Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
19 Август 2025, 07:55:26
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Наш Город! > Жители города > Милиция Гродно
(Модераторы: Админ, Ленинский РОВД г.Гродно) > Тема:

Моя милиция меня бережёт???

Голосование
Вопрос: Как Вы оцениваете работу правоохранительных органов?
Негативно. Работают плохо.
Мне всё-равно.
Положительно. Работают отлично.
Я не сталкивался, оценить не могу.

Страниц  : 1 ... 18 19 21 22 ... 50 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Моя милиция меня бережёт???  (Прочитано 151872 раз)
antidacto
Почетный гродненец

[url=http://ex-press.by/article.php?id=2493]Кому и

Просмотр профиля
« Ответ #570 : 26 Июль 2012, 02:07:27 »

Адкажы, калі ласка, што там такое...
Дык я ужо адказау. Хiба ты не зауважыу?

Head
Гость
« Ответ #571 : 26 Июль 2012, 03:15:31 »

Гм. Прабач, прабач.))
Лятатрон
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #572 : 26 Июль 2012, 08:34:18 »

Так ты совсем не следишь за ситуацией? Уже и 16-летнюю девчонку сделавшую снимки тоже загребли.
І катуюць, сатрапы!  Злой
Дрын, у цябе зручныя разлапістыя вушы, з іх макаронныя вырабы доўга не падаюць.

Любовь Лунева, "Народная Воля"
23 июля 2012, 15:48
Распространенная различными информационными сайтами новость о задержании 16-летней девушки, предполагаемой подруги Антона Суряпина, которая якобы первой сфотографировала шведских медвежат, не соответствует действительности.

И между прочим срок задержания журналиста уже превышен, а гб обвинения не предъявила. Не сочинили ещё?
Мо гб яшчэ і не "сачыніў", а Андруха Антыдохтур ужо "сачыніў": пособничество незаконному пересечению границы.
Чугунный Дрын
Настоящий гродненец

Рабов в рай не пускают.

Просмотр профиля Email
« Ответ #573 : 26 Июль 2012, 09:24:12 »

Ну не задерживали и хорошо, а насчёт лапши на ушах, так официальные сми форы дадут кому хочешь. И скажи, так были медведики или нет? Который раз уже спрашиваю. Если нет ( как утверждает наше минобороны), то за что вообще задержали человека? А если были, то почему крайний журналист, а не военные? А то про лапшу, не отвлекайся на основные вопросы ответь. И кстати не антидоктор первым написал какое МОГУТ выдвинуть обвинение. Вот только похоже, что даже номинально уже не надо этого делать, забрали, закрыли, куда зачем - не ваше дело.
Лятатрон
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #574 : 26 Июль 2012, 09:35:58 »

И скажи, так были медведики или нет?
Я не бачыў... А ты? Трэба івянцоўскіх папытаць.
antidacto
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #575 : 26 Июль 2012, 10:35:42 »

«Завязем у лес і закапаем» - Гомельскі бяздомны паскардзіўся на міліцыянераў, якія беспрычынна збілі яго.

Добавлено: 26 Июль 2012, 08:40:52
Афіцыйнага факту прызнання палёту няма, але крымінальная справа адкрыта, ідзе следства, і арыштоўваюць людзей
Жалкий очковтирателишка niXto прочитай, что у тебя в подписи написано.
А вообще молодец конечно - самокритичненько...

Добавлено: 26 Июль 2012, 09:57:48
Помста: журналіст «Еўрарадыё» Віталь Ругайн адпраўлены на Акрэсціна ў дзень народзінаў
Пра тое, што Віталь Ругайн на Акрэсціна, позна вечарам яго маці паведамілі ў Ленінскім РУУС. Высветлілася, што на журналіста склалі пратакол аб «адміністрацыйным правапарушэнні» і адвезлі на Акрэсціна.

Незаконные проникновения в квартиры, незаконные обыски, незаконные задержания, незаконные протоколы, избиения, лжесвидетельства, незаконные снятия отпечатков... Мусора продолжают беспределить...
« Последнее редактирование: 26 Июль 2012, 11:01:12 от antidacto » Записан

Чугунный Дрын
Настоящий гродненец

Рабов в рай не пускают.

