "отморозков" (наша улада вас так называет) разбить...  это заговор...
|
|
|
|
|
|
|
-LONE_WOLF-
|
1. Не просил я шенген даром. За удовольствия надо платить  2. Какие льготные кредиты? 3. За пару дней не надо. ИМХО лучше более нормальный документ для пребывания в стране - karta pobytu, например. 4. Я не прячусь. О моих "лукашистских идеях" почитайте здесь - http://lpr.pl/  Да, Танито, я когда Гертыха очень не любил. А теперь понимаю.  И понимаю его евроскептицизм. Если мои идеи хоть в чем-то совпадают с "лукашистскими", извини. он не первый политик на Земле  5. Рассказывал. Неоднократно. И, повторюсь, чем дольше я в Польше именно живу, а не приезжаю на отдых, тем больше я вижу, что в Беларуси ненамного хуже  . Не рисуйте картины жестокого тоталитаризма в стране. Мы можем работать, учиться, ездить за границу. В Беларуси - имитационная демократия, если говорить точно. ТОшег, ты гриш что не намного хуже. Но на какуюто монету хуже! А далжно быть лучше!
|
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
1. Не просил я шенген даром. За удовольствия надо платить  2. Какие льготные кредиты? 3. За пару дней не надо. ИМХО лучше более нормальный документ для пребывания в стране - karta pobytu, например. 4. Я не прячусь. О моих "лукашистских идеях" почитайте здесь - http://lpr.pl/  Да, Танито, я когда Гертыха очень не любил. А теперь понимаю.  И понимаю его евроскептицизм. Если мои идеи хоть в чем-то совпадают с "лукашистскими", извини. он не первый политик на Земле  5. Рассказывал. Неоднократно. И, повторюсь, чем дольше я в Польше именно живу, а не приезжаю на отдых, тем больше я вижу, что в Беларуси ненамного хуже  . Не рисуйте картины жестокого тоталитаризма в стране. Мы можем работать, учиться, ездить за границу. В Беларуси - имитационная демократия, если говорить точно. ТОшег, ты гриш что не намного хуже. Но на какуюто монету хуже! А далжно быть лучше! Знаешь. Есть такое понятие, как инфраструктура. Да, с этим тут хорошо. Не поспоришь. Но есть такой инстинкт самосохранения. В Гродно меня не останавливает гопота и не п*здит за пристрастия к тому или иному футбольному клубу. В Гродно детей в школах не доводят до самоубийства. В Гродно парней не отправляют служить в Ирак.
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
-LONE_WOLF-
|
1. Не просил я шенген даром. За удовольствия надо платить  2. Какие льготные кредиты? 3. За пару дней не надо. ИМХО лучше более нормальный документ для пребывания в стране - karta pobytu, например. 4. Я не прячусь. О моих "лукашистских идеях" почитайте здесь - http://lpr.pl/  Да, Танито, я когда Гертыха очень не любил. А теперь понимаю.  И понимаю его евроскептицизм. Если мои идеи хоть в чем-то совпадают с "лукашистскими", извини. он не первый политик на Земле  5. Рассказывал. Неоднократно. И, повторюсь, чем дольше я в Польше именно живу, а не приезжаю на отдых, тем больше я вижу, что в Беларуси ненамного хуже  . Не рисуйте картины жестокого тоталитаризма в стране. Мы можем работать, учиться, ездить за границу. В Беларуси - имитационная демократия, если говорить точно. ТОшег, ты гриш что не намного хуже. Но на какуюто монету хуже! А далжно быть лучше! Знаешь. Есть такое понятие, как инфраструктура. Да, с этим тут хорошо. Не поспоришь. Но есть такой инстинкт самосохранения. В Гродно меня не останавливает гопота и не п*здит за пристрастия к тому или иному футбольному клубу. В Гродно детей в школах не доводят до самоубийства. В Гродно парней не отправляют служить в Ирак. 1. Почему? Если узнает кто что за нениан болееш ,сразу отп#здят! Нечлен Город пазорить...  2. Тошег, ты давно небыл в ниших школах... Или ты в них ваще небыл? Иногда даже повеситься хочецца...  3. Тошег, у нас их отправляют в падгибуличы каки нить. И ани от туда могут вернуццо баранами. Наша армия страшнее Ирака. В ираке хоть от пули умереть можно, а в нашей от тоски и жалости... 
