AnVas
|
Ты абгрунтоўвай, Что тут можно обосновывать?  Какая логика может быть у людей, которые уверены, что эту козу менты (МВД, КГБ или ещё кто) отоварили и при этом пишут им же (только настоящим и чэсным) письмо с просьбой найти преступников. Жесть.  рэжымным ментам невядомы Кодэкс гонару афіцэра! Ім невядома мараль!!! "Юристишка" ты бы хоть Гугла потерзал, чтобы узнать чё-почём. Приведенный в письме пункт 9 кодекс офицера относится к Кодексу чести офицера внутренних войск МВД Республики Беларусь. На обычных ментов участковых, ППСников, оперов, и тем более комитетских, этот документ не распространяется. Так что придется вам ждать пока кого-либо покарают по этому кодексу до второго пришествия.  Табе патрэбная мая даведка? Нет, можешь сходить с ней на очко. С тобой уже и без справки все понятно. 
|
|
|
|
Громче всех лают дворняжки...... Молчаливость и выдержка - признак породы.....!!!!!!!
|
|
|
Head
Гость
|
Что тут можно обосновывать? Какая логика может быть у людей, которые уверены, что эту козу менты (МВД, КГБ или ещё кто) отоварили и при этом пишут им же (только настоящим и чэсным) письмо с просьбой найти преступников. Жесть. І зноў жа- што за маральная пачварнасць? Ты не разумееш, што яны спрабуюць дастукацца да сумлення. "Юристишка" ты бы хоть Гугла потерзал, чтобы узнать чё-почём. Приведенный в письме пункт 9 кодекс офицера относится к Кодексу чести офицера внутренних войск МВД Республики Беларусь. На обычных ментов участковых, ППСников, оперов, и тем более комитетских, этот документ не распространяется. Так что придется вам ждать пока кого-либо покарают по этому кодексу до второго пришествия. Ты, "юрысцішка", мы тут не зусім пра права гаворым. Гаворка ідзе пра чалавечае сумленне. Яны разумеюць, што пакуль будзе рэжым, то адпаведна закону іх ніхто не пакарае, але кожны сумленны афіцэр павінен ведаць, што так быць не можа і напрыклад, будзе весці спіс усіх, хто (як яму вядома) робіць такія рэчы ці, напрыклад, па службе дзе-нідзе зрабіць такім непрыемнасць. На обычных ментов участковых, ППСников, оперов, и тем более комитетских, этот документ не распространяется. Гэты дакумант распаўсюджваецца на ўсіх, хто мае сумленне і не абавязкова такое нават падпісваць, бо гэта мараль. Нет, можешь сходить с ней на очко. С тобой уже и без справки все понятно. Ну, с табой, то дакладна зразумела, што ты маральны вырадак. Добавлено: 17 Январь 2013, 11:09:30

|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
мы тут не зусім пра права гаворым Гэты дакумант распаўсюджваецца на ўсіх, хто мае сумленне і не абавязкова такое нават падпісваць, бо гэта мараль. Зачотный слив. А покарать злодеев морально это как? Н-да, издержки платного обучения на юрфаке 
|
|
|
|
Громче всех лают дворняжки...... Молчаливость и выдержка - признак породы.....!!!!!!!
|
|
|
Head
Гость
|
Я б сказаў нават не дакумант- гэта больш чым дакумант. Канечне, зразумела, што пакуль рэжым ёсць іх не пакараеш дакладна адпаведна артыкулаў, але зварот да сумленных афіцэраў ці да тых злодзеяў, да сумлення якіх можна дастукацца. Напрыклад, ведае нармальны афіцэр, што побач з ім працуе нікчэмнасць- ён павінен сумесна з астатнімі годнымі судзейнічаць пакаранню калі нельга такімі, то іншымі спосабамі. А маральна... маральна можна таксама пакараць- абгрунтоўваць такім "хто яны і што яны". Толькі не разумею дзе тут зліў і калі ты думаеш, што каб гэта зразумець трэба быць велькім юрыстам, то гэта кажа аб тым, што ты сам з сабе нармальнага юрыста не ўяўляеш.
