Капялюш
|
Мдзя... застаюцца спадзяваньні што новы прэзыдэнт Амэрыкі (2008 - выбары) будзе больш разумным 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Дай мне хоть одну причину зачем мне нужнo с тобой встречаться. А ну як у яе 3-ці памер? 
|
|
|
|
|
|
|
крокодил
Гродненец
крoкодил не ловится
|
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
НИКОГО НЕ ЗАДЕРЖАТ. ПРИХОДИТЕ ВСЕ !!! Мiкола Статкевiч, старшыня аргкамітэту па стварэнні Беларускай сацыял-дэмакратычнай партыі (Народная Грамада) «Наш выбар паміж Еўропай і Азіяй» “Мы перад выбарам. Гэта непазбежны i просты выбар — памiж свабодным сяброўствам у сям'i дэмакратычных заможных краiн i роляй васала цi нават часткi iмперыi, памiж свабодай i ўсё больш кiруемай “дэмакратыяй”, памiж Еўропай i Азiяй, у рэшце рэшт. -- заявіў у інтэрв’ю “Народнай волі” Мiкола Статкевiч http://www.svaboda.org/субота, 13 кастрычніка 2007, 18:28 Баранавічы: у кватэру Яраслава Грышчэні ломяцца невядомыя субота, 13 кастрычніка 2007, 18:23 Гомель: Андруся Цянюту міліцыянты зьнялі зь цягніка субота, 13 кастрычніка 2007, 17:44 Віцебск: у кватэру да Севярынцаў спрабуюць трапіць невядомыя субота, 13 кастрычніка 2007, 17:25 Магілёў: Зьмітру Салаўёву далі пяць сутак субота, 13 кастрычніка 2007, 17:17 Берасьце: міліцыянты затрымалі праваабаронцу Рамана Кісьляка А МЫ ПОБЕДИМ ТОВ.ПРПАГАНДИСТЫ ! ЗАВТРА НА ПЛОЩУ. 14 ЧАСОВ. МИНСК 
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Тоширский
|
Дай мне хоть одну причину зачем мне нужнo с тобой встречаться. А ну як у яе 3-ці памер?  Бритни Спирс голая лутшэ
|
|
« Последнее редактирование: 13 Октябрь 2007, 22:48:42 от tony_tosh_v2 »
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
крокодил
Гродненец
крoкодил не ловится
|
Мдзя... застаюцца спадзяваньні што новы прэзыдэнт Амэрыкі (2008 - выбары) будзе больш разумным  не переживайте так за Америку.  Это не в США развалится. Это режим луки. страх мелким чиновникам!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
крокодил
Гродненец
крoкодил не ловится
|
НИКОГО НЕ ЗАДЕРЖАТ. ПРИХОДИТЕ ВСЕ !!!
http://www.svaboda.org/субота, 13 кастрычніка 2007, 18:28 Баранавічы: у кватэру Яраслава Грышчэні ломяцца невядомыя субота, 13 кастрычніка 2007, 18:23 Гомель: Андруся Цянюту міліцыянты зьнялі зь цягніка субота, 13 кастрычніка 2007, 17:44 Віцебск: у кватэру да Севярынцаў спрабуюць трапіць невядомыя субота, 13 кастрычніка 2007, 17:25 Магілёў: Зьмітру Салаўёву далі пяць сутак субота, 13 кастрычніка 2007, 17:17 Берасьце: міліцыянты затрымалі праваабаронцу Рамана Кісьляка А МЫ ПОБЕДИМ ТОВ.ПРПАГАНДИСТЫ ! ЗАВТРА НА ПЛОЩУ. 14 ЧАСОВ. МИНСК  да тов. студент. ЗАВТРА НЕ ЗАДЕРЖАТ. Они только по ночам ходят.  как андрах прячутся. как тоширские.. найдём))) НЕ бойтесь! С нами ЕВРОПА И США !
|
|
|
|
|
|
|
крокодил
Гродненец
крoкодил не ловится
|
А.Лукашенко: "Чтобы спасти страну от нищеты, я обязан искать выход из ситуации и на Востоке, и на Западе"  а вам мелким политрукам куда бежать ? ВСЕ НА МАРШ ! ПОБЕДИМ! [/b]
|
|
|
|
|
|
|
крокодил
Гродненец
крoкодил не ловится
|
Дай мне хоть одну причину зачем мне нужнo с тобой встречаться.  польза от встречи со мной ? ну.. не бойся. поговорим о Гамбурге. О демократии. О возможности работать в университете в Гамбурге. 
|
|
|
|
|
|
|
-LONE_WOLF-
|
Радзима! Свабода! Za wolno[ch347][ch263]!
|
|
|
|
|
|
|
|
крокодил
Гродненец
крoкодил не ловится
|
Радзима! Свабода! Za wolno[ch347][ch263]! Za wasza i nasza wolno[ch347][ch263] !
|
|
|
|
|
|
|
крокодил
Гродненец
крoкодил не ловится
|
О возможности работать в университете в Гамбурге.  Xa Xa Xa  Обещания даже не зная мои квалификации. Не удивлён. очередная х..ня. Как и обещания демократии со свободой.  я ничего вам не обещал.. даже не о вас писал. с чего вы взяли ? просо поговорить как работают в университете..
|
|
|
|
|
|
|
|
Za wasza i nasza wolno[ch347][ch263] ! Так, первонально, обращались польские революционеры к русским... 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Denn
Гродненец
Пакаштуй беларускае!!!
|
2 -=[a]LL_M@[z]=-™: раней гэты слоган быў такім - "Радзіма, Свабода, Далоў Луку - урода!"