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
1. Не просил я шенген даром. За удовольствия надо платить  2. Какие льготные кредиты? 3. За пару дней не надо. ИМХО лучше более нормальный документ для пребывания в стране - karta pobytu, например. 4. Я не прячусь. О моих "лукашистских идеях" почитайте здесь - http://lpr.pl/  Да, Танито, я когда Гертыха очень не любил. А теперь понимаю.  И понимаю его евроскептицизм. Если мои идеи хоть в чем-то совпадают с "лукашистскими", извини. он не первый политик на Земле  5. Рассказывал. Неоднократно. И, повторюсь, чем дольше я в Польше именно живу, а не приезжаю на отдых, тем больше я вижу, что в Беларуси ненамного хуже  . Не рисуйте картины жестокого тоталитаризма в стране. Мы можем работать, учиться, ездить за границу. В Беларуси - имитационная демократия, если говорить точно. ТОшег, ты гриш что не намного хуже. Но на какуюто монету хуже! А далжно быть лучше! Знаешь. Есть такое понятие, как инфраструктура. Да, с этим тут хорошо. Не поспоришь. Но есть такой инстинкт самосохранения. В Гродно меня не останавливает гопота и не п*здит за пристрастия к тому или иному футбольному клубу. В Гродно детей в школах не доводят до самоубийства. В Гродно парней не отправляют служить в Ирак. 1. Почему? Если узнает кто что за нениан болееш ,сразу отп#здят! Нечлен Город пазорить...  2. Тошег, ты давно небыл в ниших школах... Или ты в них ваще небыл? Иногда даже повеситься хочецца...  3. Тошег, у нас их отправляют в падгибуличы каки нить. И ани от туда могут вернуццо баранами. Наша армия страшнее Ирака. В ираке хоть от пули умереть можно, а в нашей от тоски и жалости...  1. Не трогали.  2. Был. И сестра в школе учится. И много знакомых.  Такой дедовщины, как в польских liceach ogolnokszta[ch322]c[ch261]cyche у нас нет. 3. Спасибо, лучше пусть мне будет скучно 1,5 года. 
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
-LONE_WOLF-
|
1. Не просил я шенген даром. За удовольствия надо платить  2. Какие льготные кредиты? 3. За пару дней не надо. ИМХО лучше более нормальный документ для пребывания в стране - karta pobytu, например. 4. Я не прячусь. О моих "лукашистских идеях" почитайте здесь - http://lpr.pl/  Да, Танито, я когда Гертыха очень не любил. А теперь понимаю.  И понимаю его евроскептицизм. Если мои идеи хоть в чем-то совпадают с "лукашистскими", извини. он не первый политик на Земле  5. Рассказывал. Неоднократно. И, повторюсь, чем дольше я в Польше именно живу, а не приезжаю на отдых, тем больше я вижу, что в Беларуси ненамного хуже  . Не рисуйте картины жестокого тоталитаризма в стране. Мы можем работать, учиться, ездить за границу. В Беларуси - имитационная демократия, если говорить точно. ТОшег, ты гриш что не намного хуже. Но на какуюто монету хуже! А далжно быть лучше! Знаешь. Есть такое понятие, как инфраструктура. Да, с этим тут хорошо. Не поспоришь. Но есть такой инстинкт самосохранения. В Гродно меня не останавливает гопота и не п*здит за пристрастия к тому или иному футбольному клубу. В Гродно детей в школах не доводят до самоубийства. В Гродно парней не отправляют служить в Ирак. 1. Почему? Если узнает кто что за нениан болееш ,сразу отп#здят! Нечлен Город пазорить...  2. Тошег, ты давно небыл в ниших школах... Или ты в них ваще небыл? Иногда даже повеситься хочецца...  3. Тошег, у нас их отправляют в падгибуличы каки нить. И ани от туда могут вернуццо баранами. Наша армия страшнее Ирака. В ираке хоть от пули умереть можно, а в нашей от тоски и жалости...  1. Не трогали.  2. Был. И сестра в школе учится. И много знакомых.  Такой дедовщины, как в польских liceach ogolnokszta[ch322]c[ch261]cyche у нас нет. 3. Спасибо, лучше пусть мне будет скучно 1,5 года.  конечно. если вернёшся в белорусь ни з чем то буш с моим батей полтора года скучать. и там распределения нету! а дкдовщина есть и у нас.