|
|
« Последнее редактирование: 17 Январь 2013, 16:27:16 от Head »
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
А статут адпавядае нормам маралі. А калі для цябе нормы маралі- нішто, то хто ты?? Па-другое, гэта адпаведна статута жанчыне адрэзалі валасы?  Ім гэта "сэрдца загадала"? Добавлено: 17 Январь 2013, 16:49:56 Наваполацкая кантралёрка: Я з расьцяжэньнем шыйных пазванкоўСьледчы камітэт стаў на бок кантралёркі грамадзкага траспарту. Іншы бок, электраманцёр Наваполацкай ТЭЦ Аляксандар Бліноў шакаваны такі рашэньнем. Людміла Шахліна Наваполацкая кантралёрка «Свабодзе»: Мы зусім не абароненыя 17.01.2013 14:29 «Учора прайшла інфармацыя, якой я, шчыра кажучы, шакаваны. Тым, што далі ацэнку дзеяньням кантралёркі як зусім правамерным. Менавіта гэтым фактам. Тое, што яны мяне абвінавачваюць, я сам выдатна разумею, што я вінаваты. І давядзецца несьці адказнасьць у любым выпадку, я не адмаўляюся. Але тое, што яна, аказваецца, нічога дрэннага не ўчыніла, а яе дзеяньні былі поўнасьцю правамерныя, — гэта мяне шакуе. Гэтага я не магу ніяк зразумець». Так пракамэнтаваў інфармацыю, якую падало дзяржаўнае агенцтва БелТА, электраманцёр Наваполацкай ТЭЦ Аляксандар, якога вінавацяць у супрацьпраўных дзеяньнях адносна кантралёркі наваполацкага аўтобуса Людмілы Шахлінай. Інцыдэнт, які адзін з пасажыраў зьняў на відэа і выклаў у інтэрнэт, здарыўся 26 лістапада 2012 году. Паводле начальніка ўпраўленьня сьледчага камітэту Беларусі па Віцебскай вобласьці Ўладзімера Шалухіна, мужчына 1984 году нараджэньня зьдзейсьніў у дачыненьні да кантралёркі супрацьпраўныя дзеяньні, якія падпадаюць пад крымінальны артыкул «гвалт альбо пагроза ў дачыненьні да службовай асобы, якая выконвае службовыя абавязкі, або іншай асобы, якая выконвае грамадзкі абавязак». Cьледчыя прыйшлі да высновы, што кантралёрка з Наваполацку ніякіх супрацьпраўных дзеяньняў, а тым больш злачынстваў, не зьдзяйсьняла. Справа аб гвалце адносна кантралёркі наваполацкага аўтобуса знаходзіцца ў стадыі завяршэньня і бліжэйшым часам будзе перададзена ў пракуратуру, а затым накіравана ў суд. Нібыта мужчына ў Наваполацку напаў на кантралёрку, якая запатрабавала ў адной з пасажырак выплаціць штраф за безьбілетны праезд. Кантралёрка зьвярнулася з заявай аб нападзе ў органы ўнутраных спраў. Людміла Шахліна распавяла карэспандэнту «Свабоды», што працуе ўжо на іншым месцы. «Я цяпер у аўтапарку, але ў іншым месцы. З-за такога рэзанансу я проста не магу працаваць там. У мяне чыста псыхалягічная траўма. Я знаходзілася на лячэньні з расьцяжэньнем шыйных пазванкоў, 17 дзён была на бальнічным. Потым у псыхатэрапэўта на лекаваньні. І ўявіце, як я магу цяпер выйсьці, калі пачынаюць патыкаць — «зорка інтэрнэту». Людміла Шахліна кажа, што да яе зь міліцыі ніхто не зьвяртаўся, а справа, маўляў, зацягнулася з-за таго, што ў яе крыўдзіцеля ёсьць сваяк у міліцыі. Да таго ж не знайшлі яшчэ аднаго чалавека, які, паводле Шахлінай, таксама яе «шматаў». «У нас павінна была быць вочная стаўка зь ім, калі яго павінны былі адпускаць. Але, як самі разумееце — сваякі ў міліцыі, — вочнай стаўкі ў нас не было. Мы зь ім ні разу і не сустракаліся. Мне сказалі, што выбачацца ён лічыць лішнім. За тое, што ён мне пасмы валасоў вырваў. Ён жа ледзь адарваўся ад мяне, вырваў пасму валасоў і адарваўся