zloy kak @
|
Вот из этого я должен найти ответ? родина то место, где сохраняется связь "Blut-Ort-Geist"... именно поэтому считаю, что не нация служит государству, а государство должно служить нации (в гитлеровской Германии - второе, в СССР, действительно, - первое). Да, даже предводитель лесных лидских индейцев до 8 лет возраста из тебя не получится с такой идеологией. А ты в главные фашисты метишь... И еще, Нидерланды часто называют Голландией, хотя это политически некорректно, так как Южная и Северная Голландия — это только две из двенадцати провинций Нидерландов.
|
|
|
|
Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
|
|
|
|
Спасибо за предоставленную информацию о русском ура-патриотизме аля русско-имперском фашизме  Следующий... 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
За кем?
|
|
|
|
|
|
|
|
И еще, Нидерланды часто называют Голландией, хотя это политически некорректно, так как Южная и Северная Голландия — это только две из двенадцати провинций Нидерландов. Помнишь, что я сказал про то место, где я был? 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
litwin
|
Патриотизм - любовь к отечеству. Когда собирательная жизнь человечества держалась на кровной связи между членами отдельных небольших групп, чувство общественной солидарности совпадало с чувством семейным. Такой первичный патриотизм рода или племени совместен и с кочевым бытом. При переходе племени к оседлому земледельческому быту, патриотизм получает свое специфическое значение, становясь любовью к родной земле. Это чувство естественно слабеет в городском быту, но здесь развивается новый элемент патриотизма - привязанность к своей культурной среде или к родной гражданственности. С этими естественными основаниями патриотизма, как природного чувства, соединяется его нравственное значение, как обязанности и добродетели. Основной долг благодарности к родителям расширяясь в своем объеме, но не изменяя своей природы, становится обязанностью по отношению к тем общественным союзам, без которых родители произвели бы только физическое существо, но не могли бы дать ему преимуществ достойного человеческого существования. Вл. Соловьев
|
|
|
|
Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
|
|
|
zloy kak @
|
Нет (это через одно сообщение выше). Litwin Опять москалика цитируете? Но хоть уже похоже не мнение. И кого тогда можно считать изменником? И для чего такое понятие "предатель". В любом случае патриотизм - желание человека, а не долг и т.д. У меня нет желания поддерживать сегодняшнее общество Беларуси. Вот и всё. А на коне по лесу мне не хочется...
|
|
« Последнее редактирование: 23 Август 2007, 17:40:01 от zloykak@ »
|
|
|
|
|
|
Вот из этого я должен найти ответ? Падрабязней пра "Blut-Ort-Geist"? Глеба – аснова нашай еўрапейскай культуры як ва ўтылітарным сэнсе сілкаваньня, гэтак і ў сэнсе духоўным. Зямля мае таямнічую ўласцівасьць, у яе народ укараняецца праз сямейную повязь – повязь крыві – пакаленьне за пакаленьнем. Супольнасьць крыві, як сутнаснае адзіноства, развіваецца і вылучаецца ў супольнасьць месца, якая беспасярэдне выяўляецца ў супольным пражываньні, а гэтая апошняя, у сваю чаргу, - у супольнасьць духу. Зямля – аб’ект духоўнага кшталтаваньня, а яго суб’ект – этнічная супольнасьць. Між глебай як аб’ектыўная рэчаіснасьцю і грамадою-суб’ектам існуе зваротная сувязь, што ставіць у залежнасьць не только суб’ект ад аб’екту, але і наадварот. Усякае існае мае абавязкова нейкую суродную ягонае існасьці і сваю мяйсцовасьць і, узаемна, усякае месца ісьціць істоту суроднага яму існага. P.S. Нацыя=Радзіма, Радзіма=Нацыя
|
|
« Последнее редактирование: 23 Август 2007, 17:40:07 от www »
|
|
|
|
|
litwin
|
zloy kak @ Вось адкажыце мне калі ласка, што вы будзеце рабіць калі ў Расеі пачнецца дэфолт, крызіс ці проста ўзнікне такая ж палітычна-эканамічная сітуацыя, як сёння ў Беларусі?? Зноў з'язжаць будзеце?? У Кітай??
