Terroristka
Гость
|
М-да... Некоторые, пожив там, просто могут увидеть что там тоже есть проблемы )))
Не такие как у нас... Совершенно не такие... Но есть.... трэба быць круглым дурнем, каб рабiць такiя высновы толькi пажыўшы там. Здароваму на галаву чалавеку зразумела, што праблемы есць паўсюль i паўсюль яны розныя. Рэч iдзе аб сярэднiм узроўнi жыцця i магчымасцях для квалiфiкафанага чалавека з жаданнем працаваць ... а рая на Зямлi нiдзе няма - гэта вiдавочна. А калi камусьцi не вiдавочна, то такому чалавеку няма сэнсу нiчога даводзiць. а возможности... но и не 9 круг ада в РБ?
|
|
|
|
|
|
|
mchy
|
Потым на форуме казалі, што яна таксама "вучыцца" ў Польшчы "пад чужым нікам"... Божа, куды коціцца свет... нiчога страшнага - звычайная агентурная праца  Дарэчы, дрэнная праца, калi аб гэтым вось так легка становiцца вядома ... Большасць святароў за савецкiм часам была сексотамi, а тут нейкiя студэнты. Дзезь чытаў, што калi чэхi адкрылi архiвы спецслужб, то высветлiлася, што каля паловы аппазiцыi камунiстычных часоў былi сексотамi.
|
|
« Последнее редактирование: 16 Август 2007, 11:49:49 от mchy »
|
|
|
|
|
Terroristka
Гость
|
Потым на форуме казалі, што яна таксама "вучыцца" ў Польшчы "пад чужым нікам"... Божа, куды коціцца свет... нiчога страшнага - звычайная агентурная праца  Дарэчы, дрэнная праца, калi аб гэтым вось так легка становiцца вядома ... Большасць святароў за савецкiм часам была сексотамi, а тут нейкiя студэнты. Стажировка.
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
Скажите пожалуйста, только для меня очевидно, что первое сообщение этой ветки является провокацией? стёбом, уважаемый, стёбом... Гэта ён зараз дае "задні ход", калі мы перавярнулі яго тэму дагары нагамі. Ён хацеў нам давесці, што "предателі Родіны" гэта грамадзяне Беларусі, рэпрэсаваныя рэжымам, якія атрымоўваюць адукацыю ў Польшчы па праграме Каліноўскага. А мы гаворым зараз а сапраўдных здрадніках Радзімы, працуючых на рэжым...
|
|
|
|
|
|
|
Terroristka
Гость
|
Скажите пожалуйста, только для меня очевидно, что первое сообщение этой ветки является провокацией? стёбом, уважаемый, стёбом... Гэта ён зараз дае "задні ход", калі мы перавярнулі яго тэму дагары нагамі. Ён хацеў нам давесці, што "предателі Родіны" гэта грамадзяне Беларусі, рэпрэсаваныя рэжымам, якія атрымоўваюць адукацыю ў Польшчы па праграме Каліноўскага. А мы гаворым зараз а сапраўдных здрадніках Радзімы, працуючых на рэжым...  блин, до вас по ходу мало чего доходит....  всегда говорил, что у оппов с чувством юмора нехорошо )))
|
|
|
|
|
|
|
Terroristka
Гость
|
Скажите пожалуйста, только для меня очевидно, что первое сообщение этой ветки является провокацией? стёбом, уважаемый, стёбом... Гэта ён зараз дае "задні ход", калі мы перавярнулі яго тэму дагары нагамі. Ён хацеў нам давесці, што "предателі Родіны" гэта грамадзяне Беларусі, рэпрэсаваныя рэжымам, якія атрымоўваюць адукацыю ў Польшчы па праграме Каліноўскага. А мы гаворым зараз а сапраўдных здрадніках Радзімы, працуючых на рэжым... Как пафосно сказал...  8-)
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
Колькі месяцаў назад адзін адмарозак вярнуўся ў Беларусь з Польшчы. Вучыўся там па праграме Каліноўскага. Распавёў, як яго завербавалі НКВДэшнікі. Таксама "вучыўся" пад "чужым нікам"... гэта ня вельмi iстотна. Там хапае гэбэшнай агентуры i сярод палякаў i сярод нашых дарослых прадстаўнiкоў у розных польска-дабрачынных-рэлiгiйных арганiзацыях. ГБ ведае кожны чых аб гэтай дзейнасцi i тут i там. [highlight]Навошта забараняць, калi ўсе пад кантролем. [/highlight]Яны не хочуць адсякаць крынiцу iнфармацыi i ўплыву. .... а для беларускага адраджэння тут так сама шкоды велькай няма - так цi iнакш ад'ехаўшыя будуць распаўсюджваць абъектыўную iнфармацыю аб жыццi ў Польшчы i гэта будзе хоць нейкiм балансам усходнему вектару. Нічога не пад кантролем. Кожны раз, калі Каліноўцы вяртаюцца з Польшчы акупанты шманаюць іх рэчы, канфіскоўваюць ноўтбукі...