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
1. Там есть рынок труда.  И о распределении студенты педуниверов там иногда мечтают  2. Дедовщина в школе? Ты что, упал?
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Тоширский
|
просили инфу - вот вам  13.10 На Кастрычніцкай плошчы, на вуліцы Янкі Купалы і на пляцоўцы ля цырку знаходзяцца супрацоўнікі міліцыі ў цывільным. Адрозьніць ад мінакоў іх можна толькі па адмысловых дроціках рацыяў. 12.55 Віктар Івашкевіч пра SMS, які дасылаюцца ад ягонага імя з заклікам прыйсьці на плошчу Бангалор а 14-й: “Гэта дзеяньні ўладаў, каб дэзарыентаваць людзей, што зьбіраюцца прыйсьці а 14-ай на Кастрычніцкую плошчу”. 12.50 Салігорскі маладафронтавец Іван Шыла: “Сацыяльныя пэдагогі ходзяць па хатах школьнікаў, і гавораць бацькам, каб пільнавалі дзяцей, якія могуць паехаць у Менск на “Эўрапейскі марш”. 12.40 Некаторым палітычным актывістам прыходзяць СМС-кі з заклікам прыходзіць а 14-й на плошчу Бангалор і з подпісам "Івашкевіч". Нумары, зь якіх прыходзяць паведамленьні, недаступныя. 12.30 “На выезьдзе зь Вілейкі нас суправаджаў намесьнік начальніка раённай міліцыі”, -- паведаміў прадстаўнік вілейскай філіі БНФ Аляксей Сюдак пра паездку ў Менск на “Марш свабоды”. 12.07 СМС: Каля Акадэміі людзей няма, ля Бібліятэкі спакойна, тэхнікі ня бачна 12.00 Як паведамляе Белгідрамэтэацэнтар, сёньня ў Менску днём +3, +5 градусаў. Ціск 765 мілімэтраў ртутнага слупка. Вільготнасьць 75 працэнтаў. Пераменная воблачнасьць. Без ападкаў.
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Тоширский
|
На Эўрапейскі марш прыехаў лідэр СПС Мікіта Бялых Радыё Свабода Лідэр АГП Анатоль Лябедзька пацьвердзіў, што ў Менск для ўдзелу ў “Эўрапейскім маршы” сярод іншых прыбыў лідэр Саюзу правых сіл Расеі Мікіта Бялых.
Таксама ёсьць інфармацыя, што ў Менск прыехаў дэпутат Эўрапарлямэнту ад Польшчы Януш Анышкевіч.
