free_Raven
|
Есть предложение: 1)Новый опрос; 2)Чаще посещать тему; 3)Чаще писать в теме; 4)Новые темы для разговоров; 5)...(Дадумайте сами.)
PS ОСОБО прошу прислушаться к п.2 и п.4. Спасибо за внимание господа.
|
|
|
|
Я против насилия - Я за безопасный секс!
|
|
|
|
free_Raven
|
Все притэнзии в письменном виде, в 2-х экземплярах с 3-я штампами. Через неделю вашу просьбу рассмотрят.
|
|
|
|
|
|
|
R2-D2
|
Все притэнзии в письменном виде, в 2-х экземплярах с 3-я штампами. Через неделю вашу просьбу рассмотрят. ПРичем каждому из этой ветки по 2 экземпляра а там посмотрим, ДА нарот!
|
|
|
|
Свадебный кортеж из черных Х5! МЫ РАДЫ, КОГДА ВЫ РАДЫ!!
|
|
|
Игорь ибн Ктулху
|
|
|
|
|
You break my heart into a thousand pieces and you say it's because I deserve better? (Joey, Dawson's Creek 5) Удача и бережливость, ясная голова и зоркий глаз на таящиеся в телке достоинства помогли ему подняться от простого ковбоя до хозяина стад. (О. Генри)
|
|
|
Mr DiNaMiT
Гродненец
|
КСТАТИ О СУШЕ 8-) 8-) 8-) КЛАССНЫЙ ЧУВАК !!!!
|
|
|
|
|
|
|
WithHer
|
Насчет того кто рулил сменой не согласен  Я думаю её рулил Багенский ты Игрь и Антось над которым вы стебались(не в обиду Антосю)
|
|
|
|
Разрабатываю веб-сайты любой сложности на основе различных технологий, включая Asp.MVC4, MS SQL Server и JQuery. Делаю визитки, баннеры и буклеты. Приемлемая цена и короткие сроки. Индивидуальный подход к каждому. Если заинтересовались- обращаемся в скайп или ЛС.
|
|
|
Игорь ибн Ктулху
|
Насчет того кто рулил сменой не согласен  Я думаю её рулил Багенский ты Игрь и Антось над которым вы стебались(не в обиду Антосю) *с непередаваемым кокетством* Ооой, как прияятноооо, Паша! Димка, слышишь? Нас хвалят! Антон! Тебя тоже по-своему похвалили! Где вы, минчане... Опять меня на растерзание оставили -- отдуваццо.
|
|
|
|
You break my heart into a thousand pieces and you say it's because I deserve better? (Joey, Dawson's Creek 5) Удача и бережливость, ясная голова и зоркий глаз на таящиеся в телке достоинства помогли ему подняться от простого ковбоя до хозяина стад. (О. Генри)
|
|
|
|
free_Raven
|
Насчёт того, кто рулил в лагере. Неправильно. Рулили отдыхающие. А важатые следили за тем, что бы мы не выруливали за рамки, НО ...
|
|
|
|
|
|
|
R2-D2
|
Насчёт того, кто рулил в лагере. Неправильно. Рулили отдыхающие. А важатые следили за тем, что бы мы не выруливали за рамки, НО ... я с васей согласен! молодец вася!
|
|
|
|
|
|
|
Chalaviek
Молодой Гродненец
Don't cave in this world - let it sag under us
|
Вітаю шаноўнае гарадзенскае спадарства. Прашу прабачэння, што даўно не пісаў, але ж... Пачынаем падтрымліваць Ігара. Па-першае, хацеў бы зазначыць, што ня важна, хто руліў зменай, таму руліць зменай - гэта далёка не самае галоўнае. Самае галоўнае гэта яе правільна, а лепш няправільна, накіроўваць. Важатыя і "дзеці"(дакладней спадары адпачываючыя, хаця не вядома, хто шчэ больш адпачнуў) накіроўвалі па асобку, аднак шматразова тыя кірункі не толькі шлі паралельна, аднак і скрыжоўваліся. І тое варта павагі як з боку нас, так і вас. Наконт сцёбаў з мяне (ад гея, капітана і да... Алі)хацеў бы зазначыць, што сцебацца над чалавекам можна да той ступені, да якой ён сам гэта дазваляе. Я, звычайна, дазваляю вельмі і гэтым задаволены. Да таго ж быць сродкам здзекаў(а яны часцей проста добра-сяброўскія) часам прыемна, бо ты адчуваеш, што здольны хаця б на некалькі секундаў падараваць некаму усмешку. Галоўнае не пераўтвараць гэта(у сэнсе элемент) сцёбу ў стыль жыцця. Для таго ж і жывем. Блін, прабачце, што зноўку мінімальна загрузіў. Дзень першакурсніка не прайшоў і міма 3-га курсу. 