ад мяне. Спрабаваў выцягнуць мяне на вуліцу, каб зьбіць. Калі яго затрымалі, у яго было ў крыві 1,3 праміле, хоць гэта спрабуюць схаваць. Спачатку яшчэ хацелі прымяніць артыкул за надругацельства над жанчынай. Гэтага зноў жа не прымяняюць». Аляксандар Бліноў катэгарычна адмаўляе, што ў яго ёсьць нейкія сваякі ў міліцыі. «У нас у міліцыі дакладна сваякоў няма. Гэта стопрацэнтна. Наагул у МУС». Аляксандар кажа, што бачыць віну ня толькі сваю, але і кантралёркі. «Менавіта яе няправільныя дзеяньні адносна пасажыраў пацягнулі за сабой маю рэакцыю. Таму на такой глебе прасіць прабачэньня — гэта неяк выходзіць няправільна. Калі б яна была насамрэч невінаватая, а я напаў ні з пушчы ні з поля — іншая справа. Вельмі супярэчлівае адчуваньне складаецца. Я ўвесь часу дакараю сябе, што ўмудрыўся залезьці вось так няўдала ў той вечар ня ў той аўтобус. Вось такі напад на бацькоў, калі гэта ўсё дзеці бачылі, — гэта амаральны ўчынак з боку кантралёра». Людміла Шахліна кажа, што ўсё было зусім іначай: «Ні за якіх дзяцей ён там не заступаўся. Ні адно дзіця не заплакала, што я такі вылюдак». Паводле Ўладзімера Шалухіна, такія сярэднявечныя мэтады расправы ў прававым грамадзтве недапушчальныя. Маўляў, калі бачыш парушэньні з боку службовай асобы, трэба зьвярнуцца да яе наймальніка. У рэшце — выкласьці запіс у інтэрнэт, «паспрабаваць узьдзейнічаць законнымі мэтадамі, але ўчыняць злачынства не дазволена». http://www.svaboda.org/content/article/24840699.html
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
А статут адпавядае нормам маралі. Head, как великий "платный юрист" можешь объяснить разницу между правом и моралью?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
З чаго ты ўзяў, што я платны? І чаму ты лічыш, што той, хто вучыцца на платным чымсці горш?? Мяне ўвогуле здзіўляе такое стаўленне, аднойчы спыталі "тройкі зьбіраю" ці нармальна вучуся такіе пытанні, канечне, здзіўляюць. Я сваю адукацыю зарабіў "кроўю й потам" (с) )) Так, што лепш ты не сунь сюды свае слізкія ментоўскія ручкі. Вось у цябе, напэўна і ёсць такая адукацыя... Гэта першае. Другое, бяз разумення адрознення права ад маралі ты нават не паступіш на юрыдычны факультэт. Калі канкрэтна, то пад статутам я разумею не канкрэтны дакумант, а нормы права якія прынамсі не даюць права на такі гвалт.
|
|
« Последнее редактирование: 17 Январь 2013, 18:09:19 от Head »
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Тое, што хлопец вінаваты- зразумела. Але й кантралёр не лепшы. Па-першае, такі чалавек кантралёрам быць не павінен, па-другое маглі б хоць скласці адміністратыўны пратакол. А наогул лепш было б зьвярнуць увагу на гэта:
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
Калі канкрэтна, то пад статутам я разумею не канкрэтны дакумант, а нормы права якія прынамсі не даюць права на такі гвалт. Крутишься как уж на сковородке? "юристишка", если ты не в курсе одно из главных отличий норм права о морали именно в том, что нормы права прописаны в официальных государственных документах, а моральные нормы ни в каких документах не прописаны, только в сознании людей. похоже все-таки ты "тройкі зьбіраю" , а не Я сваю адукацыю зарабіў "кроўю й потам" (с) па-другое маглі б хоць скласці адміністратыўны пратакол. по какой статье КоАП не подскажешь? 