|
|
|
|
|
|
|
Terroristka
Гость
|
Много кого шмонают на границе.
|
|
|
|
|
|
|
Terroristka
Гость
|
И вообще, если они такие патриоты, чего уезжали?  А как же борьба за светлое демократическое будущее?
|
|
|
|
|
|
|
|
А то вы скоро договоритесь что истенный белорус должен иметь только светлые волосы и голубые глаза, а остальные брюнеты вон из страны.(Где-то, когда-то это уже звучало. ) А звучало это в перед Второй Мировой... Ух ты, до чего договорились... Так с жидами ещё и брюнетов в печи сожали? Да? И сколько миллиардов брюнетов погибло? 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
sol
|
Все еще считаешь это стебом? Вот на днях один тоже "постебался" так. Читал какую ветку Медвед создал? В результате сразу несколько посетителей этого форума на полном серьезе призвали мочить "москалей". Не понимают детишки что сами под статью попадают...
|
|
|
|
Вместе мы сильнее!
|
|
|
Terroristka
Гость
|
Все еще считаешь это стебом? Вот на днях один тоже "постебался" так. Читал какую ветку Медвед создал? В результате сразу несколько посетителей этого форума на полном серьезе призвали мочить "москалей". Не понимают детишки что сами под статью попадают... национальной розни я не разжигаю
|
|
|
|
|
|
|
|
этого форума на полном серьезе призвали мочить "москалей". Традиция 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Terroristka
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
этого форума на полном серьезе призвали мочить "москалей". Хлусьня!!! Я прапаноўваў адрубаць яйкі!
|
|
|
|
|
|
|
Terroristka
Гость
|
этого форума на полном серьезе призвали мочить "москалей". Хлусьня!!! Я прапаноўваў адрубаць яйкі! таким как ты надо яйца рубить!!!
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
этого форума на полном серьезе призвали мочить "москалей". Хлусьня!!! Я прапаноўваў адрубаць яйкі! таким как ты надо яйца рубить!!! Ды ня вер ты яму. Ён проста "сцябаецца"... 
|
|
|
|
|
|
|
|
брУтальныЙ
|
Если тамъ прорваться въ вузъ, то можно и остатся. И нормально зарабатывать. Я бы уехалъ. Предатель Родины. А бровна хто будет пилить под посольством? Ужъ точно не я! У меня ума хватаетъ такой фигнёй не маятся.
|
|
|
|
Я не оптимистъ и не пессимистъ. Я - горький пьяница. Мой стаканъ на половину джинъ и на половину тоникъ.
|
|
|
Terroristka
Гость
|
Если тамъ прорваться въ вузъ, то можно и остатся. И нормально зарабатывать. Я бы уехалъ. Предатель Родины. А бровна хто будет пилить под посольством? Ужъ точно не я! У меня ума хватаетъ такой фигнёй не маятся. Вон отсюда...