|
|
|
|
Nie kot 
|
|
|
Игорь ибн Ктулху
|
Я, ж жьваяго боку, хачеу бы удакладжьничь. Я вельмi паважаю Антощя жь яго поглядамi... Тыя, з каго па-добраму ущмiхаюццо, николi не будучь жьласловiчь. Тыя жь ващ, якия лiчачь, щто Антощ -- нейкая пярсона з лiку рожьных там Лапех, над якiми можьна пащчябаццо i не атрымачь у твар -- вашы погляды маючь рацыю. Затое пра Антощя нельга щкажачь ничога сапрауды крыуднага. Калi-небуджь усе мы буджьем щтарымi барадатымi джячьками с мамонамi, тады можна будже спынiць сяброускiя жджеки i падйопкi...
|
|
|
|
|
|
|
R2-D2
|
А пеоевод можна? ИГОРЬ! :-/ :-/ :-/ :-/
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Абедзьвемі рукамі падтрымліваю і Антася, і Ігара. Бо яны па вопыту ведаюць больш за нас. 8-) А яшчэ таму, што сам вельмі часта з'яўляюся прадметам насмешак і сцёбаў.  І, што не мала важна, мяне гэта не турбуе. Бо я ведаю, што насмяхаючыся нада мною некаторы час яны пражывуць больш, а значыць потым быдуць мне удзячны. 8-) Проста яны гэтага яшчэ не разумеюць. Вось так.
|
|
|
|
|
|
|
Chalaviek
Молодой Гродненец
|
Дарэчы ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬ! Дзякую за тое, што разумееце. Херасе, нейкі я ветлівы стаў. І яшчэ 20 гадоў - штары(?), барада не расце, а з мамонам мы разбіраемся. 
|
|
|
|
Nie kot 
|
|
|
free_Raven
|
Даволі, усе мы БЕЛАРУСЫ і павіны разумець адзін аднаго.
|
|
|
|
|
|
|
Chalaviek
Молодой Гродненец
|
Дарэчы апытанне. У каго якое любімае месца ў "Рамантычным Касмадроме"? Асабіста ў мяне Эстрада, але ў той час, калі там нікога няма. Цішыня, кола, і неба... Зноўку кудысь панесла.
|
|
« Последнее редактирование: 28 Сентябрь 2007, 23:11:25 от Chalaviek »
|
|
Nie kot 
|
|
|
free_Raven
|
У меня - водопад. Когда маса воды вальться на твои плечи... это ништяк! Отступление: Да простит меня Антось.  (Это не факт, а прикол) Знаете почему Антося любят собаки? Потому что Chalaviek собаке друг. 
|
|
|
|
|
|
|
Mr DiNaMiT
Гродненец
|
СЕГОДНЯ ВЕЛИКИЙ ПРАЗНИК !!!!!!! У КИРИЛА (R2-D2) ДЕНЬ РОЖДЕНИЯ !!! ПОЗДРАВИМ ЕГО ГОСПОДА !!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
R2-D2
|
|
|
|
|
|
|
|
WithHer
|
Какие высоко мораальные качества затронули инструктора за что им зачёт.
|
|
|
|
Разрабатываю веб-сайты любой сложности на основе различных технологий, включая Asp.MVC4, MS SQL Server и JQuery. Делаю визитки, баннеры и буклеты. Приемлемая цена и короткие сроки. Индивидуальный подход к каждому. Если заинтересовались- обращаемся в скайп или ЛС.
|
|
|
|
Chalaviek
Молодой Гродненец
|
Віншую спадара Р2-Д2(Кірыла) з днём нараджэння! Я са свайго боку далучаюся да ўсіх віншаванняў,а таксама жадаю плёну!. 
|
|
|
|
Nie kot 
|
|
|
R2-D2
|
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
2 R2-D2, Праздравляю з днём рожддения. Желаю всего самого наилутшчего. ПУХ. 
|
|
|
|
|
|
|
Bruce
|
ААААА привет парни я тоже из романтиков.
|
|
|
|
|
|
|
R2-D2
|
а ты кто!
|
|
|
|
|
|
|
Bruce
|
как кто? Романтик. Вспомни я в этом году был в лагере.
|
|
|
|
|
|
|
free_Raven
|
Да, да. Я тому живой свидетель.
|
|
|
|
|
|
|
|