|
|
|
|
|
|
|
|
Чугунный Дрын
|
Head а вы поработайте сами по 8 часов в день с такими гражданами, стремящимися оскорбить, ударить, убежать, лишь бы не платить кажется 2 евро штрафа. Очень большие деньги, особенно в сравнении с польскими штрафами. И я посмотрю, какая профессиональная деформация будет у вас через пару лет работы. Контролер - зеркало белорусского автобусного "народа"
В чём-то согласен с нихто, огромное количество безбилетников, передача талонов, практическое бессилие против поддатых хамов, тотальная ненависть граждан, не очень то способствует хорошему настроению у контролёров. Но никто не заставляет выбирать эту работу (это ж не деревообработка, уволиться ещё можно). Сам был в ситуации когда в Польше знакомую задержали из-за отсутствия билета у ребёнка, контролёры ни то, что не выталкивали, даже голос не повысили, ехали с нами три остановки и разбирались. Хотя в Польше вообще ге очень принято ''зайцевать'', может поэтому там работать полегче. Наши по умолчанию настроены против всех пассажиров и не вникают ни в какие обЪяснения.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Крутишься как уж на сковородке? "юристишка", если ты не в курсе одно из главных отличий норм права о морали именно в том, что нормы права прописаны в официальных государственных документах, а моральные нормы ни в каких документах не прописаны, только в сознании людей. Чаму як вужак на патэльні? Ніхто канкрэтна вызначыў, што за статут? У першую чаргу гэта крымінальны кодэкс, шмат якія нормы якога з'яўляюцца і маральнымі. Напрыклад, забойства ці крадзеж. Але ты гэтага ўсяго не разумееш, бо сам "юрысцішка". похоже все-таки ты "тройкі зьбіраю" , а не Я сваю адукацыю зарабіў "кроўю й потам" (с) Ну, калі сказаць нечага- з'яўляюцца абразы... по какой статье КоАП не подскажешь? Ведаеш, яна здаецца казала, што дружыннік, так, што хутчэй за ўсё не атрымаецца, але ўжо заўважыў, што лепей было б зьвярнуць увагу на гэта: Але чаго, скажаш. Тут АМАП цэлы натоўп прам на плошчы зьбівае ці дэбэшнікі шаноўных людзей, то няўжо ўжо пазаштатны штурхнуць ня можа. 
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
яна здаецца казала, што дружыннік, так, што хутчэй за ўсё не атрымаецца Head лучше бы ты потиху слился, а не показывал свою тупость. С каких пор, то что человек является дружинником, дает ему право толкнуть кого-то? Да и что термины такие "она кажется сказала"? Почитай Закон "ОБ УЧАСТИИ ГРАЖДАН В ОХРАНЕ ПРАВОПОРЯДКА" там про экипировку дружинников написано буквально следующее: "При выполнении функций по участию в охране правопорядка член добровольной дружины обязан иметь при себе и предъявлять по требованию граждан удостоверение, отличительный нагрудный знак или нарукавную эмблему (повязку) с символикой добровольной дружины." А ты говоришь сказала.  Кстати, "юристишка", разве членство в добровольных дружинах является основанием освобождения от уголовной или административной ответственности? 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
У першую чаргу гэта крымінальны кодэкс Всего два дня  понабилось "юристишке" Head'у, чтобы понять, что невозможно привлечь этих злодеев к ответственности за нарушение Кодекса Чести офицера внутренних войск По-прежнему будем искать логику в том говнопосте? А дзе я казаў пра Кодэкс сумлення афіцэра ўнутраных войскаў? Гэта хутчэй "юрысцішку" АнВасу спатрэбілася 5 дзен, каб выдумаць нейкае гаўно, каб хоць неяк адказаць. Але й тут шмат лягічных несупадзенняў: Пра крымінальны кодэкс гэта я меў на ўвазе тое, што гэта фактычна ўзаконеныя нормы маралі. Там было так: я- пакараць згодна нормаў маралі ты- няма такіх узаконеных я- ёсць- крымінальный кодэкс А ты пачаў саскокваць на кодэкс сумлення афіцэра, што маўяляў нельга па яму прыцягнуць. Я ж табе сказаў, што фактычна КК і ёсць частка афіцэрскага кодэксу. Калі афіцэр бачыць, што парушаецца крымінальны закон (але не толькі)- ён павінен не шануючы жыцця з гэтым змагацца і тут дастаткова