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Тоширский
|
А это - пасмияцо  Хто з VIP пойдзе на Эўрапейскі марш? Іна Студзінская, Менск 14 кастрычніка ў Менску адбудзецца Эўрапейскі марш. Карэспандэнт Свабоды цікавіўся, ці зьбіраюцца ў ім удзельнічаць вядомыя асобы. Лявон Вольскі: “Трэба знаходзіць новыя формы працы з народам”“У мяне гэты дзень заняты, на жаль. Я рэкамэндую ісьці, напэўна, тым, хто не баіцца, што яго замятуць. Але, зь іншага боку, ёсьць ужо пэўная традыцыйнасьць у гэтым маршруце – ад Акадэміі навук да плошчы Бангалор, і зноў там будуць нейкія прамовы. Я лічу, што нейкія новыя формы трэба знаходзіць апазыцыі працы з народам. Трэба нешта думаць”, – кажа Лявон Вольскі, лідэр рок-гурту “N.R.M”. Алена Скрыган: “Я лічу, што ідэя добрая”Сакратар[highlight] ЦК Партыі камуністаў[/highlight] Беларускай Алена Скрыган на [highlight]Эўрапейскі марш[/highlight] абавязкова пойдзе: “Ідэя Эўрапейскага маршу заключаецца ў тым, каб беларускі народ яшчэ раз пачуў тыя патрабаваньні, якія Эўропа вылучыла да беларускага ўраду і тыя прапановы, якія Эўропа зрабіла беларускаму народу. У тым ліку, прапановы і па экалёгіі, і па працоўных месцах, па камунікацыях. Я лічу, што ідэя добрая”. Аляксандар Вайтовіч: “Лепш ладзіць сацыяльныя маршы”Экс-старшыня Савету Рэспублікі, экс-прэзыдэнт Акадэміі навук, прафэсар Аляксандар Вайтовіч лічыць, што найбольш важныя зараз не палітычныя акцыі, а сацыяльныя: “У мяне спраў вельмі многа: жонка ў шпіталі ляжыць, дома сам усё раблю. Таму я нікуды не пайду. Неяк стаўлюся да маршу неадназначна. Трэба было б перш-наперш зладзіць марш, прысьвечаны сацыяльным пытаньням, такім, як адмена льгот. Я зьдзіўлены, што ня робяць такіх мерапрыемстваў для шырокага кола насельніцтва, для тых людзей, якія, магчыма, не актыўныя ў палітыцы”. Юры Сівакоў: “Мяне ж у Эўропу не пускаюць”Экс-міністар унутраных спраў, экс-міністар спорту і турызму генэрал Юры Сівакоў выказаўся так: “Я зараз ад усіх гэтых палітычных пытаньняў настолькі далёкі, гэтым абсалютна не цікаўлюся. Тым больш ніякіх намераў удзельнічаць у гэтай акцыі ня маю. Тым больш, мяне ж у Эўропу не пускаюць, вы ж ведаеце. Карэспандэнтка: “А вы з гэтай нагоды перажываеце?” Сівакоў: “Ды не. Я ўжо адаптаваўся да ўсяго і асабліва не перажываю, асабліва па тых пытаньнях, якія ад мяне не залежаць”. Аляксей Марачкін: “Колькі можна баяцца?”Мастак Аляксей Марачкін заўсёды ў першых шэрагах палітычных акцыяў: “Пайду, так што 14-га мяне можна будзе ўбачыць у сквэры Янкі Купалы, а далей будзе відаць, куды мы будзем крочыць. Мы крочым у Эўропу, мы самі эўрапейцы, так што выбару няма, ідзем эўрапейскім шляхам. А што тут баяцца? Колькі можна баяцца? Мы – людзі свабодныя, вольныя і павінны, ва ўсялякім разе, імкнуцца да гэтага А інакш навошта тады жыць?”
|
|
« Последнее редактирование: 14 Октябрь 2007, 14:36:47 от tony_tosh_v2 »
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
-LONE_WOLF-
|
12.07 СМС: Каля Акадэміі людзей няма, ля Бібліятэкі спакойна, тэхнікі ня бачна это так как в пкрвой? провакация властей..
