|
|
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Adimiron
|
Пакуль вы не вызначыліся хто вы і для чаго нарадзіліся на белы свет
А вы знаете кто вы и для чего родились?
|
|
|
|
Format c: Enter!
|
|
|
|
zloy kak @
|
Не забудь про партию "Партизанен". Герб и прочие аксессуары у www уже есть.
|
|
|
|
Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Будем играть в парламент O, ja, ja! уступайце ў партыю нацдэмаў 
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Тебя www в партизанен не взял? Я арганізую зьліцьцё партызынен і нацдэмаў. ввв будзе "Упраўляюшчым каня і шаблі" 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
А я буду "Упраўляюшчым ввв і Ташырскага" Москаль и управлять мною?  Угу, уже бягу 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
|
А я буду "Упраўляюшчым ввв і Ташырскага" Москаль и управлять мною?  Угу, уже бягу 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Москаль и управлять мною? Сказаў ідыёту пра 50% расейскай крыві [smiley=wall.gif] Дарэчы, прааналізаваў, хутчэй за ўсё не 50%, а 25% 8-) 
|
|
|
|
|
|
|
|
Всё-всё, не отмазывайся 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Так Вы решите, кто из ваших отцов и матерей был большим изменником Родины? 25 - 50 %. Откуда Вы вообще взяли беларускую кровь? В Вас явно татарской (саблей махать охота) и еврейской (управлять уж очень хочет) больше, чем памяркоунай беларуской крови 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 27 Август 2007, 14:18:19 от www »
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
AdimironНа форуме ёсць шматлікія людзі, якія мяне ведаюць, таму я не хочу, каб яны ведалі чым я займаюся...  А што вам рабіць..?? Спачатку трэба вызначыцца на якой "ніве" вы будзеце працаваць: на нацыянальна-культурніцкай, у палітыке, эканоміке, рэлігі.. у спорце нарэшце... Канешне можна адразу ахапіць усе.. А потым рабіце, тое што вы можаце згодна вашым магчымасцям, спектр дзейнасці неабмежаваны: ад выдавецкай справы й публіцыстыкі да спорта, навукі й касманаўтыкі... Калі ў вас шмат грошай - магу парайць вам выкупіць беларускія скарбы культуры й гісторыі з музеяў і архіваў Расеі, Польшчы й Літвы ці выкупіце Ружанскі палац і зрабіце яго другім "Версалем".. 
|
|
|
|
Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
|
|
|
litwin
|
Так Вы решите, кто из ваших отцов и матерей был большим изменником Родины? 25 - 50 %. Откуда Вы вообще взяли беларускую кровь? В Вас явно татарской (саблей махать охота) и еврейской (управлять уж очень хочет) больше, чем памяркоунай беларуской крови  Я сваіх продкаў добра ведаю.. і генеалогію сваю.. чыстакроўны беларус.. 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Хочу купить ДрамТеатр и национальную библиотеку для дальнейшего демонтажа.... 
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
Хочу купить ДрамТеатр и национальную библиотеку для дальнейшего демонтажа....  Ты лепш вуліцу Ўрыцкага выкупі, карысці больш будзе.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
Она самая (только в Западной Беларуси) 
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Так Вы решите, кто из ваших отцов и матерей был большим изменником Родины? 25 - 50 %. Откуда Вы вообще взяли беларускую кровь? В Вас явно татарской (саблей махать охота) и еврейской (управлять уж очень хочет) больше, чем памяркоунай беларуской крови  Я сваіх продкаў добра ведаю.. і генеалогію сваю.. чыстакроўны беларус..  И до какого колена Вы беларус? Где начинается кровь беларуская? Не польская или руська, а именно определено: всё, родился чистый беларус?
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
на Лідчыну не гнаць!! Гэта радзіма майго бацькі... 
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Она самая (только в Западной Беларуси)  А что за подпись у предводителя патризан по аватаром? 14-82! 14 - это возраст!? 82 - IQ!?
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
Так Вы решите, кто из ваших отцов и матерей был большим изменником Родины? 25 - 50 %. Откуда Вы вообще взяли беларускую кровь? В Вас явно татарской (саблей махать охота) и еврейской (управлять уж очень хочет) больше, чем памяркоунай беларуской крови  Я сваіх продкаў добра ведаю.. і генеалогію сваю.. чыстакроўны беларус..  И до какого колена Вы беларус? Где начинается кровь беларуская? Не польская или руська, а именно определено: всё, родился чистый беларус? З самага першага.. 
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
на Лідчыну не гнаць!! Гэта радзіма майго бацькі...  Тоже шляхта? 
|
|
|
|
|
|
|
|