толькі таго, што ён Афіцэр. Наконт самога кодэксу: калі ёсць афіцэр- ёсць і кодэкс сумлення. Нават калі ён не напісаны, кожны афіцэр павінен шанаваць свой гонар. Сумленныя афіцэры павінны быць разам і давіць тых, хто гэтага не разумее. Давіць любымі сродкамі. яна здаецца казала, што дружыннік, так, што хутчэй за ўсё не атрымаецца Head лучше бы ты потиху слился, а не показывал свою тупость. С каких пор, то что человек является дружинником, дает ему право толкнуть кого-то? Да и что термины такие "она кажется сказала"? Почитай Закон "ОБ УЧАСТИИ ГРАЖДАН В ОХРАНЕ ПРАВОПОРЯДКА" там про экипировку дружинников написано буквально следующее: "При выполнении функций по участию в охране правопорядка член добровольной дружины обязан иметь при себе и предъявлять по требованию граждан удостоверение, отличительный нагрудный знак или нарукавную эмблему (повязку) с символикой добровольной дружины." А ты говоришь сказала.  Кстати, "юристишка", разве членство в добровольных дружинах является основанием освобождения от уголовной или административной ответственности?  А вось тут ты сябе канчаткова "спаліў". Гэта і ёсць шлях твайго меркавання. Нават ня можаш зразумець, што я тут кажу не пра сябе, а пра цябе. Следчы шые справу "белымі ніткамі", якойсці мент робіць ілжывы данос, судзя падпісвае незаконны прысуд. АМАП зьбівае на плошчы людзей, КДБ катуе годных людзей. Дык чаго ж ужо якомусці дружынніку не штурхнуць кагосці добра?  Канечне, скажа АнВас, "не палаген" караць за гэта. Ці ты не так думаеш?  Да и что термины такие "она кажется сказала"? "- Это было вечером, около 22 часов, - рассказывает контролер. - Я проверяла билеты у молодой пары с детьми. Один ребенок у них был маленький, на такого билет не нужен, второму - лет 8 - 9. Они предъявили три билета, причем один был недействительный. Вложили его между двумя нормальными. Я им говорю: кто-то из вас едет зайцем! Женщина согласилась, говорит, да, я без билета еду. Но штраф платить не стала, начала скандалить, царапаться. Я ей говорю: я дружинник и могу вас на сутки посадить." Г.зн. яна паведаміла пра гэтае. Калі дакумантаў не спыталі, то хутчэй за ўсё, што адміністратыўнае затрыманне было б законным. Ну за павязку б падакаралі ды й ўсё. Такое пытанне. Але лепш за ўсё было б прыглядзецца да, яшчэ раз кажу, другога роліка. Так, вось, "юрысцішка".  словачачька што за словачачька?
|
|
|
|
|
|
|
sshundrik
|
Орлу, таскавшему за волосы контролера, надо года 3 вкинуть, тогда не будет таких желающих.
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
Орлу, таскавшему за волосы контролера, надо года 3 вкинуть, тогда не будет таких желающих.
Усё правільна! А то разбэсціліся! У Польшчы кантралёрам ніхто ў вочы ня лезе, а калі палезе, дык будзе так, як у гэтым кіно: Na wideo widzimy, jak w jednym z wrocławskich tramwajów kontrolerzy szarpią się z pasażerem. Uwaga, film zawiera wulgaryzmy. На відэо мы бачым, як у адным з врацлаўскіх трамваяў кантралёры тузаюцца з пасажырам. Увага, у фільме маюцца вульгарныя выразы.Афіцыяльная рэакцыя на гэты выпадак:W naszej ocenie nie przekraczają uprawnień. Dokonują tzw. ujęcia pasażera (do czego uprawnia ich ustawa Prawo Przewozowe), by poczekać z nim na przyjazd policji. Gdyby działali mniej zdecydowanie, kontrole biletowe w wielu przypadkach zakończyłyby się fiaskiem, na czym finalnie ucierpiałby budżet miasta i uczciwi pasażerowie płacący za biletyПаводле нашай ацэнкі, кантралёры не перавысілі свае паўнамоцтвы. Яны затрымалі пасажыра (на гэта дае ім права Устаў транспарту), каб пачакаць з ім на прыезд паліцыі. Калі б яны дзейнічалі менш рашуча, то кантроль білетаў быў бы не эфектыўны.
|
|
« Последнее редактирование: 26 Январь 2013, 12:28:40 от Ляхтарат »
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
|
Head
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Разгон шэсця ў Мінску пасля "выбараў" 2006г. 
|
|
|
|
|
|
|
Чугунный Дрын
|
Это все "шествие"? Из двух человек...