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
12.50 Салігорскі маладафронтавец Іван Шыла: “Сацыяльныя пэдагогі ходзяць па хатах школьнікаў, і гавораць бацькам, каб пільнавалі дзяцей, якія могуць паехаць у Менск на “Эўрапейскі марш”. Я бы тоже детей не пускал на такие акции. 12.00 Як паведамляе Белгідрамэтэацэнтар, сёньня ў Менску днём +3, +5 градусаў. Ціск 765 мілімэтраў ртутнага слупка. Вільготнасьць 75 працэнтаў. Пераменная воблачнасьць. Без ападкаў. Хорошая погода - провокация властей. Это всё злостный режим.
|
|
« Последнее редактирование: 14 Октябрь 2007, 14:41:03 от tony_tosh_v2 »
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
-LONE_WOLF-
|
12.50 Салігорскі маладафронтавец Іван Шыла: “Сацыяльныя пэдагогі ходзяць па хатах школьнікаў, і гавораць бацькам, каб пільнавалі дзяцей, якія могуць паехаць у Менск на “Эўрапейскі марш”. Я бы тоже детей не пускал на такие акции. 12.00 Як паведамляе Белгідрамэтэацэнтар, сёньня ў Менску днём +3, +5 градусаў. Ціск 765 мілімэтраў ртутнага слупка. Вільготнасьць 75 працэнтаў. Пераменная воблачнасьць. Без ападкаў. Хорошая погода - провокация властей. Это всё злостный режим. не. на самом деле... детей надо воспитывать так чтоб на пропоганду не подседали, но пока всё же я тож так думаю что им там делать нечего. Тем более что там они особо ничего не решат, тока массовость могут создаить и то...
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
-=[a]LL_M@[z]=-™не адчыняецца ўласна у мяне. Ужо месяц ТошыгДзякуй, ужо нятрэба. Знайшоў анлайн-навіны пар марш на Бунт.бу
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
12:40
Некаторым палітычным актывістам прыходзяць SMS з заклікам прыходзіць а 14-й на плошчу Бангалор і з подпісам "Івашкевіч". Нумары, з якіх прыходзяць паведамленні, недаступныя. Відавочна, што гэта правакацыя.
У горадзе па-старому не заўважна тэхнікі і спецназу; скапленняў людзей таксама пакуль няма.
Некаторых рэгіянальных актывістаў апазіцыі здымаюць з цягнікоў альбо блакуюць ва ўласных кватэрах, каб перашкодзіць прыехаць на акцыю.
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
13:00
Заблакаваныя сайты чарт.org , milinkevich.org, ucpb.org, партизан
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
13:20
Нечакана ў рэзідэнцыю на Маркса, 38 прыехаў картэж Лукашэнкі. Ці знаходзіўся ў машыне сам ён — невядома. Зазвычай ён не працуе ў выходныя.
У раёне Кастрычніцкай плошчы "гуляе" каля 50-60 чалавек у цывільным.
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
13:30
У дварах ля Кастрычніцкай, ля пл.Незалежнасці, за ЦУМам - аўтазакі. У пераходзе метро на Кастрычнікай знаходзіцца каля 20 АМАПаўцаў.
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
13: 50
асцярожна: спецназ У ШТАЦКІМ, у форме прынцыпова пакуль няма. Каля метро Кастрычніцкая сабралася ўжо каля [highlight]200 чалавек[/highlight]. З'явіліся замежныя дыпламаты, журналісты. Аўтобусы № 100 ідуць у цэнтр перапоўненыя людзьмі.
Ездзіць машына з гукаўзмацняльнай апаратурай: "Ваш мітінг несанкцыянаваны".
На Акадэміі Навук - каля [highlight]200 чалавек[/highlight].
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
13: 57
На Акадэміі Навук з'явіўся Івашкевіч. Астатніх "лідэраў" пакуль нідзе не бачна.
Дэпутат Еўрапарламенту ад Польшчы Януш Анышкевіч затрыманы памежнікамі й знаходзіцца ў Берасці.
|
|
|
|
|
|
|
|