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
Чаго ты яго гоніш?  Проста ў тыя часы яму не хапіла бервяна, пілы і напарніка... Прымі яго ў сваю "партыю"....
|
|
|
|
|
|
|
Terroristka
Гость
|
Чаго ты яго гоніш?  Проста ў тыя часы яму не хапіла бервяна, пілы і напарніка... Прымі яго ў сваю "партыю".... Всегда. Люди, особенно честные и не испорченные западной пропагандой.
|
|
|
|
|
|
|
Maxisoft
Гродненец
Жизнь меняется в лучшую сторону!
|
А то вы скоро договоритесь что истенный белорус должен иметь только светлые волосы и голубые глаза, а остальные брюнеты вон из страны.(Где-то, когда-то это уже звучало. ) А звучало это в перед Второй Мировой... Ух ты, до чего договорились... Так с жидами ещё и брюнетов в печи сожали? Да? И сколько миллиардов брюнетов погибло?  Мля, если говорят что у человека руки золотые, это не значит что у него руки золотом намазаны. 
|
|
|
|
Студия загара "LAGUNA" Ожешко 30 (Дом Офицеров) тел 888-50-48 Имеешь значёк участника форума - имеешь скидку!!!
|
|
|
Maxisoft
Гродненец
Жизнь меняется в лучшую сторону!
|
БРСМ получил спецзадание от верха обосрать и скомпрометировать здесь всех. Держись!!!
|
|
|
|
Студия загара "LAGUNA" Ожешко 30 (Дом Офицеров) тел 888-50-48 Имеешь значёк участника форума - имеешь скидку!!!
|
|
|
Maksitamin
|
Все еще считаешь это стебом? Вот на днях один тоже "постебался" так. Читал какую ветку Медвед создал? В результате сразу несколько посетителей этого форума на полном серьезе призвали мочить "москалей". Не понимают детишки что сами под статью попадают... А чего вы так волнуетесь, уважаемый? Помните "мочить в сортире"? Или если начальство, то политику партии одобряем. А если мелочь (простые посетители этого форума), то сразу статья? ЗЫ Понятно, что это провокация, но подавляющее число русских согласно с медведом. Вот что самое страшное.
|
|
« Последнее редактирование: 17 Август 2007, 00:22:09 от maximov »
|
|
|
|
|
Roman Garodenski
|
Я бачу ты такі патрыёт. Але яны з'яжджаюць таму што нашаму адукаванню нехапае якасці. Панабераюць бясталентных , але сгласных з цяперашнім ладам, але сапраўды разумныя людзі з'яжджаюць у польшчу! На рахунак квітнеючай: за газ нам ужо няма чым плотить, палёгкі адмяняюць, нармалёвы бізнэс адсутнічае. І наогул палякі нам родней чым руския, мы разам будавалі моцнаю дзяржаву (Рэч паспалітая), а руския скарыстаўшыся нашымі праблемамі падзялілі гэтую дзяржаву як яблычны пірог.
|
|
|
|
Do not think of death. Live! Struggle! Create!
|
|
|
zloy kak @
|
І наогул палякі нам родней чым руския, мы разам будавалі моцнаю дзяржаву (Рэч паспалітая), а руския скарыстаўшыся нашымі праблемамі падзялілі гэтую дзяржаву як яблычны пірог. Ты это скажи витебским, минским, гомельским и тем более могилевским 
|
|
|
|
Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
|
|
|
sol
|
Помните "мочить в сортире"? Или если начальство, то политику партии одобряем. А если мелочь (простые посетители этого форума), то сразу статья? ЗЫ Понятно, что это провокация, но подавляющее число русских согласно с медведом. Вот что самое страшное. А что не так в "мочить в сортире"? Да, грубовато, особенно для президента. Но что поделаешь, наболело, даже президенты иногда могут срываться. Или может ты тоже веришь пущеной в "свободных беспристрастных" западных СМИ дезинформации, что ВВП призывал мочить чеченцев в сортире? Твое зы я коментировать не буду. Прододжай выдавать желаемой за действительное.
|
|
« Последнее редактирование: 17 Август 2007, 10:34:22 от sol »
|
|
Вместе мы сильнее!
|
|
|
|
enn
|