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Угу, значит диаспоры предали Родину и не могут считаться патриотами? Значит Пазняк предатель Родины! Значит его надо расстрелять за измену. Вот же где подонок!
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
P.S. Нацыя=Радзіма, Радзіма=Нацыя Поўнасцю згодзен... 
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
zloy kak @ Вось адкажыце мне калі ласка, што вы будзеце рабіць калі ў Расеі пачнецца дэфолт, крызіс ці проста ўзнікне такая ж палітычна-эканамічная сітуацыя, як сёння ў Беларусі?? Зноў з'язжаць будзеце?? У Кітай?? Всё возможно. Я хочу реализовать себя и хочу, чтоб мои дети реализовали свои потребности и возможности. Это наибольшая забота о своей семье и своих близких. Вы думаете, моим родителям в кайф смотреть на безысходность для своих детей? Уеду и даже глазом не поведу. Что плохого в этом? Объяснишь?
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
Угу, значит диаспоры предали Родину и не могут считаться патриотами? Значит Пазняк предатель Родины! Значит его надо расстрелять за измену. Вот же где подонок! Гэта ў Бабруйску ці ў Адэсе пытаннем на пытанне адказваюць...  Калі не хочаце адказваць, так і напішыце..
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
P.S. Нацыя=Радзіма, Радзіма=Нацыя Поўнасцю згодзен...  Один к расстрелу приговорен. Сча еще вспомню Скарыну, который трудился и жил в Питере.
|
|
|
|
|
|
|
|
Угу, значит диаспоры предали Родину и не могут считаться патриотами? Значит Пазняк предатель Родины! Значит его надо расстрелять за измену. Вот же где подонок! Смотря что за диаспоры, что за Родина и какие цели приследует эта диаспора. P.S. Не утрируй  P.S. Нацыя=Радзіма, Радзіма=Нацыя Поўнасцю згодзен...  
|
|
« Последнее редактирование: 23 Август 2007, 17:48:08 от www »
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Угу, значит диаспоры предали Родину и не могут считаться патриотами? Значит Пазняк предатель Родины! Значит его надо расстрелять за измену. Вот же где подонок! Гэта ў Бабруйску ці ў Адэсе пытаннем на пытанне адказваюць...  Калі не хочаце адказваць, так і напішыце.. На какой я вопрос не ответил?
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
zloy kak @ Прабачце не заўважыў ваш адказ.. Добра, тады вы згодны з тым, што вы - качэўнік..??
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Угу, значит диаспоры предали Родину и не могут считаться патриотами? Значит Пазняк предатель Родины! Значит его надо расстрелять за измену. Вот же где подонок! Смотря что за диаспоры, что за Родина и какие цели приследует эта диаспора. P.S. Не утрируй  Почему это я утрирую? Почему он не остался сражаться за Родину на её территории? Что ему мешало? Может за экстремизм боялся наказания? Так отвечай за слова и действия - стань святым мученником.
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
zloy kak @ Прабачце не заўважыў ваш адказ.. Добра, тады вы згодны з тым, што вы - качэўнік..?? нет, качевник - это смысл жизни. Я просто живу там, где мне нравится, а не где меня вынуждают обязанности перед (чем я так и не понял). Я просто хочу реализовать себя и детям дать счастье. Хочу им добра, а не партизанских войн.
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
эта ў Бабруйску ці ў Адэсе пытаннем на пытанне адказваюць... Антисемитиз ьм - прямая дорога к началу выплаты компенсаций за Холокост (в других источниках - Лохокост)  Ды ладна ўжо, я нікога пакрыўдзіць не хацеў.. 
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
Партизанская война она в душе каждого свядомага беларуса. Без освободительной войны от кого нибудь - никак низя. Поезда под откос - это поэзия и кирзово-сапожная романтика  I нашыя людзi, нiбы павукi, Распаўзуцца на ўсе на чатыры бакi I будуць радзiму сваю вызваляць - Страляць з-пад рукi, скiдаць цягнiкi. NRM - ПартызанскаЯ.. 