Просмотр профиля Email
« Ответ #576 : 26 Июль 2012, 12:28:17 »

И ты считаешь, что с вроде пендосского сервера, на котором наш форум пашет прям сразу скинут все данные в ментовку, по первому требованию?
Russy
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #577 : 26 Июль 2012, 12:54:29 »

Админ скиня, было гэткае. Наиуняшка.

antidacto
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #578 : 26 Июль 2012, 15:12:59 »

Чего же тогда вы позволяете себе столь смелые заявления? Вас ведь элементарно вычислить, форум записывает IP-адреса пользователей. Вы смертельно больны и поэтому вам терять нечего, или "мусора своего не тронут", или вы сами прекрасно знаете, что никакого "мусорского беспредела" в Беларуси нет, и даже за столь обидные слова вам ровным счетом ничего не будет? Мощный однако "беспредел" в стране...
Жалкий очковтирателишка niXto, с каких пор "обидные слова" - это юридический термин? Скажи пожалуйста, недалекий, по какой статье и какая ответственность предусмотрена за "обидные слова"? Кроме того, я не говорю "обидные слова", а констатирую факт, приводя при этом большое количество реальных примеров. В отличие от тебя, бессовестного пустомели.

Добавлено: 26 Июль 2012, 15:28:37
И хватит постить свои говнобояноссылки с тупими разглагольствованиями твоих братьев по палате"разуму".
« Последнее редактирование: 26 Июль 2012, 15:28:37 от antidacto » Записан

Жмотик пивной животик
хочу много минусов. СПАСИБО
Кандидат в депутаты

Мир вам, человеки!

S Просмотр профиля
« Ответ #579 : 26 Июль 2012, 15:48:49 »

ну что вы говорите ну в москве лучше видно что происходит в минске чем в самом минске
Head
Гость
« Ответ #580 : 26 Июль 2012, 17:33:03 »

Чего же тогда вы позволяете себе столь смелые заявления? Вас ведь элементарно вычислить, форум записывает IP-адреса пользователей. Вы смертельно больны и поэтому вам терять нечего, или "мусора своего не тронут", или вы сами прекрасно знаете, что никакого "мусорского беспредела" в Беларуси нет, и даже за столь обидные слова вам ровным счетом ничего не будет? Мощный однако "беспредел" в стране...
Што, ніхта, скончыліся аргумэнты, то ты пужаць пачынаеш?? Навошта чалавеку баяцца ў сваёй краіне казаць праўду?? Няхай гэтыя псы баяцца, тым больш ёсць за што!! А ЯНЫ БАЯЦЦА!! І ты ніхта таксама, калі яшчэ не баішся, то хутка пачнеш. Смеющийся

«Завязем у лес і закапаем» - Гомельскі бяздомны паскардзіўся на міліцыянераў, якія беспрычынна збілі яго.

Добавлено: 26 Июль 2012, 05:40:52
Афіцыйнага факту прызнання палёту няма, але крымінальная справа адкрыта, ідзе следства, і арыштоўваюць людзей
Жалкий очковтирателишка niXto прочитай, что у тебя в подписи написано.
А вообще молодец конечно - самокритичненько...

Добавлено: 26 Июль 2012, 06:57:48
Помста: журналіст «Еўрарадыё» Віталь Ругайн адпраўлены на Акрэсціна ў дзень народзінаў
Пра тое, што Віталь Ругайн на Акрэсціна, позна вечарам яго маці паведамілі ў Ленінскім РУУС. Высветлілася, што на журналіста склалі пратакол аб «адміністрацыйным правапарушэнні» і адвезлі на Акрэсціна.

Незаконные проникновения в квартиры, незаконные обыски, незаконные задержания, незаконные протоколы, избиения, лжесвидетельства, незаконные снятия отпечатков... Мусора продолжают беспределить...

ППКС
Head
Гость
« Ответ #581 : 26 Июль 2012, 20:17:43 »

Яны проста, не дайшлі яшчэ на інтэрнэта (і да эміграцыі). Тут іх экспансія спынілася. Але рэжымным сабакам вельмі не падабаецца сам інтэрнэт і наш форум у прыватнасці. І рэальны фронт зараз знаходзіцца ў інтэрнэце- апошнім фарпосце свабоды! Але мы яго адстаім і бой пяройдзе ў "рэал".