2 кракадзіл: чаму цікава ты й бальшыня кіраўнікоў апазыцыі апрыёры лічыце, што нам патрэбна, як піць даць, патрапіць у гэтую Эўропу, вам што там намазана? Я, напрыклад, выступаю за ідэю "Беларусь - другая Швайцарыя", поўны нэйтралітэт і неўваходжаньне ні ў якія блёкі. То бок нашая геапалітычная місыя - быць мастом паміж Эўропай і Азіяй (Расеяй). Як паказваюць апошнія сацыялягічныя апытаньні, якія праводзіць НІСЭПД, колькасьць прыхільнікаў гэтай стратэгіі імлківа павялічваецца.
|
|
|
|
Высокі дух зь цянётаў зла Дабіўся вызваленьня. Хто жыў імкненьнем да сьвятла, Таму даём збавеньне...
© Johann Wolfgang von Goethe
|
|
|
Капялюш
|
Пакуль Расея застаецца такой, якая яна ёсьць зараз, мы вымушаны будзе быць не мастом а абаронцай, як гэта было з ВКЛ.
|
|
|
|
|
|
|
Denn
Гродненец
Пакаштуй беларускае!!!
|
2 капялюш: У зьвязку з гэтым нашая задача - адрадзіць былую моц і веліч Нашага Вялікага Княства!
|
|
|
|
Высокі дух зь цянётаў зла Дабіўся вызваленьня. Хто жыў імкненьнем да сьвятла, Таму даём збавеньне...
|
|
|
|
На ўзгоркі Нальшы коса падаў Срабрысты дождж, і ў срэбры тым Стаяў Міндоўг, а поруч з ім — Ягайла, пяты сын Альгерда... — Калі ня ведаеш, дык ведай, — Прамовіў ён, — Я крыжакам Пацьвердзіў Жмудзь пасьля Міндоўга, Бо не яна Айчына нам — І ў нас няма прад ёю доўга.
А доўг ва ўсіх у нас адзін: Перад Літвою доўг вялікі Яшчэ з пары, як Гедзімін Заваяваў сталіцу вількаў.
Праз гэты доўг — супроць Масквы — Я з Польшчай ажаніцца мусіў, Каб адстаяць Літвы правы, Каб л ё с Вялікае Літвы Не стаўся л е с а м Беларусі.
Ды ўсё дарма... Вы лес апелі. Згубілі ўсё, што продкі мелі, Ператварылі край ваўкоў У край зайцоў... Я маю права Спытацца з глыбіні вякоў: Вы хто — народ? Вы што — дзяржава? Адкуль, калі няма сьлядоў?
Пазнаўшы зайца па губе, Вам Жмудзь пад нос паднесла дулю, Як Беларусь вы на сябе, На край літвінаў нацягнулі.
Вы разлучылі дух з крывёю І, абрусеўшы пад Масквою, Пад назвай, дадзенай Масквой, Ня сталі нават маскалямі, А толькі назваю адной — І тая назва стала вамі.
Вы — беларусы? Хто такія? Ёсьць Польшча, Жмудзь, Літва, Расія — Як вы ўшчыміліся сярод? Адкуль зьявіліся? З балот? З чаго зьляпіліся? З туманаў?.. Такіх падмен, Такіх падманаў Ня ведаў ні адзін народ.
І што цяпер? Хай так і будзе, Абы ня горш? Вы што за людзі: Вам звацца хочацца людзьмі, Ці імі быць, Ці біцца ў грудзі — Ці ўстаць за крэўны край грудзьмі? © Уладзімір Някляеў
|
|
« Последнее редактирование: 14 Октябрь 2007, 00:17:58 от www »
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
-LONE_WOLF-
|
2 -=[a]LL_M@[z]=-™: раней гэты слоган быў такім - "Радзіма, Свабода, Далоў Луку - урода!" а немнога мой вариант. правда на русском и снизу на родном.  То бок нашая геапалітычная місыя - быць мастом паміж Эўропай і Азіяй (Расеяй). ага. и как всегда па этаму масту будут хадить и таптацца. аних будут его делить пока не сойдутсья на том что половину вам половину нам или ваще разипут чтоб под ногами не мешался! так что нада к каму нить в саюз. в саюзе с россияй мы побывали и честно говоря непонравилось... толи дело Екрапейская звязь! Там не только мёдам намазано, но ищё некоторыми хорошими вещами. ИМХО. 
|
|
|
|
|
|
|
Denn
Гродненец
Пакаштуй беларускае!!!