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Мля, что-то эти "оппозиционЭры" часто стихами говорят. Не у В.Быкова ли позаимствовали?
|
|
|
|
|
|
|
|
Почему это я утрирую? Почему он не остался сражаться за Родину на её территории? Что ему мешало? У тебя есть один способ сражения за Родину? Тупо умереть или сесть в тюрьму на 25 лет? Погубив всё то, что мог бы сделать?  Это так по-русски, это так напоминает вторую мировую 
|
|
|
|
|
|
|
|
http://aljans.org/index.php?option=com_content&task=view&id=70... Упэўнены, што хутка будзе час сур'ёзных пераломаў, калі ў нацыі зьявіцца шанец зрабіць зь дзяржавы Беларусь - Беларускую Дзяржаву. У той момант ўладу возьмуць здольныя, амбітныя й мэтанакіраваныя людзі, падобнае ў беларускай гісторыі ўжо было. Але пытаньне іх прабеларускасьці - сумнеўнае... Нашая задача, каб гэтымі людзьмі - былі апантаныя беларускай справай, патрыятычна скіраваныя нацыянальна сьведамыя кадры. Таму зараз, нашая галоўная праца - гартаваць эліту, і ўсур'ёз рыхтавацца да гістарычнага моманту, сам час хутка запатрабуе нашай прысутнасьці ў вышэйшых колах дзяржавы й палітыкі. Бо адраджэньне нацыі й дзяржавы адбываецца з адраджэньня яе эліты. Маладыя, імпэтныя, здольныя, сумленныя, адукаваныя- тыя для каго ўласны лёс і лёс Беларусі непадзельныя - эліта Нацыі, прыклад для грамадства. Сёньня, калі мы не можам дзейнічаць як арганізацыя, калі публічнасьць азначае рэпрэсіі -мы не павінны падстаўляцца, губляць у вязьнях кадры й рабіць заўчасныя ахвяры. Бо цяпер, як ніколі актуальным зьяўляецца гартаваньне у нашай сябрыне вялікай колькасьці сыноў і дачок Беларусі, павязаных між сабой таварыскімі адносінамі, салідарнасьцю й нацыянальным сьветапоглядам. Кожны з нас мусіць быць жыцьцёва зацікаўлены ў пашырэньні нашага альянсу, па месцы навучаньня, працы, службы і г.д. -мы мусім агітаваць і далучаць новых прыхільнікаў, каб у пэўны момант мець сур'ёзны кадравы патэнцыял для пабудовы нацыянальнай дзяржавы. Такім чынам кожны з нас, хто падзяляе ідэі й каштоўнасьці Правага Альнсу мусіць будаваць уласную сетку сімпатыкаў. Для непасьвячаных - такі звычайны сьпіс сяброў у мабіле. І ні ў якім выпадку не вядзіце электронныя ці папяровыя сьпісы з падрабязнай карататэкай - ня трэба. Такое ніколі не віталася й ня будзе вітацца ў альянсе, усё што тычыцца новых прыхільнікаў павінна захоўвацца выключна ў вашай галаве. Наш альянс - гэта кадравы патэнцыял новай Беларусі. Ніхто, акрамя нас саміх не ў праве вызначаць будучыню, палітыку й ўладу на Беларускае зямлі. І калі ў нашым народзе жывы беларускі дух, то тады воля яго знойдзе тысячы шляхоў, каб прабіцца і з нашаю дапамогай здабыць сабе Краіну-мараў, АЙЧЫНУ БЕЛАРУСЬ! Юры Карэтнікаў Я тут пока доучусь, а ты давай, это, в Китай едь 
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
zloy kak @ Прабачце не заўважыў ваш адказ.. Добра, тады вы згодны з тым, што вы - качэўнік..?? нет, качевник - это смысл жизни. Я просто живу там, где мне нравится, а не где меня вынуждают обязанности перед (чем я так и не понял). Я просто хочу реализовать себя и детям дать счастье. Хочу им добра, а не партизанских войн. А што вашыя дзеці на гэты конт кажуць?? Вось будзе цікава даведацца, што яны скажуць потым, праз колькі год, калі знайдуць у Інтэрнэце артыкулы Каліноўскага ці Станкевіча?? Падзякуюць яны вам за тое што жывуць у Расеі??