А гэта лайно ад маскальскіх вырадкаў вы нам ня суньце. Мы ўжо страцілі 1 мільён прычым без вайны. Проста, ў СССР рабілі ўсё каманднымі мэтадамі- забараніць, расстраляць, пасадзіць. Але зараз хочуць ашукаць і яскравы прыклад таму- "выбары" з ўдзелам псэўдааппазіцыі для закліку людзей на "выбарчыя" ўчасткі. Хлусня вакол.
Russy
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #582 : 26 Июль 2012, 20:20:21 »

Але мы яго адстаім і бой пяройдзе ў "рэал".
А чаму рэал у двухкосьсі?

Head
Гость
« Ответ #583 : 26 Июль 2012, 20:26:13 »

А, што хіба ёсць такі навуковы тэрмін??
antidacto
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #584 : 26 Июль 2012, 22:28:08 »

Мда, жалкий очковтирателишка niXto... Я ожидал от тебя чуть более умного ответа. Даже прикидывал на шаг вперед, чем тебе отвечу.
А так... Совсем не интересно. Совсем ты плохой стал, niXto. А ведь я же тебя много раз предупреждал - не запускай свой фгм, лечись, пока не совсем поздно.
PS. Очередной слив засчитан.

Head
Гость
« Ответ #585 : 26 Июль 2012, 23:56:31 »

Гигин матом ответил журналисту

Радыё Свабода

Главный редактор журнала "Беларуская думка" Вадим Гигин после сообщений независимых СМИ о прилете в Беларусь шведского самолета назвал государственного информационного агентства БелТА десять пунктов, которыми обосновал невозможность такого события.

В статье "Полеты во сне и наяву" он выразил недоверие независимым журналистам и подчеркнул свою веру в мощь белорусского государства.

"Нестыковок, необъяснимых фактов, противоречий слишком много, чтобы поверить в историю с пересечением границы. Зачем же понадобилась эта провокация? Дискредитировать белорусские Вооруженные Силы, посеять недоверие к их боеспособности, да к тому же нанести удар прямо по генералам, которые не раз доказывали свою преданность Отечеству. Но ничего не удастся! И заказчики этой провокации, и хозяева Почобута (скорее всего, это одни и те же лица) прекрасно знают силу и белорусской армии, и нашей системы ПВО. И лично я никому не советую пытаться проверить ее на прочность", – заявил тогда Вадим Гигин.

А вот как Вадим Гигин прокомментировал "Радыё Свабода" свои высказывания после того, как прилет шведского самолета в Беларусь признал руководитель страны Александр Лукашенко:

Корреспондент: "Вы в свое время высказывали твердое убеждение, что этого самолета..."

Гигин: "Вы не врите, никаких убеждений я не высказывал насчет самолета. Вы статью прочитайте".

Корреспондент: "Но вы свои заявления подтверждаете так же, как и раньше, или...?"

Гигин: "Я б..., "Радио Свобода" ничего, я извиняюсь, ничего ни подтверждать, ни опровергать не собираюсь. Понятно? Вы перезвоните кому-нибудь другому. Что вы мне звоните?"

Радыё Свабода   

http://news.date.bs/society_302403.html
Лятатрон
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #586 : 27 Июль 2012, 00:06:02 »

Яны проста, не дайшлі яшчэ да інтэрнэта (і да эміграцыі). Тут іх экспансія спынілася. Але рэжымным сабакам вельмі не падабаецца сам інтэрнэт і наш форум у прыватнасці.
Ой, як ты, прапагандос, памыляешся! Слухай маю зусім свежую гісторыю.
Прыкладна месяц таму зазваніў у мяне тэлефон.
- Алё.
- Дзень добры, вы такі і такі?
- Так, я такі і такі.
- Гэта вас турбуюць з падатковай інспекцыі. Вы рэкламуеце свае паслугі на інтэрнэтрэсурсе па-за байнэтам і ці маеце вы на іх ліцэнзію?
- Э-э-э, М-м-м, а-а-а, уф-ф-ф...
- Завітайце, калі ласка, да нас на гэтым тыдні ў любы зручны для вас час ад 9.00 да 17.00 у пакой №ХХ Нам з вамі ёсць аб чым паразмаўляць.
- ...
Як яны мяне вылічылі, да сёння не ўцямлю. Маіх персанальных дадзеных на сайце тым не было, нумары тэлефонаў - не мае. У падатковай, на маё пытанне, адказалі, што ім мае дадзеныя прыслалі людзі, якія гэтым займаюцца, а яны толькі узялі гэта да выканання.