|
2 www: залатыя словы, іх бы на ўлётках зьмяшчаць і налепках, замест усялякіх там "ЭўраМаршаў", каб пачаў разумець абываталь кім мы былі і кім на жаль сталі. Вельмі актуальна.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ага. и как всегда па этаму масту будут хадить и таптацца. аних будут его делить пока не сойдутсья на том что половину вам половину нам или ваще разипут чтоб под ногами не мешался! так что нада к каму нить в саюз. в саюзе с россияй мы побывали и честно говоря непонравилось... толи дело Екрапейская звязь! Там н только мёдам намазано, но ищё некоторыми хорошими вещами. ИМХО. Я ждал, пока меня упрекнёт паладин (по содержанию). Ну ладно, специально для тебя продолжение поэмы: *** — Яблонская, гары ўсё гарам, Каб не было па чым тужыць!.. Радзіма сталася таварам! Як на такой Радзіме жыць? — Ня піць, калі Варшава сьпіць. Ёй да Літвы якая справа? — Літву і прадала Варшава! — Хай так. Ня мне яе судзіць. Жыву я, каб яе любіць. Сагрэй мяне. Акаляваю. *дальше личные разборки* ... — Я маю права! З каралямі Мой род на роўных... — Зноў пра род? — Мне што: вады набраць у рот? Мой род пабіты маскалямі Амаль на скон! Дык я адплаты Магу жадаць? — Калі ўсе страты, Былыя крыўды ўсе лічыць, Як жыць? Што будзе нас лучыць? Пара на гэта ўсё забыцца... — Ні з кім я не хачу лучыцца! Там Азія! Там вечна зло Жыло! — А ў Польшчы што жыло? Адно дабро? Хадзілі ляхі На маскалёў? — Якія страхі! — Цяпер, канечне, страх які! А з двух бакоў ва ўсе вякі Тапталі Беларусь, палілі, Ня род — Народ на скон пабілі, Дык я ж маўчу! — Ну і маўчы! Скачы жанглёрам на мячы! І што вы там, дальбог, за людзі? Вайна з вас выбіла мужчын? Яблонскіх род скакаць ня будзе Ні перад кім, ні перад чым! За Богам у палякаў — гонар. І не бывае долі горай, Як жыць бяз гонару! А вы?.. Вам ад Масквы б — за лес, за горы, А вы лясамі — да Масквы. — А лепш было б, каб да Варшавы? — [highlight]Ні да каго![/highlight] З літоўскай славы Чаму вы гонар не ўзялі? Бог даў вам месца на зямлі — Дык стойце там належным чынам!.. За гонарам ідзе Айчына.© Уладзімір Някляеў - вот про что говорил князь. Где шляхетская гордость литвинов, хозяев этой земли? Её синтезировали в знаменитую "памяркоўнасьць" штучно вырощенных Москвой белоруссов...
|
|
« Последнее редактирование: 14 Октябрь 2007, 00:50:05 от www »
|
|
|
|
|
|
Denn
Гродненец
Пакаштуй беларускае!!!
|
2 -=[a]LL_M@[z]=-™: вашая прапанова прымушае правесьці паралелі з свавутым творам Купалы "Тутэйшыя". Там таксама адбываюцца тыя ж падзеі, што і сёньня: прыстасаванец Зносак дагаджае увесь час то палякам, то немцам, то расейцам. У яго нівэляванае нацыянальнае самапачуцьце. Але ж заўжды ёсьць выратаваньне для нацыі - яно ўвасобленае ў постаці Янкі Здольніка, які заклікае ня быць палякамі, ці расейцамі, ён заклікае бараніць сваё, быць самымі сабой, будаваць сваю краіну і нацыю. Пакуль такіх, як Янка Здольнік у нашай краіне не бальшыня насельніцтва, але ж, паўтаруся, колькасьць нас імкліва расьце, так што калісьці будзем праводзіць свае маршы, Беларуска-Ліцьвінскія! 
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
Za wasza i nasza wolno[ch347][ch263] ! Так, первонально, обращались польские революционеры к русским...  Józef Pi[ch322]sudski, если не ошибаюсь 
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
|
Видели, что выдают европейсцы? -  Вот так-то  P.S. Прычым нацыянальнае вызваленне, паводле аўтара нарыса, К.Каліноўскі непарыўна звязваў з сацыяльным, г. зн., што заклік “За вольнасць нашу і вашу” ён фактычна ператварыў у лозунг “За зямлю і волю”. *К.Каліноўскі ў гістарычным нарысе Івана Цвікевіча* Кому, вот, Калиновский и благо нации, а кому - пидорастическая радуга и "права" человека 
|
|
« Последнее редактирование: 14 Октябрь 2007, 01:04:18 от www »
|
|
|
|
|
|
Józef Pi[ch322]sudski, если не ошибаюсь Насчёт его - сомневаюсь. Я имел в виду 19 век. 
|
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
Józef Pi[ch322]sudski, если не ошибаюсь Насчёт его - сомневаюсь. Я имел в виду 19 век.  в 20-м повторилось 
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
|