Зато пять ментов с дубинками на ''незапрещённые'' собрания аж из двух граждан.
|
|
|
|
|
|
|
Jimpace
|
Зато пять ментов с дубинками на ''незапрещённые'' собрания аж из двух граждан. это не менты - это детвора-срочники которые и в обычные патрули по трое ходят. Их главный (тот который справа) в зеленом камуфляже, менты такой не носят. 
|
|
« Последнее редактирование: 12 Февраль 2013, 16:24:23 от Jimpace »
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ещё скажите, что это тоже рэжымный провокатор, как и те оппы, что били стекла   А не?
|
|
|
|
|
|
|
fireatwill
|
Зато пять ментов с дубинками на ''незапрещённые'' собрания аж из двух граждан. это не менты - это детвора-срочники которые и в обычные патрули по трое ходят. Их главный (тот который справа) в зеленом камуфляже, менты такой не носят.  и что это меняет? дубинки не так больно прилегают? 
|
|
|
|
Если ты споришь с идиотом,вероятно то же самое делает и он. Мне всегда немного грустно, когда красноречиво, изящно и тонко оскорбляешь человека, а он слишком глуп, чтобы это понять.
|
|
|
sshundrik
|
Head, прокомментируй ролики "Профиля..."
|
|
|
|
|
|
|
Jimpace
|
и что это меняет? дубинки не так больно прилегают? Это к тому, что их пятеро было 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Head, прокомментируй ролики "Профиля..."
А хіба пры просьбах не ўжываецца "чароўнае слова"? Я як культурны чалавек магу абсалютна нармальна на яе адрэгаваць.
|
|
|
|
|
|
|
fireatwill
|
и что это меняет? дубинки не так больно прилегают? Это к тому, что их пятеро было  все по инструкции - на старушку нужно пять бесстрашных бойцов.
|
|
|
|
Если ты споришь с идиотом,вероятно то же самое делает и он. Мне всегда немного грустно, когда красноречиво, изящно и тонко оскорбляешь человека, а он слишком глуп, чтобы это понять.
|
|
|
Jimpace
|
все по инструкции - на старушку нужно пять бесстрашных бойцов. На обычный патруль по городу - трое, на "шэсце" - пятеро. Все как пологен. 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Добра тое, што добра скончваецца. Обвиняемый в избиении новополоцкого контролера избежал тюремного срока11.02.2013 Евгений Волошин, Еврорадио Следствие приняло во внимание раскаяние парня и его положительные характеристики. А контролер Людмила Шахлина подала ходатайство о прекращении уголовного дела. Новополоцкий городской отдел Следственного комитета закончил следствие по делу избиения контролера Людмилы Шахлиной. Парень, который, заступившись за молодую семью, таскал контролера за волосы, не будет сидеть в тюрьме. "У следствия появились основания полагать, что исправление обвиняемого возможно без применения мер уголовной ответственности, — сообщает пресс-секретарь Следственного комитета Беларуси Павел Траулько. — Во внимание принимались чистосердечное раскаяние обвиняемого в содеянном, полное покрытие причиненного ущерба, положительные характеристики с места учебы и работы. Кроме того, в ходе следствия пострадавшая заявила ходатайство на имя следователя о прекращении уголовного дела. Учитывая эти обстоятельства, следствием принято решение о прекращении уголовного дела и освобождении обвиняемого от уголовной ответственности. Материалы дела направлены в суд города Новополоцка, где будет принято решение относительно административной ответственности". Напомним, что видеозапись инцидента в новополоцком троллейбусе (выложили в интернет в конце ноября) взорвалась информационной бомбой. На видео показано, как Людмила Шахлина пытается оштрафовать молодую семью — мужа, жену и двоих маленьких детей: один из трех предъявленных ими талонов оказался недействительным. За семью заступился 22-летний парень Б., который схватил Людмилу Шахлину за волосы и наклонил. Кто-то из читательской аудитории Еврорадио осудил "контролерофоба", который нанес Шахлиной травму шеи: мол, хулиган избил женщину. Кто-то одобрял поступок Б. и жаловался на новополоцкого контролера: дескать, та не пожалела даже маленьких, могла из мести за безбилетный проезд высадить ребенка на окраине города. Сама Людмила Шахлина в интервью Еврорадио в конце декабря возмутилась тому, что ее обидчик может избежать срока в колонии. Однако после того разговора контролер на связь не выходит. На платной парковке автопарка №6, куда пострадавшего контролера перевели работать после инцидента, трубку ей не передают. "И я вам ничего не могу сказать, ее нет. Она на выходных, она уехала, — отшивает Еврорадио "сестра", когда мы связываемся с квартирой Людмилы Шахлиной. — Человеку не надо лишний раз трепать нервы, она ничего не хочет. А я вам ничего говорить не буду". http://gazetaby.com/cont/art.php?sn_nid=53631
|
|
|
|
|
|
|
|