Вось такая, Head, херня са мною здарылася. Так што, сабач рэжымных сабакаў і далей, толькі, я цябе Хрыстом Богам прашу, не парушай падатковага заканадаўства!

Былі, Дрын, былі! Сёння бачыў! Паклікала жонка гарбату піць, працягнуў руку па цукеркі ў вазе і аслупянеў - мішкі, ібіамацьняхай! Выкладваю здымак на форум і зачыняю дзверы на ўсе рыгелі. Калі заўтра не з'яўлюся на форуме, просьба - напісаць цялегу на сатрапаў ў Бруксэлю!

Head
Гость
« Ответ #587 : 27 Июль 2012, 00:39:37 »

- Алё.
- Так, я такі і такі.
- Гэта вас турбуюць з падатковай інспекцыі. Вы рэкламуеце свае паслугі на інтэрнэтрэсурсе па-за байнэтам і ці маеце вы на іх ліцэнзію?
- Завітайце, калі ласка, да нас на гэтым тыдні ў любы зручны для вас час ад 9.00 да 17.00 у пакой №ХХ Нам з вамі ёсць аб чым паразмаўляць.
- ...
Як яны мяне вылічылі, да сёння не ўцямлю. Маіх персанальных дадзеных на сайце тым не было, нумары тэлефонаў - не мае. У падатковай, на маё пытанне, адказалі, што ім мае дадзеныя прыслалі людзі, якія гэтым займаюцца, а яны толькі узялі гэта да выканання.

Вось такая, Head, херня са мною здарылася. Так што, сабач рэжымных сабакаў і далей, толькі, я цябе Хрыстом Богам прашу, не парушай падатковага заканадаўства!

І што? Навошта мне твае скаргачкі пра тое, што цябе падаткавая вылічыла?? Ці, мабыць, не на законнай падставе?? Наўрадці гэта палітычны пераслед. Мы жа тут кажам пра палітычны пераслед. І вось, калі ў інтэрнэце можна казаць усё, што хочаш (не хаваючы сваіх дадзеных), то ў "рэале" нават шалік бчб каля якога-небудь сілавога воргана могуць збіць ці пасадзіць. Усё, што можа тут рэжым- гэта напусціць такіх як ты блазнаў-прапагандосаў, які зліваюцца адзін за другім. Смеющийся

Добавлено: 26 Июль 2012, 22:44:43
Вось як галоўны рэжымны балбатун адказаў калі яго ткнулі носам ва ўласнае лайно. Смеющийся

Гигин матом ответил журналисту

Радыё Свабода
Главный редактор журнала "Беларуская думка" Вадим Гигин после сообщений независимых СМИ о прилете в Беларусь шведского самолета назвал государственного информационного агентства БелТА десять пунктов, которыми обосновал невозможность такого события.

В статье "Полеты во сне и наяву" он выразил недоверие независимым журналистам и подчеркнул свою веру в мощь белорусского государства.

"Нестыковок, необъяснимых фактов, противоречий слишком много, чтобы поверить в историю с пересечением границы. Зачем же понадобилась эта провокация? Дискредитировать белорусские Вооруженные Силы, посеять недоверие к их боеспособности, да к тому же нанести удар прямо по генералам, которые не раз доказывали свою преданность Отечеству. Но ничего не удастся! И заказчики этой провокации, и хозяева Почобута (скорее всего, это одни и те же лица) прекрасно знают силу и белорусской армии, и нашей системы ПВО. И лично я никому не советую пытаться проверить ее на прочность", – заявил тогда Вадим Гигин.

А вот как Вадим Гигин прокомментировал "Радыё Свабода" свои высказывания после того, как прилет шведского самолета в Беларусь признал руководитель страны Александр Лукашенко:

Корреспондент: "Вы в свое время высказывали твердое убеждение, что этого самолета..."