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
MaksitaminУяві: Ты ідзеш з дачкой маленькай па Гародні. Дачка з шарыкамі паветранымі гуляецца, лапоча нешта, кшталту: "Ой, папа, смотри, собачка!" і г.д. потым яна бачыць бігборд, на якім вісіць Паліначка, зь піпіськай у руках. Дачка табе пытае: "Папа, а што у тётеньки в руках?". а ты што адкажаш? "Это, доченька, хер резиновый, тётенька его себе в пи*ду засовывает" zloy kak @">Ісьціна ў віне; >Віно = кроў Хрыста; >Кроў – роднасьць па крыві => >Ісьціна ў Нацыі"
|
|
|
|
|
|
|
Maksitamin
|
MaksitaminУяві: Ты ідзеш з дачкой маленькай па Гародні. Дачка з шарыкамі паветранымі гуляецца, лапоча нешта, кшталту: "Ой, папа, смотри, собачка!" і г.д. потым яна бачыць бігборд, на якім вісіць Паліначка, зь піпіськай у руках. Дачка табе пытае: "Папа, а што у тётеньки в руках?". а ты што адкажаш? "Это, доченька, хер резиновый, тётенька его себе в пи*ду засовывает"  Во-первых на бигборде такого никогда не будет. Да и какая разница будет ли там Полина или минет от Пэрис Хилтон или от Памелы Андерсен. Зы Секс мой маленький девственник это вполне нормальный процесс. Его не стоит стесняться, а член не стоит называть пиписькой.
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Секс мой маленький девственник это вполне нормальный процесс. Его не стоит стесняться, Ага. Але выпячваць яго таксама ня варта, бо тады ён губляе нейкую інтымнасьць, робіцца будзённай справай.
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Логика у Капюшона железная -> надо в БРСМ, там можно стать молодежным президентом РБ  Мои дети пока не могут размышлять на такие темы, но думаю они скажут спасибо, за то что не видят концертов "За Беларусь", а посмотрят на Rolling Stones; за то, что не ходят по вертолетной площадке в центре города, а по старым и красивым улицам Кракова или парку Гауди в Барселоне; не слушают по телевизору Сашу, а могут смотреть любый сайты на замечетельной скорости интернета; работать и не боятся проверяющих органов, которые работают только на бюджет, а не людей; покупать продукты у фермеров, вложивших душу в производство, а не в колхозах покупать то, что само выросло и не украли: и многое другое.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
P.S. Нацыя=Радзіма, Радзіма=Нацыя Поўнасцю згодзен...  Угу. Приедет к нам 20 млн китайцев - и здесь будет их Родина 
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
Логика у Капюшона железная -> надо в БРСМ, там можно стать молодежным президентом РБ  Мои дети пока не могут размышлять на такие темы, но думаю они скажут спасибо, за то что не видят концертов "За Беларусь", а посмотрят на Rolling Stones; за то, что не ходят по вертолетной площадке в центре города, а по старым и красивым улицам Кракова или парку Гауди в Барселоне; не слушают по телевизору Сашу, а могут смотреть любый сайты на замечетельной скорости интернета; работать и не боятся проверяющих органов, которые работают только на бюджет, а не людей; покупать продукты у фермеров, вложивших душу в производство, а не в колхозах покупать то, что само выросло и не украли: и многое другое. Ну добра, я не гэта меў на ўвазе.. Што вы рабіць будзеце, калі вашыя дзеці дзесьці ў 17 год мякка кажучы стануць прыхільнікамі беларушчыны, папросту даведаюцца хто яны й адкуль яны?? Што будзе калі яны захочуць паглядзець не не Rolling Stones, а на Рокаш ці Ўліс, калі захочуць шпацыраваць не па Кракаву, а па Гародні ці Полацку, калі не захочуць сядзець у расейскім інтэрнэце, напханым парнаграфіяй, а захочуць пачытаць Янку Брыля ці Вацлава Ластоўскага??
|
|
|
|
|
|
|
|