Гигин: "Вы не врите, никаких убеждений я не высказывал насчет самолета. Вы статью прочитайте".

Корреспондент: "Но вы свои заявления подтверждаете так же, как и раньше, или...?"

Гигин: "Я б..., "Радио Свобода" ничего, я извиняюсь, ничего ни подтверждать, ни опровергать не собираюсь. Понятно? Вы перезвоните кому-нибудь другому. Что вы мне звоните?"

Радыё Свабода   

http://news.date.bs/society_302403.html

Цікава ж, што як адкажа на гэта niXto, які "кроўю і потам" (але не не быць скотам Громкий смех) сцвярджаў тое самае ж. Смеющийся

Добавлено: 26 Июль 2012, 23:52:48
На гэты кошт ёсць добры камэнт на date.bs:

"не уж то пример зимовского никого ничему не научил?!  
презервативы используют и .. выбрасывают"

Было б смешна, калі ня было б так сумна... як людзі па ўласнаму глупству вось так трапляюць.
Лятатрон
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #588 : 27 Июль 2012, 00:55:05 »

І што? Навошта мне твае скаргачкі пра тое, што цябе падаткавая вылічыла?? Ці, мабыць, не на законнай падставе?? Наўрадці гэта палітычны пераслед. Мы жа тут кажам пра палітычны пераслед. І вось, калі ў інтэрнэце можна казаць усё, што хочаш (не хаваючы сваіх дадзеных), то ў "рэале" нават шалік бчб каля якога-небудь сілавога воргана могуць збіць ці пасадзіць. Усё, што можа тут рэжым- гэта напусціць такіх як ты блазнаў-прапагандосаў, які зліваюцца адзін за другім. Смеющийся
Ну вось, я яму, так бы мовіць, гісторыю-папярэджванне, а ён мяне гаўном папэцкаў. Нездарма кажуць: куды барцуна ні пацалуй, у яго усюды дупа.
Head
Гость
« Ответ #589 : 27 Июль 2012, 01:15:37 »

Ну вось, я яму, так бы мовіць, гісторыю-папярэджванне, а ён мяне гаўном папэцкаў. Нездарма кажуць: куды барцуна ні пацалуй, у яго усюды дупа.
Калі ты мне робіш асабістае папярэджванне пра, напрыклад, падаткавую, то дзякуй, але тут вырашаецца лёс краіны і да ўласных інтэрэсаў тут ня месца.
Да таго ж твая "гісторыя-папярэджванне" прагучала ў пэўным кантэксце. Як быццам "усе роўна дастунуць", сказаў жа, што я "памыляюсь"... Так, што, калі ласка, ў наступны раз без такіх кантэкстаў. Смеющийся А "барцун", гэта, напэўна пра псэўдааппазіцыю (і мабыць у іх і сапраўды ўсюды дупа))). Правільна казаць- змагар.))
Админ
Administrator

Viva la DRF!

S alexey.rads forumgrodno Просмотр профиля Email
« Ответ #590 : 27 Июль 2012, 12:03:32 »

Хорош оффтопить!

Viva la DRF!
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
*

привезу аллегро viber +48736347887

Просмотр профиля
« Ответ #591 : 27 Июль 2012, 12:23:14 »

але тут вырашаецца лёс краіны і да ўласных інтэрэсаў тут ня месца.

Тут всего лишь возня хомячков

Поэтому, как Неуловимый Джо в моей ссылке выше, вы никому не интересны...
однако вам же из бюджета выделяют бабло на борьбу с мышами в нете Смеющийся
Лятатрон
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #592 : 29 Июль 2012, 10:15:22 »

але тут вырашаецца лёс краіны і да ўласных інтэрэсаў тут ня месца.

Тут всего лишь возня хомячков

Поэтому, как Неуловимый Джо в моей ссылке выше, вы никому не интересны...
однако вам же из бюджета выделяют бабло на борьбу с мышами в нете Смеющийся
Маеш факты ці так - мімаходзь серануў?

P.S. Птушкам барцунам грошы не патрэбны, яны і бясплатна ў інэце серуць. А  грошы, выдзеленыя на "гражданскае опчество", піляццо на трохі вышэйшым узроўні.

Самыя галоўныя нямецкія менты развіталіся з пасадамі:
СМИ: 28.07.2012, 20:54 У свеце
Глава МВД Германии уволил все руководство полиции. Среди причин - белорусский след?

Мабыць, КДБ з МУСам накруціверцілі...
Nаблюдатель
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #593 : 29 Июль 2012, 15:43:04 »

Яны проста, не дайшлі яшчэ да інтэрнэта (і да эміграцыі). Тут іх экспансія спынілася. Але рэжымным сабакам вельмі не падабаецца сам інтэрнэт і наш форум у прыватнасці.
- Алё.
- Так, я такі і такі.
- ...

Хе хе, бобруйскую вонючку за вымя взяли: " А сколько  коровка дает дает молока? Не выдоешь за день , устанет рука?"
Вонючка , оказывается  занимается безлицензионной деятельностью, а значиццо  в закрома Родины в бюджет Беларуси недоплачивает налоги. Ай ай яй,  как не хорошо  обманывать государство, ты в налоговой  покажи свой белый билет скажи что ты  лукадрищ - может тебя штраф по минимуму дадут.

Былі, Дрын, былі! Сёння бачыў! Паклікала жонка гарбату піць, працягнуў руку па цукеркі ў вазе і аслупянеў - мішкі, ібіамацьняхай! Выкладваю здымак на форум і зачыняю дзверы на ўсе рыгелі. Калі заўтра не з'яўлюся на форуме, просьба - напісаць цялегу на сатрапаў ў Бруксэлю!

Да ты ни туда смотришь ,   может  медведики в налоговой где  окопались , и тебя так уже  к кастрации  к  люстрации готовят ? Будешь следующий раз в налоговой  присмотрись там по лучше!

http
Head
Гость
« Ответ #594 : 29 Июль 2012, 17:38:40 »

Маеш факты ці так - мімаходзь серануў?
Ва ўсім разбярэцца камісія па люстрацыям.

P.S. Птушкам барцунам грошы не патрэбны, яны і бясплатна ў інэце серуць. А  грошы, выдзеленыя на "гражданскае опчество", піляццо на трохі вышэйшым узроўні.
"Піляццо" яны памеж псэўдааппазіцыянерамі.
Head
Гость
« Ответ #595 : 30 Июль 2012, 16:38:47 »

За грошамі- ў "Говорі правду!".
Head
Гость
« Ответ #596 : 30 Июль 2012, 18:55:13 »

Да ладна, такіх як ты пашпыняць- задавальненне!))
Лятатрон
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #597 : 31 Июль 2012, 09:15:04 »

Вонючка , оказывается  занимается безлицензионной деятельностью, а значиццо...
Хер ты, тоўсты, угадаў! Усё законна і згодна з усімі заканадаўчымі актамі, што дзейнічаюць на тэрыторыі РБ. І гэта высветлілася праз 5 хвілін. Але гэта цябе не павінна абыходзіць, раскатай губу і працягвай гундосна клянчыць свае "папіццот".

Такім як ты патрэбна ўрачэбная камісія. Далібог!

Да ладна, такіх як ты пашпыняць- задавальненне!))
Каго ты тутака "шпыняеш", прапагандос? Вытрасі штаны спачатку, бо ты тут ужо не аднойчы натужліва аблажаўся.
Head
Гость
« Ответ #598 : 31 Июль 2012, 16:38:40 »

Такім як ты патрэбна ўрачэбная камісія. Далібог!
Спужаўся? Подмигивающий Не дарма. Смеющийся

Каго ты тутака "шпыняеш", прапагандос? Вытрасі штаны спачатку, бо ты тут ужо не аднойчы натужліва аблажаўся.
Ну давай. Пакажы. З усімі цытатамі і т.п. Хоць адзін раз. Ня можаш. Таму, што зліваешся менавіта ты. Быў- прапаў, тут, на пару дзен, бачна, выціраўся. Дык ізноў прыйшоў гадзіць.
Лятатрон
Гродненец
**

Просмотр профиля Email
« Ответ #599 : 31 Июль 2012, 22:56:02 »

Ты можаш толькі свайго папугая ў клетцы "казой" напужаць, калі пастараешся.  Пальцы веером
Страниц  : 1 ... 18 19 21 22 ... 50 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт